stef 22
Dec 11 2006, 11:31 AM
Ca tot se vorbeste in ultimul timp peste tot despre fotbalistul anului in Romania m-am gandit ca nu ar fi rau sa deschidem un topic pe Dinamomania in care toti dinamovistii,si nu numai,sa poata vota favoritul la aceasta categorie.
Dupa ce votati puteti si posta mesaje in care sa spuneti de ce credeti ca cel votat de voi este cel mai potrivit invingator.
Deasemenea daca aveti si alte propuneri in afara celor deja formulate puteti spune .
Incercati sa votati jucatorul nu numele echipei de la care provine si incercati sa fiti cat mai obiectivi....
stef 22
Dec 11 2006, 12:16 PM
Eu unul l-am votat ca fotbalistul roman al anului pe Ciprian Marica deoarece il consider ca fiind cel mai indreptatit pentru castigarea aceste distinctii.Anul acesta a fost unul foarte bun pentru el,din punct de vedere fotbalistic,in primul rand reusind sa se impuna ca titular la echipa de club, marcand goluri importante pentru Sahtior(in cupa,campionat si UCL) si nu in ultimul rand pentru ca a facut meciuri excelente pentru nationala,unde practic a tras dupa el intreaga echipa.
Radu10mai
Dec 11 2006, 03:04 PM
nu dau 2 bani pe "jucatorul anului", din motiv ca piTZUICA, cartoforul nu i-a dat sanse lui Niculescu, care probabil e mai bun decat Marica...sa ia piturca premiul...ca altceva nu o sa mai castige.....
dudu1961
Dec 11 2006, 03:24 PM
Voi ati observat ca ce mai multi sint fosti sau actuali dinamovisti ? Mutu a avut un an intreg foarte bun (asta ca sa stam strimb si sa judecam drept ;Marica a doua jumatate , ca si Claudiu al nostru :Coman la fel ca Mutu tot anul .

Daca as judeca cu inima NORMAL CLAUDIU ;cu mintea MUTU si Dani Coman .
mika
Dec 11 2006, 04:00 PM
Claudiu a avut un tur de campionat impresionant si un parcurs in Cupa Uefa de exceptie.Merita titlul de fotbalistul anului.
POOL
Dec 11 2006, 04:04 PM
Eu zic ca Mutu il merita, deoarece a avut o revenire de exceptie dupa episodul COCA-INA si le-a dat tuturor peste nas. Acuma a ajuns sa fie unul dintre cei mai admirati jucatori din Serie A.
Tudor
Dec 11 2006, 04:05 PM
domne' , macar putina compasiune in preajma sarbatorilor .. eu votez cu dica .. oricum oile pe teren nu sunt in stare sa castige nimic ..
le doresc din suflet sa castige an de an premiul asta si sa se uite cu binoclul dupa noi ca acum
RED75
Dec 11 2006, 05:20 PM
Parerea mea este ca disputa ar trebui sa se dea intre Marica - Niculescu - Ganea.
E adevarat ca putem fi acuzati de subiectivism, dar Dica a facut prea multe meciuri proaste (vezi ratarile si balbele de prin campionat) ca sa fie numit jucatorul anului.
POOL
Dec 11 2006, 05:24 PM
Red Nu poti alege jucatorul anului din jucatori care au jucat bine numa in partea a 2-a a anului. Parerea mea.

Ganea de ex la Wolves juca numai pe la echipa a 2-a, sau pe la infirmieria echipei.
Max
Dec 11 2006, 05:28 PM
Pool..poti fi geniu 5 min. si sa castigi simpatia tuturor...Asa putem zice si de Niculescu, daca n'ar fi fost meciul cu Leverkusen , n'ar mai fi fost in discutie pentru jucatorul anului.
hunter
Dec 11 2006, 05:30 PM
singurul care merita titlul de jucatorul anului este Mutu...restul jucatorilor de pe lista Dica,Marica se zbat in mediocritate si daca ar juca in Italia nu cred ca ar fi nici rezerve...
RED75
Dec 11 2006, 05:31 PM
QUOTE(POOL @ 11 Dec 2006, 17:24)

Red Nu poti alege jucatorul anului din jucatori care au jucat bine numa in partea a 2-a a anului. Parerea mea.

Ganea de ex la Wolves juca numai pe la echipa a 2-a, sau pe la infirmieria echipei.
Ai dreptate...
elena
Dec 11 2006, 05:49 PM
Ganea
POOL
Dec 11 2006, 05:55 PM
Hunter eu zic ca Marica va deveni un jucator mare. IAr campionatul Italiei, zic ca i s-ar potrivi.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.