Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Petrolul Ploiesti
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamovişti > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
FarfelkugeL
Doresc sa urez pe aceasta cale suporterilor ploiesteni numai bine SI UN AN NOU MULT MAI BUN!
Sper sa le vina mintea la cap si conducatorilor vostri care sunt niste mizerii - nu stiu daca e toata lumea in tema insa suporterilor petrolisti le este interzis accesul la meciurile echipei lor... ceea ce este grav!
In ziua aceasta, de Craciun, va urez numai bine voua suporterilor petrolisti. Sa auzim numai de bine!
bigbobo
Ehe...Tatal meu e mare petrolist...E nascut pe acolo printre sonde...In ultima vreme insa nu prea a mai avut motive de bucurie cu Petrolul...Da cine o fi venit cu restrictia asta tampita de a le ingradi prezenta la meciuri?...Oricim sarbatori fericite tuturor!!!
FarfelkugeL
Toate meciurile de acasa ale lor se joaca la Mogosoaia! CE TAMPENIE!
super_dog
Nu prea inteleg de ce se deschid atatea topicuri cu alte echipe din campionat...este cu uta, cu petrolu ce o sa urmeze ??? cu steoile si cu crapizii ??
Sper ca nu....
cane rosso
Le urez tuturor lupilor galbeni revenire grabnica pe prima scena fotbalistica !
Petrolul a fost PRIMA ECHIPA ROMANEASCA ce invingea campiona Campioanei mondiale, in 1966.
Liverpool pleca cu capul plecat de la Ploiesti, dupa 3 goluri primite, in anul in care Anglia era regina lumii fotbalistice.
Daca Dinamo ar fi jucat la Londra cu Tottenham cum jucau fostele legende ale Petrolului acum 40 de ani, n-ar fi fost umilita asa cum a fost cazul !
Sarbatori fericite.
RED75
QUOTE(bigbobo @ 25 Dec 2006, 17:48) *
Ehe...Tatal meu e mare petrolist...E nascut pe acolo printre sonde...In ultima vreme insa nu prea a mai avut motive de bucurie cu Petrolul...Da cine o fi venit cu restrictia asta tampita de a le ingradi prezenta la meciuri?...Oricim sarbatori fericite tuturor!!!

verystrange.gif Si taica-miu la fel ! Cand eram mic, vreo 2-3 ani la rand in prima etapa a cazut Dinamo - Petrolul si mergeam impreuna la meci ... Le dadea Camataru cate 3 boabe asa scurt si mi-era jena sa ma bucur de supararea lui !
Oricum ! La multi ani petrolistilor si va asteptam in prima liga ! Parca erau nasii stelei intr-o perioada nu ? beerchug.gif
biancap78
Profa mea de Engleza se imparte intre Petrolu si Dinamo...
FarfelkugeL
Suporterii spera la o noua echipa

Mai multe galerii ale echipelor prim-divizionare au luat atitudine în scandalul ce separa conducerea Petrolului de galeria „lupilor Galbeni”. La meciurile „câinilor”, fanii lui Dinamo au afisat un banner „pro galeria ploiesteana”, în ciuda rivalitatii celor doua grupari. La fel se astepta si aseara la partida Universitatea Craiova – Steaua Bucuresti, fanii Petrolului sperând acum ca initiativa în care ei cred, aceea de formare a unei echipe în cadrul Clubului Sportiv Municipal sa se concretizeze prin votarea initiativei în sedinta Consiliului Local din aceasta luna.

Monitorul de Prahova

(bannerul acela este: afisat in Peluza Sud

http://petrolulpenet.z1.ro/viewtopic.php?t=516

Va rog daca nu aveti nimic de zis, sau decat sa spuneti tampenii, nu spuneti. Multumesc.

Petrolul e al NOSTRU - Imagini INCREDIBILE

Imagini incredibile cu galeriile echipelor din Divizia A solidarizandu-se initiativei fanilor clubului ploiestean, aceea de formare a unei noi echipe PETROLUL afiliate Clubului Sportiv Municipal Ploiesti.

Votarea acestei initiative este sustinuta incredibil de catre toti fanii fotbalului romanesc.

Pe rand: Dinamo, Steaua, FC National, Poli Timisoara, Univ. Craiova, Otelul Galati, FC Arges au raspuns din proprie initativa, sprijinind protestul ploiestenilor. In speranta ca Mafia din fotbalul romanesc va fi inabusita o data pentru totdeauna, banere de solidaritate si-au facut aparitia pe majoritatea stadioaneleor din Liga I.

http://www.becalizare.ro/articole-proaspet...i-campaign.html
RED75
Dupa cum am scris mai sus, tatal meu este petrolist si am inceput sa merg la meciuri in Stefan cel Mare la partide Dinamo - Petrolul.
PETROLUL, alaturi de alte cateva echipe de traditie, reprezinta ceva in istoria fotbalului romanesc. Au fost mereu prezenti pe scena si ii stiu inca de pe vremea cand ascultam duminica la radio "Fotbal minut cu minut" pentru ca la TV nici nu era program decat dupa ora 19.
Este intradevar regretabil ce se intampla acum la Ploiesti si este inadmisibil ca suporterii sa fie dati la o parte de o mana de asa zisi "investitori". Nu te poti face stapan pe un nume care reprezinta ceva pentru atatia oameni! Trebuie sa fim alaturi de ei, pentru ca nici nu vreau sa ma gandesc ce inseamna sa ti se fure ceva cu care ai trait in suflet din copilarie.
paddy
Iar tatal meu a jucat pt Petrolul Ploiesti .........si ma lua cu el la fiecare meci pe care Petrolul il juca in capitala , dupa citiva ani a avut o mare dezamagire cind mi-a vazut steagul alb rosu rofl.gif ......niciodata nu ma atras echipa gazarilor.
Cit despre suporterii Petrolului e un mic semn de intrebare........am vazut ca la fiecare meci iese bataie nu stiu motivele dar banuiesc ca suporterii ploiesteni au ajuns la capatul rabdarilor si sa-u plictist de divizia B......
Conducerea lor in loc sa aduca jucatori vad ca aduc suporteri din alte localitati shocked.gif asta e mentalitate de pronvicie tongue.gif
Daca echipa ar avea rezultate totul ar reveni la normal si suporterii ploiesteni si-ar putea incuraja echipa favorita fara ca cineva din conducere sa le puna pumnul in gura cage.gif
Ashtray
Si "pronvicia" ce vrea sa fie? aaaa...stiu...restul tarii , fara de care bucurestiul ar fi un aurolac in pielea goala...
On-topic: Eu cred ca petrolistii merita mult mai mult...sa fi dat afara de pe stadion de niste fitosi cu bani e jignitor... si nu e vorba doar de petrolul, fotbalul romanesc (si nu numai) a devenit un joc de interese, un mod eficient de a stoarce bani de pe urma pasiunii oamenilor...si desi nu cred ca o sa se schimbe ceva, e bine ca unii iau atitudine.
coolio
Intradevar "fotbalul e un mod de a stoarce bani de pe urma pasiunii oamenilor",insa in situatia in care e Petrolul nu cred ca se pot scoate prea multi bani.Adica nu vad cum ar putea scoate cineva bani dintr-o echipa care nu prea are rezultate.
Oricum Petrolul alatiuri de "U" Cluj merita sa revina in Liga 1.
FarfelkugeL
Adevar graiesti tu coolio... Si "U" a fost uitata, a venit in schimb CFR complaining.gif
paddy
[quote name='Ashtray' date='26 Dec 2006, 16:10' post='121216']
Si "pronvicia" ce vrea sa fie? aaaa...stiu...restul tarii , fara de care bucurestiul ar fi un aurolac in pielea goala...

Nu imi rastalmaci cuvintele, daca intelegi in gura e problema ta........nu am vrut sa jignesc pe nimei era vorba de conducere.
On Topic......pe linga Petrolul si "U" mai e si Corvinul care a dat o gramada de jucatori valorosi.
marcher
Totusi in ultimele ei zvacniri pe prima scena erau cam vanduti. Zdelei.
djmihaitza
@ marcher
Poate in campionat, dar din cate stiu eu din Cupa Romaniei i-au scos vreo 2 ani la rand, o data la penalty-uri si o data in prelungiri cu "golul de aur". Era perioada cand Cupa Romaniei devenise Cupa Dinamo,...... ce vremuri !!!
marcher
Eu vorbeam de meciurile din campionat, cand inca mai respirau aer de divizia A. De mortaciunile din cupa...numai de bine.
gavros
acum in Ploiesti cate echipe mai sunt ca inainte erau mai multe: Petrolu, Astra....
doggyy86
sunt destule mai mici ,mai mari...dar se zbat in umbra undeva in ligile 3-4!sa zicem Conpet...Chimia Brazi....Petrolul Ploiesti II;Astra Ploiesti si bineinteles PETROLUL Ploiesti!
Clau_Goool
In orice caz o echipa pe care o astept de ceva vreme in Liga I este "U" Cluj si sper sa promoveze la anul sa vedem cum la dau fanii uisti omorul franarilor din gruia, eu unul astept asta cu sufletul la gura ca deja m`am saturat de dumele lui muresan si ale lui paszkany sau cum se scrie... mi shi rusine ca am pomenit aceste nume pe forum...
coolio
Aia de la cfr pierd un steag de gard la fiecare meci cu "U" Cluj.
Insa de fiecare data il refac "mai trainic si mai frumos".
Franarii pt. cei de la "U" Cluj sunt un fel de stiaua pt. Dinamo.(nu ma refer la rivalitate ci la faptul ca pierd cate un steag la fiecare meci)
Aceste echipe de traditie din fotbalul romanesc ar trebui incurajate sa revina in Liga 1,nu desfiintate.
Clau_Goool
coolio o echipa ca si U Cluj nu se va desfiinta niciodata, are prea multi ani de istorie, desi nu a castigat asa mult la capitolul trofee, avand in visteria clubului doar o cupa a Romaniei in sezonul `65-`66...
coolio
atunci cand niste actionari doresc sa desfiinteze o echipa nu le poate sta in cale nimeni.
istoria nu mai conteaza,de trofee ce sa mai zic.
Clau_Goool
aici ai dreptate cateodata o conducere de kkt te poate duce la faliment,desfiintare tot ce vrei. asta e problema fotbalului romanesc si a societatii noastre in general, e alcatuita din mafioti care nu isi urmaresc numai propriul interes ... pacat ...
Forza UTA
Doar petrolul lipseste din Liga 1 , ca sa fie toate fostele campioane ala romaniei pe prima scena.
doggyy86
Nu o sa mia lipseasca pentru ca sunt convins ca anul asta o sa urce in Liga lui Mitica!!E pe locul 2 dupa Gloria Buzau!!
Bascanu
sa urce, ca ii bubuim cu dedicatie bananasmile.gif
Antispring
Suporterii ploiesteni nu mai sustin aceasta echipa care probabil va promova in A... Consiliul Local va infiinta o noua echipa"CSM Petrolul Ploiesti", fara palmares, dar cu sustinerea fostelor glorii ale Ploiestiului si vechilor suporteri. Se pare ca se va inscrie in divizia C la toamna.
red_dog_rahova
de ce s-a ajuns in aceasta situatie????
Antispring
Mizeriile care conduc fotbalul romanesc... Au tot protestat pana conducerea le-a mutat echipa la Mogosoaia si mai nou la Moreni. Nimeni cu buletin de Ploiesti nu avea voie sa intre la Mogosoaia fara invitatie din partea conducerii. Am fost acolo la un meci si 4 baieti cu cefe groase nu ne-au lasat decat dupa ce am demonstrat cu buletinele ca nu suntem din Ploiesti si dupa ce au primit aprobarea de la conducatori, ne-au perchezitionat pe sub haine sa nu avem "mesaje cu demisia". Ultrasii lor mergeau numai in deplasari, dar acum au renuntat definitiv, cred... vor sustine echipa din divizia C de la toamna. Au facut o campanie "Petrolul e al nostru" care chiar a avut rezultate....

http://img204.imageshack.us/img204/796/mesajenp5.jpg

http://img78.imageshack.us/img78/1953/lume2bh6.jpg

http://img242.imageshack.us/img242/7220/lume1uf5.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=zwF-6fTgHPQ

http://www.youtube.com/watch?v=VcQeTLOOXNE

http://www.youtube.com/watch?v=QaqCcE1QQ_k

"Ieri, initiatoarea proiectului "Petrolul este al nostru", respectiv asociatia (altPHel), i-a avut alaturi pe consilierii Ion Eparu si Florin Sicoie, in tentativa de a pune bazele unei echipe care sa apartina efectiv Ploiestiului, nu unui finantator care, in opinia acestora, pe langa faptul ca a distrus o traditie, prin afilierea, in iulie 2003, cu Astra, mai face de ras si numele echipei care, acum cateva decenii, reprezenta un nume in fotbalul romanesc. In context, de reamintit prezenta lui Mircea Dridea (in foto) alaturi de cei amintiti mai sus, care si-a adus aminte, cu nostalgie, de vremurile in care "Petrolul reprezenta ceva pentru acest oras. Fie ca evoluam in Divizia B sau eram castigatorii campionatului in A, in tribune se adunau 15.000-20.000 de spectatori, lucru care spune destule vizavi de afinitatea oamenilor fata de aceasta echipa".
In zilele noastre, problema se pune insa, altfel. Anume, cum sa-si adjudece orasul numele de FC Petrolul, cata vreme el apartine unui finantator - Federatia Petrom.
Aceasta ar fi una dintre dificultatile pe care le prevede si consilierul Ion Eparu, care si-a exprimat indoiala vizavi de "rezolvarea rapida a acestei probleme, anume trecerea brandului de FC Petrolul sub tutela Consiliului Local". Oricum, acelasi Eparu a dat asigurari ca va fi unul dintre cei care isi vor pune semnatura pe certificatul de identitate sportiva ai noii sectii de fotbal care sa apartina - atentie! - Clubului Sportiv Municipal Ploiesti.
De asemenea, fostul component al echipei din anii ‘70-‘80 a promis ca va fi cat mai convingator cand va veni vorba despre expunerea de motive legate de initierea proiectului de hotarare privind infiintarea sus-amintitei sectii de fotbal in cadrul CSM-ului.
Mai multe amanunte despre tentativa de a separa apele intre "Petrolul lui Luca" si "Petrolul ploiestenilor", in ziarul de luni. "

"Suporterii spera la o noua echipa

Mai multe galerii ale echipelor prim-divizionare au luat atitudine în scandalul ce separa conducerea Petrolului de galeria „lupilor Galbeni”. La meciurile „câinilor”, fanii lui Dinamo au afisat un banner „pro galeria ploiesteana”, în ciuda rivalitatii celor doua grupari... "Redati fotbalul suporterilor ploiesteni".
La fel se astepta si aseara la partida Universitatea Craiova – Steaua Bucuresti, fanii Petrolului sperând acum ca initiativa în care ei cred, aceea de formare a unei echipe în cadrul Clubului Sportiv Municipal sa se concretizeze prin votarea initiativei în sedinta Consiliului Local din aceasta luna."

"Ideea "Petrolul e al nostru" a ajuns in stadiul de... comisie

"Mai devreme sau mai tarziu, era inevitabil ca si fotbalul sa intre in atentia noastra, intr-o masura mult mai mare decat pana acum", au argumentat, luni, in sedinta de consiliu local, consilierii Ion Eparu, Florin Sicoe si Augustin Mitu necesitatea infiintarii unei echipe de fotbal care sa apartina exclusiv orasului. Pe considerentul ca "impactul acestui sport asupra opiniei publice este mult prea mare ca sa ramanem simpli spectatori", cei trei au reiterat intentia de a pune "in stare de actiune sectia de fotbal a Clubului Sportiv Municipal (CSM) si sa facem toate demersurile legale necesare pentru ca numele FC Petrolul Ploiesti sa apartina unei echipe de fotbal aflata sub patronajul Consiliului Local".
Odata aprobata sustinerea fotbalului de performanta in cadrul CSM Ploiesti, s-a trecut la formarea unei comisii, alcatuita din zece persoane. Nu putea lipsi din componenta aceasteia initiatorul proiectului, Ion Eparu (in foto), care, dupa cum ne-a declarat, "se doreste, de catre locuitorii urbei, formarea unei echipe de fotbal care sa fie patronata exclusiv de Consiliul Local. Spun acest lucru avand in vedere si cele peste 15.000 de semnaturi prin care ploiestenii vor o formatie care sa joace aici, in Ploiesti".
Principala problema - banii
Interlocutorul nostru ne-a pecizat ca primul pas pe care il va face comisia nou-constituita este de a hotari "forma de organizare a echipei si nivelul la care aceasta sa evolueze". Astfel, ar putea exista ideea infiintarii unei grupe de copii sau juniori, care sa activeze in campionatul de profil sau fuziunea cu o formatie din esalonul patru al fotbalului romanesc. Reamintindu-i ca, in fapt, cele 15.000 de semnaturi vizeaza, sub genericul "Petrolul este al nostru", o echipa de seniori, consilierul Eparu a reiterat vechea problema, anume aceea a finantarii. "Noi putem face o echipa de fotbal. Teoretic, e simplu. Practic, trebuie sa cantarim bine lucrurile. Avem nevoie de bani. Cat insumeaza costurile pentru a sustine o formatie si la ce nivel, inca nu am cazut de acord".
Zece care vor decide
Cei zece membri ai comisiei - printre care se afla fostii fotbalistii Mircea Dridea, Costica Moldoveanu, Octavian Grigore, viceprimarul Radu Socoleanu - nu au avut, pana ieri, nicio discutie concreta. "Doar un contact a fost intre noi, atat. Mai intai am solicitat si altor persoane sa faca parte din acesta comisie. Unii ne-au refuzat, altii au raspuns afirmativ. Astfel, ne-am strans zece persoane, urmand sa analizam care este forma optima de existenta a unei echipe de fotbal". Vizavi de strategia pe termen scurt, mediu si lung, acelasi Eparu a mai precizat: "Tocmai acest aspect trebuie discutat. Este posibil ca noua dintre noi sa doreasca o echipa in Liga a II-a, de exemplu. Urmeaza a fi stabilit si modul in care se va trece la votare".
"In 2007, vreau sa ne inscriem in campionat"
In editia de campionat 2007-2008, Ploiestiul ar putea avea formatie care sa activeze intr-un campionat. Care ar fi acesta, inca nu se stie. Poate fi Liga a treia, a patra sau, cum se afirma mai sus, o echipa de juniori. "Este intentia mea personala de a o inscrie in campionat. In ce esalon, nu stiu la momentul actual sa va spun. Depinde ce vom hotari mai intai in cadrul comisiei si daca ideea va fi agreata de catre Consiliul Local. Oricum, vreau sa fie un proiect viabil, care sa reziste in timp, nu sa ne trezim peste o zi, o saptamana sau un an, ca nu mai poate exista aceasta echipa" (I.Eparu).
Prima intalnire a celor zece membri din cadrul comisiei va avea loc in zilele de 27 sau 28 decembrie. Ea va avea doar rolul de a pune pe tapet problema, fara sa fie luata vreo decizie."
red_dog_rahova
multumesc pentru precizari....
marcher
QUOTE(doggyy86 @ 29 Mar 2007, 17:57) *
Nu o sa mia lipseasca pentru ca sunt convins ca anul asta o sa urce in Liga lui Mitica!!E pe locul 2 dupa Gloria Buzau!!

Buzaul e pe 1...? Sa mor de stiam icon_redface.gif
red_dog_rahova
pai se poate dom' profesor.....sa nu stii ca echipa urbei e la promovare....
marcher
Ii auzeam eu pe buzoieni...gloria-n sus, gloria-n jos...acu am priceput de unde atata insufletire. Sper ca ei sa reuseasca, sa veniti p-aci sa ne cinstim beerchug.gif
cpc
Hai ca am si eu revelatii in seara asta- Petrolul e pe locul 2 si va promova?

Si eu sunt din Ploiesti- PH!
RED75
Degeaba isi fac alta echipa sustinuta de jucatorii vechi... Ploiesti inseamna Petrolul. Sincer, imi pare rau pentru ei.
The Game
Revenirea Petrolului pe Ilie Oana a fost o dezamagire. Cu o atmosfera "incendiara" creata de circa 20 de suporteri [platiti de bercea probabil cu 10 lei si un sandvis, mai tare se auzea ţiganca cu semiţe] si un arbitraj clar in favorea Petrolului, Otopeni jucand de la inceputul meciului in 10 oameni, scorul a fost 0-0. Stadionul este in aceeasi stare deplorabila ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.