marcher
Dec 10 2006, 10:29 PM
La sfarsitul campaniei de toamna, Dinamo are un avans de 13 puncte in fata rivalilor. Diferenta pare linistitoare. Oare asa sa fie?
hunter
Dec 10 2006, 10:33 PM
este mai mult decat suficient...multumim lui becali ca se incapataneaza sa il tina pe 0-0laroiu antrenor...nu poate fi numita contracandidata la titlu o echipa care in 3 deplasari consecutive(ceahlaul,pandurii,craiova) nu creeaza nicio faza de gol ...
red_dog 4 ever
Dec 10 2006, 10:34 PM
Este linistitoare dar eu vreau sa fie UMILITOARE pentru OI
red_dog_rahova
Dec 10 2006, 10:35 PM
se pare ca este indeajuns......dar daca sdeaua joaca tot asa....s-ar putea sa avem mai multe...
adebayor : haita_lui_odin
Dec 10 2006, 10:37 PM
la cum joaca steaua, puteau sa aiba ei avans, ca tot eram increzator in sansele lui Dinamo de a lua titlul
Radu10mai
Dec 10 2006, 10:42 PM
13 hmmm, nu se poate, e numar cu ghinion, avem nevoie de o diferenta mai mare, ar fi mai indicat sa umilim steoaia facand un record de puncte....cred ca Dinamo poate...
marcher
Dec 10 2006, 10:51 PM
Ptr zdeluta...1 si 2 ocupat, are de ales de la 3 in jos
ScorpyoN
Dec 10 2006, 10:51 PM
Este cam linistitor, dar sa nu uitam ca avem deplasari grele: timicioara, ghena, ghiulesti, constanta, galati.
Dar momentan, sa traim momentul

mimi

, unde esti?
Radu10mai
Dec 10 2006, 11:00 PM
mie mi-e frica sa nu dea ortu` popii si valentin ceausescu, ca e ultimul mohican....
redlady08
Dec 10 2006, 11:03 PM
13...norocos...pentru

....pentru ca se putea si mai rau

....pentru aceasta diferenta trebuie sa multumim in primul rand baietilor si lui Mircea Rednic pentru ca au jucat la victorie fiecare meci si nu s-au lasat dusi de val indiferent de diferenta din clasament, in al doilea rand

pentru magnificul mod in care au inteles ei sa relanseze campionatul
cane loco
Dec 10 2006, 11:06 PM
ar trebui sa fie de vreo 16, 19 puncte diferenta dar e bine si asa, nu ne mai ajunge nimeni acum, si sunt convins ca mai degraba spurcatii o sa faca la primavara blaturile si manevrele vietii lor, o sa faca scurta la mana ciobanu' sponsorizand din saculetul cu euro pe toti sclavii lor si anumiti fluierici, si asta cred numai ca sa isi pastreze locul doi fata de alte echipe(sa speram ca il vor pierde pana la finalul campionatului).
f_rares
Dec 10 2006, 11:34 PM
QUOTE(ScorpyoN @ 10 Dec 2006, 22:51)

Este cam linistitor, dar sa nu uitam ca avem deplasari grele: timicioara, ghena, ghiulesti, constanta, galati.
Dar momentan, sa traim momentul

mimi

, unde esti?

stai linistit domne'....la timisoara , ct si iasi si in ghena batem , la ciori si la galati facem egal...
deci Dinamo e campioana...deschideti sticlele de sampanie...putem sarbatori deja
redlady08
Dec 10 2006, 11:46 PM
la iasi garantez eu victoria...cu mine in tribune n-au curaj sa piarda baietii

...pun eu o vorba buna la ieseni ca de nu
f_rares
Dec 10 2006, 11:52 PM
dau o bere...
vedeti cum se adeveresc vorbele mele?
redlady08
Dec 10 2006, 11:56 PM
te tin minte sa stii....
f_rares
Dec 11 2006, 12:01 AM
cat timp e garantata victoria la Iasi...poti sa ma ti minte , si sa-ti aduci aminte de mine in fiecare an
mrbodo2002
Dec 11 2006, 12:16 AM
Sper sa mai marim avantaju de puncte ca sa fie intr-adevar umilitor pt urmatoarele clasate!!!Sper ca rapidu sa ajunga pe 2 si poate spurcatii undeva pe 6-7!!!
redlady08
Dec 11 2006, 12:21 AM
caine_tm
Dec 11 2006, 12:29 AM
13 puncte cu 15 etape inainte de final este enorm, nu cred ca se poate sa pierdem campionatul nici daca vinde borcea toata echipa, dar daca o face

,
campionatul este in prop de 99% castigat,
ramane lupta pt locul 2 , eu as vrea clujul dar nu ma supar daca este rapidul. doar stoia si poli sa nu fie.
pt mihaela si muyel ratoi, mmmmmmmeeeeeee meeeeeemeee, sau dupa caz beeeee beeeee, nu de alta dar mihaela de la galatzi sta des capra
tiby_reddog
Dec 11 2006, 02:15 AM
djmihaitza
Dec 11 2006, 11:37 AM
13, ghinion pentru unii, ghinion ca avem noi sansa si noroc. Insa sansa si norocul tine cu cei mai buni. Trebuie sa recunosc ca nu credeam vreodata ca numarului 13 ii va disparea orice urma de superstitie (cel putin pana la primavara). Ma obisnuisem cu 11, la fel cum ma obisnuisem cu 7 dupa etapa a 8-a, cu 9 dupa etapa a 10-a si cu 11 mai spre venirea iernii.
De fiecare data am auzit declaratiile venite de la periferia Bucurestiului cum ca suntem desprinsi in campioni, ca nu ne mai pot ajunge, ca le va fi foarte greu, declaratii care la cateva zile se schimbau capatand sperante ce s-au dovedit pana la urma desarte. Esecul de la Cluj a dovedit tuturor ca nu suntem invincibili, jucatorii nu sunt roboti.
A venit apoi la cateva zile eliminarea nedreapta din Cupa Romaniei si s-a spus atunci ca e gata, Dinamo "si-a revenit". Dupa momentul Urziceni la fel. Dar cu ce suntem noi vinovati ca ei n-au stiut a profita?
Asadar, toate acele declaratii care trebuiau sa ne adoarma i-au adormit pe altii, in timp ce noi ne feream sa "punem botul" la ele si ne vedeam de treaba noastra.
Ca drept urmare a fair-play-ului afisat fata de adversari de jucatorii nostrii avem acum o diferenta mai mult decat linistitoare pentru iarna care a venit. Asa se intampla de fiecare data cand fentezi adversarii si nu fotbalul, nu pregatirea tehnica si tactica, cand iti respecti suporterii, cand faci PERFORMANTA.
Hatzu
Dec 11 2006, 12:30 PM
13 puncte..asta inseamna sa pierdem noi 5 meciuri din 15 si shtoia sa nu mai piarda nici un punct.... cam greu...dar oricum nu trebuie sa o lase baietii mai moale in retur pentru ca, desi cred ca ma repet a 1000 oara, in retur avem deplasari f grele. sub pod, in ghena, la puli, la cativa sclavi de ai stoiei C-ta, arad.... Asa ca trebuie concentrare maxima... Nu trebuie sa pierdem nici un punct acasa si suntem campioni.
doggyy86
Dec 11 2006, 12:57 PM
corect!baietii trebuie sa fie concentrati la fiecare meci sa se gandeasca ca sunt la egalitate de puncte cu ciobanii eu sunt convins ca domnul rednic stie sa ii motiveze ne-a demonstrat asta tuturor!
hunter
Dec 11 2006, 03:52 PM
eu zic ca daca reusim sa castigam toate meciurile de acasa,suntem campioni...avem meciuri usoare in retur pe teren propriu(Jiul,Urziceni,Gloria,Arges etc.),trebuie sa fim atenti sa nu comitem vreo greseala
dudu1961
Dec 11 2006, 03:55 PM
Imi voi lua

dar nu are imprtanta si acum sa spun si de ce ? la anul in Cl ne vom prezenta ca

de ce ? pt. ca in retur baieti se vor relaxa ca zic ca pina la toamna viitoare lungestem Doamne zilele ;sintem campionii nu se merita sa ne mai obosim prea mult ; Nu stiu dar mi se pare prea mult diferenta aceasta de puncte si ii va deconecta de la competitie

Depinde numai de ei si de antrenor sa raminu cu picioarele pe pamint .
POOL
Dec 11 2006, 04:06 PM
Sa zicem ca putem sarbatori linsititi Craciunul si Revelionul.
mika
Dec 11 2006, 05:01 PM
E un avans considerabil dar Dinamo poate termina campionatul la o diferenta mult mai mare.
hunter
Dec 11 2006, 05:36 PM
daca terminam campionatul la 1 punct in fata stelei e suficient..numai sa terminam inaintea lor
mihaiul90
Dec 13 2006, 03:58 PM
Daca nu faceam acei 2 pasi gresiti puteam avea 18 puncte acum. Nu-i nimic, sunt bune si 13. Eu cred ca pana la sfarsit vom avea 20 de puncte avans :happy:
marcher
Dec 13 2006, 08:32 PM
Nu stiu cate echipe ar fi reusit parcursul dorit de tine. Astea 13 puncte chiar daca nu asigura 100% castigarea campionatului, macar na da garantia ca mai putem calca nitel gresit, fara mari repercusiuni
POOL
Dec 13 2006, 08:42 PM
Eu nu cred ca acest campionat este deja jucat, sa nu uitam ca noi mai avem 3 -4 deplasari dificile, unde e posibil sa pierdem puncte: rapid, steaua, timisoara, otelu si farul. Aici sunt deja 15 puncte in joc. Daca castigam 3 din aceste meciuri, suntem campioni, daca nu o sa tremuram putin.
doggyy86
Dec 13 2006, 08:44 PM
eu zic ca ne sunt suficiente acestea 13 puncte peste oieri iar daca scoatem egal in ghena atunci chiar nu mia avem cum sa pierdem campionatul!
biancap78
Dec 13 2006, 08:51 PM
Ar trebui sa castigam sa castigam in continuare, si ceilalt sa se incurce. 13 puncte sunt multe dar nu suficiente.
dudu1961
Dec 14 2006, 11:15 AM
Daca 13 puncte nu sint suficiente ,ziceti voi insaemna ca nu aveti incredere in echipa si in antrenor ! Cind eram pe locul 2sau 3 in tur altadata si reuseam la sfirsit sa luam campionatul cum era ? Vedeti ca exista o vorba din batrini "nemultumitului i se ia darul "
redlady08
Dec 14 2006, 01:12 PM
mrbodo2002
Dec 14 2006, 01:38 PM
E de ajuns diferenta,dar sper si eu cum a spus Rednic sa facem cat mai multe puncte diferenta;sa ii umilim pe spurkti si pe tigani!!!!!!Pentru a nu avea probleme actionarii nu trebuie sa vanda jucatori si aici am dubii!!! Hai sa bem pana in primavara ca la 13-16 grade merge o bere!!!
doggyy86
Dec 14 2006, 01:52 PM
normal ca sunt suficiente singurii care ne mai pot pune probleme sunt jucatorii si/sau acctionarii!Daca doamne fereste nu luam campionatul nu se v-a spune ca l-a castigat echipa X sau Y ci ca l-am pierdut noi....dar eu sunt mai mult decat sigur ca vom fi campioni cu 3-4 etape inainte de finalul campionatului...desi ciobanii or sa inceapa cu torturile......concluzia e ca trebuie sa fim atenti si sa nu ne culcam pe o ureche!Bravo baieti!
FarfelkugeL
Dec 14 2006, 04:03 PM
E frig la -13 oilor?
doggyy86
Dec 14 2006, 06:37 PM
cred ca a inghetat si **c**ul in ei...si doamne cat imi doresc sa nu prinda nici locul 2!cred ca am fi foarte fericiti cu totii!prefer sa fie crrapid sau cfr-ul decat ei!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.