QUOTE(marcher @ 4 Jan 2007, 18:01)

Nici nu stii tu ce cioc mic am...dar combinatia asta de 5 cred c-ar fi letala. Mi-ar placea.
Si mie mi-ar place cu o singura conditie, bita de baseball sa fie la mine

.......si o lopata ca sa-l ingrop pe marcher la 5 metri sub nisip

ridem glumim dar sa trecem la lucruri mai serioase..........
1 Imi doresc sa fie aceasi insula din filmul "Pierduti" sau "Lost" sau cum dracu ii zice ........si dusi acolo toti actionarii de la Dinamo impreuna cu .......giovani, gigi, dumitru dragomir,netoiu, memeu, mircea sandu, copos, etc etc .......
2 Sa avem cel mai tare forum din lume si sa nu se mai strice niciodata ca nu imi face placerea sa intru pe alt forum unde sint doi insi care joaca table de anul trecut...
3 Toti branconierii sa se duca pe insula aia.......si eu sa prind cel mai mare peste din tara care sa si vorbeasca........ sa-l tin in loc de papagal..
4 Sa ma intilnesc cu toti membri de pe forum la o petrecere.........( e bine nici chiar cu toti, mai sint unii care au nevoie de aprobarea parintilor).....
5 Sa fie pace in lume, sa plece toti romii in India, in loc de apa sa curga vin la robinete, si suporterii dinamovisti sa fie singurii propietari al echipei Dinamo......sper sa nu vina un nebun si sa-mi anuleze toate dorintele .....