Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Din peluza Catalin Hîldan!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe > Jurnalist la DinamoMania
TheEnd
romania.gif Atat de repede trece timpul parca "ieri" ma furisam prin peluza de frica ,aveam un steag cu italia mai maricel iar baietii de la pantelimon , pusesera ochii pe el l-am cedat de bunavoie nici pana azi nu stiu de ce cred ca de frica ..sau poate ca erau singurii pe atunci ultra din peluza.Mai erau si altii dar...atitudinea lor ultra se vedea prin deplasari cand din vagon in vagon ciordeau(a fura) fularele sau esarfele de abia aparute de la alti suporteri care nu se puteau apara! Numai zic de conflict de interese cand in aceea zi sa zis:"dreapta Elias stanga Blondu" pentru ca Nicu Galerie era prea "plin de viata" mai mereu , si atunci am avut noroc erau multi printre noi in peluza care nici macar nu erau caini ...! Am avut noroc am ales democratia cine stie in cate "peluze" era impartita acum galeria ,in loc de 2 ,poate erau mai multe.
Avenit si acel Octombrie Negru cand in acele curse speciale cu destinatia Branesti erau caini indurerati cu ochii
inlacrimati , erau de toate varstele din toate grupariile ,cu totii mergand pe acelasi unic drum catre acelasi Unic
Capitan ,acel a fost momentul care a marcat pe multi ,acolo s-a inteles cu adevarat ce inseamna "a fi caine pana la moarte " cu totii am privit moartea prin Catalin si de mic ce eram am inteles ca trebuie sa fiu "caine pana la moarte si dincolo de ea" pentru ca nici macar moartea nu poate lua dragostea unui suporter pentru echipa sa!
Acum , cand Dinamo ne face sa ne simtim mandrii de echipa ,in acest prielnic moment ar trebuie sa ne prinda pe toti in aceasi peluza sub acelasi nume "Catalin Hîldan" ca acei suporteri de care m-am indragostit sa se intorca in peluza noastra sa fim iar o singura peluza o singura cauza!:haita:
[font=Comic Sans Ms][size=5]
tudormutu
tu incerci sa faci pace intre Nord si Sud?
doggyy86
cam greu nana2.gif
Radu10mai
Sa discutat chestia asta de "N" ori....sunt sanse mai mai mari sa se impace Irakieni cu Americanii, decat nordu` cu sudu`.....mai bine o lasati balta..... drunk.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.