FarfelkugeL
Dec 8 2006, 04:44 PM
Magazinul de prezentare al "cainilor" va fi prezent si la Tg. Jiu, asa cum si-a obisnuit suporterii la toate deplasarile in provincie. Fanii ros-albilor isi pot achizitiona de la "Dinamobil" noua colectie de iarna cu insemnele clubului din Soseaua Stefan cel Mare, printre care si tricourile cu chipul lui Claudiu Niculescu. Noile tricouri de culoare rosie cu Claudiu Niculescu (foto) costa 60 RON, avand si autograful atacantului dinamovist.
Programul Dinamobilului
"Dinamobilul" va ajunge sambata la Tg. Jiu, in jurul orei 17.00, si va putea fi vazut la Hotel Brancusi, acolo unde echipa lui Mircea Rednic va ramane peste noapte. Magazinul de prezentare al lui Dinamo va fi prezent si la stadionul "Municipal" din Tg. Jiu, duminica, in ziua meciului, dupa ora 11.00. Pentru fanii clubului mai exista insa si alte atractii si materiale promotionale, dupa cum urmeaza:
Fular: 25 RON
Esarfa: 25 RON
Sapca: 25 RON
Fes: 20 RON
Magnet frigider: 4 RON
Pix: 3 RON
Tricou Claudiu Niculescu cu autograf: 60
Ceas: 35 RON
Geaca: 180 RON
Fanion: 25 RON
Joben: 25 RON
Minge: 60 RON

[img]http://www.fcdinamo.ro/poze/stiri/2826_2.jpg[/img]
[img]http://www.fcdinamo.ro/poze/stiri/2826_3.jpg[/img]
http://www.fcdinamo.ro/noutati.php
FarfelkugeL
Feb 28 2007, 04:22 PM
Dinamobilul la Sibiu, Medias si Alba Iulia!
In atentia tuturor suporterilor dinamovisti din Sibiu, Medias, Alba Iulia si din localitatile apropiate! Inaintea partidei de la Timisoara, cu Poli (duminica, ora 20.00), "Dinamobilul" va fi prezent la Sibiu, la Medias si la Alba Iulia, dupa programul prezentat mai jos, asa cum si-a obisnuit fanii inaintea tuturor meciurilor programate in afara Bucurestiului.
Programul "Dinamobilului"
Joi, Sibiu, ora 13.00-18.00, Piata Unirii, centrul orasului
Vineri, Medias, ora 11.00-14.30, Piata Corneliu Coposu, in fata Primariei
Vineri, Alba Iulia, ora 16.00-19.00, in fata Hotelului Cetate
Sambata, Alba Iulia, ora 10.00-13.00, in fata Hotelului Cetate
Duminica, Timisoara, ora 10.00-14.00
Oferta "Dinamobilului"
Tricou replica Dinamo: 50 RON
Sapca Dinamo: 25 RON
Fular Dinamo: 25 RON
Pix: 3 RON
Fanion: 10 RON
Minge Dinamo: 60 RON
Tricou bumbac Dinamo: 50 RON
http://www.fcdinamo.ro/arhiva.php?arhiva=s...&stire=2963
FarfelkugeL
Feb 28 2007, 04:37 PM
SkorpionBv
Mar 24 2007, 05:01 PM
Pe cand si pe la Brasov Dinamobilul?
ayrton
Mar 29 2007, 01:03 PM
Pai pe cand o promova o echipa locala, ca sa vina Dinamo sa joace acolo.
coolio
Mar 29 2007, 07:10 PM
Mai nou cine stie pe unde ajunge cu amicalele astea.
Ar fi frumos sa vina si prin Ardeal, dar nu cu toti pustii de la echipa a II-a.....
FarfelkugeL
Sep 13 2007, 10:51 AM
Dinamobilul la Iasi
"Dinamobilul", magazinul de prezentare al ros-albilor, va ajunge vineri la Iasi, in jurul orei 17.00, la Hotel Concordia. Sambata, in ziua meciului, "Dinamobilul" va putea fi vazut in centrul orasului, la Palatul Culturii, incepand cu ora 10.00, cu o oferta impresionanta in alb si rosu:
Tricou de joc Dinamo, marca Nike (alb): 169 RON
Tricou de joc Dinamo, marca Nike (rosu): 169 RON
Sort Dinamo, marca Nike: 77 RON
Trening Dinamo, marca Nike: 399 RON
Tricou de antrenament Dinamo, marca Nike: 95 RON
Tricou de antrenament Dinamo: 35 RON
Umbrela Dinamo: 30 RON
Geaca fas Dinamo: 65 RON
Breloc: 10 RON
Pix Dinamo: 3 RON
Revista Oficiala Dinamo: 5 RON
mihaiul90
Sep 13 2007, 01:43 PM
Ce furaciune era la magazinul clubului din Bucuresti, un tricou de joc il dadeau cu 300 ron, iar la DinamoMobil e 169...
Bascanu
Sep 13 2007, 01:45 PM
erau si cu 169 si cu 300. Sunt modele diferite....
FarfelkugeL
Sep 29 2007, 11:37 AM
"Dinamobilul" la Cluj
Magazinul pe patru roti al dinamovistilor va ajunge la Cluj inca de sambata dimineata. Maine, in jurul orei 10.00, "Dinamobilul" va putea fi vazut in fata hotelului Rimini, iar duminica se va afla in centrul orasului, in Piata Unirii.
red_dog[Al3x]
Oct 15 2007, 09:28 PM
@FarfelkugeL
PLS pune si u programul DinaMobilului la Tg-Jiu.. cand vine si de la ce ore e deschis.. :D
MULTUMESC anticipat !
PS: sper sa vina si din tg-jiu suporteri cel putin eo o sa vin cu inca vreo 10 cam asa preteni..
Cu DINAMO la bine si la greu ! :P
FarfelkugeL
Oct 16 2007, 09:55 AM
Azi, maine sau cel mai sigur vineri se stabileste programul. Cum aflu iti spun.
FarfelkugeL
Oct 19 2007, 12:32 PM
"Dinamobilul" la Tg. Jiu
Lotul "cainilor" va pleca sambata, cu autocarul, la Tg. Jiu, unde va ramane peste noapte la Hotel "Anna". In orasul lui Brancusi va fi prezent si magazinul de prezentare al clubului din Soseaua Stefan cel Mare. "Dinamobilul" va ajunge sambata, in jurul orei 15.00, la Tg. Jiu si va putea fi vazut in fata hotelului "Anna", unde va ramane pana la ora meciului cu Pandurii.
deea_tgv
Oct 19 2007, 05:20 PM
dinamobilul nu trece si prin orasele cu echipe mai proaste?? adica.. ce vina am eu ca cei de la targoviste sunt prosti?? nush.. ar trebui sa treaca prin mai multe orase dinamobilul!
Cai Lun
Oct 19 2007, 11:44 PM
Suie-te in autobuz si du-te la Targu Jiu. Dinamobilul insoteste deplasarile echipei, nu merge de-a moaca prin tara....
dark_caine rosu
Oct 20 2007, 04:41 PM
de ce ma ca suporteri sunt in toate orasele tarii si nu stiti ce suporteri adevarati sunt in targoviste putini,dar buni....si faza cu autobuzul..mai bine ma duc la bucuresti deca la tg jiu.si cu toate astea ar fi ideal sa vina Dinamobilul si in Targoviste...va spun sincer,ne-am bucura f mult;).Cand vin la meciuri in Stefan cel Mare,in weekend la magazin nu e deschis si in timpul saptamanii mai am si scoala asa ca...
Clau_Goool
Oct 20 2007, 04:59 PM

Eventual vroiai sa spui domnul "mă" ... Da dovada de un pic de respect pentru un admin al forumului si nu te mai da rotund ca nu impresionezi pe nimeni ...
Cai Lun
Oct 20 2007, 11:05 PM
Lasa.. noi sa fim sanatosi...
Revenind on topic: @ dark_caine rosu > Eu n-am zis ca nu sunt dinamovisti in targoviste, am zis doar ca Dinamobilul insoteste echipa in deplasari, asta menirea lui. Nu e "Caravana din Dragoste" sa mearga peste tot unde are Mircea Radu simpatizanti...
Si nu stiu cum sa zic, dar in ziua meciurilor eu parca ma mai vazut si magazinul de la club deschis...
dark_caine rosu
Oct 21 2007, 12:27 PM
@ Clau-goool....vb cum am eu chef..nu-mi pasa daca e admin sau un simplu membru...respect exista..daca va injuram si va vorbeam urat atunci puteai sa comentezi...
P.S:sunt fata asa ca acolo trebuia sa scrii "rotunda".Si inca ceva....daca voi,adminii va credeti superiori celorlalti,afla ca nu e asa...la ce puscarie e pe forum si la cat de interesanti va credeti voi,o sa ramaneti fara useri;).Aveti functii inalte la Dinamo si nu stiu eu?Numai sa vorbiti stiti...cum are unul o parere diferita de a voastra..gata...out..aiurea:|.Puteti sa-mi dati si warn...nu ma doare:P
COSMIN C
Oct 21 2007, 04:30 PM
QUOTE(dark_caine rosu @ 21 Oct 2007, 13:27)

Numai sa vorbiti stiti...
Pai pe forum vorbim, ca d-aia e forum. In rest, de unde stii tu ce stim sa facem?????
Cai Lun
Oct 21 2007, 04:44 PM
Si daca te mai dai "rotunda", s-ar putea sa nu avem chef de figurile tale si sa te trezesti cu un ban... ca deja il cam meriti.
Daca ai ceva de zis, legat de subiect, esti binevenita, offtopicurile insa se sanctioneaza. De data asta esti iertata, la urmatoarea abatere nu vei mai fi. Discutiile cu alti membri care nu au legatura cu subiectul, se pot tine in privat, dar tu, desigur, nu ai citit regulamentul cand ai intrat aici...
FarfelkugeL
Oct 23 2007, 01:29 PM
Dinamobilul la "Bavaria Blu"
In aceasta seara, la "Bavaria" va ajunge si "Dinamobilul", magazinul de prezentare, pe patru roti, al clubului din Soseaua Stefan cel Mare. Suporterii "cainilor" din Constanta isi pot achizitiona de la "Dinamobil" produse de calitate in alb si rosu, dupa cum urmeaza:
Trening Dinamo, marca Nike: 399 RON
Tricou de joc Dinamo, marca Nike (alb): 169 RON
Tricou de joc Dinamo, marca Nike (rosu): 169 RON
Sort Dinamo, marca Nike: 77 RON
Tricou de antrenament Dinamo, marca Nike: 95 RON
Tricou de antrenament Dinamo: 35 RON
Umbrela Dinamo: 30 RON
Breloc: 10 RON
Pix Dinamo: 3 RON
Revista Oficiala Dinamo: 5 RON
Cai Lun
Oct 23 2007, 04:36 PM
300.000 o umbrela, 100.000 un breloc...
Capirossi
Oct 23 2007, 05:16 PM
QUOTE(dark_caine rosu @ 21 Oct 2007, 13:27)

@ Clau-goool....vb cum am eu chef..nu-mi pasa daca e admin sau un simplu membru...respect exista..daca va injuram si va vorbeam urat atunci puteai sa comentezi...
P.S:sunt fata asa ca acolo trebuia sa scrii "rotunda".Si inca ceva....daca voi,adminii va credeti superiori celorlalti,afla ca nu e asa...la ce puscarie e pe forum si la cat de interesanti va credeti voi,o sa ramaneti fara useri;).Aveti functii inalte la Dinamo si nu stiu eu?Numai sa vorbiti stiti...cum are unul o parere diferita de a voastra..gata...out..aiurea:|.Puteti sa-mi dati si warn...nu ma doare:P
Faptul ca adminii muncesc si mentin site-ul " in viata " ar trebui sa le ofere putin respect din partea noastra. Daca i te adresezi cu
ma unuia pe care nu il cunosti nu inseamna ca il respecti. Aici nu poti " vorbi " cum ai chef. Scuze de offtopic.
FarfelkugeL
Oct 24 2007, 12:04 PM
Amice Cai Lun, personal am cumparat cel putin 10 brelocuri din alea de 10 RON si sunt super tari (1 pentru mine si restul cadou).
Ce faci atata scandal? Cat ai vrea sa fie un breloc din asta

1 RON?
Deja o dai in diverse
http://www.fcdinamo.ro/shop/breloc-metal-p-87.html
Leaveyou
Oct 24 2007, 01:52 PM
Domnu' FarfelkugeL da' ce are bre brelocul ăla ? E suflat cu aur ? La 5 RON, hai 5,1 să nu zici că-s scârțar, ai prețul corect.
Vreausafiubalerina
Nov 16 2007, 02:49 PM
O fi prea devreme sa intreb daca Dinamobilul va veni la vaslui, acum, in decembrie? :))
Cai Lun
Nov 16 2007, 03:10 PM
Da.
_______
Farfaele, la banii tai de director de firma, 100 de mii e floare la ureche... Da' eu prefer sa iau o shaorma de banii aia!

Acum pricep eu de ce bei tu bere de la altii, ca sa faci economii sa iti cumperi brelocuri pe care apoi sa le faci cadou...
Abia-l astept pe Mos Craciun!
Leaveyou
Nov 16 2007, 03:12 PM
FarfelkugeL
Nov 16 2007, 04:19 PM
Beau NUMAI suc. Si in cantitati moderate sa stii! Nu mai scoate tu vorbe urate despre mine pe aici spatialule!!!
Bine Cacaluine, tu ai cerut-o: 100.000 lei vechi (ROL) pana si taica-tu (HAGI TUDOSE) i-ar da.
Vreausafiubalerina
Dec 14 2007, 09:19 PM
Vasluiul vrea detalii in legatura cu programul alor nostri favoriti!
Cai Lun
Dec 14 2007, 11:34 PM
E 10 RON beletul la meci. Dinamovistii vor avea o casa de bilete separata...
COSMIN C
Dec 14 2007, 11:51 PM
Vasluiul vrea detalii despre favoriti, nu despre belete.
Vreausafiubalerina
Dec 15 2007, 09:45 AM
Cai Lun, asta au aflat toti dinamovistii. Noi vrem sa stim cand vor sosi, daca va fi ceva intalnire cu fanii, ca pe aici nu se aude nimic...
Cai Lun
Mar 12 2008, 12:41 PM
Magazinul de prezentare, pe patru roti, al clubului din Soseaua Stefan cel Mare va fi prezent si la Tg. Mures, si la Reghin, inaintea meciului Gloria-Dinamo, programat vineri, la ora 15.00, in cadrul etapei a 23-a.
"Dinamobilul" va putea fi vazut joi in fata hotelului "President" din Tg. Mures, unde echipa antrenata de Gigi Multescu va ramane peste noapte, iar vineri, in ziua partidei contra Gloriei, va fi prezent in centrul orasului Reghin.
Oferta in alb si rosu pentru suporterii dinamovisti din Tg. Mures, din Reghin si din orasele apropiate este extrem de atractiva, fularele si sepcile (editie limitata) fiind la mare cautare.
Oferta "Dinamobilului"
Tricou de joc, Nike, maneca scurta: 169 RON
Tricou de joc, Nike, maneca lunga: 189 RON
Tricou Dinamo, replica sau bumbac: 50 RON
Fular "Forza Dinamo", serie limitata: 27 RON
Fular "Suntem Unici", serie limitata: 27 RON
Sapca Dinamo, model nou, serie limitata: 29 RON
Ceas personalizat jucator Dinamo: 45 RON
Mascota caine: 23 RON
Mascota catelus: 14 RON
Vesta Lobby One: 95 RON
Jacheta Lobby One: 120 RON
Sapca Lobby One: 37 RON
Program
Joi, Tg. Mures, Hotel President
Vineri, Reghin, centrul orasului
djmihaitza
Apr 2 2008, 01:53 PM
QUOTE(www.fcdinamo.ro)
Magazinul de prezentare, pe patru roti, al lui Dinamo va ajunge vineri la Braila, la ora 14.30, inaintea echipei din Soseaua Stefan cel Mare. "Dinamobilul" va ramane in fata Hotelului Belvedere pana sambata, la ora 14.30, oferta in alb si rosu pentru fanii din Braila si din orasele apropiate fiind impresionanta.
Vineri, Braila, Hotel Belvedere, 14.30-19.30
Sambata, Braila, Hotel Belvedere, 9.30-14.30
djmihaitza
Nov 18 2008, 04:54 PM
QUOTE(www.fcdinamo.ro)
"Dinamobilul", magazinul de prezentare al clubului, va ajunge inca de vineri la Brasov, a anuntat conducerea clubului din Soseaua Stefan cel Mare. "Dinamobilul" va putea fi vazut vineri, la ora 12.00, in fata Hotelului "ARO PALACE", unde va ramane pana la meciul cu FC Brasov, programat sambata (ora 14.00) pe stadionul "Tineretului".
Vineri, Brasov, Hotel "ARO PALACE", intre orele 12.00 si 20.00
Sambata, Brasov, Hotel "ARO PALACE", intre orele 9.30 si 12.30
Bogdynho
May 2 2010, 10:53 AM
ma intreb daca dinamobilul va veni in deplasarea de la Alba Iulia ?
Cai Lun
May 2 2010, 09:31 PM
vine
Bogdynho
May 8 2010, 11:04 AM
foarte bine atunci :X
vega
Jul 11 2010, 12:59 PM
Vine Dinamobilul la Ploiesti? cateva detalii ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.