COSMIN C
Dec 18 2006, 09:58 AM
E la Dinamo de la 8 ani.
De astazi, tanarul atacant dinamovist, despre care ati citit in urma cu putin timp pe DinamoMania, vine in forum sa discute cu suporterii.
biancap78
Dec 18 2006, 10:17 AM
Salut Mihai...bine ai venit pe aici cu noi si iti doresc succes. Sper sa prinzi meciuri si sa-ti demonstrezi valoarea pentru ca o ai... Iti dau un sfat, sa ramai modest, pentru ca vor fi "tentatii" si sa te dedici jocului. Sa nu faci ca alti de pe acolo. Mult succes in continuare si vroiam sa te intreb cum te intelegi cu colegii tai?
COSMIN C
Dec 18 2006, 11:02 AM
Mihai, care sunt invataturile pe care un fost fotbalist le da fiului sau fotbalist?
Mihai Damaschin
Dec 18 2006, 03:37 PM
Raspuns pt bianca : Ma inteleg foarte bine cu colegii de echipa normal cu cei de la dinamo2 mai bine ii cunosc pe majoritatea de mai multi ani am facut destule cantonamente si zi de zi cu ei mi-am dat seama de caracteru fiecaruia sunt toti niste super baieti suntem foarte uniti poate deaia suntem si pe locu 1 in C si tragem la promovare !!! Cu cei de la echipa mare nu prea ii stiu asa bine chiar daca fac antrenamente cu ei de la 16 ani ii cunosc pe niculescu pe danciu astia care erau mai vechi si ma am bine cu ei si cei tineri ropotan , radu stefan pulhac care mi-au fost colegi la echipa 2 acum 1 an
POOL
Dec 18 2006, 03:40 PM
Salutare Mihai!! In cat timp crezi ca ai sanse sa intri in prima echipa??? Sa te bati si tu acolo pentru un post de titular cu Danciu, Clau
Bascanu
Dec 18 2006, 03:41 PM
Salut mihai.
ai vreun idol din actualii sau fostii jucatori de la Dinamo?
Mihai Damaschin
Dec 18 2006, 03:51 PM
Raspuns pt Cosmin : Ce pot sa zic e un lucru mare sa ai pe cineva care sa iti zica dupa fiecare meci ce ai facut bine si ce nu mai ales k tatal meu tot atacant a jucat si la echipe destul de bune Dinamo , Rapid , Iasi si afara la Feyenoord . Are o anumita experienta , la unele meciuri sta in spatele portii adverse si mai striga la mine unde sa ma duc ce sa fac k vede mai bine jocu dupa margine decat mine . E un tip foarte realist niciodata nu pierde ocazia sa ma critice :D cred k cel mai mare critic al meu el e :D
Raspuns pt Pool : Ce sa zic pool vara asta am prins lotu eram foarte fericit da a venit accidentarea la glezna si ma terminat poate daca eram sanatos poate debutam eram acolo in carti da asa a fost sa fie acuma tot rau spre bine . Sper k in jumatate de an sa fiu acolo sa ma bat pt un post de titluar
raspuns pt Bascanu : M-am nascut pe Stefan cel Mare la spitalu Colentina, am copilarit pe Stefan cel Mare , sunt de la 8 ani in Dinamo si am jucat cred la toate grupele posibile idoli imi sunt toti cei care au facut ceva pentru Dinamo care au reusit prin performantele lor sa faca acest nume cunoscut in lume un Dudu Georgescu , Titi Fratila , Dumitrache , Fratii Nunweiler , Mateut astia din garda mai veche din cei actuali imi plac Niculescu si Moti .
hunter
Dec 18 2006, 03:51 PM
Mihai in primul rand iti doresc multa bafta, si vreau ca peste cativa ani sa devii si tu nasul stelei asa cum era tatal tau,pentru care am un respect foarte mare...
1)cate meciuri ai jucat titular sezonul asta la DinamoII si cate goluri ai dat?
2)care este,dupa parerea ta cel mai bun atacant din lume la ora asta?
3)cu ce antrenor ai lucrat la juniori ?
COSMIN C
Dec 18 2006, 03:52 PM
Spuneai in interviu ca mai intai ai facut tenis. Iti pare rau ca n-ai continuat? Ca ai renuntat pentru fotbal?
POOL
Dec 18 2006, 03:55 PM
Vad ca iti place pe forumul nostru.

CE zici, nu vrei sa devii un mebru fidel dinamomania?? sa iti expui parerea in mai multe privinte?? Ma rog nu despre actionari, antrenori sau asa, da' despre transferuri, rivali, suporteri si multe altele.
Bascanu
Dec 18 2006, 03:56 PM
care-i cel mai bun antrenor cu care ai "lucrat"? si cu ce antrenor ti-ar place sa colaborezi in viitor?
Mihai Damaschin
Dec 18 2006, 04:00 PM
Raspuns pentru Hunter :1 ) Pey prima parte am turului am fost accidentat cred k am jucat vreo 6-7 meciuri da doar ultimile 3 am jucat titular k nu eram pregatit fizic si am marcat 5 Goluri !!
2) Drogba si Eto`o
3)La juniori am lucrat cu mai multi antrenori primul dintre ei a fost Emil Ursu apoi cu Manu Ion , Vaijcovici , Mirea , si acuma la Dinamo2 este Cornel Talnar
Nu imi pare deloc rau ma bucur k am facut aceasta alegere atunci cand eram inca copil poate daca ramaneam la tenis nu ajungeam la performantele pe care le am cu Dinamo
Pt pool : Pot sa imi dau cu parerea despre oricine nu mie frica mie de ei :D
Pe departe cel mai bun a fost profesorul Emil Ursu care il am secund la dinamo2
Max
Dec 18 2006, 04:01 PM
Mihaita..daca nu ai juca fotbal si ai fi suporter, ce i-ai cere unui jucator ca tine ?
Sarbatori fericite tie si familiei tale!
hunter
Dec 18 2006, 04:01 PM
multumesc mult pentru raspunsuri si iti doresc multa sanatate....fie ca in cativa ani sa ajungi titular in prima echipa ,mai ales ca esti dinamovist pursange...
POOL
Dec 18 2006, 04:05 PM
Bravo imi place cum gandesti, da' totusi ti-ar placea sa intri si tu cat iti permite timpul de des pe forumul nostru?
Mihai Damaschin
Dec 18 2006, 04:09 PM
Normal k la Dinamo trebuie sa fie toata crema fotbalului romanesc tot ce e mai bun si normal k pretentiile suporterilor sunt mari Campionat , Cupa , participarea in cupele europene cat mai departe dar cred k cel mai important de la un jucator este sa aiba vointa sa vezi k vrea , k moare pe teren , k da totul chiar daca uneori se pierde meciu da stii k a vrut si k a dat totul din el da nu sa putut mai mult sau poate pur si simplu ghinion
Pt pool : stau aproape in fiecare zi pe net :D 1-2 h mai ales in vacanta ..... da intru mai mereu pe site ma uit la stiri la clipuri ....
Bascanu
Dec 18 2006, 04:10 PM
daca ai avea o oferta buna de la steaua ai accepta?
Mihai Damaschin
Dec 18 2006, 04:14 PM
Vaaaai Doamneeee nu exista asa ceva nu ai cum, eu unu mai bine ma las decat sa ma duc la steaua anu asta la Dinamo vs steaua am fost la meci cu un baiat din Brigade am dat cu torte in jandarmi ne-au alergat pe la perla prin gangurile alea cum sa ma duc la steaua nu ii suport cand a dat Denis golu am inceput sa plang numai puteam poate nu ma credeti da eram mic la 9-10 ani , si ma punea mama in 34 mergeam 3 statii de la lizeanu unde stau si acuma si imi luam bilet la peluza si ma duceam in galerie si plangeam de bucurie cand dadea gol Dinamo .
POOL
Dec 18 2006, 04:16 PM
Se vede

, ai scris de mess.

Acuma o sa intrii si pe forum sa vezi ce mai zic si suporterii.
Mihai Damaschin
Dec 18 2006, 04:17 PM
Da ma joc Fifa de 3 ani intr-o liga pe ESL si cu progamery deacolo scriu asa :D
ce scrie la mine acolo in alteral :D schnautzer :DD lol in Dinamo sunt multi maidanezi si hiene au ramas prea putini caini de rasa
POOL
Dec 18 2006, 04:19 PM
Poate jucam odata pe IP

, eu nu prea joc fifa online, da' joc acasa, desi deja m-am cam plictisit de FIFA 2007

.. Fifa manager iti place??
Mihai Damaschin
Dec 18 2006, 04:22 PM
http://www.esl.eu/eu/team/1641788/ in echipa asta sunt eu anu trecut la 06 an iesit pe 2 in lume cu clanu uite link aici de fifa07 cea mai jmchera liga clanuri si 1on1 jucam da daca ai Ea patchu ala update de fapt k altfel nu merge !!!!
COSMIN C
Dec 18 2006, 04:40 PM
Mihai, pe forumul asta steaua nu prea exista, decat din greseala, de obicei e zdeaua, stOAIA!
Ashtray
Dec 18 2006, 09:04 PM
Hmmm... il cunosti pe Ovidiu Patrascu-Locul 2 la World Cyber Games la Fifa 06-?
Mihai Damaschin
Dec 18 2006, 09:32 PM
astrav daca te uiti sus am pus un link Ovvy el e ovidiu patrascu :> joaca la u`craiova si el la grupa de 88 am jucat cu ei la turneu final i-am ars 3-1 :D da sunt tovaras cu el
dinamodgirl
Dec 18 2006, 09:42 PM
Cat de repede vei fi titular alaturi de N&D?
Kity_reddog
Dec 18 2006, 10:01 PM
Succes mai departe.Iti doresc sa ajungi un Damaschin II golgheter la Dinamo!
In ce relatii esti cu Rednic?Daca ti-a vorbit despre viitorul tau la echipa mare.Ce imagine crezi ca si-a facut despre tine.(fi sincer te rog;macar la tatal tau tot i-o fi spus ceva

)
Mihai Damaschin
Dec 19 2006, 10:09 AM
To dinamodgirl : Sper cat mai rpd posibil :D cei 2 sunt deja cam " batrani " , ganea o sa plece nus o sa vdm ce o sa fie la iarna !!!
to Kity : Nea Mircea este un om extraordinar si k antrenor si k om in viata de zi cu zi stie sa isi apropie jucatori si pe cei din jur cred k si deaia sunt rezultatele acestea la echipa poate nu sunt jucatori de mare valoare 3-4 max da a format un grup unit si asta se vede
Pepid
Dec 19 2006, 01:29 PM
Salut Mihai. Stiu ca esti dinamovist de mic si mi te asemeni mult singura diferenta intre noi e ca m-am nascut in ardeal si nu am avut norocul tau sa fiu mai aproape de echipa mea de suflet cine stie poate jucam la ei

. Am vrut sa te intreb de curios il cunosti pe padurean alexandru are id de mess padurean_alexandru2000? Ca mi-a povestit de tine ca ati mai vb de Dinamo si alte treburi,il cunosc de mic suntem prieteni buni. Multumesc,a si inca ceva chestia cu transferul mi se pare normal sa o refuzi daca ai crescut cu Dinamo si esti cu sufletul aici iti multumesc ca arati lumii ca exista destul de multi caini pana la moarte. Sa ai parte de tot ce iti doresti bineinteles ce o sa ma bucur cand o sa te vad titular la Dinamo
AxinTe
Dec 19 2006, 01:57 PM
NEAR> Xenocid sa innebunesc.. ce mai stii de micro ?:)
Bafta si sa te vad la echipa mare.
Mihai Damaschin
Dec 19 2006, 03:46 PM
micro e la intergaz plm juca la redzone aia cu nandu si rTc plm mai vb cu el asa da rar
Cu padureanu aka padugoool am fost in echipa la Fifa ieri seara am vb cu el era intr-o sala de net se juca dota :DD ma am bine cu el caterinca astea :D
Pepid
Dec 19 2006, 04:53 PM
Da stiu ca ii mai caterincos ele de felul lui pacat ca tine cu echipa aia varza cum ii zice ca am si uitat ... :P
Parca aia era

No bun bafta iti doresc si sa ajungi cat mai repede sa strigi mumu steaua cu noi la peluza
Ashtray
Dec 19 2006, 05:15 PM
Din ce ai scris vad ca urasti zdeaua muuuuult de tot...(nu stii cat de mult apreciez asta)...deci, cand vei juca impotriva zdelei in echipa mare(sunt convins ca o sa ajungi acolo), crezi ca vei scapa fara cartonas rosu :))?
L3uTzu4eveR
Dec 19 2006, 06:25 PM
Masca sper sa t vad cat mai rpd langa Niculescu acolo sa o dai in atze....ca la fifa asha :D
da ia zii...Un tricou cand imi dai si mie ? :P:P:P
fifa ai mai jucat ...esti pe ei acolo?! ...sau tre sa revina L3uTzu !??!? :D
Mihai Damaschin
Dec 19 2006, 08:24 PM
Esti bine venit mereu tu :X . Pot eu sa te refuz cu un tricou ??? :D
mihaela_n2
Dec 20 2006, 10:37 AM
Mihai eu ce sa zic,iti doresc sa devii titular la Dinamo,fiind aici de la 8 ani cred ca nu se mai pune problema sa pleci la alte echipe din tara.Cum va intelegeti cu domnul Rednic?Mie imi place foarte mult de dumnealui..pare chiar de treaba.Cu colegii cum te intelegi,mai ales ca unii sunt mult mai mari decat tine.In rest ce sa-ti zic...multa sanatate,sarbatori fericite,si vreau sa-ti spun ca-mi place mult de tine..mai ales ca ma cheama ca pe tine:) si suntem si apropiati ca varsta:D
Apropo...id-ul de mess il dai?sau e secret?:D...oricum asta e id-ul meu,daca vrei sa-l bagi in lista eu m-as bucura fffffffff mult:D:))...Sarbatori fericite inca o data:D
Mihai Damaschin
Dec 20 2006, 04:07 PM
:D
mihaela_n2
Dec 20 2006, 06:03 PM
ms:D....nu ma asteptam sa-mi dai id-ul tau;)
Dinamo_Forever_13
Dec 27 2006, 01:29 PM
Sarbatori fericite si multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi si de colegi! Fie ca noul an sa iti aduca numai bucuri si cat mai multe jocuri in tricoul lui Dinamo!Mult noroc si LA MULTI ANI!
biancap78
Dec 28 2006, 11:52 AM
Salut Mihai...bine-ai revenit la noi...
Ashtray
Dec 28 2006, 01:04 PM
Am auzit ca s-ar putea sa fi imprumutat la ceva echipa din liga 1...e adevarat?
Leaveyou
Dec 28 2006, 05:35 PM
Mihai, spune-mi la ce vârstă ai vrea să joci în străinătate.
Mihai Damaschin
Dec 29 2006, 04:02 PM
da cam 90% voi fi imprumutat eu imi doream sa debutez in tricoul lui Dinamo in div A da daca nu se poate asta este sper acolo unde ma duc sa le demonstrez k au gresit si o sa suporte consecintele in vara :> :D
@leaveyou : Sper cat mai rpd :D
Clau_Goool
Dec 29 2006, 05:05 PM
Sincer imi place ca se aud numai lucruri bune despre talentele tinere de la Dinamo, mai nou acest alexe de care tot se aude la Tv, am mare incredere in cei tineri, iar clubul Dinamo nu duce lipsa de asemenea talente. Vad un posibil pion al echipei in Mihai Damaschin si sper sa faca saltul la echipa mare cat mai repede. Am si o intrebare pentru tine : Unde crezi tu ca mai are nevoie Dinamo de intariri, astfel incat pana la meciul cu benfica de pe Da Luz sa fim pregatiti 100% de acest meci ??? ( deoarece dupa parerea mea daca am juca maine cu ei pe Da Luz n`as vedea`o bine pe Dinamo la finalul celor 90 de minute ) mersi Mihai...
bianco_rossa
Dec 29 2006, 05:07 PM
bine ai venit in lotu' baietilor si fetelor:P de la :haita:mania
crezi ca poti face fata competitiei pe postul tau?(cand ai sa vii la Dinamo) si.....iti doresti sa fii caine pana la moarte? sau le faci cate o vizita "prietenilor" nostri din Liga?
aaa.....si un sfat, nu mai scrie cu "k", "sh"

ca nu se stie cine te vede si iti da "puncte"
Un an nou plin de reusite;)
gilutza_d
Dec 29 2006, 07:12 PM
ar fi frumos sa debutezi in tricoul lui Dinamo,dar daca nu se poate din iarna,poate la vara.
iti doresc sa devi la fel de iubit la Dinamo ca florentin petre.
Mihai Damaschin
Jan 1 2007, 12:21 PM
@Clau_gool : Cred k la mijlocu l terenuluii ne-ar mai trebuie 1-2 mijlocasi daca nu ai un mijloc puternic sa tina de minge si sa construiasca la un asemenea nivel e greu k sa reziste apararea 90 de min .
Le urez tuturor suporterilor Dinamovisti ca anul acesta echipa lor sa de suflet sa le aduca in dar o calificare mai departe in Cupa Uefa si Titlulu cu nr .18 si automat calificarea in Champions League + multa sanatate k e mai importanta decat toate , bani si fericire.
@Pentru cel mai infocat Suporter din PCH , pentru CIUPE fratele meu ii urez un an nou fericit , multa sanatate , sa fii iubit si la cat mai multe deplasari cu echipa Dinamo :P
gilutza_d
Jan 1 2007, 02:59 PM
ce jucator iti place cel mai multe din actuala echipa?si cu ce jucator crezi ca semeni ?
si nu in ultimul rand la multi ani!multa sanatate si cat mai multe meciuri in tricoul lui Dinamo
Ashtray
Jan 5 2007, 01:54 PM
Iti doresc sa ai succes la gloria, sa dai cat mai mult goluri (mai ales impotriva zdelei), si la vara sa revi la Dinamo mai 'copt'!
La Multi Ani!
Mult noroc la Gloria Bistrita si asteptam sa marchezi cat mai multe goluri

.
Caine pana la moarte!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.