RED75
Dec 18 2006, 11:27 PM
Dupa plecarea lui Alexa, toti am evitat sa mai vorbim despre vreun jucator ca fiind "caine pana la moarte". Caini pana la moarte suntem noi suporterii.
Observ insa ca plecarea lui Ganea a dat nastere unui lung sir de discutii si se vehiculeaza foarte des termenul de "tradator". Asa cum mi-am exprimat opinia, Ganea nu este tradator pentru ca el a recunoscut intotdeauna ca este profesionist si joaca pentru bani.
De altfel toti sunt profesonisti, doar ca unii pun si osul si sufletulLa fel ca Ganea mai sunt multi in lot, chiar daca noi dorim sa avem "La Dinamo - Dinamovisti ...". Totusi, trebuie sa acceptam ca orice echipa mare face performante cu jucatori valorosi, care nu tin neaparat din copilarie cu echipa respectiva. Altfel am juca noi, cei de pe forum, si nu stiu daca am trece de Benfica
Intrebarea mea: Despre ce jucatori din lotul actual de la Dinamo credeti ca putem spune ca sunt "caini " ? Sau sunt toti doar "profesionisti" ca Ganea ? Eu as vrea sa cred ca Radu STEFAN este caine pana la moarte !
caine_rosu_turbat
Dec 18 2006, 11:40 PM
Ce ziceti de Rednic ? Cand a venit la Dinamo a avut pretentii materiale destul de mici....la alta echipa nu cred sa fi acceptat chestia asta...nu ? A dorit din tot sufletul da vina aici...bravo ! cinste lui !!!
RED75
Dec 18 2006, 11:44 PM
Da, Rednic cred ca a fost cu sufletul la Dinamo si atunci cand antrena pentru Rapid. Normal ca Rednic va mai antrena si alte echipe, dar deja prin ce a facut la Dinamo acum, cred ca isi da seama ca va rani pe multi daca ar accepta o oferta de la Jiji sau de la Bragadiru.
caine_rosu_turbat
Dec 18 2006, 11:47 PM
Scuze pt. off-topic ! Dintre jucatori....nu stiu ce sa zic...poate Radu Stefan si cei crescuti de noi in primul rand. Mai tineti minte cand zicea Pascovici de Zicu ca e o mizerie de om ??? Textual....Cand batea Dinamo la Constanta se bucura chiar daca juca la noi la Farul !!!??? D-aia se agita Borcea ! O fi stiind el ceva....
stef 22
Dec 18 2006, 11:57 PM
Dintre jucatorii actuali ai lui Dinamo ii consider cu adevrat "caini" doar pe Radu Stefan si Adrian Ropotan,desi mi-ar placea sa ma insel si sa fie si altii...
doggie
Dec 19 2006, 12:44 AM
si eu sunt de aceeasi parere...in acest moment doar adrian ropotan si radu stefan sunt cu adevarat "caini pana la moarte".poate daca nu s-ar fi intamplat episodul timisoara din toamna as fi zis si de claudiu niculescu acelasi lucru...
ScorpyoN
Dec 19 2006, 12:46 AM
Caini adevarati, parerea mea sunt Radu si Ropo.
redlady08
Dec 19 2006, 01:17 AM
caini adevarati...pai dupa Catalin care nu mai este printre noi si dupa Piticul care a plecat de la Dinamo, nu mai vad pe nimeni la fel de devotat culorilor, gata sa faca orice pentru binele lui Dinamo....asa niste catelusi mai tineri vad la orizont

...dar mai au mult pana sa devina caini pana la moarte.....si vorbesc aici de Stefan Radu, de Ropotan si de toti acei pusti crescuti la Dinamo carora li se va da sansa sa lupte pentru aceste culori.
Ceilalti sunt jucatori profesionisti care-si fac meseria acolo unde sunt platiti, s-ar putea sa ma insel si sa mai fie si pe acolo un caine ratacit......oricum, toti jucatorii pe care ii are Dinamo in acest moment sunt apreciati si laudati atata timp cat joaca cu sufletul si se daruiesc cu adevarat pe teren pentru Dinamo...
Wlad_red_dog
Dec 19 2006, 07:44 AM
Ropotan, Radu Stefan si.....Niculescu (orice ati zice) si Danciu(da da stiu ca a jucat la Steaua) sunt caini adevarati deoarece renunuta la o gramada de bani ca sa joace la noi.
Cat despre Redic, da a venit pe bani mai putini, dar pe le nu-l interesau banii. Rednic e mare mahar ma, are proprietati prin Belgia si Romania, adevarate palate. Deci cu malaiul sta bine. Daca se uita si la bani nush in cat la % venea la noi.
divisor
Dec 19 2006, 08:44 AM

ce ii tot dati cu Danciulescu ca a jucat la stOAIA? Eu imi aduc aminte ca a plecat de la Dinamo in Turcia, si dupa vreun an a fost cumparat de spurki.
DiliBili
Dec 19 2006, 09:01 AM
singurul pentru care am curaj sa bag mina in foc ca e caine pina la moarte e DiliBili... ceilalti (si aici nu ma refer la suporteri ) se pot "metamorfoza" oricind,pentru un pumn de $ in plus, in ciori, oi sau alte jivine
rew
Dec 19 2006, 10:16 AM
Sint citiva dinamovisti la echipa, dar 'ciini pina la moarte' ma cam indoiesc. Asta trebuie s-o dovedeasca.
"Mizeria" e stelist 100% si profesionist numa 94%, pentru ca are 2 meciuri pe an in care nu vrea sa joace deloc.
Astia care nu mai au nici o sansa de a pleca in strainatate e normal sa se dea 'ciini pina la moarte' si sa semneze 'pe viata' cu Dinamo, nu e mare jmecherie, n-au alternativa mai buna. Asta a lu borcea ca 'pierd multi bani ca sa stea la Dinamo' e cea mai mare prostie debitata in ultimele zile.
paddy
Dec 19 2006, 12:06 PM
Atunci cind Radu Stefan va avea in picioare meciurile lui Florentin Petre mai stam de vorba.......deocamdata e un catelus si spre dezamagirea noastra nu va deveni niciodata caine pina la moarte conducerea stie de ce.........asta e valabil si pt Ropotan
Niculescu si Danciulescu au prins un sezon bun, profitind de aceasta ocazie au cerut marirea salariului si prelungirea contractului pe inca 3 ani........Danciulescu cand juca la spurchi ne dadea prin gura cu dedicatie, iar Niculescu a fugit din cantonament la Polii...... halal caini pina la moarte
Ganea "profesionistu" a avut razboiul lui cu Borcea si compania nicidecum cu suporterii dinamovisti, daca nu venea el la Dinamo, N&D era si acum in concediu prenatal......
Un caine adevarat se naste o data la 20 de ani, asa ca nu mai cautati voi sa inventati altul.........
gavros
Dec 19 2006, 12:06 PM
nu exista "caine pana la moarte" , singurul care a fost si o sa fie un "caine rosu" pt tot restul timpului este CATALIN
RED75
Dec 19 2006, 12:44 PM
Cred ca am formulat putin prea "dur" titlul topicului. Este clar ca ne e greu sa mai spunem despre un jucator ca este caine pana la moarte dupa cate s-au intamplat.
Intrebarea mai buna ar fi : Cine credeti ca sunt dinamovisti din lotul actual ? Adica cine sunt cei, care pe langa faptul ca sunt "profesionisti" (gen Ganea), sunt si caini (nu mai discutam de "pana la moarte" ca intradevar n-are rost inca) ?
Max
Dec 19 2006, 01:03 PM
Statutul de ''Caine pana la moarte'' il pot capata si pe parcurs nu neaparat sa se nasca Caine...
Spre ex. Niculescu ( exceptand derapajul de asta vara) sau Moti.
Tind sa cred ca pentru a putea face performanta cade varianta ''Cainilor pana la moarte''.
S-a vazut in anii precedenti ca , cu ''caini'' gen Petre, Kirita, Niculaie, Lupescu ne-am scaldat in mocirla diviziei A.
Daca ne gandim ca avem nevoie de fotbalisti valorosi de afara , atunci vom mai vedea ''Caini pana la moarte'' doar in calandare.
LUISSS
Dec 19 2006, 02:10 PM
caine pana la moarte o sa fie niculescu si danciulescu daca o sa semneze pe viata atunci mai putem vb de dinamovisti adevarati. Noi sundet dinamovisti adevarati. Dupa cazul Ganea si Zicu ne dam seama ca putini sunt caini pana la moarte se pare ca unii vor numai bani insa e ceva norma dar trebuoe sa punem suflet in ceea ce facem. eu sun caine la moarte si dincolo de ea, asta se stie. Forza Dinamo. love Dinamo
Kity_reddog
Dec 19 2006, 09:01 PM
adevarul e ca noua ne este usor sa vorbim,dar ei din asta isi castiga painea.
in viata cotidiana mi se pare normal ca fiecare urmareste un salar cat mai mare.pentru lumea incare traim mi se pare expirata,din pacate,aceasta sintagma de ,,caine pana la moarte"
caini pana la moarte suntem doar noi, suporterii!
POOL
Dec 19 2006, 09:09 PM
@ M@x Niculescu, a mai avut un derapaj cand a revenit de la genoa in tara, prima oara s-a antrenat cu Rapidul, dupa aia la insistentele suporterilor a revnit in Groapa.

Iar Moti, este genul jucatorului profesionist, ca Munteanu nu jigneste adversarele, nu face declaratii "picante" si cred ca daca stOAIA sau cRapid l-ar dori dupa ce ar pleca in strainatate, cred ca ar fi tentat sa revina la una din rivalele noastre. Parerea mea.
marcher
Dec 19 2006, 09:44 PM
Cine poarta emblema clubului pe piept, e caine...cine o are in inima, e caine pina la moarte.
QUOTE(divisor @ 19 Dec 2006, 8:44)

ce ii tot dati cu Danciulescu ca a jucat la stOAIA? Eu imi aduc aminte ca a plecat de la Dinamo in Turcia, si dupa vreun an a fost cumparat de spurki.
Dormi divisorule in pace...
Tara aparator de spurcaciune te face.
COSMIN C
Dec 20 2006, 02:33 PM
Catalin Munteanu, nu stiu daca e caine pana la moarte, poate nu, dar in orice caz, merita respectul nostru ca si cand ar fi.
anmini
Dec 20 2006, 02:49 PM
Cum normal ar fi sa-l merite si Danciulescu. A facut destule de cand s-a intors la noi. Oricum, pe al meu, indiferent de ce se va intampla cu el, l-a avut, il are si il va avea.
nubi1
Dec 20 2006, 02:55 PM
Claudiu e dinamovist... de restul nu bag mana in foc.
Singurii "caini pana la moarte si dincolo de ea" suntem noi... suporterii.
dudu1961
Dec 21 2006, 09:10 AM
NICIUNUL ! In momentul in care le vine o oferta avantajoasa pt. ei au si sarit din barca si daca ar fi sa dau niste nume de Ciini pt. acum la rece _____Catalin Munteanu , Balace (pt. ca acceptat un salariu mai mic numai ca sa joace la Dinamo ),De restul din echipa vom mai vedea .
the dog
Dec 21 2006, 01:16 PM
In ziua de azi nu cred ca se mai poate vorbi de un jucator de la Dinamo ca fiind "caine pana la moarte".Fiecare jucator incearca sa-si faca meseria cat mai bine la clubul care il plateste.
Din lotul actual a lui Dinamo jucatorii care nu neaparat ca pot fi considerati "caine pana la moarte" dar care merita tot respectul nostru sunt:Niculescu,Danciulescu si dupa evenimentele care au avut loc in ultimele zile Catalin Munteanu.
gavros
Dec 21 2006, 01:28 PM
catalin Munteanu a dovedit ca este un dinamovist !
georgyianna
Dec 21 2006, 01:42 PM
Catalin Munteanu a dovedit ca este un dinamovist adevarat.La fel si Niculescu si Danciulescu
mihaiul90
Dec 21 2006, 02:48 PM
Pai nu cred sa mai avem vreun caine pana la moarte in lot acum... Poate Niculescu dar m-a luat si pe mine valul dupa meciurile din grupele UEFA de il laud asa acum

Poate ca nu este chiar asa de dinamovist, dar eu asa il vad in momentele astea, mai ales ca si-a prelungit contractul pana in 2011

Dinamovisti mai cred ca sunt Radu Stefan, Ropotan si Mihai Damaschin(dupa posturile lui scrise la noi in forum

).
Tot respectul meu si pentru Catalin Munteanu dar din motive subiective(stOAIA!!!) nu ii pot acorda inca statutul de dinamovist...
@dudu, nu cred ca il putem numi dinamovist pe Balace. A acceptat un salariu mai mic doar ca sa poata face performanta cu Dinamo, sa poata juca in Champions League si asa mai departe, lucruri care la puli timisoara i-ar fi fost imposibil de realizat
tudormutu
Dec 21 2006, 03:52 PM
radu stefan..detasat de restu'
se cunoaste prin felul lui de a fi... e primul care vine sa salute galeria si care da tonu la **** stOAIA
se cunoaste ca e caine....
nu stiu daca e adevarat dar am auzit ca si actualu' portar al stelei cernea...a fost membru activ in peluza noasta?
stie cineva daca e adevarat?
Danciulescu....
Un subiect complicat pentru toti cainii(cred),nu pot sa spun decat ca omu' si-a facut datoria fata de Dinamo....da' totusi golurile alea date in poarta noastra cand juca pt spurcati... gesturile de dupa goluri.... tot nu pot sa il iert....
Catalin Munteanu a debutat la Dinamo.A facut juniorii la noi.A inceput fotbalul in alb-rosu,spre deosebire de Dennis Serban care are socru la club.... pana la urma asta e doar o afacere.... asta le este meseria... noi suntem patimasi gandim cu sufletul da' ei se gandesc la bani si la familiile lor... cei dintre voi care lucreaza....daca primiti oferta de la o alta firma(rivala) salariu dublu...masina de servici ... apartament... ganditi cu sufletu'?
Kity_reddog
Dec 21 2006, 05:50 PM
QUOTE(tudormutu @ 21 Dec 2006, 15:52)

Catalin Munteanu a debutat la Dinamo.A facut juniorii la noi.A inceput fotbalul in alb-rosu,spre deosebire de Dennis Serban care are socru la club.... pana la urma asta e doar o afacere.... asta le este meseria... noi suntem patimasi gandim cu sufletul da' ei se gandesc la bani si la familiile lor... cei dintre voi care lucreaza....daca primiti oferta de la o alta firma(rivala) salariu dublu...masina de servici ... apartament... ganditi cu sufletu'?
Ai mare dreptate!
dinamodgirl
Dec 21 2006, 08:29 PM
Nimeni din actuala echipa nu poate fi numit "Caine pana la moarte" dar caini au dovedit multi precum: Radu Stefan,Claudiu,Danciu,Catalin Munteanu, evenimentele din ultimile zile ne-au aratat ca e caine, poate si Moti! Bine zis tudormutu iti dau dreptate in toate:P
Capirossi
Jun 17 2007, 08:55 AM
" Atacantul lui Mainz susține că sînt șanse mari să revină în Ștefan cel Mare
La Dinamo e invazie de atacanți. Dănciulescu, Niculescu, Bratu, Zicu, Liviu Ganea și Mendy se bat pentru un loc în primul "11". Cu toate acestea, "cîinii" sînt aproape să-l readucă și pe Marius Niculae, care se află la final de contract cu Mainz, retrogradată în liga a doua germană.
Atacantul de 26 de ani va deveni liber pe 1 iulie și dorește să ia rapid o decizie în privința viitorului întrucît nu dorește să rateze perioada de pregătire. Niculae așteaptă ca Borcea să se întoarcă din vacanță, pentru a discuta despre revenirea sa în Ștefan cel Mare, iar apoi se va hotărî. Fotbalistul mai are oferte din Asia, Arabia, dar și din Norvegia sau Suedia, însă nu va da curs propunerilor, întrucît își dorește să joace din nou la nivel înalt.
"Sînt șanse să mă reîntorc, Dinamo este una dintre opțiunile principale. Voi vedea ce propuneri mai am, însă aș fi onorat să reîmbrac tricoul roșu-alb. Aș face parte dintr-o echipă extrem de bună și mi-aș dori să particip și eu la încercarea accederii în grupele Ligii Campionilor", a spus Niculae. În cazul în care fostul internațional se va înțelege cu "cîinii", acesta va primi un salariu anual de 200.000 de euro, care se va dubla dacă trupa lui Rednic va ajunge în grupele Champions League și va cuceri titlul, plus o primă consistentă de instalare. "
@ un cotidian de sport
red_dog_wings
Jun 18 2007, 02:22 PM
Marius Niculae ar fi o achizitie buna,avand in vedere faptul ca el a debutat in fotbal la Dinamo
si s'a descurcat bine la echipa pana sa plece in strainatate. Eu zic ca merita sa faca parte din nou din echipa
dynamovystul
Jul 17 2007, 06:58 AM
dinamovisti adevarati...............radu stefan,danciu..............multi
Hatzu
Jul 17 2007, 09:08 AM
La Dinamo acum sunt cativa jucatori care joaca si cu sufletul pentru Dinamo, cei tineri in special, Niculescu si mai sunt dar caine pana la moarte :(( a fost si va ramane doar unul singur... Catalin Hîldan
reddog_sv
Jul 17 2007, 10:59 AM
Sunt destui jucatori care sunt dinamovisti dar cu Hîldan niciunul nu se poate compara...daca macar jumatate din ei ar avea mentalitatea si dragostea pe care o avea Unicul Capitan pentru Dinamo ar fi perfect
mihaiul90
Jul 17 2007, 05:56 PM
Radu Stefan nu e caine pana la moarte

el e caine pana la genoa... Altfel nu se apuca sa invete italiana...
george_ms
Jul 17 2007, 06:29 PM
Cred ca singurul Caine pana la moarte este Ropotan. In urma cu cateva zile ma gandeam si la Radu Stefan insa spusele lui precum iar placea sa joace la Genoa in ciuda echipa Dinamo care are cea mai buna echipa de dupa 90 incoace(parerea mea) si foarte aproape de a accede in L.G, ma lasa rece
gavros
Jul 17 2007, 06:47 PM
depinde din ce puncte de vedere e caine pana la moarte, caiini pana la moarte sunt doar cei care joaca doar la Dinamo sau un jucator care are echipa Dinamo in suflet, dar nu joaca doar la Dinamo, cum ar fi Marius Niculae, Adi Mutu...etc
din ce am vazut eu Pulhac e un dinamovist adevarat
QUOTE(george_ms @ 17 Jul 2007, 19:29)

Cred ca singurul Caine pana la moarte este Ropotan. In urma cu cateva zile ma gandeam si la Radu Stefan insa spusele lui precum iar placea sa joace la Genoa in ciuda echipa Dinamo care are cea mai buna echipa de dupa 90 incoace(parerea mea) si foarte aproape de a accede in L.G, ma lasa rece
de unde pana unde daor Ropotan e caine pana la moarte, sunt o gramada de pusti la Dinamo 2 care au ales cu sufletu sa vina la Dinamo, si la prima echipa sunt jucatori care au pe Dinamo in suflet
george_ms
Jul 17 2007, 07:19 PM
Dap ai dreptate Gravos insa ma refer al cei care au jucat mai mult nu care au fost promovati dupa retur sau cand sufernau acidentati noramal k si Alexe, Liviu Ganea, Musat, Lemanaru,Predescu etc. sunt Adevarati dar nu prea au jucat la Prima echipa si eu ma gandeam doar la cei care au consemant mai multe meciuri pe foaia de joc.
the_grinch
Aug 1 2007, 12:31 AM
Ropotan parerea mea... La fiecare meci indiferent ca este titular sau ca intra pe parcurs...intra cu aceeasi pofta de joc si determinare...mai greseste el uneori dar isi da viata pe teren !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.