Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Insula ta
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ... > Ministerul Turismului
Pages: 1, 2, 3, 4
mihaela_n2
da...tu ma scosasi din impas..saru`mana

eu o sustin pe bianca...pe ea si pe florentin ii pun nasi la nunta mea cu ropotan 010.gif ...ce zici bianca?ne cununati?=))
COSMIN C
Gavros, nu ma face sa-i cer pestisorului sa-mi dea voie sa iau si Cartea de Gramatica pe insula... Nu te mai grabi cand scrii ca nu-ti ia nimeni insula. E loc pentru toata lumea! icon_wink.gif
biancap78
QUOTE(mihaela_n2 @ 4 Jan 2007, 23:35) *
eu o sustin pe bianca...pe ea si pe florentin ii pun nasi la nunta mea cu ropotan 010.gif ...ce zici bianca?ne cununati?=))

=)) rofl.gif O fost buna.... Din partea mea...nici o problema... rofl.gif
mihaela_n2
nasii ii am..mai imi trebuie sotul 010.gif
biancap78
Cred ca cu chestia asta ne mutam in taverna daca vrei ca avem ceva politisti care pazesc zona si ne dau amenda....cea ce am povestit e cam offtopic.gif
mihaela_n2
ne mutam in taverna...eu-s noua pe aici...fac ce mi se spune
paddy
QUOTE(marcher @ 4 Jan 2007, 18:01) *
Nici nu stii tu ce cioc mic am...dar combinatia asta de 5 cred c-ar fi letala. Mi-ar placea.

Si mie mi-ar place cu o singura conditie, bita de baseball sa fie la mine boxing.gif .......si o lopata ca sa-l ingrop pe marcher la 5 metri sub nisip verystrange.gif ridem glumim dar sa trecem la lucruri mai serioase..........

1 Imi doresc sa fie aceasi insula din filmul "Pierduti" sau "Lost" sau cum dracu ii zice ........si dusi acolo toti actionarii de la Dinamo impreuna cu .......giovani, gigi, dumitru dragomir,netoiu, memeu, mircea sandu, copos, etc etc .......
2 Sa avem cel mai tare forum din lume si sa nu se mai strice niciodata ca nu imi face placerea sa intru pe alt forum unde sint doi insi care joaca table de anul trecut...
3 Toti branconierii sa se duca pe insula aia.......si eu sa prind cel mai mare peste din tara care sa si vorbeasca........ sa-l tin in loc de papagal..
4 Sa ma intilnesc cu toti membri de pe forum la o petrecere.........( e bine nici chiar cu toti, mai sint unii care au nevoie de aprobarea parintilor).....
5 Sa fie pace in lume, sa plece toti romii in India, in loc de apa sa curga vin la robinete, si suporterii dinamovisti sa fie singurii propietari al echipei Dinamo......sper sa nu vina un nebun si sa-mi anuleze toate dorintele .....
gavros
QUOTE(COSMIN C @ 4 Jan 2007, 23:37) *
Gavros, nu ma face sa-i cer pestisorului sa-mi dea voie sa iau si Cartea de Gramatica pe insula... Nu te mai grabi cand scrii ca nu-ti ia nimeni insula. E loc pentru toata lumea! icon_wink.gif

beerchug.gif sper sa nu mai fie nevoie de carte
biancap78
QUOTE(mihaela_n2 @ 4 Jan 2007, 23:58) *
ne mutam in taverna...eu-s noua pe aici...fac ce mi se spune

offtopic.gif lasa ca nici eu nu-s veterana...ca parca vad ca paddy nu ma ia si pe mine la chef doglaugh.gif
POOL
Deci:
1) toti forumistii dinamomania activi, ca sa nu mai vorbim numai prin internet :P, sa fie si bandit si astia stelisti blacksheep.gif
2)o berarie, adica mai bine un Clubingland doglaugh.gif
3) tv, ca sa ne putem uita la meciurile lui Dinamo
4) cat mai multe femei pt dinamovisti si numai din alea "celebre"
5) o narghilea crazysanta.gif
gilutza_d
QUOTE(mihaela_n2 @ 4 Jan 2007, 23:12) *
eu i-as cere pestisorului sa mi-l aduca pe ropotan,sa stam amandoi pe o insula pustie 010.gif ..dar daca el insista sa ne aduca si alte lucruri i-as cere:1.servitor pe becali 2.maturatori pe toti de la steaua. 3.cersetor pe rățoi 4.pe stema stelei sa scrie WC public bananasmile.gif 5.ma mai gandesc

pe ropo l-am luat eu icon_rolleyes.gif nu poate sa fie in 2 locuri nono.gif
Ashtray
Vai Doamne, v-am zis ca pestisorul face clone...primul care cere ia originalul ceilalti replica.
gilutza_d
inseamna ca eu am originalul bananasmile.gif
Maul
1.Sa ma faca pestisorul fotbalist la Dinamo HAITA_DINAMO.gif
2.Dinamo sa castige UCL
3.O bruneta bunicica crazysanta.gif
4.O sabie laser pt nr5.
5.Jiji,Mimi Stoica,răţoi-numai buni de parlit diablo.gif
Ashtray
Si dupa dorintele astea cred ca o sa ajunga la 100% verystrange.gif
RED75
QUOTE(RED-castorryy @ 6 Jan 2007, 3:12) *
1. COSMIN C
2. o drujba
3. 4. max si rew ca rezerve
5. o lama de ras

ps. dojana 50 % bananasmile.gif bananasmile.gif

verystrange.gif rofl.gif rofl.gif Cata sinceritate !!!! Asta a fost cea mai tare si n-a fost cu copy paste !
p.s Vezi ca m@x are oasele tari si s-ar putea sa nu-ti ajunga un lant la drujba...
paddy
QUOTE(RED-castorryy @ 6 Jan 2007, 1:12) *
1. COSMIN C
2. o drujba
3. 4. max si rew ca rezerve
5. o lama de ras

ps. dojana 50 % bananasmile.gif

Si eu care credeam ca vrei o pereche de table noi verystrange.gif un loc de veci pe insula verystrange.gif si o intilnire cu Mircea Radu verystrange.gif
dinamovistu'92
Pe o insula cu de toate ... toate bogatiile pamantului...un calculator sa jok FiFa 2007 cu cea mai tare echipa...Dinamo...,si niste blacksheep.gif ca servitori icon_mrgreen.gif si eu stiu, poate un Bugati ceva un avion, dastea ieftine dar neaparat un TV la care sa vad toate meciurile lui Dinamo in caz ca avionul personal nu ajunge la timp pentru meci 010.gif
marcher
QUOTE(paddy @ 4 Jan 2007, 23:59) *
Si mie mi-ar place cu o singura conditie, bita de baseball sa fie la mine boxing.gif .......si o lopata ca sa-l ingrop pe marcher la 5 metri sub nisip verystrange.gif ridem glumim dar sa trecem la lucruri mai serioase..........

Daca tot radem si glumim, decat sa ma ingropi pe mine si daca tot numai la sapat te pricepi, mai bine pregateste-ti culcusul si poate la fundul gropii ai sa gasesti o carte de limba romana, care sa-ti spuna ca pluralul de la bordei, este bordeie si nu bordeiuri.
paddy
Cine stie cunoaste icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif atita timp cit ai trait intr-un bordei e si normal sa sti icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif
Dupa cum observ anumite persoane te folosesc pe post de sageata........simptete si tu bine ca pina acum toti din lista ta de mess iti apareau off-line........oricum iti sta bine rolul de mascarici.......

PS.........accept dojana daca gasiti de cuvinta ca am jignit acest bivol buzat dar nu accept sa-mi treceti mesajul pe invizibil, dupa cum vad numai pe mine ma vedeti cind ii raspund acestu exemplar preistoric.
RED75
E clar ca pe o insula n-ati putea supravietui amandoi icon_rolleyes.gif Mai ales daca ar exista obiecte contondente...
Totusi pe forum cred ca e loc pentru toata lumea. Nu puteti, pur si simplu, sa va ignorati ? beerchug.gif
marcher
Bai paddy, mie imi pare sincer rau cand cineva iti sterge mesajele. Oricum, ele sînt extrem de previzibile si cu un ton vadit rau-voitor...asa ca noutatile le trecem in dreptul altcuiva. Nu inteleg nici chestia cu sageata, cum nici chestia cu mess-ul on si off-line nu pricep de unde si pana unde ti-a venit. Personal te-am rugat sa incetezi atacurile... poate si altcineva ti-a mai sugerat asta, insa se pare ca placerile tale legate de buze, capatani, prosti, bivoli si alte denumire pseudo-futuriste, te imping la a scrie mesaje d-astea. C
anmini
doglaugh.gif sunteti ca femeile, pe onoarea mea.............nu se poate trai cu voi, nu se poate trai fara voi. ambii orgoliosi, ambii incapatanati, daca v-ati putea obisnui unul cu celalalt, chiar ar iesi o combinatie frumoasa.......... icon_redface.gif cred ca stiu care e cauza. nu mai avem rivali si va plictisiti. aveti rabdare sa inceapa campionatul si sa va canalizati energiile prin rivali. thumb.gif
biancap78
QUOTE(RED75 @ 9 Jan 2007, 1:12) *
Nu puteti, pur si simplu, sa va ignorati ? beerchug.gif

RED...cred ca ai gresit persoanele cand ai spus "sa va ignorati" atata timp cat unul taie si celalalt aduce spirtul in nici un caz dar ma rog....Drept ai spus ca n-ar putea sta amandoi pe o insula... icon_rolleyes.gif
gilutza_d
pai sunt destule insule.e darnic pestisorul 010.gif
biancap78
Cred ca din atatea insule facem un continent doglaugh.gif ...
gilutza_d
pai da ca si asa o sa cam dispara continentele cu topirea calotei glaciare verystrange.gif
biancap78
Lasa ca ne facem noi continentul nostru sa le facem in ciuda stOISTILOR.... icon_rolleyes.gif
gilutza_d
pai da,pe ei o sa-i ia apa verystrange.gif
biancap78
asa ma gandeam si eu.... sti cum e geniile sunt pe aceeasi unda....aceeasi idee
gilutza_d
pai da doglaugh.gif
tyn
io as avea o singura dorinta...o fata dupa forumul dinamomania.....nu intrebati cine este......cred ca nu veti afla.... icon_lol.gif
dudu1961
Eu as vrea o insula in care sa trimit toti stelistii cu fani cu tot sa nu m-ai aud cit traiesc de ei si sa-i vad peste tot _____mi s-a acrit de ei .
Ankutza
sper ca n-ati epuizat pestisorul ca vreau si eu cateva dorinte ...
1. steau sa retrogradeze
2. Dinamo sa ramana cea mai buna echipa
3. un calculator legat la internet ....
4. un aparat de teleportat sa fiu prezenta la toate meciurile ... doglaugh.gif jester.gif
5. si ... pe tiesto sa-mi tina de urat crazy.gif
Ashtray
QUOTE(tyn @ 28 Feb 2007, 8:48) *
io as avea o singura dorinta...o fata dupa forumul dinamomania.....nu intrebati cine este......cred ca nu veti afla.... icon_lol.gif

Hmmm...eu cred ca stiu evillaugh1.gif ... red baby cumva? doglaugh.gif sau poate rossa...
tyn
nu,nu ai ghicit...
Ankutza
hai mai tyn ... zi-ne si noua ca ne-ai facut curiosi icon_rolleyes.gif crazysanta.gif
marcher
tyn asta...se indragosteste si face declaratii amoroase on-line. Ce-a ajuns tehnica asta, dom"le
COSMIN C
Nu le spune Tyn, pe insula ta faci ce vrei...si ce iti permite pestisorul! 010.gif
marcher
Adevarul ca d-aia nu pot eu dormi acu...am emotii care-o fi aleasa rofl.gif rofl.gif rofl.gif
Clau_Goool
ma tyn si daca fata nu te vrea atunci ii urat momentul cu tot cu pestisorul ala doglaugh.gif
tyn
nu va zic si gata.
marcher
Eu am mirosul fin...in aer simt feromonii cum colcaie. Se pare ca aleasa e acu pe forum, altfel nu-mi explic ce e cu zapaceala asta busted_blue.gif
biancap78
Io stiu... bananasmile.gif ....ha ha...io stiu.. doglaugh.gif
marcher
Sa fie anmini nono.gif nono.gif Nu cred...e cam maricica. Atunci nu poate fi decat nicolle reddog4ever sau deea rdg. Am dreptate bianco? Nas de copoi. icon_biggrin.gif Una din ele.
COSMIN C
Bianca, tu ce cauti pe insula cand ai treaba in taverna? Trimite argumentele alea si lasa omu in pace.
deea_red
heiiii....ma railor...lasati baiatul in pace!! 010.gif
marcher
QUOTE(COSMIN C @ 16 Mar 2007, 22:41) *
Bianca, tu ce cauti pe insula cand ai treaba in taverna? Trimite argumentele alea si lasa omu in pace.

Cand e vorba de amor...fetele-s in frunte. Si bianca e ca martie din post. Dar ea le are cu fotbalistii busted_blue.gif
biancap78
complaining.gif mmmaaarrrccchhheeerrreee....lasa fotbalistii ca n-am nimic cu ei sau cu el sau ma rog..... icon_rolleyes.gif .
marcher
Ti se limba plimba-n gura.... bananasmile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.