Help - Search - Members - Calendar
Full Version: PETITIE PENTRU STADION
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
Pages: 1, 2
discobolus
STADIONUL Dinamo ESTE STADIONUL NOSTRU, ESTE CASA NOASTRA
14 Octombrie 1951 este data cand stadionul "Dinamo" a fost inaugurat cu un meci impotriva Locomotivei Timisoara. Maestrul Ene a fost cel care prin golul inscris a modificat pentru prima data tabela stadionului din Stefan Cel Mare. De atunci, nume mari ale Europei fotbalistice au pasit pe acest stadion precum, AC Milan in 1976, Eintracht Frankfurt in 1979, Internazionale Milano si IFK Goteborg in 1981, FC Malines in 1987,Dundee United in 1988, Sampdoria Genovain si Panathinaikos Athena in 1989 Partizan Belgrad si FC Porto in 1990, Sporting Lisabona si FC Genoa in 1991, Everton in 2005, Besiktas Instanbul si Bayer Lerkussen in 2006. Cu bune si rele, de la agonie la extaz, stadionul Dinamo a fost casa noastra, a dinamovistilor pentru aproape 6 decenii. Aici, pe stadionul Dinamo, mii si mii de tineri dinamovisti au crescut, maturizat si imbatranit vazandu-si idolii jucand. Aici, in stadionul Dinamo, este spiritul nostru, magia noastra, aici este locul unde spiritele marilor fotbalisti dinamovisti trecuti in lumea celor drepti se aduna la fiecare meci al alb-rosilor, aici este casa noastra.

Ca suporteri dinamovisti, care generatii dupa generatii am fost martorii dar si actorii din tribune ale infrangerilor si succeselor echipei noastre avem dreptul sa spunem ca stadionul Dinamo este casa noastra, si sa cerem in consecinta ca echipa noastra sa-si desfasoare meciurile internationale pe Dinamo. Consideram actuala situatie ca o jignire adusa suporterilor, istoriei si traditiei noastre, in care un Minister si cateva persoane de la Clubul Sportiv si Clubul de Fotbal stau in calea normalitatii si istoriei, confiscand dreptul natural si moral al suporterilor dinamovisti de a-si putea vedea favoritii la lucru pe terenul propriu, pe stadionul Dinamo, in conditii minime de civilizatie, vizibilitate, confort, securitate si demne de Campioana fotbalistica a unei tari ce face parte, in anul de gratie 2007, din Uniunea Europeana.

Stadionul Dinamo a fost construit din bani publici, pentru echipa Dinamo. Decenii la randul suporterii dinamovisti si-au taxele si impozitele la bugetul de stat, in consecinta stadionul Dinamo a fost construit si din banii nostri. Decenii la randul suporterii dinamovisti au platit cotizatiile, bilelele, abonamentele cu singurul scop: a putea vedea echipa favorita jucand acasa pe stadionul din Stefan cel Mare. In prezent, o mana de oameni prin interesele dar si indecizia lor sunt pe cale sa ne confiste dreptul de a ne vedea echipa jucand pe Dinamo.
Solutii financiare si legale pentru modernizarea stadionului Dinamo exista, dar ele sunt ignorate cu buna stiinta de catre cei de la Minister, CS Dinamo si FC Dinamo. A venit timpul ca suporterii dinamovisti sa treaca la actiune si sa lupte prin toate mijloacele legale, mediatice si politice la obtinerea dreptului nostru de a avea un stadion modern unde echipa noastra de suflet sa-si dispute toate meciurile, indiferent de competitie si standardele impuse de FRF si UEFA.

In consecinta, redactia site-ului www.DinamoMania.net, invita toti suporterii dinamovisti (persoane fizice, juridice, oameni de afaceri, cultura, mass-media si politici, fan-club-uri, grupari ultras din Peluza Catalin Hildan, Peluza Sud si din tara) sa ni se alature la punerea in aplicare a urmatorului plan de actiune ce are ca scop reconstructia si modernizarea stadionului Dinamo.

PLAN DE ACTIUNE PENTRU SUPORTERI IN VEDEREA RECONSTRUCTIEI SI MODERNIZARII STADIONULUI Dinamo

1) Cum nimic nu se poate obtine prin actiuni individuale si dezorganizate, propunem formarea Fundatiei Stadionului Dinamo, care va asigura cadrul juridic si legal, prin care suporterii sa poata ajuta dar si influenta modernizarea si reconstructia stadionului Dinamo. Pe aceasta cale, cerem sprijin tuturor suporterilor dinamovisti ce au cunostiinte de specialitate si ne pot ajuta.

2) Propunem semnarea unei petitii, prin care un numar minim de 10 000 de suporteri dinamovisti (persoane ce pot fi identificate) prin care sa sensibilizam mass-media romaneasca, dar si factorii de decizie in aceasta privinta: Guvernul

3) Propunem actiuni prin care supoterii sa contribuiasca la modernizarea si reconstructia stadionului Dinamo:
- contributii financiare ale suporterilor care sa asigure un fond ce poate fi folosit la modernizarea stadionului. Toti suporterii dinamovisti indiferent de situatia materiala, localitatea sau tara de domiciliu pot contribui financiar dupa posibilitati.
- contributii prin munca, logistica, transport sau materiale de constructii la lucrarile de modernizare si reconstructie a stadionului.

Va rugam, sa sprijiniti textul petitiei si planului de actiune de mai sus. Din motive de securitate dar si de usurare a accesibilitatii, petitia poate fi semnata la :

http://www.thepetitionsite.com/takeaction/466107127

CEI CARE AU SEMNAT DEJA PE FORUMUL DINAMOMANIA SUNT RUGATI S-O FACA INCA O DATA PE SITEUL MAI SUS MENTIONAT!

Acest text impreuna cu semnaturile dvs vor fi inmanate Ministrului Blaga, Primariei Bucurestiului si conducerilor lui FC Dinamo si CS Dinamo.
Capirossi
Va sustin cu tot ce pot. Numele, prenumele si orasul le au moderatorii, sunt cele de la inscriere.
Dar ce sa sustinem, reconstructia unui nou stadion Dinamo sau modernizarea acestuia care exista ? In articol sta scris " reconstructia & modernizarea stadionului Dinamo " ori eu cred ca sunt doua treburi diferite.
Prioritatea absoluta e modernizarea prezentului stadion iar in urmatorii max. 2 ani sa se construiasca un altul NEAPARAT in Complexul Dinamo. Istoria noastra viitoare nu trebuie mutata in coclauri.
crysstyan2002
STANOI CRISTIAN
BUCURESTI
kappac
Cambir Costin Bucuresti - Sa pastram traditia shi onoarea!!!
Ashtray
Deci, unde trebuie semnat? ca decat sa ma fac de rusine si sa imi scriu numele aiurea aici, mai bien astept raspuns
Acu' sa va vad... pe discobolus il mai trimiteti la plimbare ca pe doggyy86? Ideea e foarte buna(desi s-ar putea unii sa vada atlfel actiunea asta, si atunci ne-am face de rusine)si uite ca poate poate reusim sa ne organizam....
Stefan_2
Semnatura Domiciliu
Velescu Stefan, Bucuresti
me_against_the_world
Dumitriu Gabriel Darabani/BT
ursul-alb
Emil Dumitriu, Iasi
mihaela_n2
Nimara Anca-Mihaela,Targu-Jiu
Fcdbogdan
Catana Bogdan / Cluj
Speedster
Ilie Alexandru
Bucuresti
Mario_ptm
NICOARA MARIO ADRIAN - PANTELIMON, BUCURESTI
ghostb
Mierlita Dragos Sinaia
Ianta George Sinaia
booster
Cosmin Moldovan ,Florida
smarg86
marginean andrei sorin diego
bucuresti, militari
sergiunusu
Ciurdariu Sergiu Ioan,Cluj-Napoca
Shogun
Codila Lucian, BH Oradea
manowarro
Alexandru Cristudor, Bucuresti
argeshean
Nu ar fi trebuit sa se ajunga aici. Forza Dinamo !

Dan Diti,

Pitesti
saimarica
SIMION ADRIAN-PANTELIMON Aici e viata mea.Amintirile mele pt ca m-am nascut an Floreasca si am crescut cu spiritul de CAINE
RobertMS
Robert Mihail Staicu / Bucuresti.
ratzushka
Aurelian Dumitru, Bucuresti
Vicentzo
Bucur Vicentius - Bucuresti
C_J_J
ILIE BOGDAN-ALEXANDRU BUCURESTI
travolta
Laurentiu-Robert Mindroiu / Targoviste
adiden
Adrian Denitoiu, Bucuresti
marius_b
[font="Comic Sans MS"][/font][size="4"][/size][color="#FF0000"][/color]

Problema e juridica. Nu cred ca vor rezolva asa repede. Oricum merita incercat orice pt. asta.
C_J_J
BADESCU ELIZA-RODICA BUCURESTI
bogdan cristache
bogdan cristache bucuresti
stefancelmare
Vasile Alexandru, Campina
radu_reddogforever
Radu Iordache
Bucuresti
claudik_red_dog
[size="3"][/size] Tomesc Claudia,Bucuresti
robert_draq
Ghimpeteanu Robert , Bucuresti
AxinTe
Burlacu Bogdan, Bucuresti
alexx
Popescu Alexandru- Bucuresti

DINAMOOOOO
alextheone7
Serban Alexandru - Bucuresti

CAINE PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA
coolio
Bolos Tudor Ioan
Satu Mare
Vlizzle_tha_dawg
Radu Vlad / Bucuresti

Sunt un umil suporter dinamovist....care nu vin chiar meci de meci p Dinamo....dar pot sa spun ca atunci cand intru pe portile lui, vad statuia lui CATA iar apoi apar ,parca de nicaieri , terenul.....tribunele...imi dau lacrimile, inima parca-mi sare din piept dandu-mi seama cat de mandru sunt k sunt CAINE !!! Problemele de zi-cu-zi parca dispar...ma simt in sigurantza....ma simt usurat.... simt k am ajuns ACASA !!! Este un sentiment pe care toti DINAMOVISTII il simtim....un sentiment lafel de puternic meci-de-meci...si cred k oriunde, pe orice stadion ne-am duce n-ar fi nici-pe-departe lafel !!! Ar fi o mare jignire sa fim alungati din TEMPLUL nostru si cred ca toata suflarea DINAMOVISTA ar trebui sa faca ceva ! Nu pot sa concep ca la un eveniment, o sarbatoare asa mare ca un meci in Liga Campionilor sa fim atat de umilitzi incat sa mergem sa ne sustinem echipa la stana de langa cimitir !!! E timpul sa ne unim si sa facem ceva CAT MAI REPEDE ! FORZA Dinamo !
no01else
Alexandru Valentin / Bucuresti
Fr_Titus
Titus Sas, CLuj-Napoca
Jhan
Sa se darame actualul stadion si construit altul fara pista nu doar sa se modernizeze actualul si sa ramana pista.
GHIMPU IONUT-BU
CURESTI
viali
UNIKA DRAGOSTE ESTE Dinamo !
Achile
Mangu Razvan - Turnu Magurele --Sincer..agreez mai mult construirea uni stadion nou..fara pista!!Ca sa putem si noi frate jucatorii..si meciu..ca mergem pe stadion doar ca sa ii incurajam.!!Dasta nu avem specatori...ca nu vezi nimik!Dak dureaza mult..zic sa il modernizeze..da sa faca cumva..sa mai apropie frate tribunele de gazon..ca ne facem de ras!sa mor!
DjMaXxXuU
Cu ocazia meciului cu Benfica am avut si ceva de invatat !! Ei au 40.000 de membrii cotizantzi ! Hai sa vedem noi cati am putea sa avem !!
Aurelian Tintea .Bucuresti
rassdaqh
Aveti ok-ul meu ... :D

R.Ciobanu

Bucuresti
Reddogstef
Corcodel Stefan-Florin, Bucuresti
Corcodel Mircea, Bucuresti
AlPacino
Gutu Silviu Piatra Neamt
Gutu Razvan Piatra Neamt
ciupanezu
Diaconu Daniel-Raducu-tdr_no1@yahoo.com
Am ajuns pe prima pagina a ziarelor din strainatate ca nu avem stadion sa jucam n CL.Este o jignire in primul rand pt. Romania.FORZA Dinamo.
Val61
Val Barbulescu din Van Nuys ,California 91406

Sunt dispus sa cotizez cu o suma de bani pentru a se demara construirea noului stadion Dinamo.
In Extremo
Dionisie Adrian

Pitesti

Arges

Caine pana la moarte si dupa EA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.