Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sarbatori si sarbatoriti
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30
anmini
La Multi Ani! sa-l imbatati astazi chiar si pe Ares. thumb.gif beerchug.gif
red_dog_rahova
La Multi Ani!!!!! cine da de baut??? ca mi-e o sete teribila.....
dudu1961
beerchug.gif LA MULTI ANI BAITI <SA FITI SANATOSI SI LA PUNGA GROSI ! beerchug.gif HAITA_DINAMO.gif
gilutza_d
la multi ani super_dog!
la multi ani stef!
:beerchug:sa aveti parte de tot ce va doriti
biancap78
La multi ani stefane....La multi ani super_dog....sa traiti sa fiti fericiti.... beerchug.gif
super_dog
Va multumesc pentru toate urarile frumoase pe care mi le-ati facut

@ Ancutza: sa stii ca felicitarea ta e foarte frumoasa, chiar imi place. Ms.
caine_rosu_turbat
Pt. toti ''cainii'' !!! Astazi e ziua mea ! Am facut 38 ani....sunt ''martalog'',da' nu ma las ! bananasmile.gif Imi doresc sanatate si pt. Dinamo sa castigam totul cum zice ''Shakira'' Borcea ! beerchug.gif Cam asta e ! Bafta !!! HAITA_DINAMO.gif
stef 22
multumesc tuturor pentru urari beerchug.gif si LA MULTI ANI si tie caine rosu turbat!!! beerchug.gif
biancap78
La multi ani caine rosu turbat...multa sanatate... beerchug.gif
Ankutza
caine_rosu_turbat ... LA multi ani! dar nu ne zici si noua cum te cheama ... adica mie icon_rolleyes.gif
super_dog
La multi ani Substitol, de tine am cam uitat. Esti nascut in aceeasi zi cu mine si cu stef.
La multi ani si tie Caine rosu turbat !!!!
cpc
La multi ani tuturor sarbatoritilor!.....la multi bani ca sa mergeti cu Dinamo peste tot in Europa la anul in UCL!

HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
Capirossi
QUOTE(caine_rosu_turbat @ 6 Mar 2007, 23:26) *
Pt. toti ''cainii'' !!! Astazi e ziua mea ! Am facut 38 ani....sunt ''martalog'',da' nu ma las ! bananasmile.gif Imi doresc sanatate si pt. Dinamo sa castigam totul cum zice ''Shakira'' Borcea ! beerchug.gif Cam asta e ! Bafta !!! HAITA_DINAMO.gif

Esti bun de titularizare in atac. bananasmile.gif Sanatate multa.
caine_rosu_turbat
QUOTE(Ankutza @ 6 Mar 2007, 23:40) *
caine_rosu_turbat ... LA multi ani! dar nu ne zici si noua cum te cheama ... adica mie icon_rolleyes.gif

Ovidiu....ca poetul exilat....serios ! icon_rolleyes.gif
mrbodo2002
La multi ani stef 22,super dog,caine rosu turbat! beerchug.gif
Ankutza
Atunci ... La multi ani inca o data Ovidiu
http://i89.photobucket.com/albums/k221/Ankutza_2006/200.jpg
red_dog_rahova
La multi ani tuturor mamicilor, domnisoarelor si tuturor amantelor din Romania si nu numai.....
anmini
drunk.gif prietene, asta e discriminare.........pai cum sa uiti de mihaela si mirela?cu ele trebuia sa incepi.
DiliBili
verystrange.gif Mirela si Mihaela primesc "felicitarile" pe centura
tyn
LA MULTI ANI!!!!!!tuturor femeilor dupa forum..........pana la moarte.. HAITA_DINAMO.gif .
Capirossi
*** Viata frumoasa tuturor purtatoarelor de martisor de pe forum. Aveti grija de barbatii de langa voi. ***
deea_red
''La Multi Ani!" tuturor fetelor de pe mania!o primavara insorita!:lol: iar voua domnilor sa va traiasca sotiile si iubitele! icon_lol.gif
red_dog_rahova
ai uitat de amante, deea..... busted_blue.gif
Bascanu
La multi ani fetelor!!
gilutza_d
multumim icon_rolleyes.gif
deea_red
binee..rahova!na,treaca de la mine... tongue.gif sa va traiasca si amantele... 010.gif
super_dog
La multi ani tuturor fetelelor si femeilor de pe forum......
Un mic cadou din partea mea (gestu conteaza) tongue.gif
Ankutza
multumim flo icon_cool.gif
doggie
multumin super dog!
Ankutza
am uitat ceva ... la multi ani fetelor ... si pupici baietilor icon_cool.gif
stef 22
La multi ani tuturor dinamovistelor!!!!Tot ce va doriti si numai succese alaturi de echipa favorita!!!
bigbobo
La Multi Ani fetelor! O primavara frumoasa va doresc! Cred ca in seara asta aveti...liber la dezmat...
redlady08
Astazi pe langa un mare fotbalist dinamovist printre sarbatoriti se numara si un mare dinamovist al tribunei..;))....pardon, al peluzei am vrut sa spun :D .....este vorba de ebola

LA MULTI ANI si tot ce-ti doresti Costi !!!...berea si pupaturile la urmatoarea intalnire in PCH beerchug.gif beerchug.gif
anmini
La Multi Ani, Costi! beerchug.gif
red_butterfly
La Multi Ani, Costi!! Mai vi no si tu pe la meciuri, ca nu te-am mai vazut de mult.. beerchug.gif
red_dog_rahova
Sa fii iubit....
anna
La multi ani!!!! beerchug.gif
gilutza_d
la multi ani! drink.gif
nicolle_reddog4ever
La multi ani!!! beerchug.gif
Cai Lun
Ce ma enerveaza pe mine faza asta... "berea si pupaturile la meciul urmator"... si de fiecare data cand ne intalnim respectivul se face ca ploua sau face pe mortul in papusoi sau face pe chinezul sau se face ca uita!... Noroc ca nu ne putem imbata virtual, ca la cata bere virtuala s-a vehiculat pe acilea.. puteam deschide en-gros DinamoMania!

A nu se intelege ca acuz pe cineva! Asta doar ca fapt divers...
marcher
Nu stii sa-ti alegi partenerii de halba. Io zic sa te intorci la artileria grea. beerchug.gif beerchug.gif
Cai Lun
pfffffffffffff.. sa iti aduc aminte de treaba cu tuica? Tu aici esti la artileria usoara, degeaba ai palarie rosie... nono.gif
marcher
Nu te lua de palaria mea. De-abia am gasit una culoarea asta si-am dat o avere pe ea.
nicolle_reddog4ever
LA MULTI ANI!!!! Multa sanatate, fericire si numai bucurii alaturi de Dinamo!!! bananasmile.gif
super_dog
La Multi Ani !!
Capirossi
@ super_dog
@ nicolle_reddog4ever

Da' voi cui urati la multi ani ?
deea_red
Pai probabil lui Clau_Goool! 010.gif LA MULTI ANI Rares si multa sanatate! beerchug.gif
POOL
LA MULTI ANI CLAU!!!! Multa sanatate si numai bine. beerchug.gif
nicolle_reddog4ever
@Capirossi...Ii uram lu' Clau pentru ca de el stiam tongue.gif ...da' acuma vad ca este si ziua Oanei, asa ca ii urez si ei....La multi ani, Oana! bananasmile.gif
red_dog_rahova
La multi ani sarbatoritilor zilei !!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.