Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vojislav Vranjkovici
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
RaulDinamovistu
Trebuie pastrat si ii trebuie data incredere .....a demonstrat ca are valoare....daca o sa il ajute antrenorul o sa o demonstreze si la Dinamo ! SUCCES VOIKA!
cosmin targoviste
Azi a marcat iar Voika!Are deja 2 goluri.Am inteles ca cel de azi a fost chiar splendid!Sper sa fie pastrat la Dinamo.
RaulDinamovistu
si eu sper sa il pastreze !!!
georeddog
are valoare , pacat ca nu prea e folosit icon_rolleyes.gif
FarfelkugeL
Nu e ma de Dinamo!
dudu1961
Si eu cred ca Vrajkovici are valoare , stie cind si unde sa dea mingea , e , parerea mea un bun mijlocas !
Pacat ca nu-i folosit !
Atita timp cit un fotbalist nu-i jucat nici nu are cum sa-si arate valoarea !
bigbobo
Coresct!...Vreau sa-l vad in 2, 3 partide cap - coada...La cat s-a investit in el e pacat...
Max
QUOTE(FarfelkugeL @ 3 Apr 2008, 11:27) *
Nu e ma de Dinamo!

''gura ultrasului adevar graieste'' HAITA_DINAMO.gif dar eu as completa cu; actuala Dinamo nu e de Dinamo.
ANGER
In meciul de azi cu Timisoara, ar trebui bagat titular , in spatele virfurilor. Pacat ca nu este folosit.
stef 22
verystrange.gif
Eu as zice pacat ca a fost folosit...
caine_tm
crazysanta.gif mare fotbalist.... pacat ca joaca la dinamo..... doamme ce mai apreciam valoarea lui daca era jucatorul stelei.... ce bine se incadreaza el acolo langa nesu mesu... langa banel si super vedetele sud -americane...... sincer

crazysanta.gif sper din suflet pt el si cariera lui.... cat mai lunga... sa ajunga la steaua....
Cai Lun
QUOTE(mihaiul90 @ 20 Dec 2006, 21:33) *
Am auzit ca inca nu s-au inteles la bani. Vranjkovici cere macar 100 de mii,iar actionarii nostri varza ca de obicei nu ii ofera decat 60 de mii. Sper sa ii dea 100 de mii ca nu e mare lucru si avem nevoie de fotbalistul asta mai ales ca pista Croitoru e aproape inchisa dat fiind faptul ca se cere 500 de mii pe el, iar ai nostri nu sunt asa de darnici icon_rolleyes.gif

QUOTE(mihaiul90 @ 21 Dec 2006, 15:27) *
Sa ii dea odata aia 120 de mii pe care ii cere ca pana la urma ni-l fura tiganii de la rrapid si pe asta complaining.gif

QUOTE(COSMIN C @ 21 Dec 2006, 16:05) *
Chiar daca nu-i merita? icon_rolleyes.gif

QUOTE(mihaiul90 @ 21 Dec 2006, 16:32) *
Pai eu cred ca ii merita .... adica sper sa ii merite, cred ca ar fi mai bine sa ajunga la noi si sa nu confirme decat sa ajunga la rrapid si sa confirme...

QUOTE(COSMIN C @ 21 Dec 2006, 16:42) *
Mai bine sa ajunga la noi si sa nu confirme? Chiar ca ar fi motiv de mare bucurie... Dupa toata nebunia asta, e exact ce ne-ar lipsi. Sa vina si sa nu stim cum sa scapam de el...

QUOTE(mihaiul90 @ 21 Dec 2006, 17:16) *
Ma... deocamdata nu se stie cum va juca la Dinamo, dar din cate am vazut eu, la Pandurii juca chiar foarte bine, era cel mai bun om al lor aproape la fiecare meci. Vreau sa zic ca sunt sanse foarte mari sa joace incredibil si la noi si sa fie un conducator excelent. Asa ca nu ar trebui sa nu profitam si sa il lasam sa ajunga la rrapid

...ia zi 'metre, cum stă treaba cu Vranjkovic acum?... E cel mai tare, nu? Sculă de fotbalist, ce să mai... aruncă cu tricoul pe sub bancă, îl ține...
Ce i-aș mai scuipa eu în gură pe cretinoizii care îl venerau la comentarii când a venit... 251.gif
Leaveyou
Am citit cu inima în gât în urmă să văd dacă mă aleg cu ceva de la CaiLun. 010.gif Ei bine rămân cu ce am și cu mândria că nu sunt cretinoid. Până la proba contrarie ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.