Ca tot se aproprie derby-ul, m-am gandit de ce oare ii urasc atat de mult pe stelisti sau tot ce inseamna steaua. Sa fie oare din cauza faptului ca au primit totul pe tava - un stadion de 28.000 de locuri, cu tribune foarte apropiate de gazon, nocturna facuta de odrasla ceausista (pe care nu au trebuit sa si-o faca singuri, sacrificand poate un jucator ca Dica) {Dica = 250.000 $, nocturna = 400.000 $}. Sa fie oare ca au un patron oligofren, un presedinte cu fizic de femeie, sau niste jucatori aroganti si antipatici ca rradoi si rrachita. Sa fie oare ca nu stiu sa piarda, ca nu stiu sa recunoasca superioritatea adversarilor, transformandu-se in victime ale arbitrajului, uitand ca au primit totusi sezonul trecut acelasi numar de penalty-uri ca si campionii, lucru ce inseamna ca a fost o competitie echidistanta. Sa fie oare ca rosu + albastru = visiniu. Sa fie oare ca suporterii lor sunt in mare parte aurolaci si tigani, dovada ca seful galeriei lor, musteatza ala, de-abia a iesit din parnaie. Sa fie oare ca traiesc din amintirea unei cupe ale campionilor castigate doar din cauza ca toti sportivii de cel mai inalt nivel le erau directionati. Nu ma interesea de ce ii urasc dar sper sa ii invingem, de fapt nu, vreau sa ii umilim pentru ca un 5-0 cu steaua pentru mine face cat 10 calificari cu manchster. FORZA DINAMO!!!!!!!!!!!!!!