Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Deplasari
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
Pages: 1, 2, 3
Red District IS
QUOTE(Capirossi @ 28 Jan 2007, 13:07) *
Si 3 nopti unde va cazati ? Cat ccsta ? Malaga - Lisabona dus-intors cat costa ?

aventura man...adrenalina...
speram sa inchiriem o masina care sa ne dea libertate de miscare .... ne scoatem si ca pret....si se poate si dormi in ea...
daca nu....e 100 euro malaga-lisabona si retur cu autocarul...se merge noaptea...deci iata si cazarea...
ilievirgil87
suna interesant dar am platit deja cu PCH .. HAITA_DINAMO.gif si oricum e mai fara "adrenalina" dar mai sigur :P bilete de unde va veti lua ??
ilievirgil87
s-a ieftinit ...205 Euro bananasmile.gif bananasmile.gif yupiiii imi iau 60 euro inapoi!! cred :D
FarfelkugeL
DEPLASARE LISABONA / DOAR 30 DE LOCURI LIBERE, IAR EXCURSIA S-A IEFTINIT!!!

Peluza Catalin Hildan anunta ca au mai ramas doar 30 de locuri libere in charterul cu care fanii se vor deplasa la Lisabona. Excursia la Lisabona s-a ieftinit, iar posesorii de legitimatii de suporter care au efectuat deja plata vor primi o parte din bani inapoi. Astfel noul pret este de 205 euro pentru posesorii de legitimatii de suporter, iar pentru fanii care nu au legitimatii pretul ramane 330 de euro. Ramane valabila optiunea cu cazare la hotel care costa 20 de euro in plus. Pretul include biletul de avion, biletul de meci si pretul transferului cu autocarul la/de la aeroport.

Concurs PCH / DinamoMania: Castiga 5 legitimatii de suporter cu care poti merge la Lisabona la pret redus!
Peluza Catalin Hildan ofera 5 legitimatii de suporter fanilor care vor trimite un mail la DinamoMania cu raspunsul la intrebarea: Spune 5 dintre gruparile ultras din PCH. Trimite un mail la webmaster@dinamomania.net si 5 suporteri care raspund corect castiga cate o legitimatie de suporter PCH. La concurs pot participa numai cei care vor sa merga la Lisabona!!!
Red District IS
QUOTE(FarfelkugeL @ 29 Jan 2007, 21:54) *
DEPLASARE LISABONA / DOAR 30 DE LOCURI LIBERE, IAR EXCURSIA S-A IEFTINIT!!!
Peluza Catalin Hildan anunta ca au mai ramas doar 30 de locuri libere in charterul cu care fanii se vor deplasa la Lisabona. Excursia la Lisabona s-a ieftinit, iar posesorii de legitimatii de suporter care au efectuat deja plata vor primi o parte din bani inapoi. Astfel noul pret este de 205 euro pentru posesorii de legitimatii de suporter, iar pentru fanii care nu au legitimatii pretul ramane 330 de euro. Ramane valabila optiunea cu cazare la hotel care costa 20 de euro in plus. Pretul include biletul de avion, biletul de meci si pretul transferului cu autocarul la/de la aeroport.

Concurs PCH / DinamoMania: Castiga 5 legitimatii de suporter cu care poti merge la Lisabona la pret redus!
Peluza Catalin Hildan ofera 5 legitimatii de suporter fanilor care vor trimite un mail la DinamoMania cu raspunsul la intrebarea: Spune 5 dintre gruparile ultras din PCH. Trimite un mail la webmaster@dinamomania.net si 5 suporteri care raspund corect castiga cate o legitimatie de suporter PCH. La concurs pot participa numai cei care vor sa merga la Lisabona!!!

cum de s-a ieftinit????
ilievirgil87
e concurenta pt deplasarea voastra via malaga icon_mrgreen.gif
FarfelkugeL
Excursie la Lisabona!

Mai este doar o saptamana pana la primul meci cu Benfica Lisabona. Ne face placere sa va informam ca FC Dinamo Bucuresti organizeaza un zbor charter pentru cei care doresc sa insoteasca echipa la Lisabona, parteneri de imagine, apropiati ai clubului, sustinatori sau reprezentanti mass-media, etc, la partida programata miercurea viitoare, pe stadionul Benficai. Plecarea va fi in data de 13 februarie, ora 10.00, de pe aeroportul Baneasa, iar intoarcerea in 14 februarie, imediat dupa incheierea partidei.

Oferta

Costul pachetului turistic este de 585 euro / persoana in camera dubla (supliment single 30 euro) si include:
-Transport zbor charter Bucuresti-Lisabona-Bucuresti
-Cazare hotel 4 stele in Lisabona
-Cina 13 februarie, mic dejun 14 februarie
-Transferuri locale (inclusiv la stadion pentru meci)
-Taxe de aeroport
-Bilet de meci

Nu ezitati sa sunati!

Deplasarea in Portugalia se va realiza prin intermediul agentiei Neli Voyages, relatii la numarul de telefon (021) 222.15.12. De asemenea, alte amanunte in ceea ce priveste aceasta excursie puteti afla si de la un reprezentant al clubului din Soseaua Stefan cel Mare, Mirela Statescu, la numarul de telefon 0742.10.33.15.

http://www.fcdinamo.ro/arhiva.php?arhiva=s...&stire=2922
FCD_CJ
Deplasare pt meciul de pe 22 feb...Dinamo-Benfica! Deplasare pt doritorii din cluj-napoca...14 locuri disponibile!
Pt.detalii 0746943738! Astept telefoanele voastre pana pe data de 18 feb!

Oriunde,Oricand pt.Culori!
Capirossi
Drum bun celor care pleaca maine catre Lisabona.
juve28
am si eu o intrebare.fani ai lui Dinamo din arad de exemplu pot intra la meci(cand joaca Dinamo la uta)cu galeria lui Dinamo?si daca da tre sa isi plateasca biletul? poate sa imi raspunda si mie cineva? busted_blue.gif
rew
la stiaua se poate intra fara bilet ?

Cine vrea sa vada meciu trebuie sa aiba bilet, chiar si in peluza. Cei care vor sa intre "cu galeria" trebuie sa aiba legitimatie de suporter pentru a beneficia de 'reciprocitate', daca s-o fi convenit la asa ceva cu clubul UTA.
Red District IS
mi-a iesit deplasarea la Lisabona pana la urma....
din Malaga(unde am fost si pe stadionul La Rosaleda)..am plecat cu autocarul...
la Lisabona m-am cazat in centru la o pensiune...15 euro...single...LOL
am fost si pe stadionul lui Sporting...
la intoarcere am poposit in Marbella, pentru cine cunoaste...

a fost fain!

PS: brrrrr ce frig e in tara.... verystrange.gif
Max
Doar atat? Fete, bautura, alea ,alea 010.gif
rew
Cred ca cea mai tare a fost deplasarea prin Barcelona. Am prins si un meci pe Nou Camp, 2 goluri Ronaldinho, am vazut si stadionu lu Espanyol si jumate din cel mai fain oras european.

chiar ca e frig in tara, am venit de acolo in tricou si astia ne asteptau cu geru la usa avionului.
anmini
QUOTE(Red District IS @ 19 Feb 2007, 18:32) *
mi-a iesit deplasarea la Lisabona pana la urma....
din Malaga(unde am fost si pe stadionul La Rosaleda)..am plecat cu autocarul...
la Lisabona m-am cazat in centru la o pensiune...15 euro...single...LOL
am fost si pe stadionul lui Sporting...
la intoarcere am poposit in Marbella, pentru cine cunoaste...

a fost fain!

PS: brrrrr ce frig e in tara.... verystrange.gif

tu erai langa eusebio, de nu mai avea loc lumea sa faca poze dupa meci? doglaugh.gif
Red District IS
QUOTE(anmini @ 19 Feb 2007, 18:50) *
tu erai langa eusebio, de nu mai avea loc lumea sa faca poze dupa meci? doglaugh.gif

LOL ce va mai ingramadeati pe acolo...m-am lasat pagubash... crazysanta.gif

QUOTE(m@x @ 19 Feb 2007, 18:35) *
Doar atat? Fete, bautura, alea ,alea 010.gif

aici se merge inchis icon_mrgreen.gif

inca ceva...am avut un om care in ziua meciului a urcat pe Sierra Nevada, langa Granada..ducand culorile alb-rosii la peste 3000m
rednorth
Mai, nu mergeti inchis, ca o sa va obisnuiti, si apoi o sa inceapa sa va placa.Mai bagati si voi divertisment. icon_redface.gif
anmini
doglaugh.gif da, rednorth, divertisment d-ala cu sagres........ai?ca buna mai era. football.gif
Red District IS
QUOTE(rednorth @ 19 Feb 2007, 23:49) *
Mai, nu mergeti inchis, ca o sa va obisnuiti, si apoi o sa inceapa sa va placa.Mai bagati si voi divertisment. icon_redface.gif

mersul inchis se refera la faptul ca nu spunem...nu ca nu facem... icon_mrgreen.gif

si apropo...super bock era mai buna decat sagres....
Antispring
Super Bock verde cu lamaie era cam bine... in rest... Sagres.
anmini
antispringu, cine stie cunoaste. allez sagres, vorba lu' conasu rednorth......ca tare bine mai era... doglaugh.gif

Daca ati fost pe Da Luz, ati fost si la Cathedral de Cerveja? Vorba lu' ala mic, negru, de respira greu........laser, frate. icon_rolleyes.gif

http://img169.imageshack.us/my.php?image=dsc00461fm6.jpg

http://img169.imageshack.us/my.php?image=dsc00463eo3.jpg
Capirossi
QUOTE(anmini @ 20 Feb 2007, 22:04) *
antispringu, cine stie cunoaste. allez sagres, vorba lu' conasu rednorth......ca tare bine mai era... doglaugh.gif

Daca ati fost pe Da Luz, ati fost si la Cathedral de Cerveja? Vorba lu' ala mic, negru, de respira greu........laser, frate. icon_rolleyes.gif

http://img169.imageshack.us/my.php?image=dsc00461fm6.jpg

http://img169.imageshack.us/my.php?image=dsc00463eo3.jpg

Nu vad altaru', preotii, enoriasii... S-o fi lasat Cerveja in calcaie? bananasmile.gif
Red District IS
QUOTE(anmini @ 20 Feb 2007, 22:04) *

vai...asta am ratat-o icon_redface.gif stupidemoticon0rv.gif 149.gif damm.gif
Kity_reddog
Cainii din Reghin se vor deplasa si ei in numar de 11 la meciul meciurilor
andox
Cu ce mergeti din Reghin ? eu plec din Sighisoara cu trenu.
cesc dinamo
sal baieti is un superter de al vostru foarte infocat si as vrea sa merg in galerie la meciul de la timisoara.Sunt student la timisoara si as vrea sa vin galerie la Dinamo.la ce ora veniti?unde sa va astept?dati-mi si mie informati va rog cu privire unde ne putem intalni.HAI Dinamo
FarfelkugeL
Timisorean deghizat?
cesc dinamo
nu sunt.sunt din alta localitate,aici doar invatz.va rog daca se poate sa imi dati amanunte ale deplasarii voastre la timisoara.Cand ajungeti,unde sa va astept.Forza Dinamo!ciao

am fost la mai multe meciuri ale echipei.cel mai recent este meciul de la bucuresti cu benfica
razvan_fcd
QUOTE(cesc Dinamo @ 2 Mar 2007, 17:46) *
sal baieti is un superter de al vostru foarte infocat si as vrea sa merg in galerie la meciul de la timisoara.Sunt student la timisoara si as vrea sa vin galerie la Dinamo.la ce ora veniti?unde sa va astept?dati-mi si mie informati va rog cu privire unde ne putem intalni.HAI Dinamo

:)) lasa-te ba in p..a mea ca esti penibil.chiar asa prosti ne crezi?uite daca vrei informatii:vom veni cu bicicletele si ne intalnim la ora 6 in centru.vom fi "grupati" cate 4-5 maxim ,cu treninguri cu Dinamo si fulare la gat.hei hei Dinamo
gunshot.gif
Ankutza
QUOTE(cesc Dinamo @ 2 Mar 2007, 17:31) *
am fost la mai multe meciuri ale echipei.cel mai recent este meciul de la bucuresti cu benfica

vrem dovezi .... doglaugh.gif bananasmile.gif
Ashtray
Dovezi pe naiba...e vreun cercopitec pulist care are chef de bataie.Si in nici un caz nu vorbeste ca un student.
Ankutza
pai cu siguranta este ... dar ca sa dovedeasca contrariul .... doveeeezi ... poza de la meci cu el boxing.gif drunk.gif
Ankutza
ca bine zici ... thumb.gif
ilievirgil87
s-a inregistrat ieri omul ca sa afle informatia asta in mod special crazy.gif ce o crede ca noi nu avem ochi sa vedem si nas sa mirosm...offff saracutzul e el
gavros
QUOTE(cesc Dinamo @ 2 Mar 2007, 16:46) *

gata nu te mai intereseaza
Ankutza
se pare ca nu i-a reusit "afacerea" rofl.gif
mitareddog
In gara la ARAD e bine daca ne intilnim?
Capirossi
Sunt student la timisoara si as vrea sa vin galerie la Dinamo.la ce ora veniti?unde sa va astept?dati-mi si mie informati va rog cu privire unde ne putem intalni
Rau a ajuns invatamantul universitar de pe malurile Begai. Asta cred ca da Kentu' cu TIR-u'. Sau o fi " student " cum a fost si iancu pt. prea putin timp ?
miza
buna!
vreau sa vin la meciul lui Dinamo cu Craiova si va rog sa-mi dati o sugestie cum sa-mi procur biletul,eu fiind din provincie(Brasov);am incercat pe niste siteuri pe care s erezerva si se cumpara bilete,dar n-am reusit.va multumesc mult!
stef 22
Gasesti bilete la casele de la stadion inainte de meci....100%
miza
mersi mult!
FarfelkugeL
Gata cu ironiile.
miza
niciodata in alb albastru....echipamentul meu are doar 2 culori ROSU-ALB
FarfelkugeL
PCH / Deplasare la Arad

Peluza Catalin Hildan organizeaza deplasarea gratuita la meciul de duminica de la Arad pentru fanii dinamovisti posesori ai legitimatiei de suporter. Suporterii sint ateptati in fata stadionului Dinamo simbata 17 martie, la ora 22.
Legitimatiile de suporter se pot procura, la pretul de 50 lei, de la magazinul clubului pina vineri sau inaintea plecarii de la liderii PCH. Pretul deplasarii pentru cei fara legitimatie de suporter este de 65 lei.
Radu10mai
ce noroc pe voi cei din Bucuresti, tot fara sa platitzi deplasarile mergeti!! complaining.gif
clau_red_dog
salut,sunt din iasi si sunt suporter Dinamo.am o intrebare pt cei din oras si din tara care vin sambata la meci.stabilim un punct de intalnire sau vine fiecare pe cont propriu? HAITA_DINAMO.gif
rew
Clau, punctul de intilnire e la stadion. Suporterii care vin din oras sau din tara se aduna de obicei la intrarea in sectorul rezervat galeriei oaspete. De regula se asteapta venirea suporterilor din Bucuresti ca sa intre toti odata. Daca bucurestenii intirzie sau daca pe jandarmi ii duce mintea mai mult decit pe bastonu din dotare se permite accesul localnicilor mai devreme.
andyboy
ce deplasare frumoasa o sa fie:X::X...10 ore de mers pe drum...chiar mai mult...cu ajutorul jandarmilor:))...
nwa | TFS
Sper sa vina cat mai multa lume...La Constanta ma asteptam sa fim mai multi...Veniti fratilor la meciuri mai ales ca suntem campioni...veniti si in depls sa le aratam la astia ce inseamna Dinamo HAITA_DINAMO.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.