Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Marius Alexe in forumul DinamoMania!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori > Jucătorii în dialog cu suporterii!
COSMIN C
Dorit de Glasgow Rangers, conform unei parti a presei, aproape transferat in Scotia, Marius e aici, gata sa dialogheze cu suporterii dinamovisti!
redlady08
salut marius....cum ai ajuns la juniori la Dinamo....a fost alegerea parinilor sau esti de mic dinamovist si a fost alegerea ta?
Florin
Salutare Marius :)
Sa nu uiti de telefonul de dupa sarbatori :)
biancap78
salut Marius....mi-ar pare rau daca ar trebui sa pleci.. si la Dinamo, ai un viitor mare, ....Iti doresc succes si vreau sa stiu cum te simti la Dinamo?
MARIUS ALEXE
domnilor imi pare bn ca am intrat s adiscut cu voi......acume tarziu dar maien putems a dicutam mai mult....
anmini
Marius, ai jucat in meciul dintre Dinamo si Real Madrid?
MILITARI red dog
SALUT MARIUS!IMI PARE BINE CA AI ALES SA RAMII LA Dinamo SI ITI DORESC SA AJUNGI LA ECHIPA MARE CIT MAI CURIND ITI DORESC IN NOUL AN MULTA SANATATE SI BAFTA MULTA crazysanta.gif
cipri_f84
SALUT, MARIUS! Am citit de tine inca de acum 2-3 ani in revista clubului ca esti foarte talentat si de aceea cred ca ramarea la Dinamo e un pas inainte. Daca vei juca cativa ani la Dinamo sigur pe la 22-23 ani poti prinde un contract la o echipa mare. Cred ca asta e varsta la care un jucator e pregatatit sa plece afara, nu mai devreme, sa te plafonezi ca Mitea si Cernat, sau chiar Tamas si apoi sa te luam cu imprumutul inapoi. Nu asa.
Si inca ceva...daca ai caracter sa NU joci niciodata in viata ta la steaua.
Dintre colegii tai de la grupa de '90, care mai joaca la Dinamo II ?? Mai da-ne ceva nume de viitor de acolo si postul pe care joaca!
Dumi-DC
Salut, sper sa ramai la Dinamo,uite ca toti care anu trecut jucau la Dinamo 2 dar erau seriosi au ajun la echipa mare si Stefan si Ropotan char si Matache,sunt convins ca daca tu si alti jucatori tineri ati ramane la Dinamo atunci cand vei ajunge la echipa mare vei face parte dintr-o formatie mai buna decat Glasgow Rangers
mihaela_n2
Eu zic ca daca ramai si muncesti din greu domnul Rednic o sa te convoace la echipa mare...in plus esti foarte tanar,ai timp sa joci si in strainatate.Multa bafta,sa joci cat mai bine si sa te vedem titular la Dinamo si de ce nu la nationala beerchug.gif
Maul
Desi e clar ca toti ne-am dori sa ramai la Dinamo e important si ce iti doresti tu.Tu ai vrea sa joci la cu Dinamo sau ti-ar placea in strainatate?
francescodog
Ramai La Dinamo, caine !!! E pacat sa nu profiti de perioada asta super a tuturor cainilor !!! romania.gif canada.gif
gilutza_d
buna marius.ar fi bine sa ramai la Dinamo mai ales acum in perioada asta asa buna.te intelegi bine cu cei de la echipa mare?
MARIUS ALEXE
da...jucatori al prima echipa m au primit foarte bine.....ma inteleg bien cu ei..si imi dorecs sa stau aproape de ei, pt ca am multe de invatat..........imi doresc sa raman Dinamo..am crescut aiki...vreau sa demonstrez ca pot ajuta Dinamo intr un timp foarte scurt...stati linisti sunt caine pana la moarte si nu o s ajok nikiodata la steaua.........

da am jucat in meciul cu real madrid..

pai am venit de mana cu tata la portile stadionului...am vauzt ca sunt selectii al varsta d 10 ani si de atunci am ramas cu toata inima aiki....
redlady08
ce te-a facut sa tii cu Dinamo...un jucator anume, un meci mai deosebit sau totul a inceput cu ziua in care ai calcat in Groapa?
POOL
Multa bafta Mariuse... Ser sa rupi gura targului in retur si sa le dai la toti peste bot. thumb.gif
red_dog_rahova
salut marius.....inca o tanara speranta...sper sa nu dezamagesti si sa marchezi cat mai multe goluri pentru Dinamo!!!
gilutza_d
felicitari pt convocarea la echipa mare.sa joci cat mai mult si sa dai multe goluri HAITA_DINAMO.gif
dumi
Da...ar fi timpul sa mai si aducem jucatori de la echipa de tineret, nu doar sa cumparam din alta parte....Multa bafta, Marius...si cat mai multe reusite pentru Dinamo (echipa mare)...
dinamovistu'92
Multa bafta....sa ajungi repede jucator de baza la Dinamo si la nationala,macar tineretul...multa bafta in continuare thumb.gif beerchug.gif
HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
cipri_f84
Marius la ce data iti expira contractul cu Dinamo? Care dintre colegii tai de la grupa'90 joaca la Dinamo 2 ??

Marius tu o sa fii a doilea MUTU de la Dinamo!

In ce tribuna stai la meciurile de acasa??

Ai fost vreodata in deplasare cu Peluza Catalin Hildan??
polina
OOOO bv marius..multa bafta in continuare si sper sa ramai acelasi (fara arfe si figuri) HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.