Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Strangem bani pentru stadion?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
SNapy
Paddy are dreptate cum sa strangem atatia bani ca sa putem face noi un stadion de UCL chiar daca primim donatii de la Tiriac sau de la orice alta persoana.Dar hai sa presupunem ca se strang bani dar nu mai este destul timp ca sa facem un nou stadion(sau sa-l renovam pe cel vechi).Poate o sa vada actionarii ca o sa vina multi bani din UCH si o sa investeasca in echipa si stadion ca sa nu mai impartim veniturile cu alte echipe ca sa ne lase sa jucam pe stadionul lor complaining.gif
biancap78
Io zic ca ar trebui tras un semnal de alarma....Ar vedea si Blaga si Borcea...cred ca ar avea un impact destul de mare....Io zic sa facem chestia cu OTV-ul....Sa mearga doi din echipa de administrare....Un moderator si un Administrator....
POOL
QUOTE(mihaiul90 @ 29 Dec 2006, 17:16) *
Cred ca ar avea audienta o emisiune la OTV pe tema asta la care sa fie invitati Cai Lun si Cosmin icon_biggrin.gif Ar putea interveni in direct dinamovisti care sa aprobe si poate il prinde la telefon si pe Borcea sa-l intrebe ce parere are 010.gif Ar fi impacata si capra si varza, si nenea Diaconescu si-ar face audienta tare si ar si afla lumea de initiativa noastra.

De la 0tv o sa ajunfem si la cronica verystrange.gif , publicitate, da' mai mult publicitate negatica, ideea in sine e interesanta, suporterii benficai sunt parca cei mai "buni platnici" din lume era un articol de gen "benfica cea mai iubita echipa din lume" stiu ca parca s-au pus toti, vreo 100,000 din lisabona si toata portugalia si au cumparat nu stiu ce prostie, astfel clubul a castigat vreo 40 d emil de EUro, o sa caut articolul si o sa revin cu detalii.
coolio
Este imposibil sa se stranga atatia bani pt. stadion.
Ar trebui construit un stadion nou,pe care sa joaca atat nationala Romaniei cat si alte echipe din campionatul intern.(care joaca in Ucl)
daca ar investi mai multe cluburi nu cred ca banii ar mai fi o problema.
Oricum ideea cu strangerea de fonduri de la suporteri este foarte buna insa consider ca nu e una realizabila.
biancap78
Nu ar fi negativa....si carcotasii ne-ar face publicitate pe tema asta...si oricum....pana va reincepe Cronica mai este....va fi expirata duda pe atunci...Io cred ca o sa ajungem "In gura presei" la Mircea Badea.....
mihaiul90
Am mai scris asta si pe topicul cu stadionul : Mie mi-ar conveni o colaborare cu rapid in vederea construirii unui nou stadion. Punem noi bani, pun si ei, pune si federatia si facem stadionul Bucuresti pe care vor juca Dinamo, rapid si nationala. Asta pentru termen lung ca dureaza construirea unui stadion nou, nu o sa fie gata pana la vara. Pentru termen scurt, adica pentru Ch. Lg de toamna viitoare trebuie sa se implice MAI, sa dea banii si sa demareze lucrarile de renovare !!!
Fane
ajungem de ras in europa... terminati cu prostiile astea. Ce naiba am ajuns sclavii conducatoriilor? sa dam noi bani pt stadion
Daca intelegeam ca nu sunt bani de stadion dadeam si eu, dar la porcii astia nu bag bani in buzunar
paddy
QUOTE(COSMIN C @ 29 Dec 2006, 15:22) *
Normal ca n-o sa se adune. Dar n-ar fi rau daca am reusi sa punem ceva presiune pe actionari, pe minister...naiba mai stie pe cine...

Cu cine sa pui presiune ????........hai sa fim seriosi noi aici dam din buze ca bestisorul.
Deschideti o cheta pe niste premii si o sa va convingeti citi vor participa. Stadionul e singurul care poate face presiune"""cazul becali""" si cite altele, atita timp cit nici un conducator din galerie nu se implica in acest problema nu mai are nici un rost sa ne racim gura de pomana.......trezitiva la realitate aici nu e Italia sau Spania noi traim in Romania si nimic nu se va schimba de aici in 100 de ani.
Binenteles ca ne-am dori un stadion, binentele ca ne-am dori un singur actionar si un parcurs bun al echipei noaste dar din pacate in viitorul apropiat nu e posibil, nu vedeti unde vor sa jucam ????.....nu vedeti ca noi nu insemnam nimic pt ei sintem doar niste pioni pe tabla lor de sah si cind nu mai au chef de noi pun nebunii pe noi, un adevarat conducator se gindea in primul rind la suporteri......oare capusunarii i-au purtat pe brate pina la acest meci ???
Noi ne iubim echipa mai presus de orice dar din pacate nu toti au posibilitatea sa se duca la meciurile lui Dinamo de "ACASA" daca acasa inseamna Spania atunci eu unul ma fac ultras si voi lupta alaturi de ei pina cind aceste hahalere de actionari vor parasi echipa.
Capirossi
QUOTE(mihaiul90 @ 29 Dec 2006, 17:45) *
Am mai scris asta si pe topicul cu stadionul : Mie mi-ar conveni o colaborare cu rapid in vederea construirii unui nou stadion. Punem noi bani, pun si ei, pune si federatia si facem stadionul Bucuresti pe care vor juca Dinamo, rapid si nationala. Asta pentru termen lung ca dureaza construirea unui stadion nou, nu o sa fie gata pana la vara. Pentru termen scurt, adica pentru Ch. Lg de toamna viitoare trebuie sa se implice MAI, sa dea banii si sa demareze lucrarile de renovare !!!

Glumesti, nu ?
RED75
QUOTE(biancap78 @ 29 Dec 2006, 17:37) *
Io zic sa facem chestia cu OTV-ul....Sa mearga doi din echipa de administrare....Un moderator si un Administrator....

verystrange.gif Scuze da' nu pot sa ma abtin: As vrea sa-l vad pe Sezran ori pe Cosmin la masa cu Zavoranca si cu Bahmutanca rofl.gif

QUOTE(COSMIN C @ 29 Dec 2006, 17:33) *
Mai bine aici ca d-aia le aducem pe prima pagina! thumb.gif

Deci s-au gandit tocmai la stadionul lui Espanyol.... Hmmm ! Din cate stiu eu ala e colorat in alb-albastru ! Netoiu o sa se simta ca acasa gunshot.gif
cane roso
Nu trebuie ca toti banii sa vina de la simpli suporteri. Vor veni si investitori mai mari , oameni de afaceri .companii mari care vor publicitate , poate chiar sa cumpere numele stadionului vor fi interese mari
gavros
dar ce ar avea daca sar renova stadionul Lia Manoliu si am juca acolo, fiindca daca am investii in stadionul Dinamo cred ca iar costa mai mult pe actionarii aia zgarciti
biancap78
Bani aia nici in zece ani nu o sa se adune....si de pun si stOISTI bani cu noi....E vb. doar sa l-a dam o idee actionarilor...Si ar fi o chestie buna zic....
mihaiul90
QUOTE(FCDB @ 29 Dec 2006, 17:45) *
ajungem de ras in europa... terminati cu prostiile astea. Ce naiba am ajuns sclavii conducatoriilor? sa dam noi bani pt stadion
Daca intelegeam ca nu sunt bani de stadion dadeam si eu, dar la porcii astia nu bag bani in buzunar

Cu asa ceva niciodata nu o sa ajungem de ras! Incurci borcanele FCDB. Si suporterii Benficai au facut o actiune similara si s-au strans foarte multi bani. Toata lumea i-a apreciat, Benfica fiind numita cea mai iubita echipa din lume. Te faci de ras daca intri in Ch. Lg. fara stadion si joci prin alte tari, nu prin o astfel de actiune !

@Capirossi, nu glumeam, chiar as fi de acord, oricum nu am asa mare boala pe rapidisti. Vezi si cazul Inter si AC Milan care joaca pe acelasi stadion desi sunt rivale de moarte.
cane roso
Daca atragem vreo companie mare sa vezi atunci...cum ar fi vodafone care intamplator are aceleasi culori ca si clubul nostru ? Cum ar suna Vodafone ARENA
mihaiul90
Visuri cane roso, nu cred ca s-ar baga pentru un asemenea proiect vreo companie din Romania.
gavros
verystrange.gif vodafone arena 010.gif
biancap78
Pna la urma oricum nu ajungem nicaieri....Unora le ard si de glume....
cane roso
Visuri frumoase sa nu uitam de emirates stadium a lui arsenal sau allianz arena a munchenului Allianz este reprezentata in Romania de allianz tiriac nu?
gavros
deci pana la urma cine si cand se duce la Otv stupidemoticon0rv.gif
CHIVU
Pana acuma ce au facut ptr stadion?No sa faca nici de acuma in colo...astia is pe inters toti....si sa mai aparem si pe la TV...rade lumea de noi
biancap78
Cai lun sau Sezran si Cosmin...propun eu mai gavros./.....
Max
Ati strans ma ceva ? evillaugh1.gif
bianco_rossa
vorbe goaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
biancap78
Vreo doi saci menajeri deocamdata....
djmihaitza
A strange bani pentru stadion este mai mult decat o UTOPIE.
De ce? Ganditi-va asta-vara cum s-au vandut abonamentele! Sau cat de greu s-au vandut pachetele UEFA in toamna!

De fiecare data cand se anuntau preturile saream de fund in sus ca sunt piperate.
Mira-m-as sa ne iasa chestia asta !!!
Tot respectul pentru idee.
the dog
Oricat de mare ar fi atasamentul nostru fata de culorile alb-rosi nu putem da bani pentru construirea unui nou stadion si chiar daca s-ar da bani nu s-ar strange banii necesari pentru construirea unui nou stadion.Adica noi sa dam din buzunarul nostru bani intr-o tara in care multi oameni traiesc de pe o zi pe alta si actionarii care sunt direct implicati in acesta problema stau cu mainile in san si ma fac si afirmatii care ne fac de rusine peste hotare. 251.gif .Si totusi daca aceasta initiativa ar avea succes nu cred ca vor avea loc la oficiala sa danseze ca Shakira toti cei care au platit doglaugh.gif .Oricum acum in pragul noului an sa speram ca macar in ceasul al-12-lea se vor hotara actionarii sa investeasca bani pentru modernizarea stadionului si vom juca acasa daca ne vom califica in UCL.Daca nu ar fi cea mai mare rusine atat pentru noi dinamovistii cat si pentru restul tarii.

HAITA_DINAMO.gif
bigbobo
Este o idee si asta de a contribui si noi suporterii intr-un fel la viitorul lu’ Dinamo. Eu unul as face acest lucru cu mare drag. Problema este ca acesta initiativa nu cred c-ar avea sanse de reusita intr-o perioada scurta de timp. Trebuie sa tinem cont de urmatoarele aspecte :
1. Este nevoie de infintarea unei societati comerciale. Trebuie tinut cont de TVA-ul care se recupereaza in cazul unor venituri mai mari. La ce ma gandeam eu : Infiintarea unei societati si inchirierea unui spatiu pentru pentru punerea in vanzare de materiale promotioanale cu inscriptiile Dinamo. Materiale de orice fel si la preturi piperate. Trebuie incheiat un parteneriat intre FC Dinamo si noua societate din care sa reiasa viitoarea destinatie a profitului si gestionarea unica a acestor fonduri doar cu acordul, prezenta si consimtamantul unuia dintre reprezentantii noi societati infintate.
Aici ar fi o problema. Nu putem trece in actele noi societati numele catorva sute sau mii de oameni. Se va preziza clar si concis in statutul noi societati o clauza cum ca toate profiturile vor avea o singura destinatie : Dinamo
2. Transparenta financiara. Sa fie postate pe site extrasele de cont la sf fiecarei luni + facturile si chitantele aferente utilizarii acestor sume + bilantul contabil la sfarsitul fiecarui an financiar.
3. Trebuie alese doua, trei persoane din randul suporterilor, persoane care prezinta credibilitate in fata celorlati. Trebuie sa se mearga pe mana celor din Bucuresti pentru o munca mai usoara si eficienta. Cei din Liga Suporterilor ar trebui sa se intalneasca undeva, sa dezbata si sa aleaga dupa prezentarea in prelabil a unor CV-ri reprezentantii noi societati.
4. Pentru ca acest lucru sa devina realizabil avem nevoie in primul rand de incredere iar in al II-lea rand de 2, 3 baieti capabili de care sunt sigur ca nu ducem lipsa.

Probabil ca mai exista o groaza de probleme si de chichite care trebuie puse la punct insa nimic nu este imposibil.

Este o idee care poate parea utopica insa putem sensibiliza intr-un sfarsit disperarea si iubirea noastra pentru Dinamo. Ar fi o palma morala conducerii MAI si a lui Dinamo care dispun de resursele financiare pentru rezolvarea multor probleme dar care din diferite motive se implica foarte putin.
Max
Cel mai de incredere suporter e Nicu Galerie. drunk.gif
hunter
e un subiect interesant asa pentru perioada asta de vacanta,in lipsa de altceva...
nu reusim sa umplem stadionul la meciurile echipei ,da' sa mai stangem zeci de milioane de $
biancap78
Noi nu putem face nimic...lasati-il darcu sa se ocupe de el cine tre' sa se ocupe si haideti la o bere.... icon_rolleyes.gif
bigbobo
Si eu tot la el ma gandeam m@x 010.gif A naibii coincidenta...
RED75
Ideile lui Bigbobo sunt foarte bune. Din pacate exista atat de multe impedimente si probabil nici "actionarii" nu ar privi cu ochi buni o astfel de initiativa. Pacat, dar trebuie sa recunoastem ca, asa cum a spus Hunter, sunt doar discutii de vacanta ! Sarbatori fericite tuturor si sa speram ca vom juca acasa la anul beerchug.gif
cane roso
Ar merge incercat printr-o fundatie , societate non-profit ca sa nu ne ia statul bani nu prea ma pricep....
biancap78
CE fundatie ne ajuta pe noi? Fundatiile in general ii ajuta pe cei nevoiasi...Iar Borcea si compania.......hrm...
Nexus
Pai...daca actionarii nu vor sa dea bani atunci sa ne adunam noi suporterii sa strangem bani pentru stadion,poate asa vom reusi sa`i impulsionam pe cei care investesc la club.Oricum dupa cum spune dl Popescu cred ca vom juca acasa in CL.
mihaiul90
Daca facem donatie nu cred ca ne ia statul din bani. Nu-i asa ?
red_dog997
Da, buna initiativa, dar degeaba, ea nu poate fii pusa in aplicare nici macar daca se strang vreo 10.000 de dinamovisti sa stranga bani pentru chestia asta. In primul rand, chestia asta e imposibila pentru ca nu sunt atati dinamovisti care vor da bani, renovarea e scumpa, iar dupa asta intervine si faptul ca daca s-ar strange bani destui, ministerul nu va fii de acord cu asta, pentru ca stadionul e al statului, nu al CS Dinamo. Oricum merita glumit pe tema asta, doar cine are chef...
Mister
Intrebarea e retorica,raspunsul e clar da.100E E e o suma poate mare,dar putem face acest efort daca vrem un stadion nou.Poate ne raman ceva bani si de jucatori.Asa facem si un sondaj sa vedem care este dinamovist adevarat si doneaza si cine este dinamovist de tv...
paddy
Ce tare esti gogule cred ca nu mi-ai vazut stiuca verystrange.gif verystrange.gif o clanta rapida te va trezi la realitate verystrange.gif verystrange.gif ........de unde ai mai scos-o si pe asta cu suporterii de net, de tv si de stadion.....ai verificat porcul inainte sa-l tai ????
Banuiesc ca toti banii intra in contul lui muc cel mic .........poate ne mai ramine ceva si de un cartier rezidential pt jucatori un avion si de restul femei......dute gogule si culcate ca ai baut zaibar expirat.
biancap78
verystrange.gif Asta o fost buna coane... 010.gif ....Si cu porcu si cu zaibaru.... 010.gif Oricum noi nu putem face mare lucru....
FarfelkugeL
1. As da bani
2. In nici un caz 100 $, nu sunt patron, familia mea nu e de patroni
3. Un cont deschis la o banca, (Emporiki de exemplu), si daca se poate sa se vada daca e vreun transfer facut... de fapt sa nu poata fi scosi bani decat cu acordul unui comitet de (sa zicem) 5 suporteri
paddy
verystrange.gif verystrange.gif ce tare esti Falfulgerica , banuiesc ca din acel comitet va face parte...Sileanu, Maska, Caine Berceni, mielul si banditul verystrange.gif verystrange.gif
Va dau un singur exemplu......sa zicem ca cei de la Dinamomania ar avea nevoie de niste bani pt nu stiu ce fel de aparatura iti garantez ca mai mult de 20 de mebri de pe acest forum nu se vor implica.........
Daca sinteti atit de generosi hai sa stringem niste bani ca sa infiintam niste fan cluburi Dinamo in tara .........
biancap78
Si asta cu fan cluburile e o idee buna....
Maul
Daca vom dona bani echipei ne-am face de rusine in toata Europa.Oricum eu as da bani daca conducerea ar cere. HAITA_DINAMO.gif
biancap78
Daca conducerea ar cere...ar trebui sa le fie rusine...
paddy
Daca conducerea ar cere bani, le voi dau clanta la toti, dupa ce ca au furat zeci de milioane nu cred ca ar mai avea acest tupeul sau poate ma insel, vad ca voi le dati tot felul de idei.
Am sa donez bani numai in cazul in care toti asa zisi actionari se vor duce la puscarie sau vor crapa intr-un accident de orice fel.........
antisteaua
Chestia asta cu donatul de bani la club e moarta dinainte de a se naste pentru ca nu vad cati ar dona. In primul rand pentru ca lumea nu are bani asa de multi si plus de asta chiar daca s-ar dona s-ar strange cat? 100 de milioane? 1 miliard? ce poti face cu banii astia ca nici manopera nu o platesti. Apoi cine ar vrea sa doneze stiind ca peste un an borcea si compania o sa vand 5-6 jucatori sau chiar mai mult (unii detinuti in coproprietate) si isi vor umple iar buzunarele?
Singura parte buna la chestia asta este ca ar aparea oarecum ca un gest al suporterilor care ar face de ras pe borcea si pe cine se mai ocupa de treburile astea pe la club. Dar din moment ce altii il fac de ras si nu-l doare, de ce l-ar durea si in cazul asta?
RED75
QUOTE(paddy @ 29 Dec 2006, 23:24) *
verystrange.gif verystrange.gif ..banuiesc ca din acel comitet va face parte...Sileanu, Maska, Caine Berceni, mielul si banditul verystrange.gif verystrange.gif

Eu zic ca mielul era baiat bun si nu ne tragea teapa ... La ceilalti ma opun ! banned.gif
mugabe
ma daca tot stringem bani sa facem dreaku si pentru nea marcel o sala de sport sa nu mai joace handbalisti la buzau
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.