pana
Aug 23 2004, 08:19 AM
Ce ziceti sa strigam meci de meci, borcea, borcea, lasaneeee, ca sa il dam jos de la dinamo. Cum ar fi sa avem si noi un conducator de club care sa caute sa cumpere jucatori buni, si sa nu mai vinda jucatorii de valoare a lui dinamo la echipe din URSS sau Asia. Haideti va rog sa facem lucrul asta, JOS CU BORCEA
cornelian
Aug 23 2004, 01:40 PM
borcea va face mereu rahatul praf la DINAMO. era clar ca ne vom face iar de ras. anul acesta suntem terminati. dupa meciul de la man.u. vor pleca si danciu si florica si ne vom bate cu craiova la retrogradare. in 2003 cu cele 7 infrangeri consecutive a fost minciuna, sa vedeti in ce rahat o sa ne scaldam asteptand sa confirme o echipa cu jucatori de div b... borcea isi bate joc de ando care, saracul, nu prea are ce sa zica... tine si el cu dintii de dinamo pt ca iubeste acest club si vrea sa faca treaba, dar cu cine???? cu butelie si netoiu??? sa fim seriosi... bisnitari analfabeti de doi lei...
kacio
Aug 23 2004, 07:20 PM
borcea lasane lasane
ar fi klumea sa vina altcineva la conducerea lui dinamo : un tiriac
borcea e iadul lui dinamo
d-l tiriac ar fi raiul
RED&WHITE PRIDE
Aug 23 2004, 11:10 PM
La Dinamo trebuie sa vina cineva care sa iubeasca cu adevarat acest club.In momentul de fata in Dinamo nu se investeste.Clubul este imprumutata cu bani de asa numitii nostrii investitori(badea,borcea&co.)urmand ca acestia sa fie returnati in urma vanzarilor de jucatori.In felul acesta nu va fi performanta la DINAMO.
LUKAS
Aug 23 2004, 11:20 PM
Din cauza unei JAVRE ca borcea sufera o tara in treaga.
O" mare rosie de caini "care spera pe zi ce trece ca echipa lor va ajunge o data unde a fost.
Atat doar vise. De vina Borcea si conducerea. HOTIIIIIIIIIIIIIII
DomINAMO
Aug 24 2004, 10:50 AM
Netoiu macar a facut ceva...a venit cu lotul ala de olteni..pe care oricum pana la urma i-a vandut dar au fost buni...macar in comparatie cu PESTA BORCINA care a vandut tot.
Tiriac ar fi o varianta...dar el vrea toata baza...si nu cred ca s-ar manji in toata mocirla asta a fotbalului romanesc...plus ca daca e sa ne uitam la lotul olimpic are infinit mai multe satisfactii cu el decat ar avea cu DINAMO.
Anonymous
Aug 25 2004, 12:56 PM
Nu va mai agitati asa. Borcea este destul de sigur pe locul lui, mai ales ca are sprijinul oamenilor din MI. Avem nevoie de un investitor potent, insa nu cred ca Tiriac va putea veni la Dinamo vreodata. Cativa ani buni o sa ne tot scaldam in mediocritate, stati linistiti.
Anonymous
Aug 26 2004, 04:48 AM
Borcea trebuie sa plece. Vom incerca sa coordonam o miscare in acest sens.
Alternative exista: Badea, Vizer, Tiriac, etc..
ZOCCOLO DURO
Aug 26 2004, 09:02 AM
nu trebuie dat jos doar borcea .....jumatate din club si 90 % din echipa sa plece!!! sa ne lase....m-am saturat sa rada totii spurcatii de mine ,la munca ,pe strada ....sa-mi iau rusini pentru iordache ,burca,alistar ecc Eu unul nu mai rezist...in ritmul asta ma duc pe cursa si asta pentru niste manelisti imputiti care peste noapte s-au trezit jucatori la Dinamo....AFARA!!!!
ZOCCOLO DURO
Aug 26 2004, 10:50 AM
borcea a strigat la toata lumea sa ne lase sa ne pregatim,sa ne antrenam pt. liga....acum ce dracu o sa mai zica? dar sti ce e prost? ca pentru borcea si aberatile care le spune si le face trebuie sa raspundem noi ,suporterii....toti spurcatii ma intreaba, ce facem ne mai pregatim pt. liga? borcea unde esti sa-ti rup muia?!
Anonymous
Aug 26 2004, 11:00 AM
Nu e singuru Borcea... eu zic sa adoptam o politica "Anti-" borcea, badea, netoiu... e cel mai simplu... trebuie sa cada pana la urma...
PRO-DANCIULESCU!! ANTI-BORCEA&BADEA&NETOIU!!!
ZOCCOLO DURO
Aug 26 2004, 12:13 PM
--------------------------------------------------------------------------------
LO SAI ,DICONO CHE ,L'AMOR PER TE,IO SIA UN TEPPISTA
FARO IN MODO CHE ,LA FACCIA MIA ,NON SIA PIU VISTA,
ANDRO DOVE IL MIO CUOR' MI PORTERA SENZA PAURA
FARO ,QUELL CHE POTRO PER LA MIA LAZIOOOOOOOOOO!!!!!!
Aug 26 2004, 05:54 PM
Borcea , Netoiu, CA, ...o gramada de libidinosi care au FACUT bani pe spatele clubului.
Si jiji fecali ar fi dinamovist pt banii pe care i-au scos astia
flaviusO
Aug 26 2004, 06:18 PM
Eu zic sa scrii fecale in loc de fecali
mrpitbull
Aug 26 2004, 11:40 PM
Fc Dinamo Bucuresti a ajuns Fc Dinamo SRL ...
degeaba strigam borcea lasa`ne lasa`ne ca nu o sa se intample nimik ...
[nici pitzurca nu a plecat de la steaua ca au strigat suporterii piti piti lasa`ne lasa`ne .. ] singura solutzie ar fi sa nu ne mai ducem la meciuri .... cred ca ar fi cam singura care ne sta in putere .....
altfem nu cred ca vom scapa de borcea .... si de ceilaltzi mafiotzi ...
Si inca ceva ... pana ce Fc Dinamo nu va deveni societate pe actiuni ... nu se va face performanta la acest club ...
Imi este mila de Andone .. care practic este singur impotriva tuturor ... el se chinuie un an de zile sa fak o echipa pe care borcica i`o vinde in 2 zile ...
asta este chiar bataie de joc ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.