Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vojislav Vranjkovici
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
COSMIN C
In cursul acestei zile, Marin Condescu si Nicolae Badea s-au inteles asupra tarnsferului mijlocasului la Dinamo.
Bosniacul Vojislav Vranjkovici a venit in iarna la Pandurii de la Obilici Belgrad.
iulian_reddog
Nu pot sa-mi dau cu pararea de e bun ori ba, astept sa-l vad jucand, dar ma bucur ca mai e cineva care poate sa bata lovituri libere
POOL
Cosmin, da' tu esti sigur ca s-a transferat la noi? Pentru ca in presa s-ar zice ca si Rapidu a intervenit pe fir. icon_rolleyes.gif
Mister
Astept sa se anunte clar ca a semnat cu Dinamo,nu cred in zvonuri.Totusi daca pleaca Ganea,ne-ar mai trebui si un atacant,desi am incredere in Mendy si cred ca va trebui si el introdus in echipa.Sper sa facem niste transferuri bune,asta daca vrem sa ne facem echipa de CL.Pe langa Vranjkovici,ne mai trebuie un portar,un fundas-2,2 mijlocasi din care macar unul rapid si 1 atacant,poate peruanul ala.Sa vedem ce vom face.E bine totusi sa imprumutam jucatori ca Galamaz,Codreanu,Predescu ca sa joace si sa fie in forma.
COSMIN C
Copos e ocupat cu Razvan, Rapid e marfar, n-avea cum sa ne-o ia inainte! tongue.gif
Mister
Vranjkovici acopera intr-adevar postul ocupat de Tames si Dennis Serban,dar sper ca nu ne oprim aici cu transferurile.Ca sa nu mai vorbim ca am avea nevoie si de o dublura la mijloc,ca de altfel in ami multe compartimente.Prioritate 0:poarta,mijlocas stanga rapid.
RED75
E bine ca pana la urma nu ne-au luat fata cei de sub Grant cu bosniacul. Adevarul e ca si Copos, si Jiji, au bagat bani mult mai multi in transferuri fata de Dinamo si au luat tepe cu multi dintre jucatori. Sper ca actionarii nostrii sa bage si ei mana in buzunar si sa-i acorde incredere lui Rednic. Pana la urma, la noi in afara de portarul Moss, au fost transferuri reusite.
detz_red_dog
Ma bucur ca sa a ajuns la Dinamo!! Cred ca este un transfer bun si sper sa dea rezultate la Dinamo!!
doggyy86
inca nu se stie sigur...pana nu il vom vedea cu tricoul pe el nu se stie nimica...sincer ma bucur ca vine in groapa ca asa are si claudiu concurenta si e mai bun mult mai bun decat tames sau serbanica! speram sa confirme la Dinamo!!
hunter
QUOTE(RED75 @ 18 Dec 2006, 15:39) *
Pana la urma, la noi in afara de portarul Moss, au fost transferuri reusite.

nici Pascovici nu a rupt gura targului,dar el a si avut necazul acela 256.gif
ionut_red
Sper ca isi va confirma valoarea si ca va ajuta Dinamo.
doc
Marin Condescu s-a înțeles cu Nicolae Badea în privința transferului lui Vranjkovic
18 decembrie 2006 13:53:51

Președintele echipei Pandurii Tg. Jiu, Marin Condescu, a declarat, luni, pentru NewsIn, că s-a înțeles cu președintele lui Dinamo, Nicolae Badea, în privința transferului mijlocașului Vojislav Vranjkovic.

"Dinamo mi-a făcut o ofertă avantajoasă din puctul nostru de vedere, atât în ceea ce privește banii, cât și jucătorii pe care urmează să ni-i cedeze. Noi ne-am înțeles, acum urmează să mai discutăm și cu fotbaliștii pe care urmează să îi cedeze Dinamo la Pandurii", a declarat. luni. pentru NewsIn. președintele clubului oltean, Marin Condescu, care a mai precizat că transferul mijlocașului Vojislav Vranjkovic la Dinamo va fi finalizat în cursul zilei de luni.

Condescu, care s-a întâlnit luni cu Nicolae Badea la București, a precizat că în această tranzacție intră jucătorii Iordache și Dedu, care joacă deja la Pandurii și în cazul cărora s-a convenit să li se prelungească cu trei ani contractele cu formația olteană. În plus, Dinamo mai este dispusă să cedeze la Pandurii și alți patru jucători - Scarlatache, Bălțoi, Tameș și Petre Iancu - cu care urmează se se poarte discuții.

Marin Condescu l-a caracterizat pe Vojislav Vranjkovic drept "cel mai bun jucător din țară pe postul lui" și a fost de părere că "Dinamo face o afacere bună prin achiziționarea acestuia".

Președintele Pandurilor a recunoscut că și Rapidul s-a arătat interesat de serviciile jucătorului sârb. Condescu a spus că s-a întâlnit o dată cu directorul tehnic al Rapidului, Grigore Sichitiu, și a discutat la telefon și cu patronul George Copos, fără a se ajunge la un acord între cele două cluburi.
dyna17_mo
nu-l mai suport p ganea....o sa vedeti ca nici nu-i vom simiti lipsa...noi avem jucatori capabili sa-l inlocuiasca...cine are curaj ca faca pariu cu mine ca ,ganea nu va mai avea aceeasi evolutie la rapid ca cea d la Dinamo....ca sa faci performanta trebuie sa ai si cu cine... protest.gif ...cat despre vranjkovic,cred ca eeste o achizitie foarte buna....;)
bigbobo
Bine ai venit Vranjkovici. Te asteptam alaturi de Niculescu la deranjat paianjenii. Bafta multa!!!
rednorth
Cred ca acest jucator va deveni dezamagirea anului, el nereusind sa se acomodeze cu cerintele si presiunea unui club mare ca al lui Dinamo.
Cu exceptia unei lovituri libere si a unui sprint de 60 de m, terminat cu gol, acest jucator nu m-a impresionat exraordinar.
Vreau doar sa ma insel si sa fiu pripit in gandire.
hunter
asa s-a spus si despre Stanic cand a fost adus de la poli aek, ca este un jucator bun si ca va fi titular la mijloc
sper ca Vranjkovici sa realizeze mai multe decat Tames... om trai si om vedea
marcher
Rednoarthe...istoria fotbalului e scrisa printre altele, cu traseul lui maradona printre bietii englezi si cu loviturile libere ale lui juniniho. Macar de-ar sti sa faca asta bine. football.gif
POOL
Bine ca a venit VRanjkovici, sper sa nu dezamageasca. Imi pun mari sperante in el. thumb.gif
Capirossi
nana2.gif
Bine ai venit. Multa bafta in alb-rosu. Fa-ti datoria si vei fi respectat. Eventual, bate-i pe lusitani.
bananasmile.gif
andrey_redog
IMI PUN MAR SPERANTA IN ACEST JUCATOR VRANJKOVICI DEOARECE ESTE FOARTE BUN IN ATAC SI DACA E SA FIE CLAU-GOL ACCIDENTAT VINE EL SI DA GOOL
rednorth
QUOTE(marcher @ 18 Dec 2006, 18:15) *
Rednoarthe...istoria fotbalului e scrisa printre altele, cu traseul lui maradona printre bietii englezi si cu loviturile libere ale lui juniniho. Macar de-ar sti sa faca asta bine. football.gif

De acord dar la ei asta e starea lor naturala, nu plezneli....sa speram ca el va reprezenta conducatorul pierdut de la Mateut incoace.
dinamovistu'92
A venit...nu-l mai scapam...ca rapidu nu da atatia jucatori...un mesaj pentru el..:BINE AI VENIT SI SPOR LA TREABA bananasmile.gif
antisteaua
Din cate am auzit se pare ca s-a negociat foarte prost pentru el. In primul rand se spune ca Dinamo il detine numai in proportie de 75%, sau cel putin asa am citit ca a declarat Condeescu. De asemenea am citit ca Dinamo nu-l va putea vinde fara acordul celor din Targu Jiu. Deci ceva de genul e al nostru dar nu prea e al nostru.
stef 22
eu unul nu cred ca valoreaza atat cat s-a dat pe el.
intradevar era un jucator bun pentru pandurii dar pentru Dinamo...mai vedem....
caine_tm
lumea il lauda pe Vrajkovici asta, poate e bun , dar asta ramane de vazut. stie el rednic ce face, pana acum a iesit bine asa ca din partea mea are credit 100%.

oricum sper ca nu acesta este cel mai important transfer al iernii ca atunci e belea, asta nu e intarire daca nu e urmata de altele. daca doar vranjkovici este cel adus atunci e carpeala
Wlad_red_dog
Vranjkovici e un jucator de valoare. Dar nu ttrebuie sa cerem imediat minuni de la el. POATE primele lui jocuri nu o sa fie prea reusite deoarece tre sa se acomodeze la echipa, cu tatctica impusa etc. Dar cred ca odata ce si-a dat drumu la joc va fi de baza. Sa nu uitam ca si Ze Kalanga a patit la fel. Jocuri mai putin reusite dupa care explozie.
red_dog_rahova
bun venit vojislav, sper sa te integrezi repede in echipa si sa fii stralucitor in echipament alb-rosu....bafta!!!
FarfelkugeL
Mie imi place de el prin prisma faptului ca ar putea sa ii creeze concurenta lui Claudiu la executarea loviturilor libere :))
DiliBili
o sa-l lase Niculescu sa execute loviturile libere tot asa cum ii lasa si Hagi, la nationala, pe ceilalti
edy
vranjkovic e mult peste tames si serban , in plus are si o inaltime foarte buna.
Sper ca va demonstra ca merita sa joace la Dinamo!
Nu am citit regulamentul 2
Este foarte bun si este inalt,bun executant de lovituri libere,nu stiu daca este mai bun ca si Clau,sa vedem ce poate
Capirossi
QUOTE(antisteaua @ 18 Dec 2006, 23:42) *
Din cate am auzit se pare ca s-a negociat foarte prost pentru el. In primul rand se spune ca Dinamo il detine numai in proportie de 75%, sau cel putin asa am citit ca a declarat Condeescu. De asemenea am citit ca Dinamo nu-l va putea vinde fara acordul celor din Targu Jiu. Deci ceva de genul e al nostru dar nu prea e al nostru.

La o eventuala vanzare in afara, Pandurii vor avea 25 % din suma + eventuale bonusuri in caz de succes european al lui Dinamo. Dreptul de proprietate e 100 % al lui Dinamo
POOL
Sper sa nu deyamageasca, cum au facut multi alti jucatori care s-au transferat de la echipe mici la echipe mari. icon_rolleyes.gif
mihaela_n2
mie imi place tipul...eu sunt din Tg-Jiu si l-am vazut la multe meciuri..chiar promite mult:)
alingeorgian
o sa vedeti... cel mai bun mijlocas din tara e vranjkovic.... sa vedeti cum o sa sarim cu toti in sus de bucurie cind o sa-i dea gol lu' mucosu ala de portar brazilian a lu' steaua de la 30 de metri din lovitura libera... asa e mai bine.. sa aiba si clau'gol concurenta la lovituri libere. unul e Asuncao, altu e Juninho... si daca l-ar aduce si pe karamian... ar fi perfect! :D Forza Dinamo & mușețel STEAUA! HAITA_DINAMO.gif
Nu am citit regulamentul 2
Va face treaba la Dinamo,sigur nu ne va dezamagi bananasmile.gif
POOL
Cica in urma cu putin a semnat contractu cu Dinamo. icon_smile.gif
mihaiul90
Am auzit ca inca nu s-au inteles la bani. Vranjkovici cere macar 100 de mii,iar actionarii nostri varza ca de obicei nu ii ofera decat 60 de mii. Sper sa ii dea 100 de mii ca nu e mare lucru si avem nevoie de fotbalistul asta mai ales ca pista Croitoru e aproape inchisa dat fiind faptul ca se cere 500 de mii pe el, iar ai nostri nu sunt asa de darnici icon_rolleyes.gif
biancap78
QUOTE(POOL @ 20 Dec 2006, 16:17) *
Cica in urma cu putin a semnat contractu cu Dinamo. icon_smile.gif

A semnat? Io n-am mai auzit nimic.
Kity_reddog
a declarat jiji in seara asta la stiri ca el il va cumpara pe croitoru...
deasemenea a ironizat situatia de la Dinamo...
dusmanii nostri sunt incantati de aceasta situatie plina de incertitudine de la Dinamo si vor de ce nu sa profite.riscam sa ne innecam la mal acum cand mai avem un pic...
caine_tm
pana la urma a semnat? este sigur pt ca maimutele astea din presa au dat ca nu se intelege la bani cu clubul
Florin_Dinamo
QUOTE(Kity_reddog @ 20 Dec 2006, 20:39) *
a declarat jiji in seara asta la stiri ca el il va cumpara pe croitoru...
deasemenea a ironizat situatia de la Dinamo...
dusmanii nostri sunt incantati de aceasta situatie plina de incertitudine de la Dinamo si vor de ce nu sa profite.riscam sa ne innecam la mal acum cand mai avem un pic...

Stii, ei nu inteleg situatia de la Dinamo... cred ca Borcea simuleaza o stare de criza sa ii adoarma pe adversari verystrange.gif verystrange.gif Mai ales, la cat il duce capul pe jiji... crazysanta.gif
stef 22
se pare ca nu va mai veni la Dinamo deoarece nu se intelege cu cei din conducere in privinta salariului,el cerand 120 000$,noi oferindu-i numai jumatate.
SNapy
INCERTITUDINE Bosniacul Vojislav Vranjkovic e nehotarât în privinta viitorului sau

Chiar daca era ca si dat în “Stefan cel Mare”, mijlocasul “pandurilor”, Vojislav Vranjkovic, a declarat ieri ca nu a semnat nimic cu Dinamo si i-a chemat pe oficialii gorjeni la Severin, la granita cu Serbia, pentru a afla detaliile transferului.

“Nu semnez cu Dinamo, daca nu-mi convine oferta, trebuie sa stiu si eu în ce conditii plec acolo. Mi se pare normal sa am si eu un cuvânt de spus”, a declarat ieri bosniacul Vojislav Vranjkovic, nemultumit de salariul pe care i-l ofera gruparea din “Stefan cel Mare”. Mijlocasul ar dori sa primeasca 120.000 de euro pe sezon. Pe de alta parte, Pandurii se confrunta si cu o problema, aceea a lui Alexandru Pacurar, fotbalist ce ar urma sa joace la Târgu Jiu în schimbul lui Vranjkovic. Reprezentantul clubului Dinamo care a perfectat la Târgu Jiu transferul lui Vranjkovic, Petre Buduru, spune ca procedura va fi mai lunga în cazul aducerii lui Pacurar: ”Exista o succesiune a actelor, pe care nu o putem trece usor, fotbalistul trebuie sa ajunga mai întâi la Dinamo si abia apoi sa vina la Pandurii”.

Presedintele gorjenilor, Marin Condescu, nu exclude posibilitatea ca transferul lui Vranjkovic sa nu se concretizeze daca Pacurar nu ajunge la Pandurii: “Daca nu vine Pacurar, ori va pica transferul lui Vranjkovic, ori vom renegocia pentru un alt jucator de la Dinamo”. La pânda sta Rapidul, gata sa-l transfere pe Vranjkovic.

Vranjkovic a avut oferta si de la Rapid, si de la alte echipe, dar vrem sa facem acest transfer cu Dinamo. Totusi, nu putem sa îl obligam sa mearga la acest club
Marin Condescu, presedinte Pandurii
Ce sa credem???
mihaiul90
Sa ii dea odata aia 120 de mii pe care ii cere ca pana la urma ni-l fura tiganii de la rrapid si pe asta complaining.gif
COSMIN C
Chiar daca nu-i merita? icon_rolleyes.gif
Florin_Dinamo
Deci... daca dupa toata nebunia asta, nu confirma la Dinamo... e cea mai mare teapa din 2001 incoace. Sau ma rog, una din cele mai mari... De ce nu o semnat pana acuma? Nu o avut pix la el Borcea, si s-o dus saracu pana in bosnia sa isi cumpere? Si o vandut apartamentul din Tg Jiu ca sa aiba bani? complaining.gif complaining.gif complaining.gif
mihaiul90
Pai eu cred ca ii merita .... adica sper sa ii merite, cred ca ar fi mai bine sa ajunga la noi si sa nu confirme decat sa ajunga la rrapid si sa confirme...
COSMIN C
Mai bine sa ajunga la noi si sa nu confirme? Chiar ca ar fi motiv de mare bucurie... Dupa toata nebunia asta, e exact ce ne-ar lipsi. Sa vina si sa nu stim cum sa scapam de el...
Ashtray
QUOTE(mihaiul90 @ 21 Dec 2006, 15:32) *
Pai eu cred ca ii merita .... adica sper sa ii merite, cred ca ar fi mai bine sa ajunga la noi si sa nu confirme decat sa ajunga la rrapid si sa confirme...

Sa vina cu batu-n cur si sa nu joace nimic da' tot sa ia aia 120 de mii pe sezon, plus eforturile si banii de la transfer...pe dracu complaining.gif
Si oricum se pare ca a semnat cu noi si rapiduletu nu mai are ce face ca sa-l ia
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.