COSMIN C
Dec 15 2006, 01:33 PM
A debutat duminica, 11.12.2006, in prima echipa a lui Dinamo in partida de la TG.Jiu.
DinamoMania v-a oferit deja un interviu la cald, imediat dupa meci, precum si un portret al tanarului fundas dinamovist.
Incepand de astazi Eugen Craciun vine pe DinamoMania sa discute cu suporterii dinamovisti!
FarfelkugeL
Dec 15 2006, 01:42 PM
Prietene iti urez mult succes, si pe langa asta sa nu iti intre figurile in cap daca faci cateva meciuri bune!
Numai bine si Sarbatori Fericite!
PS: sa speram ca ramai "caine pana la moarte" ca prea multi renunta...
biancap78
Dec 15 2006, 04:03 PM
Nu a jucat mult dar s-a descurcat bine. Mie mi-a placut cum si-a facut intrarea. Eugen, am observat ca ai potential, sper sa ramai cu picioarele pe pamant. E foarte important si pentru viitoarea ta cariera si pentru club. ai primit o sansa acum... profita de ea. Daca vei juca bine vei fi iubit aici. Ce pot sa-ti spun decat bine-ai venit in familia Dinamo... Sarbatori Fericite si mult succes in continuare.
As vrea sa te intreb cum te simti aici, si ce-ai simtit cand te-a bagat Mircea in teren?
COSMIN C
Dec 15 2006, 04:33 PM
Cum comentezi tragerea la sorti? Are Dinamo sanse sa treaca in optimi?
Max
Dec 15 2006, 06:46 PM
Eugen, nu am o intrebare anume ci vreau doar sa-ti dau un sfat de suporter patimas ...
Eu imi doresc de la voi astia mici sa nu tratati nici un joc asa cum au facut colegii vostri mai mari in meciul de aseara, luati exemplu de la Tottenham.
Sa va ganditi intai la noi si abia apoi la partea materiala, distractie si cumparaturi.
Trage tare ca o sa ai o paine alba de mancat , cel putin asa promite domnul Rednic.
Iti urez sarbatori fericite si cat mai multe meciuri bune in tricoul lui Dinamo.
f_rares
Dec 15 2006, 11:53 PM
cand crezi ca vei ajunge titular in echipa mare de la Dinamo?
Ashtray
Dec 16 2006, 07:34 PM
Doar o intrebare:
Ai merge la zdeaua daca ti-ar oferi dublul salariului primit la Dinamo?
bigbobo
Dec 16 2006, 08:29 PM
Salutare Eugene! In cazul in care vei ajunge titular de drept la Dinamo si vei fi in vizorul unor echipe de afara unde ti-ai dori sa placi si mai ales la ce varsta?...(vezi aici nenumaratele transferuri de jucatori din Romania placati prea de timpuriu si care nu au apucat sa-si dovedeasca adevaratul potential)
Multumesc si bafta multa Eugene!
redlady08
Dec 16 2006, 11:30 PM
felicitari pentru debut si mult succes in continuare .....si putin noroc.....pune osul la treaba ca viitorul depinde de munca ta.
Cum te-ai simtit in mijlocul echipei Dinamo si cum te privesc cei de la echipa mare???
lio^n
Dec 16 2006, 11:50 PM
Salut!
Eugen, care consideri ca e diferenta intre tine si titularul postului de fundas dreapta?
anmini
Dec 17 2006, 12:23 AM
Eugen, cum vezi imbinarea dintre performanta si viata personala?
Mult succes in continuare si "Sarbatori fericite!"
florin_80
Dec 17 2006, 01:15 AM
Te consideri pregatit pentru a deveni titular pe postul de fundas dreapta si care crezi ca sunt calitatile si defectele tale?
Iti urez mult succes si Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!
stef 22
Dec 17 2006, 06:49 PM
Salut Eugen!
Am si eu 2 intrebari pentru tine:
1.De cat timp esti la clubul Dinamo?
2.Care este fotbalistul tau preferat?
Succes in continuare!
Eugen Craciun
Dec 18 2006, 08:44 AM
@FarfelkugeL-iti multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru urari.chiar am nevoie de asa ceva acum si stai linistit k am sa raman caine pana la moarte.traiesc in stefan cel mare zi de zi ora de ora si cunosc tot ceea ce inseamna Dinamo cu adevarat.salutari.
POOL
Dec 18 2006, 03:47 PM
Felicitari Eugen pentru debutul din meciul cu Targu jiu. Parerea mea,ca intr-un an, 2 ii iei locul lui blay pe partea dreapta. Ai jucat mai bine decat Predescu, care probabil era cam emotionat.

Oricum felicitari si pentru pasul facut d ela echipa a 2-a la echipa mare. Numai bine. Ce fundas dreapta ai ca idol, ca si cine vrei sa ajungi??
Bascanu
Dec 18 2006, 03:50 PM
salut eugen.
in momentul de fata la ce te gandesti? sa prinzi echipa mare sau sa pleci din tara?
Eugen Craciun
Dec 19 2006, 04:14 PM
@biancap78-aici la Dinamo ma simt foarte bine,din punct de vedere fotbalistic aici pot creste in valoare pt k am toate conditiile optime d pregatire.de asemenea simt k aici este o stransa legatura intre fani si jucatori formandu-se o adevarata familie.la debut am fost foarte bucuros pt am realizat k toti anii d munk nu au fost in zadar.sarbatori fericite.
@m@x-eu cred k meciul d la tottenham a fost un simplu accident ce se poate intampla oricui.nu cred k se poate spune asta cel putin la Dinamo.eu nu am vazut o asemenea atitudine la nici unul dintre jucatori ci dimpotriva una superprofesionista.in schimb la nivel national cred k avem ink astfel de probleme.salutari
@f rares-eu sper sa devin titular kt mai repede cu putinta.ma voi antrena si ma voi pregati din toate punctele de vedere pentru acest pas.sunt convins k nea mircea knd va simti k sunt pregatit ma va arunca din ce in ce mai mult in lupta.sarbatori cu bine.
Max
Dec 19 2006, 04:14 PM
Un accident pe ultima suta de metrii, nu prea imi vine a crede...daca de acest meci depindea calificarea se mai putea spune ca a fost un accident?
Tu cum comentezi situatia lui Ganea si a lui Catalin Munteanu, e bine sau rau ca au plecat de la noi?...
Eugen Craciun
Dec 19 2006, 04:28 PM
@bigbobo-consider k pentru a evolua in strainatate trebuie sa parcurgi anumite etape.trebuie sa ajungi la o maturitate fotbalistica care sa-ti permita sa evoluezi la cel mai inalt nivel.eu vreau sa ating aceste etape una kte una.dar mai intai am mult d munca aici la Dinamo pt a-mi castiga locul d titular.sal.
@m@x-fara discutie sunt 2 jucatori cu cv-uri impresionante si o experienta covarsitoare de la care oricand ai ce invata dar nu cred k sunt in masura sa fac astfel d comentarii.
@lio^n-colegii ce evolueaza p acelasi post cu mine sunt fara discutie mai experimentati dar eu cred k am un plus d vigoare si ambitie pt k vreau sa demonstrez.numai asta e gandul meu in acest moment sa demonstrez k merit un loc d titular in echipa.
Max
Dec 19 2006, 04:31 PM
Esti prea diplomat..te inteleg.
Oricum, plecare lor va deregla atmosfera in lot...
E dureros sa vezi cum iti pleaca golgeterul si cel mai bun pasator din prima liga.
Si mai dureros este ca nimeni nu-i poate trage la raspundere pe cei vinovati.
Ashtray
Dec 19 2006, 05:29 PM
Mie tot nu mi-ai raspuns :( ... Incerc din nou: Ai pleca la zdeaua daca ti-ar oferi dublul salariului primit la Dinamo?
mihaela_n2
Dec 20 2006, 06:25 PM
eu te-am vazut la meciul cu pandurii...eu sunt din Tg-Jiu si merg la meciuri destul de des si oricum nu puteam sa ratez meciul cu Dinamo...ce parere ai de benfica?trecem de ea?eu sper ca da...si as vrea sa te mai intreb ceva:cu domnul rednic cum va intelegeti?pare foarte de treaba.Eu iti urez sarbatori fericite si tot ce iti doresti,si sa luam campionatul:D:D:D..te pup
biancap78
Dec 20 2006, 08:53 PM
Speri sa prinzi in viitorul apropiat echipa nationala de tineret, sau crezi ca e prea devreme?
anmini
Dec 21 2006, 08:02 AM
Acum, ca Mihut a plecat, si pe dreapta au ramas Blay si ultimul venit, Homei, speri intr-o convocare la echipa mare?
Eugen Craciun
Dec 21 2006, 09:49 AM
@Ashtrav-nu poate fi vorba de asa ceva nici in ruptul capului.in primul rand nu as putea face asa ceva fanilor si apoi nu pot dezamagi o multime de oameni din staful tehnic,conducatori si chiar din anturajul echipei.eu cred k am taria d caracter pt a refuza orice club rival,dar dupa cum am zis nu poate fi vb eu doresc sa joc kt mai mult aici si sper sa o fac la un nivel kt mai inalt in cupele europene.
@mihaela n2-sunt convins k vom trece d benfica,nu va fi usor dar cu daruire si mult tupeu ii putem surclasa.nea mircea intradevar este un om deosebit care m-a sustinut p tot parcursul anului trecut.cunoaste psihologia jucatorului si stie exact ce-ti tebuie pt a avea un randament kt mai bun.hai Dinamo si sarbatori fericite tie si familiei.
biancap78-dupa acest debut urmatorul lucru p care mi l-am propus este evident sa-mi castig locul d titular in prima echipa si apoi cred k vor veni si convocarile cu siguranta.numai evolutiile d la echipa d club te poate propulsa la loturile nationale si pt asta voi lupta in plus.
@Bascanu-in acest moment fara discutie mintea imi este numai la Dinamo si voi trage tare in pregatiri pentru a prinde un loc in lotul echipei cel putin.cred k am capacitatea si puterea sa realizez asta.altceva nu mai conteaza o sa-mi canalizez fortele numai p acest obiectiv.salutari.
gavros
Dec 21 2006, 12:26 PM
Sarbatori fericite Eugen si sa speram ca vei practica un joc foarte bun la Dinamo si vei fi la fel de bun ca si Catalin
Eugen Craciun
Dec 21 2006, 01:21 PM
@florin 80-da eu cred k sunt pregatit pentru aceasta provocare si deabia astept sa evoluez dak mi s-ar oferi sansa.ceea ce ma caracterizeaza p mine sunt calitatile fizice dar si cele tehnice.ca defecte dak se poate spune asfel cred k trebuie sa am mai multa rautate in joc si viclenie dar cred k si aici sunt p drumul cel bun.salutari.
mihaela_n2
Dec 21 2006, 02:42 PM
multumesc ca mi-ai raspuns.sarbatori fericite si tot ce-ti doresti;):*:*:*
SNapy
Dec 21 2006, 04:31 PM
Chiar nu stiu ce sa te intreb.Tot ce pot e sa-ti urez "Sarbatori Fericite" si un viitor cat mai roz.Sper sa ajungi titular.
Eugen Craciun
Dec 22 2006, 03:27 PM
@POOL-iti multumesc pt incurajari si pt cuvintele frumoase chiar conteaza mult pt mine acum.eu tot ceea ce pot sa fac este sa sper k voi avea ocazia sa evoluez in pregatiri kt mai bine pt a putea emite petentii la un loc d titular.pot spune k il am k idol p roberto carlos pt modul cu care trateaza fiecare partida si pt constanta d care da dovada[10 ani la real madrid]poate intr-o zi ii voi calca p urme.salutari si sarbatori fericite
@SNapy-multumesc pt urari,la fel si tie si tre sa ajung si titular intr-o buna zi,nu?[kt mai repede]hai Dinamo
@gavros-sunt sigur k dak voi avea okzia nu voi dezamagi. sper sa ma ridic la inaltime asa cum e este toata lumea in fenomenul Dinamo.sarbatori fericite tie si celor dragi.
POOL
Dec 22 2006, 03:38 PM
Mersi de urari

, daca o sa tratezi si tu la fel fiecare meci, ai sanse sa ii calci pe urme.. Asa ca o curiozitate, ai si tuh forta mare in suturi, cum are el?
mihaiul90
Dec 22 2006, 04:20 PM
Sper sa ii calci pe urme lui roberto carlos la Dinamo(10 ani in culorile alb-rosii)

Eu personal te preferam pe tine in locul lui Homei... iti doresc sa devii noul fundas dreapta al nationalei
COSMIN C
Dec 25 2006, 12:32 PM
Lasa Mihai ca lui Homei nu i-a garantat nimeni locul de titular ! Nici Ganea, cat era el de Ganea n-a avut asigurat locul in primul 11 la fiecare meci !
Depinde de tine, Eugen, sa demonstrezi ca meriti sa joci in prima echipa! Iti tin pumnii! Sarbatori fericite!
biancap78
Dec 26 2006, 12:39 AM
QUOTE(COSMIN C @ 25 Dec 2006, 12:32)

Lasa Mihai ca lui Homei nu i-a garantat nimeni locul de titular ! Nici Ganea, cat era el de Ganea n-a avut asigurat locul in primul 11 la fiecare meci !
Depinde de tine, Eugen, sa demonstrezi ca meriti sa joci in prima echipa! Iti tin pumnii! Sarbatori fericite!
Asta cu Ganea a fost buna...
Eugen mult succes o sa ai nevoie. Tuturor celor tineri trebiue sa li se acorde o sansa tu o ai ti-am spus si depinde de tine. Cred ca te vei descurca

.Am incredere in tine si ca vei face ceva frumos aici...si multumesc de raspunsuri si urare...
DragosCugir
Dec 26 2006, 12:39 AM
Salut ! Am si eu sa-ti spun cateva: in primul rand esti tanar, deci NU te grabi sa pleci pe la alte echipe. Eu zic ca aici la Dinamo ii un mediu adecvat pentru a capata experienta si valoare.
Mentalitatea de invingator cred c-o ai deja, deci mai trebuie sa te obisnuiesti cu munca pt a deveni mare. Lupta pt fiecare minge, joaca cu tupeu asa cum stii tu , si nu te inhiba atunci cand gresesti. Ii normal sa gresesti, ca doar esti om , dar sa nu-ti pierzi increderea si dimpotriva sa te ambitionezi.

Sper sa nu aud de tine c-ai fost prin nu stiu ce club inainte de nu stiu ce meci... gandeste-te ca-i sansa ta si poate ca n-o sa mai ai o alta sansa , deci valorific-o acum.
La anul o sa jucam cu granzii europei , gandeste-te ca poti ajunge titular pana atunci si-o sa ai adversari ca ronaldinho sau lampard. Mult succes , sarbatori fericite si HAI Dinamo!!!
CAINE IONUT
Dec 26 2006, 09:52 PM
Salut eugen.Tu esti un jucator bun din cate am vazut.Sper sa dai multe goluri pentru Dinamo si eu cred ca Dinamo va castiga cupa uefa.Dinamo e cea mai buna echipa din romania si sper ca la anul sa ajungem cat mai departe in champions league chiar sa castigam trofeul.Hai Dinamo.Crezi ca avem sanse sa castigam cupa uefa?eu sunt din braila hai Dinamo
Sarbatori fericite.Ai pleca la steaua dak ai avea oferte sper k nu.Dinamo face legea.Si cred k in retur nu vom pierde niciun meci.sunt antistelist pana la moarte.sarbatori fericite
Dinamo_Forever_13
Dec 27 2006, 01:10 PM
Chiar daca a trecut Craciunul

eu iti doresc multa sanatate si bucurii alaturi de familia ta si de colegii de la Dinamo!Fie ca noul an sa iti aduca numai fericire si cat mai multe jocuri la Dinamo si sa faci o figura buna sa te bage domnu' Rednic in echipa de ce nu, ca titular!LA MULTI ANI si HAI Dinamo!!!
antisteaua
Dec 27 2006, 11:20 PM
Salut Eugen si felicitari pentru debutul la echipa mare.
Am observat ca, in general, echipele din Romania evita sa promoveze juniori la echipa mare, preferand sa aduca jucatori deja consacrati. Care crezi ca este cauza? De ce este atat de greu unui fotbalist de la juniori sa ajunga la echipa mare? Tu cum ai reusit? Si de ce tu ai reusit si alti colegi de ai tai nu?
mihaela_n2
Dec 28 2006, 06:30 PM
Salut Eugen,am vazut zilele astea un reportaj despre tine si titlul era "Noul Mutu"...e adevarat ca iti zic colegii "briliantul"?si mai ziceai in reportajul ala ca toata familia ta sunt dinamovisti.Eu iti urez sa ajungi mai departe decat Mutu si la fel ca Mutu sa nu joci in tara la alta echipa..si sper sa te vedem din primavara titular.te pup.Un An Nou Fericit.
Leaveyou
Dec 28 2006, 06:37 PM
Spune-mi cum te intimidează o atmosferă incendiară, să zicem în Anlgia ! Felicitări pentru debut. Cât de repede vrei să pleci la altă echipă ?
anmini
Mar 22 2007, 11:42 AM
La Multi Ani, Eugen! si la cat mai multe titularizari la echipa mare!
marianneagu
Mar 22 2007, 11:48 AM
La multi ani si sper sa te vedem mai des in teren jucand pentru seniori !!
red_dog_rahova
Mar 22 2007, 01:25 PM
La Multi Ani, tinere !!!!
gilutza_d
Mar 22 2007, 07:20 PM
la multi ani!
POOL
Mar 22 2007, 10:03 PM
La Multi Ani si Multa sanatate "batrane".!!!
Capirossi
Mar 22 2007, 10:12 PM

Primavara zi de Craciun !
LA MULTI ANI SANATOSI !
redlady08
Mar 22 2007, 10:17 PM
LA multi ani si la cat mai multe prezente in tricoul rosu la prima echipa!!!!
deea_red
Mar 22 2007, 10:19 PM
" LA MULTI ANI!" si multa sanatate!
anmini
Apr 1 2007, 08:30 PM
La Multi Ani si de ziua numelui!
In primul rand felicitari pentru faptul ca esti un juctor foarte bun si sper sa joci mai mult la prima echipa, dar esti tanar si mai aimult timp. Daca ai primi o oferta de la echipele rivale(rapid sau stoia) ai accepta oferta?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.