Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pleaca Fl. Petre?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
danny
Ati auzit ca Fl. Petre trateaza cu Rapid? E oare posibil sa plece?
Anonymous
Personal nu cred ca va pleca.
Ramine de discutat insa comportamentul conducerii. Daca nu poti nici macar pe Petre sa il platesti ca lumea, da-ti demisia si lasa pe altcineva.
Nu pot fi de acord insa nici cu declaratia lui "plec la orice club din divizia a". Tinde putin spre nesimtire. Macar pentru suporteri nu ar fi trebuit sa declare asta.
Chiat totul se rezuma la bani, Florentin????
Anonymous
Eu nu pot comenta chestia asta. Se pare ca in zilele noastre nu mai conteaza deloc ca un club te-a format si ca suporterii ti-au aratat ca esti iubit. Auzi "cu ce o sa-si mai intretina familia???" (intrebare intr-un ziar) ... pai cum cu ce? nu-i ajung 50.000 de dolari? Eu castig 3000 dolari pe an si traiesc decent!!!
Asa ceva nu se poate ...
4ever haldan
La cate a facut petre pt. dinamo poate sa plece unde vrea el.dar petre nu ar pleca de la dinamo la (sa zicem ) steaua nici daca oierul de jiji iar dubla salarul. dar ce sa faci? cu sclavi ca borcea sau ca netoiu vreti echipa? ne invartim in gol. la vara luam titlul(sunt sigur de asta) dar cand incep preliminariile pt. champions league nu avem cu cine juca. o sa plece zicu marica si chiar shi grigorie shi mai stiu eu cine? iar facem echipa la anu dar nu luam titlul. celalalt an luam iara tilul cu copii noi adusi la noi,dar inevitabil vor pleca shi ei. asta e..........
fortza giani kirita si fl. petre SUPER RED DOGS
4ever catalin Hîldan rest in peace
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.