COSMIN C
Dec 21 2006, 11:55 PM
In prag de sarbatori, colectivul site-ului DinamoMania va ureaza tuturor pace, lumina si caldura in suflet. Sa aveti parte de zile minunate si de un Mos Craciun darnic si bun. Fie ca anul care vine sa fie anul nostru, al dinamovistilor de pretutindeni, sa aveti parte numai de impliniri si cel putin un motiv de bucurie in fiecare zi.(in zilele de meci musai mai multe).
La Multi Ani!
stef 22
Dec 22 2006, 12:00 AM
Sarbatori fericite tuturor dinamovistilor!!!!
Noul an sa ne aduca titlul, un parcurs cat mai lung in uefa si meciuri bune in ucl.
POOL
Dec 22 2006, 12:05 AM
Multumim Dinamomania.

Si uram la fel Sarbatori fericite tuturor care se ocupa de acest site si sa speram ca in 2007 sa "traim mai bine" si pe acest site.

La Multi Ani.
gavros
Dec 22 2006, 12:38 AM
QUOTE(COSMIN C @ 21 Dec 2006, 23:55)

In prag de sarbatori, colectivul site-ului DinamoMania va ureaza tuturor pace, lumina si caldura in suflet. Sa aveti parte de zile minunate si de un Mos Craciun darnic si bun. Fie ca anul care vine sa fie anul nostru, al dinamovistilor de pretutindeni, sa aveti parte numai de impliniri si cel putin un motiv de bucurie in fiecare zi.(in zilele de meci musai mai multe).
La Multi Ani!
La multi ani si voua, DinamoMania si un an nou plin de bucurii si de impliniri !
dudu1961
Dec 22 2006, 02:04 PM
Multumim pentru urari ! Si voi alaturi de noi sa avem parte anul ce sta sa vina numai de bucurii si impliniri si familial si dinamomaniaci.
tiby_reddog
Dec 22 2006, 02:09 PM
Si voua multa sanatate,fericire,tot binele din lume si un sincer si calduros '''LA MULTI ANI'''
COSMIN C
Dec 22 2006, 02:31 PM
Sus boieri, nu mai dormiti,
Vremea e sa va gatiti,
Casa sa v-o maturati
Masa sa v-o incarcati.
Nu dormiti in asta seara
Ci sedeti la privegheala
S-asteptam pe Domnul Sfant
Ca sa vie pe Pamant .
Tuturor ce sunt in casa
Si se veselesc la masa
Sa le dea Hristos de toate
Bucurie, sanatate !
biancap78
Dec 22 2006, 05:13 PM
Sarbatori fericite tuturor(pana atunci ne mai vedem noi...dar totusi)Si multumesc Dinamomania pentru urale. CRACIUN FERICIT! Tuturor dinamovistilor.
P.S. Sa veniti la colindat...
dinamovistu'92
Dec 22 2006, 05:18 PM
the dog
Dec 22 2006, 05:33 PM
Sarbatori fericite tuturor dinamovistilor si an nou fericit.Fie ca in anul 2007 sa avem cat mai multe zile fericite alaturi de Dinamo.
Forzza Dinamo
caine_tm
Dec 22 2006, 05:58 PM
La multi ani si Sarbatori fericite pt toti cei care intra pe dinamomania.
un an nou fericit si fie ca iepurasul sa aduca in primavara titlul de campioana
gilutza_d
Dec 22 2006, 06:06 PM
la multi ani si sarbatori fericite tuturor dinamovistilor,sa va aduca mos multa sanatate , tot ceea ce va doriti si o calificare mai departe in cupa uefa si de sigur campionatul.
marcher
Dec 22 2006, 06:30 PM
Noroc si sanatate tuturor microbistilor din lume. Ce-mi doresc eu mie va doresc si voua.
Kity_reddog
Dec 22 2006, 08:54 PM
QUOTE(COSMIN C @ 21 Dec 2006, 23:55)

La Multi Ani!
Va doresc la fel!Sper ca vara sa ne gaseasca acolo unde ne este locul si sa fim si noi odata cu adevarat fericiti,ca o meritam!Am rabdat mult!(si mai avem timp...;))
redlady08
Dec 23 2006, 12:58 AM
Aho, aho prieteni dragi,
Stati putin si ascultati
Maine anul se 'noieste
Redlady va doreste
Mult belsug si sanatate
Numai reusite-n toate
Ce sa va aduca anul
Norocul sa umple carul
Pace si bucurie
Sanatate si iubire!
MULTI ANI si sarbatori fericite tuturor dinamovistilor din lumea larga......si ANUL NOU sa ne gaseasca mai buni, mai bucurosi si mai impliniti si cu cel putin un trofeu pe masa
mihaiul90
Dec 23 2006, 01:09 AM
La multi ani tuturor dinamovistilor, echipei DinamoMania si tuturor utilizatorilor forumului => Sa aveti parte de sarbatori fericite si tot ce va doriti
gavros
Dec 23 2006, 02:00 AM
O Tanen Baum,
O Tanen Baum,
Wie grun sind daine Bletter
deea_red
Dec 23 2006, 04:34 PM
Vreau sa va urez tuturor un "CRACIUN FERICIT!" alaturi de cei dragi,sa fiti inconjurati numai de iubire iar din partea echipei sa aveti parte numai de bucurii!
iulian_reddog
Dec 24 2006, 01:16 PM
Craciun Fericit si un an nou plin de bucurii alaturi de Dinamo!
Si fie ca Mos Craciun sa va aduca ce doriti!
super dog female
Dec 24 2006, 04:13 PM
Sarbatori fericite!Sa va dea Dumnezeu tot binele din lume si fie ca tot ceea ce v-ati propus sa realizati!Va doresc nu numai un Craciun "alb-rosu", ci multi ani plini de bucurii din partea echipei noastre de suflet:Dinamo.
Craciun fericit si echipei Dinamomania, si multe realizari!
doggie
Dec 24 2006, 05:00 PM
Craciun fericit tuturor dinamovistilor!!!!!!!!!Sa va aduc Mosul tot ce va doriti!(trebuie ca doar Mos Craciun e dinamovist

)
georgyianna
Dec 24 2006, 05:20 PM
Craciun Fericit tuturor!!sper sa aveti parte de un mos cat mai darnic;))
antisteaua
Dec 24 2006, 05:23 PM
Va doresc sa fiti fericiti, sa fiti iubiti, sa fiti sanatosi, sa fiti bucurosi, sa fiti buni si sa aveti parte de tot ce este mai bun.
La Multi Ani Dinamo! La Multi Ani Dinamovisti!
edy
Dec 24 2006, 05:25 PM
Sarbatori fericite tuturor Dinamovistilor si impliniri in toate domeniile(cu un + in sport

)
Sa ne vedem cu bine si anul viitor alaturi de cei dragi si de Dinamo
red_dog_rahova
Dec 24 2006, 05:28 PM
Un Craciun fericit alaturi de cei dragi...un an mai bun, plin de bucurii si impliniri pe toate planurile.....Marry Christmas everyone!!!
paddy
Dec 24 2006, 05:49 PM
Capirossi
Dec 24 2006, 06:15 PM
Tuturor cainilor de pe mapamond, fie ei semintari, cetateni, ultrasi, coboratori din avioane din mers sau " infiltrati " precum m e m e:
MULTA SANATATE, $POR IN AFACERI, DEPLASARI PLACUTE & AL XVIII- LEA TITLU IN STEFAN CEL MARE
LISABONA SA FIE DOAR O HALTA
SARBATORI FERICITE + LA MULTI ANI !
free ya mind
Dec 24 2006, 07:40 PM
Sarbatori fericite si un An Nou plin de realizari ..sanatate ..prosperitate..bucurii ...si muuuulte trofee ,le doresc tuturor cainilor!!!La cat mai multe zile de sarbatoare alb-rosie ..ca si Craciunul
florin_80
Dec 24 2006, 08:22 PM
As vrea sa urez tuturor dinamovistilor un Craciun Fericit !! sanatate si un an nou plin de bucurii si realizari.
Sarbatori fericite !!!
anmini
Dec 24 2006, 08:31 PM
Craciun fericit cu bucurii si fericire alaturi de cei dragi!
La Multi Ani DinamoMania! La multi ani dinamovistilor!
bigbobo
Dec 25 2006, 09:14 AM
Un Craciun Fericit tuturor cainilor si toate cele bune. S-avem parte de un an de vis in 2007!!!
Max
Dec 25 2006, 09:33 AM
Sanatate, Sarbatori fericite si La multi ani tuturor cainilor, familiilor lor si locuitorilor acestei planete..
DiliBili
Dec 25 2006, 10:00 AM
Va urez sa fiti fericiti cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Craciun, sa lasati necazurile, grijile si supararile la o parte si sa aveti o zi minunata alaturi de cei dragi sufletului vostru!
red_dog_rahova
Dec 25 2006, 11:14 AM
QUOTE(DiliBili @ 25 Dec 2006, 10:00)

Va urez sa fiti fericiti cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Craciun, sa lasati necazurile, grijile si supararile la o parte si sa aveti o zi minunata alaturi de cei dragi sufletului vostru!
Asta urez si eu pentru toata lumea indiferent de rasa, culoarea pielii sau convingeri politice sau bisericesti...Craciun Fericit !!!
ALEXANDRA
Dec 25 2006, 11:44 AM
sarbatori fericite si un an plin de bucuri un parcurs cat mai lung in cupa uefa si locul 1 in campionat .
multa sanatate si fericire deplina alaturi de cei dragi .
Florin_Dinamo
Dec 25 2006, 12:01 PM
Sarbatori fericite tuturor dinamovistilor,... si tuturor dinamomaniacilor. Un an nou cu tot ce va doriti, multa sanatate, primul loc in campionat, si cat mai multe meciuri in cupa UEFA pentru Dinamo.
gilutza_d
Dec 25 2006, 03:02 PM
sa va fie sufletul curat/ca o ninsoare pe-nserat/si-n Noapte Sfanta de Ajun/sa va treaca pragul mos craciun.
carciun fericit tuturor dinamovistilor
red_dog77
Dec 25 2006, 05:16 PM
Sarbatori fericite si La Multi Ani tuturor suporterilor dinamovisti!!
Florin_Bogdan
Dec 31 2006, 08:32 PM
Va urez un an nou plin de fericiri su impliniri! sa fiti iubiti si sanatate multa voua si familiilor voastre!
Sper sa fie un an cel putin la fel de bun ca turul acesta de campionat si pentru Dinamo
LA MULTI ANI!!!!
gavros
Dec 31 2006, 08:42 PM
La Multi Ani si tie Florin_Bogdan La Multi Ani tuturor si sanatate ca e mai buna decat toate
bigbobo
Dec 31 2006, 08:50 PM
La Multi Ani!!! Sa fim fericiti si sanatosi si la vara sa sarbatorim cu totii in Piata Universitatii Titlul 18...
Max
Dec 31 2006, 08:57 PM
La multi ani paddy, cosmin, cai lun, anmini, adriandublin, AlitaRD, al_dreaq, andeya19, andrei_galita, AndreyFCD, antisteaua, area51, Ashtray, Asu, bad_dog, Bascanu, biancap78, bianco_rossa, bigbobo, Bobby_spike, caine_roshu, cane roso, Capirossi, CatalinHildan, Clau_Goool, Cody, coolio, DAN RED DOG35, Darius_Malcisky, DarkSide, Darth_Sidious, deea_rdg, detz_red_dog, DiliBili, dinamodgirl, Dinamo_Forever_13, discobolus, divisor, djmihaitza, Dog4Ever, dogmania, dog_pride2000, dorucln, drumm, DUMMY, ebola, englandunited, florea_dumitrache, florin_80, Florin_Bogdan, Florin_Dinamo, francescodog, free ya mind, f_rares, gavros, ged, George, glavacioc, Hildan22, hitman, hunter, ITO, iuliu, JohnDoe, jokerpch, jom, Junior_B, killeru_8, kira, laur, Lupu, macho_masculin, maniaca, matador, mihaela_n2, mihaiul90, Mister, monel, morandi30, mugabe, Mythok, Nexus, oana_lobby, octav tdr, pippo, pluto67, POOL, Primarelu, qsl111, radu, Radu10mai, Red District IS, red dog 70, red dog forever, red4ever, RED75, redbitz, reddogforever84, Reddogstef, red_butterfly, red_dog 4 ever, red_dog_rahova, rew, RobertMS, Rooney89, roxypuf, scoci, ScorpyoN, skypynel, SNapy, snoopdogg, Speedster, stefancelmare, super_dog, Tararake, travolta, tudormutu, ultras48_cj, Unicul_Capitan, vlad, sezran, rednorth
Va iubesc cainii mei!
deea_red
Dec 31 2006, 09:34 PM
LA MULTI ANI si tie max!si LA MULTI ANI tuturor dinamovistilor!!!!!!!!!!!
super_dog
Jan 1 2007, 01:06 AM