Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Insula ta
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ... > Ministerul Turismului
Pages: 1, 2, 3, 4
Ashtray
Am vazut ca lumea e cam amortita si incerc o resuscitare cu un topic de vacanta :
Daca ati naufragia pe o insula tropicala pustie(cu de toate, mancare, apa potabila...un mini-paradis de unde sa nu vreti sa plecati), si acolo ati prinde pestisorul auriu (sau oaia albastra, sau cioara alba-fiecare cu ce vrea) care v-ar spune ca poate sa va dea 5 lucruri(inclusiv oameni) pe care le doriti...ORICE lucruri...case, papusi gonflabile cu mimi stoica, saci cu bani, blonde sexoase, bureti de baie,actele de proprietate ale ghenei...ce ati alege?
Incep eu : 1.Nicoleta Luciu doglaugh.gif 2.o bata de baseball 3.jiji becali legat de un copac icon_twisted.gif 4.o sticla de Perfekt Lemon care sa nu se termine niciodata 5.un scaun directorial cu masaj si reglaj la spatar (asta da viata)
gavros
intai sa ma vad eu pe o insula in Pacific si dupaia mai vorbim doglaugh.gif
COSMIN C
Doar cinci? Hmmm.....Am voie sa-mi aleg si vecinii? drunk.gif
anmini
hm, cam greu de ales.......dar........in fine:
- as vrea sa o am pe mimi stoica menajera familiei;
- pe jiji becali pe post de negru pe plantatie, dar sa cultive lana, nu bumbac....... doglaugh.gif ;
- sofer pe bandit, in uniforma alb-rosie;
- Sezran sa fie administratorul insulei;
- un sac cu dojana pe care s-o folosesc daca vecinii mei Cosmin,m@x, paddy si marcher fac galagie. axe.gif
COSMIN C
Buuunnnnn.... Mimi si Jiji sunt la anmini, nu-i bai cand voi avea nevoie sa fac curatenie sau sa sap pe plantatie o sa-i iau cu ziua de la ea.

1.INTERNET sa pot intra pe DinamoMania!!! Asta inseamna ca Anmini care n-a prevazut o sa stea toata ziua pe capul meu. Ca sa-i dau voi va trebui sa faca poale-n brau!

2. O casa mare (asta nu se numara, n-o cer o fac eu cu ajutorul negrului de pe insula vecinei)ca sa aiba loc toti prietenii ce vor veni in vizita!

2. bis. Pe Paddy ca sa prinda peste si sa ne asigure hrana. De sarbatori va fi Mos Craciun, sau Iepurasul, depinde de sezon!

3. Televizor! Ha, Anmini nu are, va veni la meci! Sau mai bine as muta Groapa pe insula!! icon_lol.gif Ma mai gandesc...

4. Ca ultras il iau pe Rednorth, care va asigura si muzica:va canta toata ziua I love you, Boro! bananasmile.gif

5. Sala pentru decernarea Premiilor DinamoMania! In timpul anului organizez acolo petreceri!

Vecin cu statut special il vreau pe Cai Lun, sa fie aproape de sala! icon_lol.gif

Pe m@x nu-l mai trec ca-l aduce Paddy!
anmini
sa-i arati lui Rednorth si insula mea.
Dumi-DC
1 Un avion care sa ma duca la toate meciurile lui Dinamo
2 pe Andreea Raicu
3 sa mi-l creeze pe Darth Vader
4 sa mi-l creeze pe Hercule Poirrot
5 carti de joc sa joc poker cu Andreea Raicu, Darth Vader si Hercule Poirrot
COSMIN C
Anmini, eu o sa-i arat, ma tem insa ca n-o sa vrea sa se uite daca-i vede pe acolo pe mimi si jiji. Sau cine stie, poate-si face o prastie sa se distreze in timpul liber! ghost.gif
anmini
icon_rolleyes.gif sa nu-l nimereasca din greseala pe Sezran..............
gilutza_d
chiar tare ideea.acum sa ma gandesc ce sa iau si eu busted_blue.gif
1.un elicopter,sa ajung de pe o insula pe alta si la meciurile lui Dinamo
2.pe borcea,sa aiba cine sa-mi danseze din buric doglaugh.gif
3.pe ropotan(ca niculescu e ocupat cu diana munteanu) icon_rolleyes.gif
4.pe jiji becali sa aiba cine numara oile blacksheep.gif
5.si echipa benfica(sa piarda meciul pt neprezentare) verystrange.gif
COSMIN C
Stai linistita, Anmini, are vederea buna! football.gif
RED75
Ma ingrijorati.... Majoritatea vreti sa-i luati pe Jiji&Mimi pe insula crazysanta.gif Se vede ca ati facut excese de revelion doglaugh.gif
gilutza_d
cred ca de la aia se trage,mai bine il lasam acasa sa aiba si oameni de acolo de cine rade doglaugh.gif
gavros
ma aveti grija ce va doriti ca s-ar putea implinii verystrange.gif 010.gif
COSMIN C
Si crezi ca ne-ar parea rau? icon_lol.gif
gilutza_d
mie nu. icon_rolleyes.gif
dudu1961
SALUTARE BAIETI SI LA MULTI ANI SI MULTI BANI ! bananasmile.gif Daca nu ne-am nascut pe acolo nici sanse sa esuam nu avem iti trebe' bani frate sa esuezi acolo ___aveti gind sa dati freo spargere _____Vise taica vise !
Ashtray
@ anca : jiji e deja luat...dar daca vrei ti-l imprumut cand ai de lucru pe plantatie(si iti mai imprumut si bata, ca cine stie, poate isi aminteste ca e razboinicul luminii 010.gif)
gilutza_d
pot sa-l schimb si eu pe jiji cu o invitatie la premii ?icon_rolleyes.gif
COSMIN C
Pai din moment ce l-a luat Ashtray de la inceput inseamna ca nu-l ai si nu ai ce schimba.
Nu putem decat sa ne rugam de el sa-si aduca insula mai aproape de noi in caz ca avem nevoie de negru pe plantatie, cioban la oi, etc.... drunk.gif
gilutza_d
pai merg cu elicopterul la el doglaugh.gif daca o sa am nevoie si te iau si pe tine bananasmile.gif
marcher
QUOTE(anmini @ 4 Jan 2007, 12:31) *
- un sac cu dojana pe care s-o folosesc daca vecinii mei Cosmin,m@x, paddy si marcher fac galagie. axe.gif

Nici nu stii tu ce cioc mic am...dar combinatia asta de 5 cred c-ar fi letala. Mi-ar placea.
bad_dog
Nu stiu cum de nu v-ati gandit pana acum la:
1. o gagica misto cu sani mari, max 19 ani. Ma gandesc ca sunt pe o insula pustie si e cam mult de asteptat. Daca imi iau una mai batrana, ce fac peste 15 ani?
2. mirela răţoi. Cand ma enervez sa am cui rupe picioarele. Mi-ar face o deosebita placere evillaugh1.gif
3. pe u2. si va invit pe toti la mine la petrecere. sa cante muzica!!
4. o sticla de jack daniels care sa nu se termine niciodata
5. pe jamie, bucatarul ala de pe tvr 2. deschid o terasa la care va invit pe toti. atentie, e muzica live, canta u2 rofl.gif
gavros
Hai sa vi le spun si eu:
- as vrea sa-l vad pe Mos Craciun cel adevarat (inca mai cred ca exista , serios vorbind )
- sa fie revelion in fiecare zi pe insula aia
- campiile lui Ares 010.gif
- o garsioniera cu etaj
- si...a 5....chiar nu stiu ce sa mai vreau
biancap78
m-am suparat...il vroiam eu pe Jiji... icon_rolleyes.gif dar fie...
1.....Noul stadion pe care sa jucam in C.L.
2.....internet
3.....pe voi, sa veniti la meciuri si la un ceai doglaugh.gif bananasmile.gif
4.....pe fotbalisti in special pe Florentin Petre
5.....si eventual pe domnul mihaela ca l-am ratat si pe Mirela... doglaugh.gif
COSMIN C
Gavros, dupa ce vrei Revelion in fiecare seara ar fi si culmea sa-ti mai pui si a cincea dorinta! Platesc bine, ce zici, facem targul? Desi, daca ma gandesc bine, la cati pestisori de aur o sa prinda Paddy ....

Bianca, n-ai fost atenta , domnul Mihaela e deja menajera la Anmini! ghost.gif
Ashtray
Am specificat ca se pun si oile albastre+ciorile albe...vanatori prin preajma nu avem?
biancap78
Se poate practica braconajul? icon_rolleyes.gif

QUOTE(COSMIN C @ 4 Jan 2007, 22:20) *
Bianca, n-ai fost atenta , domnul Mihaela e deja menajera la Anmini! ghost.gif

Poate mi-l imprumuta si mie putin.... icon_rolleyes.gif Daca nu.....il vreau pe Carlos sau pe Ogaru si pe Coposu....
redlady08
avand in vedere ca e prima oara cand imi merge mania pe anul asta.....mi-ar prinde bine relaxarea de pe insula ca mult am mai incruntat din sprancene pana sa-mi mearga forumul complaining.gif
ce-as vrea sa iau p insula.....

1. Echipa Dinamo ca nu pot trai fara ei....si cine stie....cu "captivii" de mai sus poate ne facem si noi un stadion european pe insula sa nu ne mai plangem ca nu avem:D
2. Pe Florentin Petre....cine stie...cunoaste...nu mai zic motive;))
3. Un pc conectat la net ca am vazut zilele astea ca-s dependenta incurabila de Dinamomania bananasmile.gif
4. O sticla de becks care sa nu se mai goleasca:D
5. Si cu permisiunea Ancai...o vreau si pe Dina...sa aiba cine pazi atatia dinamovisti;))
biancap78
Redlady...pe Florentin l-am luat eu mai devreme... doglaugh.gif
COSMIN C
Si totusi pe care insula va fi zona industriala? Aia in care amplasam si fabrica de bere? drunk.gif
redlady08
QUOTE(biancap78 @ 4 Jan 2007, 22:37) *
Redlady...pe Florentin l-am luat eu mai devreme... doglaugh.gif

nu se pune...ai spus fotbalisti in general...si e a patra optiune la tine....in plus sunt mai mare si tre sa fii politicoasa si sa-l cedezi;))

@cosmin...nici o problema...berea merge foarte bine cu caldura, cu fotbalul....asa ca eu zic ca se impaca...daca apar incindente gasim noi o metoda sa aplanam conflictul
astea
1.pe floooooooooooooooooooooorrrrriiiiin caliiinescuuuuuuu
2.o cada cu ceara clocotita pt el
3.toata peluza
4.prietena mea
5.radu stefan pt ea cand sunt ocupat cu mutilarea lui calinescu verystrange.gif verystrange.gif
biancap78
QUOTE(redlady08 @ 4 Jan 2007, 22:42) *
nu se pune...ai spus fotbalisti in general...si e a patra optiune la tine....in plus sunt mai mare si tre sa fii politicoasa si sa-l cedezi;))

Pai nu-i corect....Eventual il impartim ca de cedat...nu-l cedez....:D
COSMIN C
Dupa ce ca e mic mai vreti sa-l si impartiti! Bianca, renunta tu, e mai "batrana", crezi ca recunoaste in fiecare zi? rofl.gif
Ashtray
Deci, fiindca se fac cereri pentru aceeleasi lucruri, am vorbit cu pestisorul(ca el e seful,nu oaia sau cioara...) si mi-a zis ca el face si clonari...insa pentru jiji va trebui sa mai asteptati cei care inca nu ati cerut cele 5 'obiecte', ca e cererea prea mare(el e putin confuz la faza asta, si are dreptate. parca nu e de ajuns un singur beeeecali)
biancap78
verystrange.gif Nu e batrana, cum spui ca e batrana? E foarte draguta dar pe Florentin nu-l dau....;))....
COSMIN C
@Ashtray Pe dracu nu-i de ajuns, mie si unu mi se pare prea mult.... Pot sa-i cer sa-l faca sa dispara? Ne descurcam noi pe plantatie si fara el...

Cloneaza-l pe Florentin ca e cerere mare! icon_smile.gif
redlady08
tu crezi ca eu ma multumesc cu clone...eu vreau originalul...si lupt pentru ce mi se cuvine verystrange.gif
biancap78
Si eu vreu originalul...nu clone....<):)
mihaela_n2
salut..ce faci bianca?esti posesiva?nu vrei sa-l imparti pe florentin petre cu nimeni? argument.gif
Ashtray
Mai, pestisorul asta face clone cu imbunatatiri, nici nu se compara cu originalul...si daca va certati, nu va mai da nimic...
anmini
bianca, si eu zic sa i-l dai............. doglaugh.gif gasim noi altul pt tine. vin din spate, de la Dinamo 2 niste pusti, mama......mama........
biancap78
Da nu-s curioasa de imbunatatiri daca am spus ca vreau originalul apoi originalul il vreau...cat timp il pazesc nu se apropie nimeni de el....;)) boxing.gif

QUOTE(anmini @ 4 Jan 2007, 23:06) *
bianca, si eu zic sa i-l dai............. doglaugh.gif gasim noi altul pt tine. vin din spate, de la Dinamo 2 niste pusti, mama......mama........

Eu nu vreau pusti de la Dinamo2 ca eu il vreau pe Florentin....
redlady08
QUOTE(anmini @ 4 Jan 2007, 23:06) *

nu-mi fac eu griji pentru Pitic...odata ajuns pe insula va sti unde sa vina;))
anca...... da cum ramane cu Dina?:D
Ashtray
Aoeloo...fetelor, pe Petre nu i-l mai luati biancai...va multumiti cu clonele...sau poate vine rossa si cu experienta celor 6 ani de karate in spatele ei, sterge podeaua cu bianca...dar il avem pe cosmin de paza, care e mai dotat cu armament decat soldatul universal, are de toate : saci cu dojana, cartoase de diferite culori, si in cel mai rau caz, are bann-ul...
mihaela_n2
eu i-as cere pestisorului sa mi-l aduca pe ropotan,sa stam amandoi pe o insula pustie 010.gif ..dar daca el insista sa ne aduca si alte lucruri i-as cere:1.servitor pe becali 2.maturatori pe toti de la steaua. 3.cersetor pe răţoi 4.pe stema stelei sa scrie WC public bananasmile.gif 5.ma mai gandesc
anmini
QUOTE(redlady08 @ 4 Jan 2007, 23:08) *
anca...... da cum ramane cu Dina?:D

nu avem treaba, noua ne place de Danciu. icon_redface.gif e preferatul nostru.
mihaela_n2
ratoi ala era răţoi:d
gavros
QUOTE(mihaela_n2 @ 4 Jan 2007, 23:13) *
ratoi ala era rățoi:d

da rățoi era r.a.d.o.i

QUOTE(COSMIN C @ 4 Jan 2007, 22:20) *
Gavros, dupa ce vrei Revelion in fiecare seara ar fi si culmea sa-ti mai pui si a cincea dorinta! Platesc bine, ce zici, facem targul? Desi, daca ma gandesc bine, la cati pestisori de aur o sa prinda Paddy ....

nu ma bag ca mi-a venit si a 5 idee, un frigider ca vad ca toti se inghesuie la bere si la rece or sa vina la mine sa o puna..si asa fac si bani doglaugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.