Kity_reddog
Dec 17 2006, 09:11 PM
Sa comentam weekend de weekend ce relizari au mai facut fotbalistii nostri ce ne reprezinta tara peste hotare in campionatele Europei.
Sa incepem cu Mutu.A marcat doua goluri in poarta Milanului aseara si e pe primul in loc clasamentul gogeterilor din IL Calcio!
Sezran
Dec 17 2006, 09:19 PM
avem un profesor de română pe undeva pe aici. cred ca o sa ii dau drepturi la dojeni, dar numai din alea serioase.
Kity_reddog
Dec 17 2006, 09:25 PM
pixul e pix si tastatura e tastara din pacate.in pripa pot sa apara greseli de genul acesta.sunt sigur ca am mai facut si nu am observat
POOL
Dec 17 2006, 09:26 PM
Reghecamf a reusit sa marcheze pentru alemania aachen in meciul cu hamburg, in minutul 62 dintr-un penalty.
Unmagaru, a dat centrarea la golul 3 al lui huuntelar pentru Ajax..
Si bineinteles Mutu. In rest nu mai stiu mare lucru de romani.

etapa asta.
Kity_reddog
Dec 17 2006, 09:28 PM
Sa incepem cu Mutu.A marcat doua goluri in poarta Milanului aseara si e pe primul in loc clasamentul gogeterilor din IL Calcio!
sergiu radu si munteanu fac un al naibii de bun cuplu pentru formatia din cottbus
POOL
Dec 17 2006, 09:35 PM
Cred ca vrei sa zici Munteanu si Sergiu Radu...

Reghecamf e la aachen.
Kity_reddog
Dec 17 2006, 09:38 PM
a da scuze..munteanu si sergiu radu
the dog
Dec 18 2006, 06:12 PM
Cel mai bun stranier la ora actuala care ne face cinste tarii este indiscutabil Mutu.La capitolul plusuri pot fi trecuti Vlad Munteanu Sergiu Radu si bineinteles Marica.
Kity_reddog
Dec 18 2006, 06:17 PM
tot ce pot sa-i urez lui marica ca roman,e sa faca cinste tarii prin alte campionate de la anul.merita sa joace intr-un campionat mai competitiv.la varsta si talentul lui are nevoie si de meciuri tari
Kity_reddog
Dec 21 2006, 12:02 PM
Eliminata din Champions League de pe locul 4 in grupa, deci fara sansa de a evolua in Cupa UEFA, Dinamo Kiev a hotarit sa-si faca ordine in propria ograda. Potrivit presei ucrainene, presedintele clubului, Igor Surkis vrea sa renunte la citiva "stranieri" care l-au nemultumit in ultimul timp, printre acestia numarindu-se si Florin Cernat.
Adi Mutu a fost titluar în meciul Cagliari - Fiorentina 0-2 dar cele două goluri ale oaspeților au fost marcate de colegul său din atac, Luca Toni. Victoria păstrează pe Fiorentina pe locul 15.
Trupa lui Cristi Chivu, integralist, a cîștigat cu 2-1 în deplasare la Torino. Gazdele au jucat în inferioritate încă din minutul 25, după ce Ivan Franceschini a fost eliminat pentru un henț comis în propriul careu. Mancini a deschis scorul după ce l-a păcălit pe Abbiati. În partea secundă, oaspeții și-au dublat avantajul prin același Mancini. Scorul final a fost stabilit de Alessandro Rosina care a marcat golul de onoare pentru Torino.
Supriza serii a fost Reghecampf.Laurențiu a marcat două goluri pentru Alemannia, care a eliminat aseară campioana din competiție. Frumos cadou de Moș Crăciun și-a făcut aseară Reghecampf! Alemannia s-a calificat în "sferturile" Cupei Germaniei. Și nu oricum, ci după ce a răpus campioana Bayern (4-2). E a doua oară, după surpriza de acum trei sezoane, cînd formația din Aachen face senzație.Drumul spre marea victorie a fost bătătorit chiar de mijlocașul român al echipei aflate pe locul 13 în Bundesliga la finele turului.
the dog
Dec 21 2006, 01:06 PM
Din nou Adrian Mutu a fost declarat de presa din Peninsula cel mai bun om al meciului Cagliari-Fiorentina=0-2 fiind coautor la golurile reusite de Luca Toni.Mutu conduce in topul celor mai buni jucatori din serie A clasament intocmit pe baza notelor acordate jucatorilor dupa fiecare etapa.
Laurentiu Reghecampf a fost cel mai bun om al meciului Aachen-Bayern Munchen din cupa germaniei in care a reusit sa inscrie 2 goluri,incununandu-si astfel evolutiile foarte bune din ultimele meciuri.
POOL
Dec 21 2006, 05:50 PM
M-o ars un pic Reghecamf, la pariuri, cu golurile lui impotriva lui Bayern.
LUISSS
Dec 22 2006, 08:56 PM
bly nu are prea multe calitati insa este un jucator eficient, ze-kalanga este un jucator de viteja , alearga foarte bine, pe stanici nu l`am prea vazut la treaba, iar gaev nu sun cuvinte de lauda. forza Dinamo

Kity_reddog
Dec 22 2006, 09:42 PM
In partida Palermo-Ascoli contand pentru etapa a 17-a din IL Calcio,V.Nastase a fost din nou integralist.In intalnirea dintre Empoli si Siena,P.Codrea a foat si el titular in fornula de start a Sienei,parasind terenul in min.75.
Acesti doi fotbalisti joaca meci de meci in IL Calcio si ar putea intra in atentia selectionerului nostru.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.