Help - Search - Members - Calendar
Full Version: .
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2
Max
.
Ashtray
Prieteni prieteni,dar porcea nu cred ca il lasa pe giovani sa se bage...parerea mea. Poate ca( exista miracole) cineva dintre actionari chiar doreste performanta...greu de crezut dar nu imposibil...poate ca tucru, cum e mai naiv, crede in visul asta...desi ma indoiesc
RED75
Eu cred ca este o combinatie malefica de interese intre Borcea si Giovani...
Toti sunt pusi doar sa faca bani pentru buzunarul propriu. Turcu e doar un papagal care se simte bine ca il dau la TV si spera ca o sa prinda si el ceva cascaval din transferuri. Tot ce ne ramane sa speram este ca "actionarii" sa se fi saturat de firmituri de genul transferurilor dubioase China-Rusia si sa-si doreasca o felie de cozonac mai mare (banii din UCL). In rest... Dumnezeu cu mila!

Dar se lacomesc de parca n-ar avea ce sa puna pe masa ! Sa le scrie cineva cu litere de juma' e metru: JUCATORI TINUTI LA ECHIPA = PERFORMANTE IN CUPELE EUROPENE = TRANSFERURI PE BANI MAI MULTI MAI TARZIU = BANI MAI MULTI SI PENTRU VOI, BISNITARILOR

p.s Cand o sa dispara Giovani din peisajul fotbalului nostru poate vor fi sanse mai mari sa speram si noi la mai bine...
paddy
Un chelner si un vinzator de buteli sint manipulati de o maimuta preistorica pe nume giovani becali.........este un mic razboi intre borcea si netoiu iar echipe sa afla in mijlocul lor, dupa cum vedeti netoiu premiaza toate echipele care joaca impotriva lui Dinamo......
POOL
Eu sunt aproape sigur, ca in spatele lui Borcea ii cineva care "ii dicteaza" ce sa faca, ce sa zica, insa nu stiu cine este. Aproape cert, este ca acea persoana exista. thumb.gif
CHIVU
Cine 'trage" sigur are toate sforile la mana....asa ca sa le traga cum trebe nu sa isi bata joc!Or mai facut ei "smecherii" si nu o iesit bine ptr Dinamo!
gonzales1
Ma fratilor credeti ma ca Vladimir COhn e omul din spatele lui Dinamo.
Este un tip destept si f calculat. Bineinteles ca e un mare mafiot ( a se vedea cum a cumparat tot prin Ila Mare a Brailei)
SI il baga la inaintare pe frana de Porcea care sa fim seriosi cu buteliile lui nu are el bani multi . Si ii place sa se bage in seama il asculta pe ala orbeste poate poate mai pica niste firmituri .
Pana la urma desi nu imi placea la inceput singur care (parerea mea ) pune oleaca de suflet este Turcu si bineinteles Rednic
Borcea e un fel de Jiji a lui Dinamo. Nu e el dus ca ala dar manifestarile si declaratiile aduc asa o tenta de jiji.

toti is niste hahahahahahalere ( din nou vb lu jiji)
gavros
pai borcea nu e bun prieten cu giovanii...amandoi sunt posi pe luate 149.gif
hunter
QUOTE(gonzales1 @ 19 Dec 2006, 21:45) *
Ma fratilor credeti ma ca Vladimir COhn e omul din spatele lui Dinamo.
Este un tip destept si f calculat.

icon_rolleyes.gif

ce vorbesti ma ? ala nu e in stare sa pronunte 5 cuvinte in romaneste plus ca mai are si privirea aia tampa...auzi Cohn destept verystrange.gif verystrange.gif verystrange.gif
nubi1
Nu pot sa spun decat ca trebuie sa scapam de junghiurile astea de la club... Chiar nu exista in toata tara asta un mare mahar care tine cu Dinamo si nu cu portofelul lui? Sa cumpere naibi tot si cu asta basta. Ii ridicam statuie unde vrea el, numai sa actioneze in interesul clubului!
drumm
Pai Borcea, nu este el chiar rau.... dar cand apare ca din umbra jiovani fekali, si ii baga vorbe mieroase cu iz de Euro in urechea credulului, bam se strica apele. Asa a fost, asa este si asa o sa fie.
Kity_reddog
giovani becali pare a fi.
e cel mai mare mafiot din fotbalul romanesc si nu trebuie sa fie neaparat presedinte ca sa aiba influenta asta puternica care e reala.
cu ce sustin afirmatia?de cand e el in fotbal nu a fost atacat niciodata serios de vreun alt om de fotbal.prin presa sau alte mijloace.asta din cate stiu eu...inca le este teama de el la multi din fotbal pentru ca lumea fotbalului cunoaste mijloacele prin care si-a castigat respectul in viata.
coolio
Pai astia toti fura in egala masura.
Eu insa cred ca Borcea coordoneaza tot iar Badea omul din "umbra".
Apare, mai da cate-o declaratie,dispare o saptamana,iara mai zice ceva....In timp ce Borcea e ala care pare sa se framante pt. orice meci de parca si-ar fi dat averea ca si garantie.
gilutza_d
si eu cred ca tot giovani becali trage sforile,pt ca a vazut ca ne merge prea bine.
Kity_reddog
privind miscarile de trupe la Dinamo consider ca giovani e artizanul...
si pe urma borcea.
badea pare a fi undeva intre.diplomat,inteligent,subtil si elegant el isi face treaba de dupa cortina si ciao amigo.
mare lucru mi se pare sa-l vad pe borcea cum s-ar lua in gura cu giovani.asa ceva nu exista!
biancap78
Cred ca iara si-a bagat Giovani nasul si nu-mi place...
georgyianna
De acord cu voi...
Giovanni tre impuscat cat mai repede gunshot.gif diablo.gif
dudu1961
diablo.gif Dracu stie cine mai trage sforile la cit de multi sint dar sper ca daca vine Raducioiu sa le mai schimbe mentalitatea la TURMA din conducere ___sper din tot sufletul sa poata sa o faca ! Si va intreb eu oare de ce steaua a reziliat toate contractele jucatorilor care erau impresariati de cirtitele Giovanii ,si toti mari jucatori si chiar Gica Popescu s-a lasat de tot de aceste cirite ?
Capirossi
Acum le trage cine poate. As vrera sa le traga Tiriac singur. Dar in cazul asta Borcea si restul ce o sa mai traga ?
POOL
Cred ca incepe acea "revenire a lui gio" la Dinamo. revenire care o sa duca numai la lucruri rele. thumb.gif
tiby_reddog
Pacaliciu ala de Giovani spam_laser.gif rockets.gif axe.gif gunshot.gif blowup.gif
tyn
ce sa caute giovani ala..iar....sa vina tiriac cu banii si mai vedem....
Mythok
Mi-ar place sa cred ca Badea......
Nu prea cred ca Giovanni ar avea asa mare influenta (are, dar nu majoritara, sa ma exprim asa)
Borcea ,dupa parerea mea, e folosit ca marioneta deocamdata.....omul impins in fata.....si lui ii place asta
Daca vine Tiriac nu cred ca se mai pune problema cine trage sforile....DOAR EL o sa fie seful!!Deabia astept acea zi...sper sa nu mai astept mult
dudu1961
Voi nu ati inteles ca Tiriac nu vine pina nu ii vede plecati pe alde turcu ,nenetouiu ,toti berbecali si choni lui peste ,care ne maninca zilele si ne aduc inpragul nebuniei ,voi de unde credeti ca vin toate zvonurile si plecarile de la club ,vor sa vada cum rectionam noi si probabil si altii ,pe mine ma supara ca si astia mici pun botul si a inceput si Rednic ,la toate sforile lor.
CRISX
QUOTE(Mythok @ 13 Feb 2007, 14:44) *
Daca vine Tiriac nu cred ca se mai pune problema cine trage sforile....DOAR EL o sa fie seful!!

Pai tocmai, puradeii astia de microactionari care sunt acum la FC Dinamo, si care au sentimentul detinerii puterii pt.prima oara in viata lor de bisnitari (cand conduci o societate cu cateva milioane de suporteri ,tu , ca sef al ei ,inseamna ca esti cineva !), se vor opune cu toate fortele lor acestui eventual megaeveniment din sportul romanesc.
cane loco
Nu prea am incredere nici in tiriac asta, mustaciosu' e si el un mare mafioso, e drept mai stilat si iesit prin lumea larga decat bruta aia bijnitara de giovani, care cu siguranta l-ar ataca pe mustacios prin intermediul papusii cu sfori pe nume borcea, care se dovedeste un mare cretin in toate situatiile, e clar ca bijnitaru' il teleghideaza pe prostul asta si poate si pe pigmeul ala intunecat de turcu, desi pe asta intr-o proportie mai mica decat borcea.Intradevar Dinamo are nevoie de un om de afaceri cu adevarat tare si cu adevarat bogat si care sa nu mai fie preocupat de pusculita lui si sa stie cum sa actioneze la club.Ramane de vazut cum se va descurca Raducioiu dar sunt convins ca e greu pentru el sa faca ceva cu toate exemplarele astea de maimutoi gen giovani, borcea, turcu si cohn(alt jeg, sta ascuns si manevreaza si asta pe la spate, deh meteahna specifica etniei lui).
cenarullez
Nu cred ca Borcea ar face vreun rau lui Dinamo, Turcu nici atat, in schimb Giovani.........................
Doar anul trecut am pierdut titlul din cauza lui nu?
Cel mai bine ar fi ca Tiriac SA NU VINA la Dinamo caci eu cred ca nu ar fi de bun augur acest lucru
juve28
NU IL APAR.DAR DE CE E DE VINA BECALI CA A PIERDUT Dinamo TITLUL?PANA SA PLECE EL ERAU PE PRIMUL LOC.SAU DE ASTA SUNTETI SUPARATI .CA A PLECAT.DA SA TE APUCI SA IL CRITICI SI PE REDNIC E PREA DE TOT. ][)) ][ ][\][ //\\ ][\/][ (()).
adrian1988
nene fratilor eu crde ca cel care nu ar trebui sa se apropie de Stefan cel Mare este nimeni altul decat
GIGI NETOIU astia 4 nici nu ar trebui sa apara pe o asemenea lista asta este parerea mea.Ar trebui sa ne uitam si ce au facut ei pt Dinamo si sa nu judecam ca MITICA de la liga sa ne uitam bine ar trebui sa facem altfel de topicuri nu dinastea gen Cine a tras sforile la Dinamo? ar trebui sa ne preocupe ce facem la anu in liga si in seara asta cu BENFICA nu cine trage sfori repet unul singur este si acela este GIGI NETOIU chiar daca se da mare dinamovist..............

BORCEA,GIOVANI,TURCU,BADEA=Dinamo ACESTIA DUC GREU PAREREA MEA CHIAR DACA GIOVANI NU SE MAI IMPLICA ASA DE MULT
jaff_armat
Fiecare trage pt el...e o mare mancatorie pe acolo iar noi,suporteri avem de suferit din cauza asta.... complaining.gif
Cai Lun
Macar de am suferi doar noi, dar sufera si clubul... sau mai ales clubul...
jaff_armat
Ai perfecta dreptate. Am uitat sa specific si de club icon_redface.gif
detz_red_dog
Cred ca Borcea trage sforile dar si giovani isi mai baga nasul !! Nu stiu de ce vor astia sa il aiba iar in conducere?!!
rednorth
Cred ca e un topic fara rost.
Sunt aceasi papagali care sug clubul de vreo 10 ani incoace.
paddy
Si unde pui ca un papagal a mai cerut 2 milioane de euroi pt niste transferuri rapide rofl.gif numai ca restul papagalilior nu au pus botul si au cerut sa vada pe ce s-au dat 6 milioane de euroi rofl.gif .........partea nasoala a acestei povesti e ca avem si un cioroi borit printre papagali thefinger.gif
dudu1961
Credeti ca ei stiu care dintre ei trag sforile ____cu atit mai putin noi , care habar nu avem ce se intimpla in interiorul clubului . Poate daca am fi Manches.U , am sti ca aia au si suporteri printre actionari . Apropo de ce zicea Sicilianul ala despre Romani ____asa e ca ii dati dreptate , dupa ce vedeti ce se intimpla la Dinamo chiar si atunci cind le merge bine ?
Leaveyou
Păi ei se încaieră care să conducă ciolanul (bănișorii) în direcția visteria clubului ----> buzunar propriu. Și cum unul singur nu poate să-i "facă" pe toți atunci se aliază și se războiesc. Simplu.

Mă cac în el de italian Click to view attachment
red_dog_rahova
parca pe zi ce trece sunt tot mai penibili.....actionarii astia...
Leaveyou
De 18 ani avem parte numai de d'ăștia .... Începând cu Ianul, putrezească-i capul lui de idiot și terminând cu cine vreți voi.
paddy
Cu turcu verystrange.gif verystrange.gif
red_dog_rahova
rofl.gif
RED75
Ma tem ca in mare parte, sforile la Dinamo sunt trase tot de Victor&GGiovani Fecali

Actionarii sunt in continuare jenanti. Poate ar fi bun un sondaj: Cine e mai penibil Turcu sau Jiji ?
red_dogvitan
Toti sunt niste idioti in conducere care se uita numai la interesul propriu nu am vazut mai nimic sa faca ceva bun pentru acest club am inteles ca dupa turul campionatului s-ar putea sa plece o serie de jucatori de la echipa sincer ma asteptam.....cum declara Borcica
cane loco
si pe mine ma cam intriga ce o insemna aia ,,remanierea lotului la iarna'' pentru borcica, oare nu cumva ceva vanzari de giocatori pe piata, ca deh vorba aia buzunaru' plange, e gol si trist.Bai ale draq mizerii de conducatori tot cu gandul la bling bling numai arginti au astia in cap, daca juca si mamica lor fotbal o vindeau si pe aia plus produs bonus, e clar borcica si compania nu mai rezista fara ,,transferuri'' asteapta momentul prielnic.
georgep
Bai nene, ce pusca mea.

E adevarata faza asta ca Turcu i-a multumit lu Fecali pt Bostina ??? Incredibil, noi luam SH tot ce a trecut pe la zdeaua (bostina,oprita,zenga?)
si mai zicem si Multumesc??? Deci practic acuma clanu becalian conduce folbalu romanesc???
gavros
pune-i si pe Munteanu, D. Serban, Danciulescu ca si eu tot de la steua au venit
ce are ca a venit de la steua, daca o sa fie bun o sa joace, daca nu, nu
SeBiNhO
borcea coordoneaza tot iar badea cred ca este omul din umbra...nu cred ca giovani s-ar implica deoarece nu mai lucreaza la dinamo, nu mai face parte din conducere DAR nu imi explic aparentele sale in loja, la meciuri si cu conducatorii nostri la hotelurile lor....Turcu saracu.... nu cred ca poate conduce trage sforile unui club ca dinamo...so :)
COSMIN C
Hai mai, tu chiar vorbesti serios?? icon_rolleyes.gif gioavni a "lucrat' mereu la Dinamo... sau pe Dinamo.
georgep
@gavros: da, dar parca astia parca au venit toti deodata. Ma intreb oare ztiaua cati a luat de la dinamo .....?

@sebinho: e ca si cum ai zice ca daca e Base presedintele tarii, iliescu si PSD nu mai conduc.
georgep
Deci badea + inca unu = majoritate ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.