Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Deplasari
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
Pages: 1, 2, 3
Radu10mai
abia astept, deplasarea de la Iasi!
coolio
Daca mergi tu se amana sarbatoarea......sau ai spart gheata??? doglaugh.gif
Lasa-i macar pe altii sa se bucure, nu fi egoist. icon_rolleyes.gif
Capirossi
lightning.gif Vestea proasta : nu ne-am calificat direct in grupele C L.
bananasmile.gif Vestea buna : putem prinde o deplasare externa in plus.
Radu10mai
QUOTE(coolio @ 2 May 2007, 21:38) *
Daca mergi tu se amana sarbatoarea......sau ai spart gheata??? doglaugh.gif
Lasa-i macar pe altii sa se bucure, nu fi egoist. icon_rolleyes.gif

nu am spart gheatza...inca, dar la egaluri am fost...si ajunge... bananasmile.gif
andyboy
care merge la IASI???cat mai multiiii...la iasi va fi inceputul sarbatoririi titlului...restu la BUCURESTI :P
skypynel
salut as dori sa stiu si eu cand se pot procura legitimatiile PCH pentru sezonul acesta si cat costa?
a si de unde :)
multumesc anticipat
Cai Lun
Arde?
skypynel
e bine de stiut pentru ca eu vreau sa procur din timp
FarfelkugeL
QUOTE(Radu10mai @ 16 Mar 2007, 12:35) *
ce noroc pe voi cei din Bucuresti, tot fara sa platitzi deplasarile mergeti!! complaining.gif

Nu mai vorbi aiurea...

Si legitimatiile inca nu se stie nimic de ele, mai e timp :)

PS: cata lume din Bucuresti o sa fie la Constanta la meci ca pica si in weekend :D
FarfelkugeL
ABONAMENTE SI LEGITIMATII

Incepand din acest an, cardul PCH emis de ultrasii din Peluza Nord va avea un nou design. Daca pana in acest an el era din carton, incepand din sezonul 2007-2008, va avea aspectul unui card bancar. Daca achizitionati un card PCH puteti beneficia de deplasari interne gratuite alaturi de PCH, preturi promotionale la deplasarile externe si intrare gratuita la petrecerea anuala "10 Mai 1997". Pretul unui card PCH este de 70 de RON.

Abonamentul emis de FC Dinamo in Peluza Catalin Hildan pentru sezonul 2007-2008 va avea probabil pretul de 80 RON.
al314ru
revin si eu cu o intrebare :cand se pun in vanzare cardurile pch?. se apropie meciul de la buzau si as dori sa merg sa sustin echipa mai ales ca buzaul e plin de spurcatzi.
FarfelkugeL
Referitor la ultimele informatii eronate, aparute in aceasta dimineata intr-un cotidian de sport, Biroul de Presa al clubului tine sa precizeze prin intermediul site-ului oficial ca FC Dinamo Bucuresti nu si-a sustinut suporterii, in ultimii ani, din punct de vedere financiar, bilete, transport la meciurile din provincie, etc. Toate activitatile fanilor dinamovisti sunt organizate, de cativa ani, de Societatea Suporterilor Dinamovisti (S.S.D.), care nu are nici o legatura, din punct de vedere juridic, cu clubul din Soseaua Stefan cel Mare. De asemenea, pentru o corecta informare a opiniei publice, membrii Consiliului de Administratie s-au reunit luni in cadrul unei sedinte, programata inca de saptamana trecuta, fara nici o legatura cu evenimentele de la Buzau, din prima etapa a campionatului.

http://www.fcdinamo.ro/arhiva.php?arhiva=s...&stire=4009
edy
Mie unul mi-a placut la buzau...

Abia astept cta bananasmile.gif bananasmile.gif
Kroegger
E uite ca s-a amanat deplasarea de la Cta....Mai mult timp pentru a ne dedica meciului cu Lazio!
red_berceni
Cine merge la iasi sambata la meci ... sper sa fie cati mai multi caini de cat a fost ultima data ... bananasmile.gif
Jose_DINAMO
Salut! Sunt din Iasi si as vrea sa intreb cum as putea intra la meciul de dieseara in sectorul galeriei dinamoviste.Daca mai poate da cineva un reply..
Hai Dinamo!
rew
Astepti in parcarea aia de linga intrarea noastra pina vine galeria de la Bucuresti sau intri cind se string mai multi ieseni si va lasa sa intrati pe stadion. Cel mai bine te orientezi la fata locului.
red_berceni
bah ce se aude de meciu de joi 27-09-2007 cu Progresul in Cupa Romaniei ... Cum mergem ... ne intalnim La Stefan Cel Mare si mergem grupat sau fiecare cum apuca si ne intalnim in controceni ?????
Clau_Goool
Alo, gara ??? Nu mai dezinformati populatia dinamovista. Meciul se joaca pe Lia Manoliu !!! Trezirea !!!
PS : Am gresit, cica se joaca pe Cotroceni , my bad ...
FarfelkugeL
Alo, gara ???

icon_mrgreen.gif

Ce imi plac intrebarile astea acide :))
Ionut Horatiu
am si eu o intrebare... se deplaseaza galeria la meciu` cu cfr`istii ? HAITA_DINAMO.gif
FarfelkugeL
Da.
Capirossi
S-a mai umplut avionu' ala de Gotteborg ?
kiss_vladutz
Cum por obtine bilet pt cluj???In peluza,logic!Sunt din Dej!
Clau_Goool
Te duci la stadion si iti cumperi un bilet sau il suni pe securistul de Muresan si iti da el unul ... icon_mrgreen.gif
nwa | TFS
PCH cand si cu ce pleaca la Cluj ?
FarfelkugeL
Peluza Catalin Hildan organizeaza deplasarea la Cluj pentru meciul cu CFR. Suporterii posesori de card PCH sint asteptati duminica la ora 9, in fata stadionului Dinamo. Pentru cei care nu au card PCH costul deplasarii este de 50 lei. Cardul PCH se poate achizitiona de la magazinul clubului contra sumei de 70 lei.
Ashtray
Succes baieti, sper ca macar voi sa fiti la inaltime...
P.S: Bag păstîrnacul in ele bilete :(
razvan_fcd
ba terminati si nu va mai luati dupa presa...la fiecare meci mai sunt bilete si la ora meciului la casa de la intrarea oaspetilor...asa ca vedeti-va de treaba.daca vreti sa intrati la meci sigur intrati
tyty_red_dog
salut la toti dinamovistii. o intrebare am si eo. eu sunt din provincie si la meciu cu galati de saptamana viitoare vreau sa pot fi alaturi de galeria dinamovista cum pot face asta.ce trebuie sa fac ca sa pot intra in galeria la meciul asta??? vreau sa stiti ca sntem 10 persoane toti dinamovisti. plz plz plz cine ma poate ajuta sa intre la id asta tyty_nigar urgent plz plz
Florin_Dinamo
Sunt suporter al lui Dinamo din Timisoara si vreau sa fiu prezent sambata la meci, in galerie la Dinamo evident. Cum pot face asta evitand incidentele intre suporteri?
rew
Nu exista alt raspuns decit "cu grija". Vii fara sa faci scandal la intrarea din peluza nord. Cred ca o sa fie o casa de bilete pt oaspeti sau macar un cetatean cu bilete la intrarea in stadion.
Duke
vreau si eu sa stiu cati vin de prin Timisoara...si Florine...mai lasa fara incidente sau alte chestii, ca asa ai zis si cand a venit Dinamo la Timisoara...nu vor exista, daca vor exista....stand your ground and fight:) Nu mai fi asa stresat. Deci, cati suntem din Timisoara?!
andrei_pch
dupa meciu cu urziceniu urmeaza meciul cu brasov...sa speram ca va fi plina peluza dinamovista...
SaDraN
Salut cum pot sa fac rost de bilet la dinamo in galerie la meciu cu Franarii din cluj ?? Am citit pe site la ei ca doar cu buletin de bucuresti si numai 1 bilet /buletin daca veniti din bucuresti in deplasare acuma la cluj lasati un id de mess sa vb multumesc! mușețel Frana!!
AndreyPkr
vreau si yo detalii despere deplasarea de la Urziceni de Duminica...Am legitimatie PCH facuta sapt asta...dar nu stiu ora de plecare si detaliile deplasarii...un ajtor de la un caine rosu va rog....ID: andrey90n@yahoo.com

Rstefan
Sal Baieti sunt din Braila si as dori si eu sa merg la meci la Galati , Dar vreau sa stau alaturi de DINAMOVISTI nu sa stau cu moldoveni cum pot face sa ma altur voua astept un raspuns cat mai repede daca se poate pentru ca sambata e meciu dupa cum stiti

MULTUMESC ANITICIPAT! ultras.gif
reddog22
sunt Brailean...si as vrea sa merg impreuna cu un tovaras la meciul otelul galati - Dinamo Bucuresti si sa fim in galeria echipei Dinamo..deoarece suntem dinamovisti convinsi...daca e cineva care vine de la ucuresti in deplasare la Galati..impreuna cu galeria..sa bage id'ul meu in lista...daca e sa ma ajute...sa imi zica cum pot intra in galeria Dinamovista P.S. id'ul meu este miron_alex1994
BiancoRossi1
Sunt din Bucuresti,merg regulat in PCH si vreau sa merg in deplasare la oi.Cu cine pot sa vorbesc pentru bilete?
stere13
QUOTE(BiancoRossi1 @ Apr 16 2011, 04:18 PM) *
Sunt din Bucuresti,merg regulat in PCH si vreau sa merg in deplasare la oi.Cu cine pot sa vorbesc pentru bilete?

Ma intereseaza acelasi lucru:)
stere13
NU inteleg de ce ati mutat topicul... nu vedeti ca in topicul asta se vorbeste de 2 ori o data la 2 ani?
Cai Lun
Daca te mai ia gura pe dinainte si te apuci de vorbit fara sa verifici, iti vei lua un mare si binemeritat BAN!

UITA-TE AICI.
yami_rq
am o intrebare. vreau sa merg la medias sunt din tm...as ajunge pe la vreo 5 in medias...am nevoie de bilet ca sa intru cu galeria sau ce trebuie sa fac ca sa intru cu ei ?
rew
Anii trecuti era bataie pe bilete la Medias, statea lumea si pe case, pe dealurile de linga stadion. In schimb anu asta doar jumate de peluza a fost ocupata, iar cu meci la ora 10 seara sigur inca mai pierd clienti. Cind o aparea pe site anuntul cu deplasarea galeriei la meci, poti sa suni la numarul de telefon care o fi afisat si vorbesti cu baietii sa-ti tina si tie bilet(e).
FarfelkugeL
Fanii dinamoviști doresc ca echipa lui Liviu Ciobotariu să continue parcursul fără înfrângere din acest debut de sezon și după meciul din Europa League, de pe terenul echipei Vorskla Poltava, astfel că încă de luni au început pregătirile pentru deplasarea suporterilor "câinilor".

AsPCH organizează deplasarea în Ucraina cu autocare, costul transportului este de 45 de euro pentru posesorii de Carduri de Membru AsPCH iar pentru restul suporterilor 55 euro.

- Plecare miercuri, 17 august, ora 14.30 din fața stadionului Dinamo.
- Se ajunge joi după-masă la Poltava
- Întoarcerea imediat după meci.

Înscrierile se fac la magazinul clubului, plata se face în euro, este nevoie de pașaport. Prețul biletelor este estimat la 4 euro. Fanii au și un număr de telefon de unde pot fi solicitate informații: 0723.669.332.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.