Help - Search - Members - Calendar
Full Version: LA MULTI ANI MIHAIUL90
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
biancap78
Defapt ziua lui e in 9 dar io nu pot intra maine asa ca postez astazi ca-mi vreau ceaiul doglaugh.gif
Aici am glumit....nu ne-om cunoaste noi de mult timp da ne-am imprietenit repede....pentru ca eu nu pot intra maine am vrut sa-ti urez la multi ani, tot ce-ti doresti la cat mai multe postari si mai putine avertizari....
Sa fi sanatos, si te asteptam sa dai de baut....
gavros
atunci incepem de azi cu urarile , La multi ani Mihai beerchug.gif
dinamovistu'92
Atunci La MUlti ANI bananasmile.gif
CAINE PANA LA MOARTE thumb.gif thumb.gif
biancap78
La multi ani Mihai....Sa vi sa dai ceaiu ala............ icon_rolleyes.gif
ALEXANDRA
la multi ani , multa sanatate si tot ce iti doresti sa ti se implineasca , si sa ramai alaturi de Dinamo toata viata .te-am pupat

forza Dinamo
mihaiul90
QUOTE(biancap78 @ 8 Jan 2007, 21:12) *
La multi ani Mihai....Sa vi sa dai ceaiu ala............ icon_rolleyes.gif

010.gif Ok dau azi pentru tine un ceai si restu de bere o dau maine 010.gif Ce pot sa zic nu ma asteptam sa-mi deschideti topic icon_redface.gif ... si din seara asta... Mersi de urari si ne vedem maine la taverna pentru un gratar si o bere icon_wink.gif
ALEXANDRA
la multi ani , multa sanatate si tot ce iti doresti sa ti se implineasca , si sa ramai alaturi de Dinamo toata viata .te-am pupat

forza Dinamo
biancap78
QUOTE(mihaiul90 @ 8 Jan 2007, 21:25) *
010.gif Ok dau azi pentru tine un ceai si restu de bere o dau maine 010.gif Ce pot sa zic nu ma asteptam sa-mi deschideti topic icon_redface.gif ... si din seara asta... Mersi de urari si ne vedem maine la taverna pentru un gratar si o bere icon_wink.gif

Mersi de ceai...grataru il facem la vara... icon_rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.