QUOTE(mihaiul90 @ 20 Dec 2006, 21:33)

Am auzit ca inca nu s-au inteles la bani. Vranjkovici cere macar 100 de mii,iar actionarii nostri varza ca de obicei nu ii ofera decat 60 de mii. Sper sa ii dea 100 de mii ca nu e mare lucru si avem nevoie de fotbalistul asta mai ales ca pista Croitoru e aproape inchisa dat fiind faptul ca se cere 500 de mii pe el, iar ai nostri nu sunt asa de darnici

QUOTE(mihaiul90 @ 21 Dec 2006, 15:27)

Sa ii dea odata aia 120 de mii pe care ii cere ca pana la urma ni-l fura tiganii de la rrapid si pe asta

QUOTE(COSMIN C @ 21 Dec 2006, 16:05)

Chiar daca nu-i merita?

QUOTE(mihaiul90 @ 21 Dec 2006, 16:32)

Pai eu cred ca ii merita .... adica sper sa ii merite, cred ca ar fi mai bine sa ajunga la noi si sa nu confirme decat sa ajunga la rrapid si sa confirme...
QUOTE(COSMIN C @ 21 Dec 2006, 16:42)

Mai bine sa ajunga la noi si sa nu confirme? Chiar ca ar fi motiv de mare bucurie... Dupa toata nebunia asta, e exact ce ne-ar lipsi. Sa vina si sa nu stim cum sa scapam de el...
QUOTE(mihaiul90 @ 21 Dec 2006, 17:16)

Ma... deocamdata nu se stie cum va juca la Dinamo, dar din cate am vazut eu, la Pandurii juca chiar foarte bine, era cel mai bun om al lor aproape la fiecare meci. Vreau sa zic ca sunt sanse foarte mari sa joace incredibil si la noi si sa fie un conducator excelent. Asa ca nu ar trebui sa nu profitam si sa il lasam sa ajunga la rrapid
...ia zi 'metre, cum stă treaba cu Vranjkovic acum?... E cel mai tare, nu? Sculă de fotbalist, ce să mai... aruncă cu tricoul pe sub bancă, îl ține...
Ce i-aș mai scuipa eu în gură pe cretinoizii care îl venerau la comentarii când a venit...