Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cainii din timisoara
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
GabiFCDB
Chiar daca nu scriu prea mult pe DinamoMania, am observat ca sunteti cativa din Timisoara. Joi, 14 decembrie ne vrem sa ne strangem cativa prieteni caini intr-un local pentru meciul cu Tottenham, dar si pentru a vorbi despre posibilitatea de a ne face o grupare. Daca sunteti interesati, va rog, spune-ti-va parerea aici.

Intotdeauna doar FCDB.
ayrton
De pe alt forum:

QUOTE(reddogtm)
cei ce sunt dinamovisti din timisoara...va aduc la cunostinta ca in curand se va pune pe picoare un grup deocamdata restrans de dinamovisti din timisoara sub numele de GUARDIA TIMISOARA.cei ce sunt interesati va rog sa ma contactati pe reddog86tm pe yahoo messenger.
der_hund
Sunt bucurestean stau vis-a-vis de stadionul Dinamo momentan lucrez in Timisoara si de abia acum am vazut ca ati incercat sa faceti o intalnire poate mai faceti alta ,stiu eu, cand e meciul cu Benfica poate impartasim niste poze spunem povesti chesti mici dar numai bune pentru a socializa.Astept un semn.
dayenutza
As avea si eu 2 intrebari pt. dinamovisti din timisoara: Unde pot gasi si eu orice cu Dinamo adik: gheozdan, cana ,tricou,insingne cu stema lui Dinamo dar in timisoara daca este ceva magazine ca eu in bucuresti nu am cum sa ma duc pana acolo:(( ca nu gasesc nici unde si a 2a intrebare Cand apare urmatorul nr. al revistei FC Dinamo ??? Va multumesc si ast resp vostre icon_redface.gif
caine_tm
nu prea ai de unde procura asa ceva in timisoara sau cel putin eu nu stiu....

astepti dinamomobilul. a fost la timisoara cand a fost si Dinamo... poate la toamna ai noroc
anda
Buna !
Ma numesc Anda , am 17 ani si sunt din Timisoara... a si bineinteles sunt Dinamovista!;)
Desi intru pe Dinamomania de vreo 2 ani , de abia acum mi-am facut cont .

Ma bucur sa vad ca s-a format o comunitate virtuala a dinamovistilor din Timisoara .
Tinand cont ca se apropie meciul juniorilor nostrii impotriva alb - violetilor , noi cainii din Timisoara ,ar trebui sa mergem la meci si sa ne incurajam juniorii .
Am inteles ca meciul e in ultima etapa a Campionatului . Stie cineva data exacta si ora desfasurarii meciului ?

Astept raspunsul vostru si sper ca vom fi prezenti in numar cat mai mare!;)
COSMIN C
Deocamdata nu, dar daca ai sa stai cu ochii pe DinamoMania ai sa afli cu siguranta. In timp util. Si bine ai venit!
Duke
mai Dinamovistilor:)...urmeaza meciul cu Poli...va intalniti undeva sau mergeti direct in galerie?!
Cai Lun
Hai ca iar au inceput glumele proaste pentru naivi. Sunt curios daca va cadea vreunul in plasa... astept sa il "vad" cu capul spart cum se plange pe forum ca l-au prins pulistii si nu stie de unde au aflat locul de intalnire... icon_twisted.gif

Fiti destepti, ca daca nu ajungeti actionari la Dinamo! tongue.gif
Duke
m-am gandit eu si la asta...de aia am trimis pe private
PuffuletzRoshu
Sal! Is noua pe aici, ma numesc Cora, am 17 ani si sunt din tm. :D Ma bucur ca am gasit acest forum ca nu prea gasesc suporteri dinamovisti prin tm. :(( Sper sa mai vorbim :P :P
Duke
care mergeti la Arad?...anuntati-ma si pe mine va rog care mergeti(si sunteti din Timisoara)
PuffuletzRoshu
mai si eu am vrut super mult sa merg dar faza e ca am probleme la scoala si nu mai puteam sa lipsesc si chiar nu am stiut ca mai vrea cineva sa mearga ...ar trebui sa ne anuntam din timp daca vrem sa facem ceva ...totusi nu sunt multi din timisoara sau?
pending
Peste ceva timp sa ma mut si eu in Timisoara .. Stiu cativa caini de acolo si din cate am inteles ar fi multi dar nu se arata .. Oricum salutari si multa bafta in continuare de la Iasi pentru tot ceea ce au incercat sau fac in continuare pentru Dinamo acolo la tm ..
caine_tm
hai mai dar de ce nu se arata caini aia din timisoara..... incetati mai cu prostiile.... nu are nimeni nimic cu fanii lui Dinamo la Timisoara......
acum normal sa nu mergi imbracat alb -rosu si cu doi caini pe piept.... in mijlocul CVUCS dar in rest nu are nimeni nimic cu nimeni.... ce dracu....
alan
domnilor.. nu mai insistati cu chestii gen: "sunt dinamovist din tm si vreau sa ne intalnim.. etc" pentru ca noi care suntem din tm si mergem la meciuri ne cunoastem ! asa ca nu vad sensul incercarilor voastre ;) ! PS: LA MULTI ANI CAINILOR, TOATE CELE BUNE SI SA SARBATORIM IN MAI TITLUL 19 ! Bafta cainilor :) !
alan
"hai mai dar de ce nu se arata caini aia din timisoara..... incetati mai cu prostiile.... nu are nimeni nimic cu fanii lui Dinamo la Timisoara......
acum normal sa nu mergi imbracat alb -rosu si cu doi caini pe piept.... in mijlocul CVUCS dar in rest nu are nimeni nimic cu nimeni.... ce dracu...."

tu mergi la meciuri sau vorbesti aiurea ? nu de alta, dar daca mergeai cred ca ne cunosteam.. PS: daca doreste cineva sa mearga cu noi la meciuri are sansa sa ne contacteze DOAR pe stadion pana-n sezonul viitor!
MihaiC
Alan are cioc si pene .. dum dum ... msg x op #dinamo alan :)) by talibania :D
FarfelkugeL
Mihai?
dianna
eu sunt din timisoara crazysanta.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.