Help - Search - Members - Calendar
Full Version: La Multi Ani, Iuliu!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
COSMIN C
Unul dintre cei mai vechi membri ai forumului, cel ale carui mesaje si articole le asteptam si le citim totdeauna pe nerasuflate, isi serbeaza astazi ziua de nastere!
DinamoMania si toti membrii forumului iti ureaza, Iuliu, viata lunga, sanatate si numai bucurii! Iti multumim ca esti unul dintre noi!

La Multi Ani!
RflaviusD
La multi ani ! beerchug.gif
marcher
La multi ani, cred ca esti decanul de varsta al forumului. Baga material in continuare.
the dog
La Multi Ani si sa ai cat mai multe satisfactii in viata oferite de Dinamo.

HAITA_DINAMO.gif
bigbobo
La Multi Ani si sa ne traiesti... beerchug.gif
FarfelkugeL
Numai bine, la multi ani!
anmini
QUOTE(iuliu @ 5 Jan 2006, 18:43) *
(nu-ti spun cati ani am , dar m-am nascut in acelasi an cu echipa de fotbal pe care o iubim amandoi)

Asta am gasit-o intr-un topic din "Glorii dinamoviste", la inceputurile mele prin forum. Si chiar ma gandeam atunci ca tu poti spune, fara ezitare ca ai crescut odata cu Dinamo. Recunosc ca ti-am citit postarile cu atentie, dar si cu emotie. E ca si cum ai relata de la fata locului, in timp real...m-a uimit de fiecare data exactitatea datelor, a detaliilor despre fotbalisti. Datorita celor ca tine noi, generatiile mai tinere de dinamovisti, putem afla lucruri importante din istoria echipei.
Multumim, Iuliu si sa ne traiesti!
La Multi Ani! HAITA_DINAMO.gif
POOL
La Multi Ani Iuliu si multe fericire. beerchug.gif Sate petreci bine alaturi de cei dragi si familie.
corps
la multi ani,viata lunga ,plina de bucurii si realizari,si sa fii martorul numeroaselor performante ale echipei ce vor urma de acum incolo,inca odata `la multi ani`
red_dog_rahova
La multi ani .....
DiliBili
La Multi Ani Fericiti alaturi de DinamoMania! beerchug.gif
Ashtray
Sper sa iti sarbatoresti cat mai multe zile de nastere pe Dinamomania de acum incolo.
La multi ani si sarbatori fericite!
iulian_reddog
La Multi Ani!
dudu1961
LA MULTI ANI ! SARBATORI FERICITE ! SI SA DEA DUMNEZEU CA LA ANU SA SCRII NUMAI DE BINE DESPRE ECHIPA NOASTRA ! beerchug.gif
Max
La multi ani si multa sanatate !
tiby_reddog
LA MULTI ANI !!!
RED75
La multi ani cu sanatate pentru "decanul" de pe Dinamomania !
SNapy
La multi ani!!!
biancap78
La multi ani si tot ce iti doresti...
Kity_reddog
Va doresc sa aveti parte de cat mai multi ani cu sanatate!
Va multumesc pentru articolele dumneavoatra foarte bogate in informatii.
mihaiul90
La multi ani si multa sanatate va doresc
Mister
La multi ani si mult succes in continuare!!!

Forza Dinamo!!!
reddogforever84
La Multi Ani si Sarbatori Fericite tie si tuturor Dinamovistilor !
Tudor
Multa sanatate ,toata stima si multumiri pentru amintirile pe care ni le impartasiti pe forum , uneori adevarate lectii de istorie a fotbalului .
La Multi Ani , domnul Iuliu .
redlady08
chiar daca cu ceva intarziere tin sa urez si eu La multi ani d-lui Iuliu.....sanatate multe si sarbatori fericite alaturi de cei dragi beerchug.gif beerchug.gif
gilutza_d
la multi ani si tot ce-ti doresti sa devina realitate beerchug.gif
red_dog 4 ever
La Multi Ani si la cat mai multe bucurii alaturi de familie si de Dinamo
iuliu
Cu multa intarziere , " decanul de varsta " ( in traducere libera " bosorogul " ) multumeste lui Cosmin C. si tuturor celor care mi-au scris
La randul meu urez tuturor membrilor din forum LA MULTI ANI , sarbatori fericite , un an nou cu multa sanatate si cu multe bucurii ( inclusiv de la dragostea noastra comuna , Dinamo )
Iuliu
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.