Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Infrangere?Nu conteza!Borcea a mai scos ceva bani pt manele
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Rayd
Chiar asa? De ce dracu sa dai vrabia din mana pe ciora de pe gard? Adica, de ce sa nu vinzi nene cate o echipa pe an si sa iei doar cateva sute de mii de euro (ca... deh, manelistii nu-ti canta pe datorie), decat sa-ti tii jucatorii si sa iei cateva milioane prin calificarea in Grupele Ligii? Gigi Becali, asa pitecantrop cum este, reuseste nu numai sa nu vanda, ci si sa aduca jucatori de valoare (vezi Cristea).
Cum ne vom masura cu Steaua cand jumatate din jucatori actuali aii lui Dinamo jucau acum juma' de an pe la echipe de prin B si la altele care se chinuiau sa scape de retrogradare?
Doamne, pe mana caror jigodii a incaput Dinamo! Shmekerii (cu servitori acasa) au venit aici sa ia, in nici un caz sa dea.
"Lasati-ne sa ne pregatim de Liga Campionilor!"
HAI SICTIR!

(Ma mir cum nu l-a trasnit Dumnezeu cand a spus asta!)
Anonymous
Desi Borcea a vandut numerosi jucatori in ultimul timp si a slabit vizibil forta echipei chiar si in comparatie cu sezonul trecut, peluza l-a chemat sa strige impotriva stelei, fiind mai apoi aplaudat. Eu zic ca trebuia huiduit tocmai inaintea acestui meci, pentru a-si da seama ca suporterii nu sunt de acord cu politica clubului. Am citit azi un articol interesant in gașca slugilor proaste in care se spunea ca in cazul in care Dinamo nu ar fi vandut jucatori in ultimii ani, am fi avut o sansa in plus in fata celor de la Manchester.
O formula de echipa ar fi putut fi: Munteanu - Stoican, Barcauan, Iordache, Frasineanu - Petre, Alexa, Mitea - Zicu, Danciulescu - Marica.
Nu spun ca in formula asta ne-am fi calificat, dar cu siguranta am fi fost in stare sa scoatem un rezultat pozitiv la Bucuresti. Jucatorilor nostri le-a lipsit experienta, ei ducand bine fazele pana in apropierea careului, insa acolo s-au pierdut si au ratat oportunitati bune. S-au luptat exemplar, insa mai mult nu s-a putut. Un singur jucator a facut nota discordanta, acela fiind indolentul Iulian Tames icon_wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.