POOL
Jan 5 2007, 02:17 PM
Multa Bafta Mihai...

Sper sa ii iei locul lui Negrean in atacul Gloriei.
anmini
Jan 5 2007, 02:19 PM
multa bafta. sa joci bine, sa fii titular si sa ai grija de spurcati in meciul direct. te asteptam la vara.
COSMIN C
Jan 5 2007, 02:20 PM
Mihai, sa te tii de cuvant, trage de tine si arata ca locul tau e in echipa mare a lui Dinamo! Tu esti caine de rasa, nu trebuie sa te dai batut! Vom fi cu ochii pe tine si-ti tinem pumnii! Asteptam sa te intorci mai puternic. Pana atunci ne gasesti aici!
Bafta!
P.S. Gol cu zdeaua, si chiar si cu Dinamo dar sa nu ne bati!

Aaaaa, si bistriteni de pe Mania sa aveti grija de Mihai!
anmini
Jan 5 2007, 02:25 PM

sau, bistritence.
astea
Jan 5 2007, 03:13 PM
bafta! sa prinzi un loc de titular!si la vara te asteptam inapoi!
Maul
Jan 5 2007, 03:30 PM
Mihai sper sa ajungi titular la Dinamo si sa iti dovedesti iubirea pt Dinamo intr-un meci contra zdelei.
gilutza_d
Jan 5 2007, 03:44 PM
te asteptam la vara inapoi,mult mai bun si cat pt cat mai mult timp
Lethal
Jul 22 2007, 09:17 AM
am auzit ca s-a intors???
COSMIN C
Jul 22 2007, 09:25 AM
Ai auzit bine. Speram sa se intoarca si pe forum si sa dialogheze in continuare cu suporterii dinamovisti.
Mihai Damaschin
Jul 22 2007, 09:38 PM
Salut pt toti dinamovistii !!!! Tin sa va anunt ... adica nu-s daca trebuie sa anunt eu =)))) sau altcineva ... da tin sa anunt k i`m back :P si k ma pregatesc cu Dinamo2 si k anu asta o sa fie un sezon reusit atat la Dinamo cat si la Dinamo2. sa avem bafta .... " Caine Pana La Moarte "
redlady08
Jul 22 2007, 09:42 PM
bine ai revenit....sa speram ca asa va fi si ca vom avea parte de un sezon cel putin la fel de bun ca acesta.
Multa bafta si putere de munca!
razvan_ptm
Jul 22 2007, 09:44 PM

back.....iti urez mult bafta in noul sezon
COSMIN C
Jul 22 2007, 09:45 PM
Mihai, trebuie sa fie anul in care sa faci pasul spre echipa mare.. E randul tau, nu il poti lasa singur pe Liviu.
Mihai Damaschin
Jul 22 2007, 09:52 PM
asta clar ..... da pana la iarna nu cred k o sa prindem .. o sa jucam mai mult la Dinamo2 da eu va promit k la anu asta o sa fie atacul lui Dinamo
COSMIN C
Jul 22 2007, 09:53 PM
Oricum, aveti de treaba si la Dinamo 2, e serie grea....
redmania
Jul 22 2007, 10:00 PM
eu cred ca anul asta Liviu Ganea va prinde cate 15-20 minute la prima echipa.
in afara de Nicu, Danciu si Bratu cam el ar veni ca al 4-lea varf. Oprita e nepregatit fizic, Zicu e clar mijlocas deci Liviu ar fi acolo.
trage tare si tu ca N&D va trebui inlocuit in cativa ani. Ce poate fi mai frumos decat sa joci in tricoul echipei favorite ?
gavros
Jul 22 2007, 10:00 PM
Mihai , am vazut ca mergi la meciuri, unde stai deobicei ?
Mihai Damaschin
Jul 22 2007, 10:03 PM
da ... da nu mie frica ... adica am jucat la dacia si trebuia sa castigam mereu si toate echipele se bagau cu curu in poarta si nu prea aveam spatii acuma k suntem considerata o echipa care trebuie batuta ... avem mai multe spatii si o sa ne fie mai usor k avem amandoi viteza si ii facem :>
sincer nu am mai fost demult la meciuri .... de la meciu din tur cu steaua cand am stat la peluza ... la peluza ma duc mereu imi place acoloo se traieste meciu cu adevarat
cpc
Jul 22 2007, 10:11 PM
de la 8 ani esti la Dinamo...care e momentul de care iti aduci aminte cel mai des?
gilutza_d
Jul 22 2007, 10:18 PM
Bine ai revenit Mihai.Te intelegi bine cu jucatorii de la echipa mare?
gavros
Jul 22 2007, 10:28 PM
am vazut ca joci fifa , cand joci si cu mine, oricum ma bati la cate vad ca ai castigat
Mihai Damaschin
Jul 22 2007, 10:39 PM
momente sunt multe ..... iti dai seama ... cele mai frumaose ... finala pe tzara la juniroi vs Steaua 4-0 am castigat am dat 3 goluri .... primu poster la echipa mare :D primu antr. la echipa mare ..... sunt multe
cpc
Jul 22 2007, 11:00 PM
Iti doresc cat mai multe momente frumoase alaturi de echipa mare si cat mai repede....
Sa te vedem la multe meciuri si peluza sa-ti strige numele de campion!
COSMIN C
Jul 23 2007, 07:17 PM
Mihai, ai vazut programul ? Ce parere ai?
Mihai Damaschin
Jul 23 2007, 10:08 PM
@cosmin Pfuuuuu greu .... foarte greu mai ales primele 3 etape .... jucam cu 3 candidate la promovare ... 2 in deplasare cu brasov si otopeni ... cu sportu prima etapa se paote intampla orice fiind primu meci nu se stie ... iti dai seama k vom juca la victorie da cred k si un rezultate de egalitate ar fi bun .... orice pct e important da cel mai bine ar fi 3 pct si sa prindem incredere in noi si sa mergem cu moral bun la brasov si sa scoatem cel putzi un egal .... daca iesm cu 5 - 7 pct din primele 3 etape ar fi ok
@cosmin d poze ai mai auzit ceva ??? :(((
COSMIN C
Jul 24 2007, 04:22 PM
Da, bine ar fi sa iesim cu 5-7 puncte din primele 3 etape. E o serie grea, dar de, trebuie sa ne aratati ca de acum sunteti si voi "baieti mari" .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.