Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Noi sau toti?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Anonymous
Este tot fotbalul romanesc la pamant sau numai Dinamo?
Voi ce credeti?

Dinamo Rulzzz!
Anonymous
nu putem reduce starea de nenorocire la un singur club.suntem toti o apa si-un pamant si va mai trece vreme pana ne vom reveni..FORZA DINAMO!!!
twigz
[color=black][/color] DAR DE CE VA INTERESEAZA FOTBALUL ROMINESC.. CEEA CE TRE SA PRIMEZE.. E

icon_evil.gif DINAMO icon_evil.gif

RESTU NU CONTEAZA...

HIGH CA AZI INCEPEM....

DINAMO la nostra FEDE ...non TRAMONTERA mai.....
Anonymous
mda .. eu ma refeream la fotbalul romanesc in general .. la natzionala .. doar sunt roman...

Dinamo
Anonymous
Bineinteles ca tot fotbalul romanesc e la pamant ... sau poate doar se mimeaza lucrul asta. Dupa cum vad eu, cred ca nu mai este cheful ala de a juca fotbal ca inainte ... poate doar mi se pare ....
ptz
Dinamo a aratat 73 de minute de fotbal cu real...pana si frasi a jucat bine...d c nu jucam asa si in meciurile oficiale?
Anonymous
Am jucat bine, chiar foarte bine, desi nu pot spune sigur daca si Realul a jucat la adevarata valoare. Totul a culminat cu faza in care a dat Niculescu gol.
De ce nu joaca asa si acasa la noi? Pai ce? Joaca cu Zidane sau cu McMannaman? Cred ca de aia. Se cred prea tari si vor sa-i ia in ras pe astia din div A ... dar nu e chiar asa de simplu, si de multe ori ne-au aratat ca pot ... dar na ... asta e romanul, nu-l poti schimba!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.