Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Strangem bani pentru stadion?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
perovalenciano
Privind dpdv sentimental ideea e plina de bune intentii dar doar atat. Poate ca unii dintre voi stau suficient de bine material ca sa poata contribui cu cateva mii de euro dar cam cati bani credeti ca se vor strange in final? Va spun eu ca suma ar fi una penibil de mica in raport cu ceea ce presupune un stadion. Iar daca sperati sa-i atngeti la orgoliu pe actionari....... eu cred ca nu au orgoliu ci doar interese grefate pe o declarata de ochii lumii dragoste ptr. Dinamo.
Leaveyou
QUOTE(Mister @ 3 Oct 2007, 22:12) *
@MYHAY_ZEKALANGA
Esti penibil...
Noi macar atat am putea face,un parteneriat cu fc dinamo prin care sa donam bani in scopul modernizarii stadionului,iar clubul sa contribuie si el cu 50% din costuri.Mi se pare un act de vointa care este amanat fara motiv de ani buni de zile.Pana cand vom accepta sa fim batjocoriti de niste asa-zisi conducatori?

Mister nu te supăra, dar mi se pare penibil să-l faci pe Mihai penibil. De ce ? Și-a spus omul părerea. Că nu ești tu de acord cu ea este altceva. Poți să-i spui și fără să-l jignești.

Să înțeleg că clubul vine cu 50% și suporterii cu 50% ?
stone
QUOTE(perovalenciano @ 4 Oct 2007, 13:07) *
Privind dpdv sentimental ideea e plina de bune intentii dar doar atat. Poate ca unii dintre voi stau suficient de bine material ca sa poata contribui cu cateva mii de euro dar cam cati bani credeti ca se vor strange in final? Va spun eu ca suma ar fi una penibil de mica in raport cu ceea ce presupune un stadion. Iar daca sperati sa-i atngeti la orgoliu pe actionari....... eu cred ca nu au orgoliu ci doar interese grefate pe o declarata de ochii lumii dragoste ptr. Dinamo.

bine zis
cosmin targoviste
Oricat am da noi tot nu s-ar strange sa se faca ceva.Si sigur ca actionarii nu ar accepta banii pentru ca au "onoare"dar rusine cu un stadion ca asta nu au.eu cred ca nu putem face nimic,dar speranta moare ultima.NU stiu de ce dar cred ca noi,suporterii lui Dinamo suntem blestemati.In UCL nu intram,conducerea de fiecare data e de rahat,dar poate ca exact asta e farmecul la Dinamo.

@leaveyou...devine tot mai greu sa primesti raspuns la o parere fara sa fi jignir.peste tot.obrazul asta...
edy
Noi nu avem 1000 de abonati ( abonamente de aprox. 100 ron ) si visam la donatiile a 10-20.000 de oameni .

Sa asteptam Craciunul poate avem parte de o minune !
The Game
In orice caz cred ca e evident ca nu e posibil asa ca nu vad de ce mai discutam pe tema asta...
Mihai11
QUOTE(edy @ 15 Oct 2007, 23:45) *
Noi nu avem 1000 de abonati ( abonamente de aprox. 100 ron ) si visam la donatiile a 10-20.000 de oameni .

Sa asteptam Craciunul poate avem parte de o minune !

la naiba...avem mai multe sanse cu ieburasul de paste..:PP
cosmin targoviste
Eu sincer n-am nicio speranta ca se vor strange bani pentru stadion.Poate doar sa declansam un semnal de alarma si sa-i trezim pe actionarii astia.Oeicum nu cred ca noi,suporterii am putea strange mai mult de 10-20 de mii de euro.Poate doar prin initiativa noastra sa ii facem pe astia sa se trezeasca.
Leaveyou
Eu nu înțeleg de ce credeți voi că acționarii măcar or să tresară ? 20 - 100.000 de euro este vax albina - cremă cavarina. A ! Dacă le dăm toți banii (15 milioane euro, parcă spuneau) și să-i managerieze ei, da, poate da ! Ați auzit de Contul Libertatea ? Ăla de după "Aglomerația din Decembrie" ?
cosmin targoviste
Cum sa ii managerieze?In propriile interese...Altfel nu cred.
moise bogdan
Se va realiza vreodata aceasta operatiune de strangere de fonduri?
Vor fi de acord actionarii?
COSMIN C
Nu. Dar poti sa-i intrebi.
yaesu
Nu am citit toate comentariile, asa ca este posibil sa repet unele lucruri...

Cea mai buna treaba este infiintarea unei Societati pe Actiuni - Dinamo Arena SA. Sa zicem ca o actiune ar avea valoarea nominala de 100 Euro.
Cumpara fiecare atat cat il tin buzunarele. Actiunea este a ta pe viata, o poti vinde, o poti lasa mostenire.
Va trebui concesionat stadionul de la MI. Aici este punctul nevralgic. Va trebui sa ne batem cu actuali actionari de la FC Dinamo.
Doar implicarea unor nume gen Tiriac sau Vodafone ne vor da castig de cauza in dauna lui Borcea & Co care vor fi nevoiti sa inchirieze sau sa primeasca
cu titlu gratuit de folosinta noua arena. Nu uitati ca odata construita arena, trebuie intretinuta. Raman valabile ideile gen "Vodafone Arena"...
Raikkonen
Si eu sunt de parere ca se poate infinta o societate pe actiuni a suporterilor lui Dinamo in care sa intre cati vor daca platesc o anumita suma la inscriere si o rata anuala egala pentru toti sa fie ales prin vot un personaj care sa-si prezinte echipa si care sa conduca societatea.
Aici apare riscul unei fraude dar sunt sigur ca existe persoane ca Mihnea Ionescu de exemplu care ar fii in stare sa-si asume o astfel de responsabilitate. Vert este ca concesionarea terenului unde se afla stadionul nu se va face niciodata legal fara sa se dea o spaga groasa in tara asta si atata timp cat nu va exista o garantie ca ne vom tine de treaba nu merita sa ne asumam un asemenea risc care este totusi imens.
Cel putin avem noi o societate unde adunam bani si daca va interveni un om precum Tiriac care va accepta aceasta forma de conducere cu el in frunte exista sanse. Primul lucru care trebuie facut e sa ne mobilizam noi si sa punem inima in fata, ar fi un vis pentru mine sa vad ca Dinamo va merge pe sistemul lui FC Barcelona. E foarte greu de zis cine va fii dispus sa plateasca sa zicem 100 de euro la intrare si inca 100 de euro pe luna cel putin. Macar toata chestia asta sa se merite.
antisteaua
Bai vorba multa saracia omului. Cati bani s-au strans pana acum ca ma bag si eu.
The Game
Foaaaaaarte multi, iti dai seama ...
antisteaua
Pai atunci ce rost mai are sa trancanim pe aici degeaba?
Vorbe multe, fapte putine .....
The Game
Pai am mai spus-o cred... topicul asta nu isi are rostul.
cosmin targoviste
Doua motive pentru care nu o sa reusim niciodata sa strangem bani ptr stadion:
1-Un complex adevarat(stadion,sali de antrenament,sali de forta,parcari etc) nu are cum sa coste sub 100 mil $
2-Nu cred ca ar dona mai mult de 10000 de suporteri dinamovisti bani pentru aceasta cauza.
matador
si asta ar fi mult. totusi, daca s-ar realiza aceasta utopie, presupun ca fanii ar primi si actiuni la club? sau daca ma gandesc mai binede banii astia rascumparam Dinamo .... si o si facem de UCL fara probleme,zic eu
F1reb1rd
da parca de la anu ne mutam pe 23,asa stiu eu,poate ca nu stiu eu bine dar din informatiile pe care le am dp canalele mele:D de la niste generali.
Daca ne-am muta pe LIA nu am mai avea nevoie de 50000 de suporterii care sa dea 100$ ci doar de un actionar puternic care sa fie in stare sa plateasca chiria.
Binenteles ca ideal ar fi ca sa ne mutam pe LIA pana face drak un stadion de Champions League la noi in Stefan cel MARE dar nu cred ca o sa se faca ceva cat timp sunt astia actionarii.

DINAMO MERITA alt STADION.
farkas
Nici un actionar nu o sa faca un stadion nou in Stefan cel Mare.Asta e clar! Este o cheltuiala imensa. Stadionul il putem face noi, cei care iubim Dinamo.
Daca ne organizam bine, intr-o asociatie constituita legal si vom demara procesul de concesionare a unei portiuni din Parcul Sportiv Dinamo si apoi Strangerea de fonduri, vom reusi.
Glemonex
Imi place ca prin randul cainilor exista o foarte mare dorinta, exista idei multe si aplicabile, in schimb cand vine momentul ca cineva sa ia initiativa, toti ne retragem din peisaj . bag.gif
farkas
Hai sa vedem!
Cati ne putem aduna.
farkas
Hai sa incepem prin formarea unei fundatii in numele careia sa actionam. Pentru asta, cei interesati sunt rugati sa timita, numele si prenumele, localitatea si o modalitate de contact( nr. telefon, e-mail), la adresa urmatoarea adresa de e-mail:aeisenbeisser@yahoo.com[size="2"][/size]
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.