Help - Search - Members - Calendar
Full Version: La multi ani Ion/Ioana !
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
mihaiul90
La multi ani tuturor celor care isi serbeaza astazi ziua de nume ! Va doresc multa fericire si impliniri in toate planurile !
red_dog_rahova
La multi ani cu sanatate din partea tuturor dinamovistilor......nu cred ca gresesc, nu-i asa????
super_dog
Ionel, Ionelule nu mai bea baiatule.....La Multi Ani tuturor celor care isi serbeaza astazi ziua onomastica.
redlady08
La multi ani tuturor forumistilor dinamovisti ce poarta aces nume.....Multi ani lui Ionel Danciulescu si Ioan Andone!!!
coolio
La Multi Ani tuturor!!!
Dau eu primul rand de beri!!!
Capirossi
bananasmile.gif
N-ar trebui felicitat azi & Ioan itz blacksheep.gif ?
dinamovistu'92
La multi ani ION/IOANA beerchug.gif
mrbodo2002
La multi ani,Ionel Danciulescu!!!Sa ne traiesti si sa rupi poarta spurkktilor,sa le dai cat mai multe boabe! beerchug.gif
SNapy
La multi ani tuturor persoanelor care poarta numele de Ion/Ioana
Mister
O mama mama mama,o mama mama mama stii de ce eu azi sunt suparat,ca n-am vazut Dinamo,ca n-am vazut Dinamo si pe loc eu azi m-am imbatat...
Florin_Bogdan
La multi ani tuturor ionilor si ioanelor.. dar special pentru Danciu pentru Ando, pentru lupescu...si scuze celor ce i-am uitat!
Si din lista tuturor scot o zdreanta ... GANEA.. nu merita din partea mea...!
hunter
la multi ani tuturor de pe dinamomania ... eu ii urez la multi ani si lui Ganea,pentru ca fara golurile lui poate nu mai eram acum atat de fericit
FarfelkugeL
La multi ani IONILOR fie ca sunt pozitivi sau negativi :D
gilutza_d
la multi aniiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.