Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Radu Stefan in dialog cu suporterii dinamovisti
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori > Jucătorii în dialog cu suporterii!
Pages: 1, 2, 3
COSMIN C
Proaspat laureat in cadrul primei gale a Premiilor DinamoMania, castigatorul Premiului Fundatiei Catalin Hildan pentru devotament si daruire fata de clulorile alb-rosii , Radu Stefan vine pe forum pentru a dialoga cu suporterii dinamovisti.
ScorpyoN
Ai vrea sa mergi la un club mare din strainatate imediat daca ar veni oferta? (si implicit un salariu mult mult mai mare)
Felicitari pentru premiu si sarbatori fericite !
redlady08
Ce cadou doresti sa-ti aduca Mosul pentru anul ce vine? moscraciun.gif ...felicitari pentru premiu si sarbatori fericite alaturi de cei dragi
lio^n
Salut, Radu!
Ce simti in momentul in care se vehiculeaza pe la club, prin presa, faptul ca esti curtat de mari cluburi europene?
anmini
Radu, consideri ca Andone a facut o greseala neconvocandu-te mai devreme la echipa mare?
Bascanu
salut Radule. daca ai primi o oferta buna de la tottenham ai accepta?
biancap78
Felicitari pentru premiu mai intai de toate si as vrea sa te intreb daca vei parasi Dinamo in caz ca s-ar concretiza vreuna din oferte?
florin_80
In primul rand, capul sus (te-am vazut dezamagit la gala), meciul de la Londra a fost un accident care nu poate sterge un sezon excelent.
In al doilea rand, cred ca ai invatat din greselile lui Zicu sau Tamas care au plecat la o varsta mult prea frageda.

Care crezi ca este capitolul la care ar trebui sa mai lucrezi?

In rest, mult succes pe mai departe si Sarbatori fericite !
Kity_reddog
in primul rand felicitari pentru evolutiile tale f bune din acest sezon.capul sus meciul cu tottenham trebuie uitat deja.
radu,nu pleca!daca tot asa o sa continui cu munca o sa ajungi liderul acestei echipe si numai dupa ce acumulezi o anumita experienta ar fi indicat sa pleci.sa nu pleci acum e in primul rand e benefic pt tine si abia apoi pt club.esti deja f iubit de suporteri si ar fi pacat sa aiba loc o despartire prematura...

kity_reddog te sustine si te saluta de la reghin.toti ardelenii sunt cu sufletul langa voi.traiesc pt meciul cu benfica!
catalin_floroiu
Salut ! Felicitari tie si intregii echipe pentru parcursul execelent din aceasta toamna ! Evolutia ta constituie o surpriza placuta pentru mine. Aceasta dovedeste ca exista in curtea clubului si alti jucatori care ar merita o sansa mai mare sa evolueze pentru Dinamo ! Sa nu-i mai imprumutam pe la nu stiu ce lanterne din divizie, sa fie pastrati la echipa. Pacurar este unul dintre ei HAITA_DINAMO.gif
bigbobo
Salutare Radule! Felicitari pentru premiu si pentru intreaga evolutie din acest sezon.

In ce campionat ti-ai dori sa evoluezi in cazul unei plecari de la Dinamo si care este fotbalistul tau preferat?

Multumesc si multa bafta in continuare.
paddy
Salut Stefane.......in meciul cu Tottenham ai fost cam invizibil , dar exista o explicatie, petrecerea de la doi cocosi football.gif sa speram ca inaintea meciului cu Benfica seful Borcea nu o sa va duca la un club de striptis.....
Cum ti se pare saltul asta de la Dinamo II la echipa mare ??????.......tu ce impresie ai despre aceste oferte invizibile venite pe adresa ziarelor de scandal din tara ????
Am vazut ca iti place sa maninci seminte alaturi de fratii Becali, iti prevad un viitor stralucit alaturi de aceste hahalere.......

PS......Cind cintati imnul lui Dinamo faceti-o cu mai mult suflet, pacat ca nu mai e Florentin Petre sau Catalin Hîldan sa va arate cum trebuie sa cinte un adevarat caine...........
luv_stefanradu
Buna Radu football.gif Felicitari pt premiu;)as vrea ji eu un tricou sau o poza cu autograful tau: icon_redface.gif cum pot sa fac rost de asta? tongue.gif Sarbatori Fericite!
doggyy86
salut radu!
in primul rand vreau sa te felicit pentru turul excelent care l-ai facut...sper din toata inima sa o tii tot asa..si sa incerci sa muncesti si mai mult din ce in ce mai mult..ai potential...daca o tii tot asa o sa ajungi un jucator dorit de toate echipele mari!toata treaba e sa fii serios si sa te tii de munca...lasa-i pe altii sa zica de tine bune-rele ...tu demonstreaza-le pe teren ca esti cel mai bun!
as avea o rugaminte daca esti un caine adevarat nu accepta nici o oferta din starinatate indiferent cat de avantajoasa ti s-ar parea acum..gandeste-te ca daca o sa ai rezultate cu Dinamo (si sunt sigur ca o sa ai ) o sa fii si mai curtat...o sa ti s eofere un salariu poate dublu daca nu triplu decat ti se ofera acum....mai ramai 1-2 ani in stefan cel mare si o sa ne fie si noua si tie bine...ai sa vezi!ramai la Dinamo si ajuta-ne sa ajungem acolo sus unde meritam si noi si tu! please.gif

Sarbatori fericite si un an nou mai bun si mai infloritor decat acesta! thumb.gif
felicitarile si stima mea inca o data!
lory_dinamo
o intrebare am si eu: cand vei veni la Timisoara in retur se poate sa-mi daruiesti un tricou de-al tau? ca doar ne vom vedea la hotel! :-P
Antispring
Dar pentru asta sa-i incalzesti patul din camera si sa-i pregatesti si niste "poale-n brau". A... si ca sa va fie mai usor, sa-ti dea intai id-ul de mess, sa va cunoasteti mai bine.

Fane, sa nu fii sclav! Sa nu fi sclavul banilor, sclavul conducerii, sau sclavul impresarilor!
Sa fii doar sclavul culorilor noastre!
Capu' sus si pieptu-n fata!

"Sa luptati cu credinta mereu...
Fiindca Sudul e aici pentru voi."
maniaca
Raducu, in ce proportie crezi ca Mircea Rednic te-a ajutat sa ajungi la nivelul la care esti?In afara de faptul ca te-a titularizat,care este tactica de lucru a antrenorului care ti-a oferit increderea pe care o arati in teren?
POOL
Radu, cat vrei sa mai stai la Dinamo asa aproximativ, inainte sa pleci in straintate. icon_rolleyes.gif Si la ce echipa ti-ai dori sa ajungi, din Europa/?
anaronalda
Daca ti se ofera sansa, si-i foarte probabil sa ti se ofere, ai pleca afara, chiar daca stii ca asta-i greeseala pe care au facut-o multi jucatori romani ce n-au stiut sa aprecieze care-i momentul cel mai potrivit pt. ei saplece?
Pentru fanii lui Dinamo, care te vreau aici, NU PLECA.
gavros
Radule n-am ce sa te intreb, vreau doar sa iti urez sarbatori fericite si cat mai mult si mai bine la Dinamo ! HAITA_DINAMO.gif
the dog
Vreau sa te rog sa nu pleci de la Dinamo cel putin pentru urmatorii 2 ani.Esti tanar ai tot viitorul in fata si daca ai pleca acum s-ar putea sa te pierzi asa cum au patit si alti jucatori care au plecat prea devreme din tara.Felicitari pentru evolutiile foarte bune din toamna aceasta si iti doresc sarbatori fericite si un an 2007 cat mai bun atat pe plan personal cat si pe plan profesional alaturi de Dinamo. jester.gif
Geany
In primul rand vreau sa te salut!Felicitari pt premiu!Am o mica curiozitate referitor la tine......La ce echipa din Europa ti-ar placea sa joci?Dar tot asa din tot sufletul cum o faci la Dinamo.Iti doresc sa ai sarbatori fericite si un an nou cat mai bun pt ca MERITI!!!
Si sa iti aduca mosul ceva frumos ca doar e si el dinamovist in toata regula;) crazysanta.gif
georgyianna
Salut Radule:*:*:*:*.In primul rand vreau sa itzi zic ca esti cel mai scump si mai frumos jucator de la Dinamo(impreuna cu Niculescu wink2.gif )Sa ramai tot asa si iti doresc performante cat mai mari...
Acuma sincer...te-ai gandit sa pleci de la Dinamo la o echipa internationala?? Multi pupici si Sarbatori Fericite!! HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
doggie
Felicitari pentru tot ce ai facut toamna asta la Dinamo!Sper sa ramai cat mai mult aici alaturi de noi!!!Iti urez Sarbatori fericite!!! si daca se lasa cu schimb d tricouri si autografe...sper sa ajunga si la mine unu din cele doua(tricou sau autograf) icon_redface.gif
juventinu
Radule care este d fapt numele tau d familie?Stefan sau Radu?
Mister
Radule,mai ai de gand sa joci cativa ani pentru Dinamo?Sau deja te gandesti sa pleci?Sper sa ramai la noi macar inca 3 ani si sa ne conduci cu onoare de pe teren in CL.
gilutza_d
felicitari pt munca depusa la Dinamo.cat timp o sa mai ramai la Dinamo?macar inca 3-4 ani,sper sa mai stai.
Nu am citit regulamentul 2
Sper sa nu pleci de la Dinamo,noi suporteri avem nevoie de tine si am o intrebare:ESTI CAINE PANA LA MOARTE?
seriosul
Radule ai tupeu sa mai stai vreo 2-3 ani la Dinamo?
dinocaine1956D
crazysanta.gif bananasmile.gif Ai vrea sa pleci de la Dinamo acum sau sa mai stai si sa te mai maturizezi in plan fotbalistic.? Eu sunt una care te-a ales printre sportivii ai anului 2006,sper ca pe viitor sa ai aceleasi performante ca anul acesta,multa sanatate si un anou cu reusite in dubla cu portughezii si sa ne faci fericiti in anul 2007.
Irina
Radu, pari un jucator cat de cat devotat acestor culori, sper sa nu ne dezamagesti prea curand, pt ca toti o fac odata si odata. Eu te admir si sunt alaturi de tine. Sa ne faci sa fim in continuare mandri de tine, sa faci performanta si sa nu te lasi maniulat de nimeni! Succes si sarbatori fericite!
seriosul
RADULE zi acum m...uie stiaua - glumesc!!!

Ar fi pacat sa pleci de la Dinamo! EU sper sa mai stai vreo 2-3 ani pe la noi si mai sper-ca te simti bine la Dinamo !!!!
Stii ce imi doresc sa imi aduca Moshu?! (vreau sa imi aduca un al 2 lea PETRE) adika un Stefan Radu care o sa stea vreo 14-20 ani la Dinamo !!!:))

SUCCES-SANATATE-FEMEI MULTE SI FRUMOASE!!!
Pepid
Salut Radule. Din partea tuturor suporterilor dinamovisti iti urez numai bine,multa bafta si sanatate,multumim pentru tot ce faci la Dinamo si ce o sa mai faci pentru ca eu am incredere ca nu vei pleca chiar acum de la Dinamo. Sper ca vom mai apuca inca 2,3 ani alaturi de tine pe gardurile peluzei acasa la noi in groapa si pretutindeni. Iti urez mult noroc inca o data si sa ramai asa cum esti un Caine adevarat si pentru tine si pentru noi suporterii. Aaaa da era sa uit si intrebarea ar fi Cam cat timp crezi tu ca o sa ma stai la Dinamo. Si la ce echipa ai prefera sa mergi ? Eu te vad un jucator de talie mondiala si cred ca AS Roma ti s-ar potrivi perfect. Te saluta un Caine pana la moarte si dincolo ...
caine_tm
Felicitari pentru un sezon de exceptie si pentru faptul ca ai fost unul din cei mai constanti fotbalisti ai lui Dinamo din aceasta toamna. sper ca de acum in colo sa joci si mai bine si sa te vedem in CL anul viitor tot la Dinamo.

esti un fotbalist de mare viitor si nu cred ca vei sta la Dinamo mai mult de inca un an si jumatate, dar atunci cand vei pleca sper sa o faci la un club de traditie in europa
catA4
Salut Radule ! ? Am si eu o intrebare care ma roade f rau !
CE PARERE AI DE ATITUDINEA LUI ganea ?! Consideri ca a fost tratat cu indiferenta !?
wassup
Salutari si felicitari pt parcurusl de pana acum.Ne-ati facut fericiti!
O singura intrebare am:ce s-a intamplat la tottenham?
oana_lobby
[color="#FF0000"][/color] Buna! in primul rand vreau sa-ti urez "Sarbatori Fericite" alaturi de cei dragi si mult noroc in anul ce vine!
Sper sa ramai la Dinamo cel putin inca 2 sezoane, dupa care sa te transferi la o echipa mare din strainatate, pt ca meriti!
Care este cel mai bun prieten al tau dintre colegi si ce admiri cel mai mult la Cristi Chivu? ms mult pt tot ceea ce ai facut pt Dianmo si pt noi, suporterii dinamovisti! :*
Red_Dog
ciao radu! am si eu o intrebare pt tine. ce parere ai despre meciul cu benfica?
usturoi
ai fi dispus sa porti pe sub tricoul de joc insemnele unei grupari din cele doua peluze? ...
ai participa la un gest ce ne'ar face pe noi impliniti intr-un meci cu steaua? cu toate ca fi sanctionat vreo 2 etape?
andrey_redog
Salut radule! Am 2 intrebari sa iti pun:1 ce parere ai despre atitudinea lui Ionel Ganea si 2Imi poti da si mie ID tau de Yahoo Messenger te rog frumos!sarbatori fericite si mie mi se pare ca ejti cel mai bun Fundas central a lui Dinamo.......Ce parere ai despre meciul cu benfica
KATRY_RedWhite_4ever
Buna Radu Stefan! In primul rand vreau sa-ti urez sarbatori fericite alaturi de cei dragi tie si sa te felicit pt pacursul foarte bun din acest sezon!
Insa intrebrea mea e daca nu cumva aceste laude si aprecieri , meritate, ce-i drept, la adresa ta , te-au facut oarecum sa-ti pierzi concentrarea si sa comiti unele greseli , asa cum s-a intamplat la Londra? Eu sper totusi sa-ti pastrezi capul pe umeri pentru ca oferte vor mai fi , dar ele depind in primul rand de cum vei juca la Dinamo.Mai sper ,de asemenea, sa-ti continui parcursul bun multi ani de acum incolo, tot la noi! pupici
anti-spurky
STEFANE SA NU PLECI PT NIMIC IN LUME PANA LA 24-25 DE ANI help.gif VREM SA II INNEBUNIM PE SPURCATI CU APARAREA NOASTRA.....TU SI MOTI SUNTETI CEI MAI BUNI SI TINERI FUNDASI DIN LUME..................VA IUBIM SI NU VREM SA PLECATI HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
ionut_red
Felicitari pt performantele tale si am si eu o intrebare....................:
Cand crezi k va avea si Dinamo un stadion de Champions League????
elena
vreau doar sa te felicit pt ceea ce ai facut la Dinamo in aceste tur si sper sa devi un fundas de talia lui cannavaro HAITA_DINAMO.gif
KostyN***
sal radule...felicitari pt premiu...dupa parerea mea esti unul dintre cei mai buni tineri fundasi centrali din Europa...sper sa mai stai la Dinamo cel putin un an dupa care sa gasesti un contract bun in strainatate...bft...sarbatori fericite...si as dori si eu nu tricou cu numele tau...mult noroc in continuare... HAITA_DINAMO.gif
Dumi-DC
Radule, un singur lucru te rog, in momentul cand Borcea si Badea vor veni la tine cu o oferta de pe la cine stie ce club obscur sa-i infrunti si sa ramai aici.De la Dinamo daca pleci, pleaca doar la un club mare si mai astepata.Deocamdata tre sa ramai la noi, te rog, mai fii macar pentru doi ani un DI Canio al nostru.In rest iti doresc Sarbatori fericite si sa ai parte de un an bun
Red District IS
mai dar ce de femei pe aici.... crazysanta.gif

Stefane....sa nu ti se urce tata la cap succesul...si sa-ti pierzi averea si locul de titular....ai grija mare sa nu te irosesti cu femeile...esti tanar si tentatiile sunt mari....fomistele iti vaneaza banutul muncit cu greu...

In rest...fa in asa fel incat sa nu iesi niciodata din inimile noastre....cei mai inventivi, pasionali si inteligenti suporteri din tara....
Fii mandru ca ai avut sansa sa faci parte din familia noastra...oriunde vei fi...sa spui tuturor cu mandrie si sa demonstrezi prin fapte:....SUNT CAINE PANA LA MOARTE!!!!
luv_stefanradu
buna radu!...vreau ji eu idu` tau d mess`...daca ai...daca nu fa`ti unu` numai pt fani ca ai multi nana2.gif sper sa nu treci peste mesajul meu.te poop si sarbatori fericite alaturi de cine vrei tu!
NVIDIOSU
Se pare ca vei avea concurenta la postul de fundas central....Eu am incredere in tine de cand te-am vazut la Dinamo2 si ti se spunea viitorul Nesta.Dar tu nu esti Nesta.Tu esti Radu Stefan si esti deja mai bun ca Nesta.Bafta in continuare!
bianco_rossi
Sarbatori fericite Radule !! esti cel mai bun fundas din tzara !!! Multa bafta !!
Te rog din suflet sa nu pleci de la Dinamo in urmatorii 2 ani !!!
si intrebarea : Ce parere ai de plecarea lu gANEA??
Crezi ca Moti va pleca in viitorul apropiat :( ??
In rest... NUMAI BINE !!!
PT Dinamo TRAIM... PT Dinamo MURIM !! HAITA_DINAMO.gif canada.gif HAITA_DINAMO.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.