In returul campionatului trecut, atunci cand Dinamo avandu-l la timona pe Florin Marin, inregistra infrangere dupa infringere, am avut vagul sentiment ca totul este spre bine. Desigur ca mi-am atras destule antipatii afirmand acest lucru si poate pe buna dreptate se intrebau unii:" cum naiba sa fie spre bine, cand nu reusim sa dam gol si pierdem la scor in groapa?!
Ei dragilor, eu sunt convins ca daca totul ar fi mers bine , cu siguranta Mircea Rednic n-ar fi fost "uns" ca principal la Dinamo si n-am fi scapat niciodata de Alexa sau Grigorie, care ascunsi in spatele sintagmei "caine pana la moarte" , au uitat pur si simplu de ce joaca la Dinamo. Raspunsul este simplu: PENTRU REZULTATE, domnilor fotbalisti. Si mai mult ca sigur, indraznesc sa afirm ca Gigi Netoiu ar fi ramas in continuare finantator, tinand sub aripa sa ocrotitoare acei fotbalisti care nu dadeau randament, dar care se aflau in copropriatate cu domnul "comandant".
Plecand de la Dinamo, domnul Netoiu a facut un mare bine echipei si sutelor de mii de fani, pentru simplul fapt ca dumnealui era pionul principal in ceea ce insemna pana mai ieri vanzarea de jucatori. Mergand mai departe, afirm cu certitudine ca daca Mircea Rednic n-ar fi venit la Dinamo, nu am fi aflat niciodata numele unor jucatori precum: Radu Stefan, Blay, Ropotan, Cristea, Denis Serban si lista ar putea continua. Mai mult decat atat, finantatorii au inteles ca pentru a face performanta, este nevoie de oameni echilibrati, de caracter si de investitii. Mircea Rednic a adus linistea la Dinamo, nu pus o presiunea prea mare pe jucatori, a fost un bun pedagog si a stiut ce sa ceara de la fiecare. El este artizanul revirimentului dinamovist din turul acestui campionat si cu siguranta el va continua munca inceputa la Dinamo, avand in schimb nevoie de un lucru: suportul neconditionat al fanilor si al finantatorilor. Mircea Rednic ne-a facut sa uitam de umilinta din primavara, cand daca ajungeam la poarta de doua ori pe meci era sarbatoare. Tot Mircea Rednic a fost omul care a dat credit unor jucatori de care nu auzisem sau auzisem prea putin, in fine el este OMUL care n-ar fi ajuns la Dinamo daca n-ar fi fost "tragedia " din primavara.
Asa cum domnul Stoica anunta triumfator in vara:" a inceput hegemonia Stelei", ii raspund fara sa fiu rautacios sau sarcastic,sa creada cu tarie in zodiacul chinezesc si sa nu uite ca cel putin in acest an am intrat in ZODIA CAINELUI si sper din toata inima ca vom putea ramane aici. Indraznesc sa cred cu taria in Mircea Rednic si jucatorii nostrii, ca prin munca , daruire, spirit de echipa si profesionalism vor reaprinde flacara sperantei in inimile fanilor dinamovisti. HAI Dinamo !!!
LA MULTI DINAMOVISTI ! DINAMOVISTI DE PRETUTINDENI, UNITI-VA!!!