doggyy86
Dec 29 2006, 03:47 PM
ce ziceti de aceasta iniitativa?haideti sa facem noi asta daca domnii actionari nu vor sa dea banii hai sa facem noi asta...am intra in istorie...am avea si noi un stadion demn de aceasta echipa fenomenala!un simplu calcul matematic
100$ x 10000 de donatori = 1mil$
100$ x 50000 de donatori = 50 mil$ la care s-ar mai adauga si ceva bani pe care noi i-amn putea strange din donatiile unor patroni de firme ai caror actionari sunt dinamovisti! eu sunt dispus sa fac aceasta donatie pentru viata mea Dinamo sar avem nevoie de cineva de incredere care sa deschide un cont din care nu se pot extrage banii decat in acest scop toata treaba ar trebuii facuta cu cap...sa gasim omul potrivit si haideti oameni buni cu totii sa stangem banii1
Ce ziceti de asta? sper sa nu fiu luat in ras eu chiar vreau asta si sunt sigur ca mai sunt si altii printre noi!
Max
Dec 29 2006, 03:53 PM
pe dracu...ei se scalda in bani si noi sa donam ..asta ar fi culmea.
app..am si eu nevoie de 10000 de euro, imi doneaza cineva?
Ashtray
Dec 29 2006, 03:56 PM
Nu stiu unde ar ajunge banii pe care noi i-am da...si cred ca ne-am face de rusine...chiar in asa hal sa ajunga echipa incat sa aiba nevoie de bani de la suporteri...
matador
Dec 29 2006, 03:56 PM
asa suna foarte frumos dar... nu stiu, mai vedem... totusi e cam mult 100$... inainte de echipa de fotbal exista familie etc think about
POOL
Dec 29 2006, 03:58 PM
Sa zicem ca prin absurd, facri rost de 10000 de "donatori", cu un milion de euro nu faci nimic, investitiile intr-un stadion nou de UCL, se ridica la chiar suta de milioane de euro.
doggyy86
Dec 29 2006, 04:01 PM
dap eram sigur ca asa o sa reactionati1voi chiar nu sunteti in stare sa faceti ceva pentru echipa voastra?????ma dezamagiti! 3mil de lei nu e chiar o suma mare asa ca sa zicem intr-un an ar insemna 300000 de lei pe luna!o lada de bere!deci haideti mai oameni buni!sa facem ceva pentru noi sa facem ceva pentru Dinamo!
QUOTE(POOL @ 29 Dec 2006, 15:58)

Sa zicem ca prin absurd, facri rost de 10000 de "donatori", cu un milion de euro nu faci nimic, investitiile intr-un stadion nou de UCL, se ridica la chiar suta de milioane de euro.
10000 plus donatii de la patroni eu chiar cunoasc pe cineva si cred ca nu ar zice nu la o donatie de 10-15 mii de dolari....dar suntem 10000 numia pe dinamomania plus altii amici tovarasi..se poate dona si mai mult nu numai atat!daca am avea vointa am putea strange nu 50mil macar 30mil si asa o sa atragem atentia actionarilor si poate or sa rupa si ei din conturile lor babane inca vreo 30 si ne facem un stadion!
Capirossi
Dec 29 2006, 04:04 PM
Tu ai mai auzit undeva ca un stadion sa aiba 1000 de proprietari ?
Bascanu
Dec 29 2006, 04:04 PM
nu suntem 10000 de useri pe mania....
RED75
Dec 29 2006, 04:06 PM
Eu unul as da. Din pacate o astfel de actiune nu cred ca ar avea succes tocmai datorita neincrederii suporterilor in actionari. Cum am mai spus si pe topicul despre stadion, e greu sa nu te gandesti ca banii ar putea ajunge in butelii, sau mai rau, prin firma lui giovani sau netoiu.
Bascanu
Dec 29 2006, 04:07 PM
corect red!!!!
COSMIN C
Dec 29 2006, 04:11 PM
Corect, Red! Neincrederea ne omoara! Suntem bolnavi de suspiciune.
anmini
Dec 29 2006, 04:14 PM
s-ar putea deschide un cont la banca tiriac. poate asa il impulsionam...............
dudu1961
Dec 29 2006, 04:19 PM
Atuinci sa vina cineva cu un exemplu de corectitudine din partea actionarilor lui Dinamo sau al MI si eu dau 200 de euro !
detz_red_dog
Dec 29 2006, 04:22 PM
Si eu zic ca nu este mult 100$!! Macar sa incercam,dar sa nu ajunga banii la Borcea!! Meritam un stadion de UCL pentru aceasta echipa care joaca superb!!
COSMIN C
Dec 29 2006, 04:23 PM
Vorbim vorbe! Cand a plecat Zicu, tot aici se punea problema sa strangem bani sa-l pastram. Neorganizati nu facem nimic.
anmini
Dec 29 2006, 04:26 PM
ar trebui sa ne organizam cumva, sa avem niste reprezentanti......unul ar fi Cai Lun, si asa s-a obisnuit el cu batutul la usi........si sa i se propuna lui tiriac sa ne ajute.
COSMIN C
Dec 29 2006, 04:31 PM
A strange bani pentru stadion e o idee indrazneata. As zice mult prea indrazneata. Tocmai din motivul spus mai sus. Ma gandesc insa ca, organizati cumva, chiar am putea face cate ceva pentru Dinamo, pentru imagine... nu stiu... zic...nu dau cu parul....
anmini
Dec 29 2006, 04:34 PM
cred ca intai tre sa fim recunoscuti ca facand parte din imaginea lui Dinamo. si cred ca primul pas a fost facut cu premiile DinamoMania. Mi-ar placea ca anul viitor sa se dea premiile atunci cand sunt premiati sportivii de la Dinamo. Sa fie si DinamoMania invitata la gala.
Max
Dec 29 2006, 04:39 PM
Daca imi aduc bine aminte, s-a mai pus o astfel de problema privind fostele glorii dinamoviste...din pacate nu s-a concretizat nimic.
Cosmin, n'am avea de ce sa fim suspiciosi daca nu ne-ar alimenta suspiciunea prin faptele lor din trecut.
COSMIN C
Dec 29 2006, 04:40 PM
Stai m@x, ca nu era un repros. N-am spus ca nu exista motive.
Si, desi suntem oarecum off-topic, cu fostele glorii nu trebuia musai sa aiba clubul treaba. Nu vad de ce, daca am fi vrut cu adevrat sa facem ceva, n-am facut.
Max
Dec 29 2006, 04:44 PM
Pai..ei ne-au adus in starea asta.
Plus ca nu mi-ar face placere sa fiu batut si injurat in bucatica mea de stadion.
Sunt multe de discutat pe tema asta.
P.S.
Daca tot s-a pus problema aceasta incercati si schitati un proiect (nu desen, ci conditii de strangere a banilor, cine se ocupa, care's facilitatile celor care vor cotiza, etc)
mihaiul90
Dec 29 2006, 04:50 PM
Eu unul as dona chiar mai mult de atat numai sa stiu ca se va construi stadion din banii aia. E o idee super buna, ceva in genul : "Dati un leu pentru ateneu"

Daca ne organizam eu cred ca am avea succes. Foarte buna ideea cu contul la Banca Tiriac. Cred ca daca strangem noi 10-20 de milioane, plus donatii de la altii mai instariti, ar putea sa ne ajute si Tiriac cu inca cateva zeci de milioane... Poate ca se va realiza, dar e greu sa ne organizam in primul rand... Daca vom reusi asta, atunci va fi perfect.
dany77
Dec 29 2006, 04:53 PM
Am alege un om din liga suporterilor dinamovisti.Stiti am intra in istoria Romaniei si o intreaga Europa ar auzi de noi.In plus proprietar am pune exclusiv formatia de fotbal Dinamo Bucuresti!!Eu as da desi nu am salar mare!Mai mare rusinea e sa nu avem un stadion demn de o asa competitie!Credetima-ti ca s-ar strange!Nu neaparat 100$ pt ca poate nu toata lumea poate!Dar cat poate fiecare!Poate asa s-ar trezi si statul roman!Cu tamppitul de tariceanu in frunte!!!Da bani pe toate prostiile mai putin pe sport!pe fotbal care ne-a dat cele mai frumoase clipe din viata! daca nu erau performantele fotbalistice era Romania asa cunoscuta?Nu prea cred!Rusine!!! Io unu nu o sa mai votez un astfel de guvern!Forza Dinamo!!!!!sa ma anuntati contul deschis pt asta!Nr de cont!Si sa fie la banca tiriac!
Max
Dec 29 2006, 04:57 PM
Mi teama ca vom ajunge sa ne ciondanim in felul urmator:
''ba, da tu cati bani ai dat la stadion ca sa vorbesti, ca io cand am dat tu n'ajungeai la butoane ca sa urci cu liftu''
RED75
Dec 29 2006, 04:57 PM
QUOTE(m@x @ 29 Dec 2006, 16:44)

Daca tot s-a pus problema aceasta incercati si schitati un proiect (nu desen, ci conditii de strangere a banilor, cine se ocupa, care's facilitatile celor care vor cotiza, etc)
Un plan ar fi binevenit. Sunt totusi multi care cred ca ar fi dispusi sa ajute, dupa posibilitati, in conditiile in care s-ar prezenta ceva concret.
In ce priveste facilitatile celor ce vor dona... Nu trebuie sa ne facem iluzii. Cum a spus cineva, nu poate fi un stadion cu 10.000 de proprietari. Eu as fi multumit daca pentru 100 de euro mi-ar da o insigna pe care sa scrie "2007 noul Stadion" sa o arat nepotilor. Evident, daca ar exista sponsori care sa doneze sume mari, acestora li s-ar putea acorda o loja, ceva.
QUOTE(mihaiul90 @ 29 Dec 2006, 16:50)

Cred ca daca strangem noi 10-20 de milioane, plus donatii de la altii mai instariti....
Cred ca trebuie facut un calcul realist. Putin probabil sa se ajunga la aceasta suma.
mihaiul90
Dec 29 2006, 05:00 PM
QUOTE(anmini @ 29 Dec 2006, 16:26)

ar trebui sa ne organizam cumva, sa avem niste reprezentanti......unul ar fi Cai Lun, si asa s-a obisnuit el cu batutul la usi........si sa i se propuna lui tiriac sa ne ajute.

Si al doilea ar fi Cosmin

Chiar am putea realiza ceva organizati, deci sa nu ratam ocazia...
RED. m-am gandit ca se va strange atat daca vor dona dinamovistii din toata tara nu numai cei de aici, dupa DinamoMania. Suntem destul de multi in toata Romania si am putea sa-i luam si pe cei din strainatate in calcul, mai ales ca fiind in strainatate au si $$$
cane roso
Dec 29 2006, 05:02 PM
Super tare ideea Am putea face o placa apoi cu numele tuturor donatorilor la intrarea in Stadion
florin_80
Dec 29 2006, 05:02 PM
Eu o vad mai degraba ca pe o actiune menita sa traga un semnal de alarma decat una care sa fie pusa intr-adevar in aplicare.
Max
Dec 29 2006, 05:03 PM
Ganditi-va doar ca, pentru a face asa ceva iti trebuie reclama in presa scrisa si audiovizual...alte milioane
cane roso
Dec 29 2006, 05:05 PM
Daca incepem cumva actiunea se va afla si se va face reclama gratuita prin gașca slugilor proaste prosport etc
mihaiul90
Dec 29 2006, 05:05 PM
QUOTE(m@x @ 29 Dec 2006, 17:03)

Ganditi-va doar ca, pentru a face asa ceva iti trebuie reclama in presa scrisa si audiovizual...alte milioane

O-m gasi si noi vreun post de televiziune la care sa fie patron un dinamovist si sa ne faca reclama pe gratis
RED75
Dec 29 2006, 05:06 PM
Desi sunt foarte sceptic in realizarea unui astfel de proiect, ar fi asa de frumos ! Ganditi-va ca ar fi un exemplu de atasament unic fata de culorile unei echipe ! Ar fi o palma pentru toti cei care ne acuza ca suntem club al statului, pentru cei carora le-au facut stadion ciobanii sau alte specimene infractoare.
biancap78
Dec 29 2006, 05:08 PM
Ar fi frumos...dar noi suntem destul de putini...chiar si in toata Romania asta....Nu stiu exact ce putem rezolva....
cane roso
Dec 29 2006, 05:09 PM
Am fi cei mai smecheri daca near reusi asa ceva
Max
Dec 29 2006, 05:10 PM
Da RED..asa-i.
Cat despre postul cu patron dinamovist am reticiente..nu prea se gaseste asa ceva, si decat la OTV mai bine facem fluturase si le impanzim prin cutiile postale.
biancap78
Dec 29 2006, 05:12 PM
LA Dan Diaconescu in Direct sau stirile PRO TV
COSMIN C
Dec 29 2006, 05:13 PM
Red, mi-ai luat vorbele din tastatura!
Ganditi-va cat ar fi de frumos sa spunem, vreti sa-l dati pe X ca are contractul prea mare? Nici o problema, il platim noi si ramane.... Vise...
cane roso
Dec 29 2006, 05:15 PM
Chiar nu se pricepe nimeni la chestii economice?
COSMIN C
Dec 29 2006, 05:16 PM
Adica?
mihaiul90
Dec 29 2006, 05:16 PM
Cred ca ar avea audienta o emisiune la OTV pe tema asta la care sa fie invitati Cai Lun si Cosmin

Ar putea interveni in direct dinamovisti care sa aprobe si poate il prinde la telefon si pe Borcea sa-l intrebe ce parere are

Ar fi impacata si capra si varza, si nenea Diaconescu si-ar face audienta tare si ar si afla lumea de initiativa noastra.
bianco_rossa
Dec 29 2006, 05:17 PM
si ce importanta are daca stii cat e rata inflatiei, daca stii sa aduni niste sume acolo, sa faci mai stiu io ce?
nu sa se adune in veci bani de la suporteri pentru a face stadionul
cane roso
Dec 29 2006, 05:21 PM
Ar trebui incercat cumva dar fara sa implicam conducerea noastra poate pe un om mai credibil gen tiriac
Care sa stranga banii pentru noi si sa le tina o evidenta cumva in caz ca nu reusim sa ni restituie
paddy
Dec 29 2006, 05:22 PM
QUOTE(anmini @ 29 Dec 2006, 14:34)

cred ca intai tre sa fim recunoscuti ca facand parte din imaginea lui Dinamo. si cred ca primul pas a fost facut cu premiile DinamoMania. Mi-ar placea ca anul viitor sa se dea premiile atunci cand sunt premiati sportivii de la Dinamo. Sa fie si DinamoMania invitata la gala.
Si nu in ultimul rind suporterii

de ce sa aiba numai anumite persoane acest privilegiu, banii nostri nu sint buni ????......sa se faca sortare in rindul suporterilor......sint destui pe forum..Red 75, Antisteaua,M@x,Rednorth,Radu,Marcher,Astrahai, Florin80,Bascanu,Bianco-Rossa etc lista ar putea continua.
Chestia cu donatul pt stadion mi se pare o mare prostie, nu s-ar stringe nici 10 milioane (bani vechi) multi vorbesc din burta, eu unul m-as oferi sa scot stiuca la licitatie si toti banii sa ii donez
Mai bine deschideti un topic cu vise erotice........acolo ai mai multe sanse sa ti se indeplineasca visul .
COSMIN C
Dec 29 2006, 05:22 PM
Normal ca n-o sa se adune. Dar n-ar fi rau daca am reusi sa punem ceva presiune pe actionari, pe minister...naiba mai stie pe cine...
florin_80
Dec 29 2006, 05:26 PM
Exact, sa se traga un semnal de alarma, sa se puna presiune pentru a se misca ceva...ca sa stam stramb si sa judecam drept, aceeasta actiune e moarta din fasa.
Capirossi
Dec 29 2006, 05:30 PM
Cititi in psp articolul " Departe de casa ".
gavros
Dec 29 2006, 05:32 PM
QUOTE(doggyy86 @ 29 Dec 2006, 15:47)

100$ x 10000 de donatori = 1mil$
100$ x 50000 de donatori = 50 mil$
daca dam 50.000 de suporteri cate 100 $ se strang 5 mil , iar ca sa strangem noi 20-30 mil trebuie sa fim pe putin 200.000 de suporteri care doneaza, ca nu cred ca 5 mil ar fi de ajuns chiar daca ar mai da si alti investitori
cane roso
Dec 29 2006, 05:33 PM
Asa gandesc si actionarii pulii cand cumpara un jucator asta o fi bun? daca nu se afirma? dam bani degeaba pe el?
Si iar cumpara sau iar investesc in stadion de ex
Asa ca nu ii mai injurati pt ca si voi ganditi la fel de ce sa dam bani? de ce sa riscam?
Pt Dinamo ar fi un raspuns
COSMIN C
Dec 29 2006, 05:33 PM
Mai bine
aici ca d-aia le aducem pe prima pagina!
Capirossi
Dec 29 2006, 05:37 PM
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.