lilbrudah
Dec 19 2006, 06:47 PM
Felicitari pentru premiu,as vrea sa-ti spun ca te urmaresc de foarte mult timp,inca de cand erai la Dinamo 2, si stiam ca o sa devii un jucator bun(in plus cand jucam manager te foloseam in primul 11:P) vreau sa te intreb insa,ai de gand sa pleci asa de tanar de la Dinamo?avand in vedere ca au fost cateva transferuri de jucatori tineri care nu au reusit si pana la urma s-au intors in Romania,oricum daca o sa pleci in iarna asta(ceea ce nu sper),iti doresc tot binele din lume,si cat mai multe meciuri ca titular la echipa la care vei ajunge.iti multumesc pentru meciurile bune care le-ai facut pentru Dinamo!!!!Sanatate.
alecsa_rd
Dec 19 2006, 07:47 PM
Multi dintre dinamovisti sunt mandrii a esti al nostru! Inca esti la inceput de drum, si ai demonstrat deja multe lucuri. Sper ca in continuare o vei face si nu ne vei dezamagi, pe noi, suporterii, care ne-am pus sperante in tine, si este posibil sa se realizeze ceea ce iti doresti de la suporteri: sa fii iubit la Dinamo, cum este Totti la As Roma. Sper ca nu vei plecat. Suporterii te vor la Dinamo!
tonaru
Dec 19 2006, 10:16 PM
sper sa nu pleci la o echipa mare din europa sezonu asta ....in sfarsit avem cea mai buna aparare din campionat...esti bun frate...sa vi la pch mereu...sa ne saluti...la fiecare sfarsit de meci..bafta si sarbatori fericite...
Ninja2
Dec 19 2006, 11:18 PM
Fane ai grija de fular !! ;)
Ratacitu
Dec 20 2006, 02:10 AM
Radu esti un jucator rezonabil, ai potential mare dar sa nu ti se urce la cap.
Sa nu crezi ca esti un jucator mare, ai extraordinar de multe de invatzat si mai ai mult de lucru in anumite compartimente cum ar fi, citire si intzelegerea jocului si adversarului, plasamntul si pasa de angajare pe virfuri.
De viteza ce sa mai zic, numai gindestete la episodul Defoe.
Aprecierile cistigate pe merit pina acum trebuie sa fie decit un stimulent pentru munca depusa si un prilej de si mai multa munca.
Mult Suces!
Iar daca tot raspunzi la intrebari, Te-ai gindit cum poti contribuii la dezvoltarea si altor tineri cu talent ca reputati fundasi, ca tine?
leutz
Dec 20 2006, 10:19 AM
Esti tare radule ... in afara de meciu cu Totenham mia placut tare ... esti bun mai ramai 2-3 ani la Dinamo si dupa sa pleci sau sa ramai :P
mihaela_n2
Dec 20 2006, 10:27 AM
salut...as vrea si eu sa te intreb care e idolul tau si daca ai merge in tara la alta echipa, asa cum a facut un coleg de-al tau(dar in fine...fiecare face ce vrea)...si te rog si eu la fel ca alti suporteri sa nu pleci de acum de la Dinamo..esti tanar,ai timp sa joci si in strainatate,si ai timp sa-l intreci pe Cannavaro:D...mult succes in continuare si sarbatori fericite.Apropo eu sunt din Tg-Jiu si mi-a placut mult meciul cu Pandurii:D
Dumi-DC
Dec 20 2006, 10:42 AM
Si inca cev nu-i lasa pe nenorociti sa-l dea pe Moti, te completezi prea bine cu el
stef 22
Dec 20 2006, 10:53 AM
salut!
care crezi ca e cel mai bun fundas central din campionatul romanesc?
red_baby
Dec 20 2006, 10:12 PM
nu ar fi o idee rea cea cu id-ul de mess

dar va dati seama k nu ar face fata sa vorbeasca cu atatea fete kre il admira............pt k alaturi d Mutu e cel mai frumos fotbalist roman

!esti perfect:frumos,talentat,si fara prea multe fitze!sper k nu ai de gand sa pleci de la Dinamo!

CAINE PANA LA MOARTE RADU!!!!!!!!......TE IUBIM:*
LUISSS
Dec 22 2006, 08:39 PM
radule, ti`ai dori sa joci la o eschipa mai mare? ai parasi Dinamo acum cand suntem aproape de liga campionilor?
forza Dinamo:haita:
robinho19
Dec 22 2006, 08:47 PM
Radule.. te stiu de o gramada de timp.. stiam ca esti fundas da nu te vazusem niciodata jucand.. am fost pe un ger cumplit prin pantelimon cand ati jucat cu inter gaz cand era lacatus antrenoru alora.. nu prea te stia nimeni.. ai avut o ascensiune foarte buna.. bafta multa si sa nu pleci prea repede de la Dinamo.. Sarbatori fericite si un an nou plin de campionat si liga campionilor ;)
Mister
Dec 22 2006, 08:59 PM
Radule iti urez sa ai parte de sanatate multa si sa ramai acelasi tip modest si ambitios.Sa nu ti-o iei in cap si sper sa te mai vedem vreo 3 ani in tricoul lui Dinamo.Mult succes!!!
Radu Stefan
Dec 23 2006, 01:40 AM
salutare
biancap78
Dec 23 2006, 01:45 AM
Bine-ai venit.
gavros
Dec 23 2006, 01:48 AM
QUOTE(Radu Stefan @ 23 Dec 2006, 1:40)

salutare
Salut Radule si Sarbatori Fericite
marcher
Dec 23 2006, 01:51 AM
Radule...zi-ne nene ce se intampla pe la club...ma rog, cat stii si tu
biancap78
Dec 23 2006, 01:53 AM
Neata, radu...povesteste-ne tata ca asteptam... ce-i cu tot tambalaul ala la club?
POOL
Dec 23 2006, 01:54 AM
Biancap cred ca l-ai speriat pe bietul om.
mihaiul90
Dec 23 2006, 01:56 AM
A fost doar in trecere... lasa ca revine el
biancap78
Dec 23 2006, 01:56 AM

Eu? Din cate am observat se uita ce mai ii prin forum. Eu te-am speriat Radule?
caine
Dec 24 2006, 09:16 PM
IN PRUMUL RAND ,SARBATORI FERICITE ! :p SI SA JOCI DIN CE IN CE MAI BN

TI AI DORII SA JOCI PE VIATA LA Dinamo?
RADU SREFAN
Y LOVE U
antisteaua
Dec 25 2006, 12:37 AM
Salut Raducule. Si La Multi Ani. Am o intrebare: preferi sa ramai la Dinamo si sa faceti o echipa care sa poata castiga in Liga Campionilor sau sa pleci in strainatate?
red_dog_rahova
Dec 25 2006, 07:17 AM
cred ca va ramane fara raspuns intrebarea ta, anti!!!
antisteaua
Dec 25 2006, 06:04 PM
Nu cred, e doar o intrebarea si prefer un raspuns sincer unuia diplomatic.
Dinamo_Forever_13
Dec 27 2006, 01:21 PM
Multa sanatate, fericire, bucurii si noroc din belsug!:D Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si sper ca noul an sa-ti improspateze fortele ca sa faci numai partide excelente ca sa-l convigi pe Piturca sa te puna titular !!!LA MULTI ANI!!!
dudu1961
Dec 27 2006, 02:08 PM
La multi ani Stefan ! Multa sanatate si multe bucurii ! La multe succese cu Dinamo si la cit mai mute jocuri din ce in ce mai bune si sa ne vedem in LC ;si de ce nu intr-o finala UEFA in anul ce sta sa vina !
oana_lobby
Dec 27 2006, 02:14 PM
La multi ani!!! Mult succes in continuare :*
doggyy86
Dec 27 2006, 02:45 PM
la multi ani stefane...tot ce iti doresti tu sa ti se indeplineasca multa sanatate si multa fericire!suntem mandrii de tine!
dinamodgirl
Dec 27 2006, 03:43 PM
Ai vrea sa te duci la vreo echipa din strainatate, care? cam asta ar fi singura intrebare in rest felicitari pentru iubirea de culori si La multi ani!(de Sf.Stefan)
clsdinamo_4_ever
Dec 27 2006, 03:49 PM
Sincer..am o gramada de intrebari pe care i le-as pune lui Stefan, pt ca el nu da deloc interviuri...In primul rand vreau sa te felicit pt efortul tau si al intregii echipe. A fost un tur de campionat excelent, si sunt foarte foarte mandru ca sunt dinamovist.... as avea si eu o intrebare:cum pot sa fac rost de un tricou cu autograful tau pt ca si mie imi place sa joc fundas central si esti jucatorul meu favorit de la Dinamo... esti tanar, ai tot viitorul in fata, si sunt sigur ca tu esti urmatorul Cristian Chivu al Romaniei..poate chiar mai bun decat el. te rog mult sa nu pleci la alta echipa, pt ca sunt sigur ca vei avea ocazia sa joci in champions leaguea la anu'. Intrebarea mea este urmatoarea: CUm te intelegi cu antrenourul Mircea Rednic si cum apreciezi tu ajutorul suporterilor/? crezi ca pe tine te ajuta ??? multumesc anticipat pt raspun si HAI Dinamo!!!!!!
dennyse
Dec 27 2006, 03:59 PM

la multzi ani ,faneeeeeeeeee!!!!!!!!!!ejti cel m bun...t iubesc...:X:X:X:X:X:X:X
intra p
http://dennyse.hi5.com k sa te convingi.....
georgyianna
Dec 27 2006, 04:36 PM
La multi ani Stefane!!!!Multa sanatate si performante cat mai multe!esti cel mai tareee:*:*:*:*:**:*:*:*:
florin_80
Dec 27 2006, 05:13 PM
La multi ani , Stefane !!! Multa sanatate, fericire si sa ti se indeplineasca toate dorintele.
biancap78
Dec 27 2006, 05:15 PM
La multi ani Radule...si tot ce iti doresti....
florin_80
Dec 27 2006, 05:49 PM
Apropo, intra si tu mai cu incredere pe aici. Fete...aaaa, pardon, lumea asteapta raspunsurile din partea ta.
Inca o data La multi ani !! si va asteptam in toamna in grupele CL.
Capirossi
Dec 27 2006, 06:55 PM
Bravo tie ! Esti si fotbalist, ai si un caracter deosebit. Sper ca banii sa nu te schimbe. Sanatate & la multi ani !
Geany
Dec 27 2006, 07:00 PM
LA MULTI ANI,STEFAN!!!TOATE CELE BUNE!KI$$ YOU
SNapy
Dec 27 2006, 08:39 PM
LA multi ani Stefan!!!!!Mult noroc in continuare.
maria09dinamovista
Dec 27 2006, 09:14 PM
LA MULTI ANI FANE!!!Iti doresc multa sanatate si multa bafta in tot ceea ce faci!!Esti un jucator apreciat la Dinamo si poate face o figura foarte frumoasa in viitor!!!Credeai ca vei fi atat de iubit de catre suporterii dinamovisti datorita evolutiilor foarte bune la echipa??
FarfelkugeL
Dec 28 2006, 01:04 AM
La multi ani Stefan! Adu-ti aminte ca noi, suporterii ne punem mari sperante in tine. Totodata adu-ti aminte ca mai trebuie sa stai aici, cu noi, cel putin 3-4 ani.
Sa speram ca o sa avem parte numai de lapte si miere, insa si cand vor fi necazuri vom fi alaturi de voi!
Numai bine!
CAINE PANA LA MOARTE... SI DINCOLO DE EA!
RED75
Dec 28 2006, 01:19 AM
La multi ani Stefan si un an nou plin de bucurii alaturi de Dinamo !
Asa cum spunea si FarfelkugeL (era mai bine Red Dawg 48

), cu totii ne punem cele mai mari sperante in tine sa demonstrezi ca inca mai exista "CAINI PANA LA MOARTE" adevarati si in teren, nu doar in tribune !
marcher
Dec 28 2006, 08:13 AM
Cand ti-o suna ceasul...te vand astia, cu fulgi cu tot. Macar pana atunci, hai sa iesim campioni si sa batem zdeaua in ghencea.
gilutza_d
Dec 29 2006, 07:06 PM
tine-o tot asa ,tu sti cel mai bine ce faci,asa ca multa sanatate pt a juca cat mai mult(in special la Dinamo)
Maul
Jan 5 2007, 03:27 PM
Radu,iti doresc multa sanatate si sa mai ramai la Dinamo macar cativa ani pt a capata experienta in Champions League iar apoi sa ajungi titulat la nationala.Nu mai este mult pana cand vei deveni titular alaturi de Chivu in centrul defensivei.Mult noroc.
dogu_rosu
Feb 27 2007, 03:19 PM
radu stefan >>>>al 2-lea unic capitan!!! bravo radule imi place din ce in ce mai mult cum joci, dai siguranta echipei in aparare, tu moti, pulhac si blay!!! numai bine

FORZA Dinamo
Keyser Soze
Feb 27 2007, 03:21 PM
al doilea unic capitan???amice,ia-o mai usor cu entuziasmul...
Huskygirl
Feb 27 2007, 04:27 PM
redpaco
Feb 27 2007, 04:49 PM
sper k radu stefan sa nu plece in vara la chelsea... ci sa mai ramana cel putin 1 an.
edy
Feb 27 2007, 08:21 PM
QUOTE(dogu_rosu @ 27 Feb 2007, 15:19)

radu stefan >>>>al 2-lea unic capitan!!! bravo radule imi place din ce in ce mai mult cum joci, dai siguranta echipei in aparare, tu moti, pulhac si blay!!! numai bine

FORZA Dinamo

Prietene... notiunea de "unic" inseamna ca poate fi numai unul !
Radu este un jucator indispensabil pentru Dinamo si unul din cei mai buni fundasi din Romania
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.