maniaca
Dec 21 2006, 06:31 PM
S-a incheiat sezonul si e perioada sarbatorilor de iarna!E timpul sa felicitam echipa,dar si sa ne exprimam dezamagirile privind anul 2006.Cui ii adresati laudele/criticile voastre in acest sezon?
Incep eu prin a-i multumi antrenorului Mircea Rednic care nu ne-a inselat asteptarile!Dinamovist convins,om cu caracter,profesionist desavarsit,a reusit sa formeze un grup si o mentalitate la Dinamo,castigand respectul suporterilor,conducatorilor,chiar si al adversarilor!Cu el pe banca,Dinamo incheie un tur de campionat aproape campioana...
O bila neagra primeste,culmea, cel care prin golurile sale ne-a adus mai aproape de titlu:Ganea a parasit echipa si incet,incet inimile suporterilor!
the dog
Dec 21 2006, 06:52 PM
Bila alba:Mircea Rednic pentru ca a readus gloria la Dinamo si bila neagra:Giovani Becali pentru lucrurile "realizate" de el la inceputul anului.In egala masura bila neagra pentru:Gigi Netoiu.
Ashtray
Dec 21 2006, 06:58 PM
Netoiu nu merita o bila neagra ... merita un glont alb-rosu in cap!
marcher
Dec 21 2006, 07:35 PM
Bila alba... ganea, bila neagra...cei care nu l-au convins sa ramana
Kity_reddog
Dec 21 2006, 07:41 PM
Bine zis marcher.
Plecarea lui Ganea este marele chix al conducerii si cei care au generat aceasta plecare merita cea mai mare bila neagra anul acesta.
mihaiul90
Dec 21 2006, 07:48 PM
O bila alba pentru Mircea Rednic

si cate o bila neagra pentru urmatorii in ordine aleatorie: Zicu, Ganea, Alexa, Grigorie, Giovanni Becali si Gigi Netoiu
LUISSS
Dec 22 2006, 11:21 AM
bilele albe sunt jucatorii si mircea rednic iar cele negre sunt netoiu si ioan becli
POOL
Dec 22 2006, 11:23 AM
bile negre azi celor din conducere.
coolio
Dec 22 2006, 11:41 AM
Bile albe :celor din conducere pentru ca l-au adus pe Rednic.
Bile negre:celor din conducere pentru ca nu l-au pastrat pe Ganea.
ScorpyoN
Dec 22 2006, 12:32 PM
Bila neagra ptr conducerea asta de rahat.
Acuma o sa ziceti "cine plm e Vranjkovici asta?"
Dar sa ne gandim ca are tehnica, viteza, fizic si joaca pe postul pe care suntem deficitari, mijlocas ofensiv.
dudu1961
Dec 22 2006, 01:49 PM
Bila alba pt. Rednic si echipa; si lui Borcea ca s-a certat cu nesimtoiu ca sa il aduca pe Rednic ._____________Bila neagra pt. Ganea ca decind a venit la noi a vrut sa plece si a plecat (ducase )
tiby_reddog
Dec 22 2006, 02:05 PM
biancap78
Dec 23 2006, 10:03 AM
Bila alba...Mircea si o parte din jucatori iar bila neagra...Geovani, Netoiu si actionarii...
tyn
Feb 17 2007, 10:56 AM
bila alba=Dinamo; bila neagra=ganea.......
super_dog
Feb 17 2007, 12:12 PM
Bila alba: Mircea Rednic si intreaga echipa pentru performantele care le-au realizat anu trecut.
Bila neagra: Pentru Ganea si Netoiu...si pentru actionari ca nu sunt in stare sa se ocupe de stadion
dudu1961
Feb 19 2007, 01:28 PM
Bila neagra :Ze Kalanga (Rednic l-a adus tot el ar trebuii sa-l dea afara ) ________Bila alba deocamdata nu am ,poate doar LOBONT .
Cai Lun
Feb 19 2007, 01:43 PM
Topocul asta de unde a mai aparut?!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.