Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vojislav Vranjkovici
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
mihaiul90
Ma... deocamdata nu se stie cum va juca la Dinamo, dar din cate am vazut eu, la Pandurii juca chiar foarte bine, era cel mai bun om al lor aproape la fiecare meci. Vreau sa zic ca sunt sanse foarte mari sa joace incredibil si la noi si sa fie un conducator excelent. Asa ca nu ar trebui sa nu profitam si sa il lasam sa ajunga la rrapid
marcher
Asta o freaca la rece cu noi. Salariu, salariu si iar salariu. Oare balaci, camataru si alti fotbalisti de rasa ce au venit la noi in apogeul carierei asta cereau?
POOL
Pentru un fotbalist, aflat intr-un campionat strain, banii conteaza. thumb.gif
Ashtray
Nu stiu cat de multe optiuni aveau cei pe care i-ai scris in vremea aceea...e si o diferenta de mentalitate, daca mergi undeva sa te angajezi ceri cat mai mult bineinteles...astia joaca acum pentru bani, a disparut pasiunea, dragostea fata de culori si fata de fotbal.
paddy
Atita cit timp Borcea prospera de pe urma lor, de ce nu ar prospera si ei de pe urma lui ?????????? mai punetiva tartacuta in functiune nu mai ginditi cu fundul......
Borcea vrea sa faca performanta si avere cu niste salari de rahat, ei joaca de cit le dai......iar pe Vranjkovici nu il poate duce de nas, uitativa la majoritatea jucatorilor straini care au vrut sa joace la Dinamo, au plecat pt nu le-au convenit banii.....
Kity_reddog
La Dinamo de cand e borcea tot cu salarile am avut probleme si din multe puncte de vedere.
Pe langa faptul ca multi nu au semnat din cauza asta au fost si sunt destule cazuri ca nu s-au inteles la trative cu atatia jucatori tot din cauza salarilor.
the dog
este oficial:Vranjkovici a semnat bananasmile.gif
Mister
Vojislav Vranjkovici a semnat in aceasta dupa-amiaza un contract pe cinci ani cu Dinamo. Gruparea alb-rosie il va ceda la Pandurii pe Alex Pacurar, iar lui Dedu si Iordache le vor fi prelungite imprumuturile. Pandurii vor detine si 25% dintr-un transfer ulterior al jucatorului

A semnat Vranjkovici in sfarsit.Acum sa vedem ce portar,atacant si mijlocas portughez ne mai pregateste Rednic.Sper sa fie ceva bun daca tot luam.
robinho19
bananasmile.gif
Mister
Sa nu ne culcam pe-o ureche.Oricum ne mai trebuie un mijlocas pe langa el,ca sa nu mai zic de prioritaile nr. 1 portarul si atacantul.Eventual si un Kirita sau Karamian nu m-ar supara fiind gratis amandoi.
dinamovistu'92
HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
Mister
Sa vedem cum stam:Romanovs-Blay(Homei),Moti(Goian),Stefan(Smirnovs),Pulhac(Balace)-Ze Kalanga(Cristea),Vranjkovici(Dennis,Cristea),Margaritescu(Ropotan),Munteanu(Bala
ce)-Niculescu,Danciulescu(Mendy).Deci pe stanga sa zicem ca Balace acopera 2 posturi,desi nu ar fi rau un Karamian si Balace sa treaca fundas la schimb cu Pulhac.In centrul apararii ar mai emrge un jucator,poate Kirita in locul lui Goian,portar lipsa,atacant la fel,cred ca ne-ar mai trebui si un mijlocas pe dreapta de rezerva sau in centru.
POOL
Sper sa fi semnat odata. deja prea mult tamtam se face cu transferul asta. complaining.gif
Kity_reddog
La portari mai e deocamdata si Matache.Dar mai e nevoie clar de un portar de valoare incontestabila si de un atacant de acelasi nivel cu N&D,pentru ca cocurenta in atac ne-a adus unde suntem.
mariusl
sa fie intr-un ceas bun semnarea contractului si la cat mai multe goluri! beerchug.gif
Kity_reddog
Sa creeze o cat mai mare concurenta si la mijloc.Sa avem concurenta in echipa pe toate posturile.
S-a vazut in tur ce benefica a fost concurenta...
Mister
Bine ca a fost concurenta benefica si nu benfica:P
marcher
Va bucurati de parca a venit maradona. Stati sa vedem football.gif
drumm
Ce sa zic, Bafta si sa speram ca este intr-adevar un jucator care merita toate eforturile facute de Dinamo.
mihaiul90
Ce salariu va avea pana la urma ?
marcher
1 leu nou rofl.gif rofl.gif
reddog88
De abia are si Niculecu concurenta la capitolul lovituri libere cea ce e foarte bine
Nu am citit regulamentul 2
Doamne ajuta ca a semnat jester.gif
the dog
Telenovela continua:Pandurii Tg. Jiu a emis azi un comunicat de presa in care informeaza ca in urma nerespectarii unor clauze contractuale de catre clubul Dinamo a decis intreruperea tratativelor cu Dinamo pentru transferul lui Vranjkovici si ca jucatorul se va prezenta la reunirea lotului echipei Pandurii in 12 ianuarie.
tudormutu
Vojslav Vranjkovic nu mai vine la Dinamo! Alex Pacurar nu s-a inteles cu cei de la Tg.Jiu iar "Voika" nu va mai veni la Dinamo!.... Borcica fa ceva!
POOL
Cred ca avem cei mai prosti "negociatori" din campionat. complaining.gif
Ashtray
NU MAI SUPORT!!! Parca e asta buricu' pamantului...nu vor sa-l dea, tineti-l sanatosi fratilor...gunoaie...il transfera si dupa 2 zile se gandesc ca au facut o afacere proasta...crapati jegurilor
anmini
Ia mai lasati-l. Pana la urma ar fi trebuit sa se simta onorat de oferta. Nu sa faca figuri ca fata mare la maritat. O sa joace anul viitor cu pandurii o sarba de-aia gorjeneasca, daca nu vrea sa joace in CH.L. Ei......atatea rugaminti......... diablo.gif
Florin_Dinamo
Are dreptate Ashtray, dar si in cazul ze kalanga tot asa am asteptat mult timp, si pana la urma a fost un transfer reusit.
COSMIN C
De doua zile nu mai respiram, dormim pe tastatura, asteptand sa se indure Vranjkovic sau Condescu de noi....Ei dracia dracului!
Nu vrea sa vina, sa nu vina. Nu vor sa-l dea, sa nu-l dea. Si cu asta basta. N-a stat Dinamo in super jucatori, sta acum in bosniac.

P.S.Ashtray, nu-i corect "crapati jegurilor"! Eu le-as spune, o sa avem grija sa crapati, jegurilor! Sa ajungeti in B si sa nu va mai intoarceti, in veacul vecilor! verystrange.gif
antisteaua
Chiar acum au anuntat la radio ca a cazut transferul. Condeescu a declarat ca Dinamo nu a indeplinit nu stiu ce conditii si jucatorul ramane la pandurei.
Nu inteleg de ce vor sa-l aduca daca el nu vrea la Dinamo. La Dinamo trebuie sa joace numai jucatori care se simt onorati, nu trebuie sa-i roage nimeni
Ashtray
Si inca ceva: JUCATORUL A SEMNAT IERI! acum i se scoala lui condescu ca nu mai vrea, cum vine asta? Nu e jucatorul lui Dinamo in momentul asta?(poate si-a bagat jiji coada si se caca pe el de frica minerul ala jegos de cocondescu)...ahhhh ce ma pot enerva boii astia
Florin_Dinamo
Sa joace Pacurar atunci la Dinamo, ca poate joaca mai bine. Decat sa aducem un bosniac cu pretentii financiare mari, mai bine vine Pacurar si poate joaca si mai bine, avand in vedere ca e crescut de Dinamo. Nu?
COSMIN C
"Vranjkovici nu mai este o prioritate pentru Dinamo!!"-Nicolae Badea pe site-ul oficial.

Cum s-ar zice, punct si de la capat. Cred ca aici vom face Craciunul, cu sarmaua pe tastatura.... Tinem cu Dinamo si asta ne ocupa tot timpul!!! icon_lol.gif
Ashtray
Cat de adevarat...eu plec si sper sa nu ma mai apropii de nicio sursa de informatie in urmatoarele cateva ore...scap de zvonuri si de stiri tampite despre transferuri esuate...apropo, 3 pagini despre un jucator care nu a purtat nici 5 minute tricoul lui Dinamo si care nu o va face niciodata...
Achiles
Croitoru , Vranjkovici , Karamian , Emegara ... 4 transferuri care ne-ar fi facut o super echipa ...au cazut rand pe rand

Borcea vorbeste mult si face putine .... iar ne-a facut de ras ....

RUSINE !!!
Florin_Dinamo
Ultimele 2 nu au cazut definitiv...
iulian_reddog
Ba, nu vor sa-l dea, nici o pierdere, ca nu-i Maradona! Mai sunt jucatori de valoarea lui pe planeta asta. Problema e sa stii sa-i cauti.
Max
Sa-l trimeata pe Raducioiu la Carnavalul de la Rio...pai ce, numai mihaela sa viziteze Brazilia? countingsheep.gif
super_dog
QUOTE(iulian_reddog @ 22 Dec 2006, 12:52) *
Ba, nu vor sa-l dea, nici o pierdere, ca nu-i Maradona! Mai sunt jucatori de valoarea lui pe planeta asta. Problema e sa stii sa-i cauti.

Corect. Deja se face prea mare caz pentru transferu asta, daca nu vor sa-l dea sa si-l tina, 'om gasi noi si alti jucatori de valoare.
mrbodo2002
Nu vrea sa vina,atunci sa fie sanatos!Trebuie sa fie o onoare sa joci la Dinamo!Prefer sa ma uit pe 30 dec sa vad transferurile definitive ca altfel ajung la spitalu 9! crazy.gif
COSMIN C
Si ce te vaiti? Acolo o sa ne gasesti pe toti in ritmul asta!
bad_dog
Se va deschide o noua sectie la Gheorghe Marinescu: 'Dinamovisti imbolnaviti de nervi de conducere' jester.gif
Acum revenind la topic: fara a suferi de paranoia, dar mi se pare suspecta chestia asta. Cum adica, un jucator semneaza cu o echipa si fosta echipa se razgandeste? Asta e mana ciobanului, el ii controleaza pe idiotii aia... Plus ca, din cate am citit, era vorba de Pacurar sau alt jucator de la Dinamo care va accepta sa mearga in schimbul lui Vranjkovici. Daca nu mai vrea Pacurar, de ce nu se incearca acum cu alt jucator? Nu mai sunt jucatori la Dinamo sau Dinamo 2 de care sa ne putem lipsi???
tiby_reddog
Intradevar sa intrat intr-o incurcatura cu acest jucator Vranjkovici,dar eu cred ca nu este el un asa mare jucator incit sa ne batem noi atita capu pentru el.Este un jucator bun dar spun eu ca totusi nu ar fii de DIANMO,asa ca daca nu ar mai veni in Groapa nu ar fii o asa de mare pierdere.....

HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
bigbobo
QUOTE(bigbobo @ 18 Dec 2006, 17:24) *
Bine ai venit Vranjkovici. Te asteptam alaturi de Niculescu la deranjat paianjenii. Bafta multa!!!

Bla bla...ce-am pus botu'...Parca asistam la finala campinatului mondial pe poker...
POOL
Putem inchide topicul. icon_frown.gif Ar trebui acuma pe Pacurar sa il ia de la Gloria si sa il tina un pic la Dinamo 2, iar pe jucatorii imprumutati la mineri, sa ii luam inapoi si sa ii imprutam la alta echipa. thumb.gif
ultras48_cj
Florin..pacurar nu este crescut de Dinamo ci de U Cluj...da oricum pacurar merita sa joace la noi dupa parerea mea si dupa cum l-am vazut cand juca la U.parerea mea...sa fim seriosi,cu totii regretam ca nu vine vranjkovic..dar nimic nu-i sigur :P..parca vad ca maine vine si iar il laudam.oricum FORZA Dinamo !!!
COSMIN C
Pool, l-as inchide, dar garantezi ca nu va fi nevoie peste vreo ora sa-l deschid?
Pana una alta cititi "filmul" evenimentelor pe prima pag. Dupa parerea mea, Condescu s-a cam intrecut cu gluma. In B cu ei !
POOL
Poi toti spun ca transferul lui a cazut, Badea zice ca Vranjkovici nu mai este o prioritate,... Si de data aceasta se pare ca Mitica a avut dreptate. 149.gif A zis el ca Vranjkovici ajunge la Crapid si se pare ca a avut dreptate. In plus Dinamo a facut o oferta aproape de nerefuzat vasluiului pentru Croitoru.
COSMIN C
Asta inseamna ca inca nu au ajuns la Dinamo acei 3 jucatori de mare valoare, doi din campionetul intern si unul de afra... Ce ni se mai pregateste?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.