Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tames - o iubire imposibila?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Anonymous
Jucatorul cu nr. 25 urmarit cu sufletul la gura de un stadion intreg. Pareri impartite venind din toate zonele Nord, Sud, tribuna 1, 2 sau 0: coordonator exceptional/catastrofa...lasa-ne/stai, nu pleca...
Intr-un cuvant Iulian Tames, poate cel mai controversat jucator al momentului la Dinamo. Intr-o linie de mijloc care sta sub amprenta travaliului extraordinar al lui Florentin Petre suporterii asteapta aceeasi determinare si aparitie in joc si de la ceilalti mijlocasi. Tames a fost distribuit in rolul mintii limpezi, a distribuitorului de pase "luminate", a omului care trebuie sa blocheze omul care face constructia adversarului. Din pacate prestatia lui din ultima vreme ridica semne de intrebare, numarul paselor vitale a scazut, al celor letale este in crestere iar acestea din urma sunt cele pe care le observam imediat. Golul de ieri seara a venit dintr-o pasa a lui Tames, dar in 60% din timpul petrecut pe teren a aratat un fotbal dezlanat insistand la nesfarsit cu pase la firul ierbii interceptate in proportie de 95% de inaltii fundasi adversi. In mod evident el nu este un coordonator de exceptie, un jucator care sa-l tii in teren 90 de minute, dar care sa dea 2 pase de gol si sa oblige adversarul sa blocheze la el 2 jucatori pe tot parcursul meciului.
Putere de concentrare redusa? Incertitudinea continuarii cu Dinamo (oare a semnat prelungirea contractului)? Suflul lui Dennis Serban in ceafa? Plafonare tehnica?
Intrebari care vor trebui sa-si gaseasca raspuns cat ma curand - vin inca CEL PUTIN 4 meciuri in competitii UEFA - atat din partea lui, cat si din partea conducerii tehnice si managementului.
Eu personal consider ca trebuie data o sansa lui Pacurar si cred ca nu vom fi dezamagiti.
Anonymous
Tames este un fotbalist extrem de talentat. L-am urmarit de multe ori cu atentie si am observat ca este un jucator de moral. Daca incepe bine de la inceput si ii ies pasele, atunci devine un om foarte important in agrenajul echipei.... Daca incepe prost, atunci are toate sansele sa continue si mai prost... icon_lol.gif
Cainele
Indiscutabil Tames nu merita sa fie titular de drept intrucat din punctul meu de vedere nu este constant in joc...cat despre Dennis Serban...sa mai slabeasca si...vorba aia s-a nascut vedeta moare speranta icon_twisted.gif
Anonymous
si atunci merita sa-l tii in teren 90 de minute in eventualitatea ca POATE da o pasa de gol? daca l-ati urmarit cu sportul - grosul p[aselor au fost la firul ierbii si toate in picioarele aparatorilor. nici o pasa pe sus, nici o fenta de sut sau dribling, ci pac pasa in picioarele aparatorilor!

Ca sa ne facem o parere cat de cat despre dennis serban va trebui sa-l vedem jucand macar 2-3 meciuri (care probabil vor fi mai intai finaluri de meci), dar poate ca intre timp va primi si pacurar alte sanse.
va propun un scenariu interesant: ce-ar fi ca ando sa foloseasca formula tip ptr UCL sau cupa UEFA si alta alcatuire ptr campionat?
Anonymous
In alta ordine de idei: astazi am fost vecin de masa cu iordache, claudiu, dennis, danciu si grigorie. dincolo de faptul ca au fost f. amabil si mi-au dat autografe si au promis ca vor face tot ce le sta in putinta duminica, i-am intrebat daca urmaresc www.dol.ro si au spus ca nu / nu prea, sasa ca le-am explicat cam ce se intampla aici si au parut interesati (mai ales jocul de-a andone).
Apoi - atentie sustinatorii lui tames - le-am spus sa-l roage pe tames sa faca ceva pe teren! raspunsul a fost: "pai si noi asteptam..."
icon_evil.gif
flaviusO
mmm... da' Babicu' unde era ??? :)
mrpitbull
hmmm... IUlian Tames...un jucator bun ... dar care este intr`o forma destul de proasta ca si majoritatea jucatorilor de la dinamo de altfel .... el are nevoie dimp sa`si regaseasca forma care l`a adus sa joace si la echipa nationala .. dar pana atunci cred ca ar cam fi cazul sa fie schimbat .
Cat despre Denis SErban ...nu pot spune prea multe .. decat ca dupa meciul cu Manchester mi`a lasat o impresie destul de buna ... dak ar fi in stare sa joace la fel ...circa 60-70 minute dintr`un meci ar fi perfect
drimacus
Bozo - "si atunci merita sa-l tii in teren 90 de minute in eventualitatea ca POATE da o pasa de gol?"
In conditziile in care ... nimeni nu e instare in momentul de fatza sa dea o pasa de gol ... eu zic ca merita ... cred ca pacurar o sa ajunga peste tames si poate ar trebui lasat un meci 90 de minute sa vedem ce poate ( mie mi-a lasat o impresie excelenta cat a jucat ) , dar probabil ca daca andone nu-l baga inca .. stie el ceva ...
Anonymous
Drimacus - din pacate pana una alta Pacurar nu a mai primit ocazii, dar sunt sigur ca are potential. Din pacate pana nu se va lamuri cine joaca pe pile si cine pe valoare nu stiu ce se va intampla cu echipa. Sper insa ca ando nu va renunta sau macar va trece 100% intr-o tabara, macar stim ceva!!!
RedBoy
Pacurar este din punctul meu de vedere cel mai promitator si talentat jucator pe care il are Dinamo - doar ca are nevoi de meciuri cat mai multe in picioare. cat despre tames e bun doar in lipsa de altceva, nu rupe gura targului nu moare pe teren dar cand isi aduce aminte le are cu balonul - pact insa ca nu are conditie fizica si nu e constant in evolutii...iar talentul e totusi limitat, oricum a semnat - asta e - pacat ins` ca tine locul altora care ar putea " sa explodeze" cum ar fi Pacurar!
flaviusO
QUOTE(RedBoy)
Pacurar este din punctul meu de vedere cel mai promitator si talentat jucator pe care il are Dinamo - doar ca are nevoi de meciuri cat mai multe in picioare. cat despre tames e bun doar in lipsa de altceva, nu rupe gura targului nu moare pe teren dar cand isi aduce aminte le are cu balonul - pact insa ca nu are conditie fizica si nu e constant in evolutii...iar talentul e totusi limitat, oricum a semnat - asta e - pacat ins` ca tine locul altora care ar putea  " sa explodeze" cum ar fi Pacurar!

Nu prea cred. Pacurar pe care-l laudati atat are 22 de ani, din cate stiu eu cat Baltoi, nu e chiar asa tanar. Sa va amintesc ca Marius Niculae e cu 1 an mai batran ca el si cand a plecat?? La ce varsta a fost golgeter. Nu e chiar asa promitator... La varsta asta cred ca trebuia sa fi avut o carte de vizita mai impresionanta.
drimacus
flavius .. asta e cu dus intors .. sunt jucatori care prind varf de forma la varste mici ( gen Niculae , Adi Ilie , Denis Serban, Owen ..etc. ) si jucatori care explodeaza mai greu .. ai auzit tu ceva de cl. niculescu pana pe la 24-25 de ani ? si Danciulescu e un exemplu ( a jucat de tanar la nivel inalt dar parerea mea e ca anul trecut a explodat ) .. Anca de la Cfr are 28 de ani si mai exista exemple ..
flaviusO
In nici un caz nu spun ca Pacurar nu e un jucator care promite, dar parca pana la 22 de ani, Marica, Zicu, M.Niculae si multi altii demonstrasera mai multe. Sper sa confirme. Si mie imi aminteste de Sabau, sper sa nu se accidenteze asa des ca el. Claudiu Niculescu era bun si pe la 24-25 de ani, iar Anca chiar nu ma impresioneaza asa mult. Tames de exemplu marca la Varsovia la varsta de 22 de ani.
RedBoy
E una pesta alta se pare ca ne pricopsim cu trei australieni -
"alți trei fotbaliști de la Antipozi au ajuns prin intermediul impresarului Marcel Popescu în România. Dustin Wells, Mitchell Johnson și Ryan Griffiths se antrenează cu Dinamo în această săptămînă și așteaptă ca Ioan Andone să se pronunțe în privința lor".
"doi fotbaliști au evoluat în ultimul sezon la Newcastle United, Johnson ca mijlocaș ofensiv, iar Griffiths, fundaș stînga, el fiind în competiție cu Jon McKain la naționala de tineret a Australiei".
Misca bine fotbaliștii de la Antipozi in cazul Nationalului - poate avem si noi noroc cu astia!
Anonymous
nu cred ca varsta reprezinta elementul esential, este vorba de talent, munca si responsabilitate pe teren si in afara lui. sigur ca daca un jucator BUN (nu vreau sa zic mai mult) ramane prea mult timp in divizie inferioare exista sanse mici ca sa apara in marea performanta - dar asta e treaba scout-ilor fiecarui club, inclusiv a staff-ului tehnic.
flaviusO
Scouterii nostri sunt cam beti in ultimul timp. Una peste alta, cati australieni pot sa mai vina ca la ce nationala de cacao au, nu cred ca pot avea atatia jucatori buni. De ce nu i-a adus in intersezon si ii ia acuma??
RedBoy
intreaba l pe Marcel Popescu apropo Griffiths - fundaș stînga este în competiție directa cu Jon McKain la naționala de tineret a Australiei.
sa vedem ce va spune Ando acum despre ei ! daca are nevoie de ei sau nu - oricum mai bine asa decat daia din B!
Anonymous
QUOTE(flaviusO)
Scouterii nostri sunt cam beti in ultimul timp. Una peste alta, cati australieni pot sa mai vina ca la ce nationala de cacao au, nu cred ca pot avea atatia jucatori buni. De ce nu i-a adus in intersezon si ii ia acuma??

Flavius, cred ca momentul este bun acum, dupa olimpiada si mai ales dupa ce s-a demonstrat ca se pot acomoda si mai ales cred ca sunt mai ieftini decat multi jucatori din romania - la aceeasi valoare. Gandeste-te ca pentru ei europa e la 2 zile cu avionul asa ca stiu bine ca si un start bun aici poate fi o trambulina valabila pentru vestul europei dupa 2-3 ani daca confirma si daca joaca la un club de varf! iar aici nu intra in discutie decat cele 3 cluburi mari din bucuresti - la national aia doi au venit ata dupa McKain (care nu uita ca a prins titular la olimpiada dupa ce a inceput sa fie titular la national)
flaviusO
Ar fi bun un fundas stanga valoros la echipa. Ce fizic are? Tot asa ca McKain sau ca Twaite ca ar fi bun de tot sa fie si solid.
flaviusO
Inca ceva foarte important - astia sunt profesionisti, au scoala facuta la timp (in fotbal ma refer). McBreen ala de pe la Craiova sper sa fie exceptia care sa confirme regula.
Anonymous
dupa cum vedeti, spre bucuria mea, Tames si-a facut rost de pozitie f. avantajoasa pentru echipa pe banca de rezerve...ultima lui aparitie intr-un joc a constituit-o sprijinul neprecupetit acordat rapidului ptr golul de 1-2...
as vrea sa stiu daca cineva ii simte lipsa...
catzel
hmmm..nu cred ca ii simte careva lipsa lui tames. poate ando care a tot vrut de la el sa isi revina. :) si poate ca daca se tunde nu mai e asa de bezmetic si reuseste sa trimita pase spre atacantii nostrii nu in bocancii aparatorilor adversi o sa ii simtim lipsa candva :)
Anonymous
din pacate spectrul intoarcerii pe teren nu ne paraseste...tames inclus in lotul ptr meciul cu braila...doamne fereste!!!
florin_80
Ba,mai mult,se pare ca va fi si titular. icon_twisted.gif
UNGUREANU ROBERT
cred ca pe postul pe care joaca suntem acoperiti asa ca trebuie sa mai rulam jucatori, nu mai avem ce sa pierdem. partea proasta este ca a inceput sa nu ma mai doara o infrangere. cereti pareri despre jucatorii de la DINAMO. OK poate o sa ma pronunt cand o sa-mi spuneti care dintre ei joaca pt DINAMO si nu pt bani.
Anonymous
cu durere in suflet va informez ca pletoasa catastrofa a incercat sa loveasca mingea in ultimele minute ale meciului de cupa...multumesc public coechipierilor sai care nu i-au pasat si i-au acoperit greselile de plasament!!
flaviusO
auzi mah Bozo, tu chiar n-ai timp de hattrick?? remarcile tale siropoase ar delecta cu siguranta si conferinta din hattrick :)
static
@flavisO: Ce echipa ai tu in hattrick?
flaviusO
FC Dinamo Bucureşti (186662)
Anonymous
bozo - hattrick = varza....he,he,he... :shock:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.