antisteaua
Dec 6 2006, 07:20 PM
De ceva vreme asistam la tot felul de acuzatii, atacuri si jigniri din partea adversarilor si in special din partea spurcatilor din ghena in frunte cu trompeta mehehe mehehe scoica. Daca reusise sa-si tina gura vreo doua saptamani si sa nu mai spuna nimic, uite ca memeul s-a plictisit si a inceput iar sa arunce cu noroi: ba ca Dinamo face blaturi si de aia castiga, ba ca Dinamo e ajutata de arbitrii, ba ca Borcea e nu stiu cum si lista poate continua. In situatia asta ce e de facut? Sa reactioneze cei din conducerea clubului sau sa-i ignore pe acesti trompetisti care simt o nevoie acuta de a se vedea seara pe sticla la stiri?
Daca i-ar ignora unii ar spune ca nu e bine pentru ca tacearea oficialilor clubului ar insemna ca accepta acuzele aduse si nu are sens sa mai spuna ceva. Altii ar spune ca e mai bine sa ignori o mahalagioaica pentru ca oricum nu o scoti nicicand la capat cu ea. Exista si o vorba: nu te pune cu prostul ca are minte odihnita.
Pe de alta parte daca li s-ar replica acestor flasnetisti s-ar isca o balacareala publica care nu face nimanui cinste si ar aduce numai imagine negativa si lehamite fata de aceste personaje si de fotbalul asta romanesc, in general. Ar insemna ca cel destept si cerebral sa se coboare la mintea prostilor.
De-a lungul timpului s-au incercat tot felul de variante din partea noastra. S-a mers pe o oarecare diplomatie prin reactiile presedintelui Badea, dar ciobanii nu stiu ce e aia diplomatie si bun simt si au continuat. S-a incercat ironia fina a lui Mister dar mintea lor, profund involuata, nu a putut sa perceapa ideea din mesajele lui Mister. S-a incercat si tupeul lui Borcea (oricand, oriunde, in orice zi si la orice ora) dar parca mai rau sareau.
In situatia asta care ar fi reactia potrivita? De fapt fondul problemei este: cum reactionezi in fata prostiei?
Nu am citit regulamentul 2
Dec 6 2006, 07:34 PM
Cred ca le este ciuda tuturor care jignesc echipa sau o i-au la misto
divisor
Dec 6 2006, 07:36 PM
Cea mai buna solutie ar fi implicarea Comisiei de Disciplina care sa inceapa sa dea niste sanctiuni exemplare pentru acuzatile gratuite care se aduc Clubului Dinamo, lui MiMi stoica ar trebui sa i se interzica accesul pe stadion dupa ce a batut un om
Dar cum oameni lui sandu si dragomir nu fac nimic, trebuie o riposta din partea conducerii, cred ca am tacut destul si am lasat multe atacuri nepedepsite, atat din partea rivalilor din campionat, cat si a celor din presa.
alin86
Dec 6 2006, 07:45 PM
pai voi n-ati vazut ca astia in loc sa le mareasca sau macar sa mentina penalitatile date ei le reduc??e clar ca sunt cu totii oieri!! suntem singurii impotriva tuturor vorba cioroilor!
coolio
Dec 6 2006, 08:40 PM
Daca nu ii bagam in seama "lumea" incepe sa creada ce spun...Borcea incearca el sa le raspunda dar astia vin (cred eu ) cu textele facute de "acasa".Prea destept e meemee asta dintr-o data....
ar trebui anagajat un singur om care sa raspunda tuturor acuzelor....
mihaiul90
Dec 6 2006, 09:00 PM
Bine pusa problema... chiar asa ce ar fi de facut ? Cel mai bine ar fi, cum zicea divisor, sa se implice comisia de disciplina, dar e destul de greu fiindca aia dorm acolo cand e vorba sa sanctioneze clubul lanos

Pana la urma cred ca ar trebui sa ii batem pe ghena acolo la ei acasa in retur ca sa le inchidem gura odata pentru totdeauna(dar stai, ca oricum nu o sa le inchidem gura

tot o sa gaseasca ei ceva de comentat)... momentan sa ii ignoram ca vor tace ei singuri pana la urma dupa ce vor ramane la anul in afara Champions League, iar noi o sa ne lafaim prin grupe
Nu cred ca exista termeni legali pentru a demara o actiune judecatoreasca impotriva celor care provoaca si promoveaza astfel de declaratii..totusi raman doua avriante:
1.Ripostezi si te balacari cu ei ca la usa cortului
2.Silenzio stampa.
Aduceti-va aminte anul trecut, aceeiasi tactica au adoptat-o impotriva rapidului , i-au injurat, i-au fuat pe fata si nimeni nu a vazut nimic.
COSMIN C
Dec 6 2006, 09:17 PM
QUOTE(antisteaua @ 6 Dec 2006, 19:20)

....cum reactionezi in fata prostiei?
De-i spui prostului ca-i prost,
Te uraste fara rost.
Si de razi de-a lui prostie,
Te priveste cu manie.
Iar cand leaga trei cuvinte,
Doar te-njura far' de minte.
valdog83
Dec 6 2006, 10:23 PM
sa raspunzi unui cioban e jenant, sa-ti pui mintea cu un ajutor de cioban cu cacareaza de oaie in loc de creier nu are nici un farmec!
matador
Dec 6 2006, 10:34 PM
insultele sunt arma

arma cainilor este golul
cane loco
Dec 6 2006, 10:35 PM
De tacut totusi nu se poate, trebuie sa reactioneze clubul cumva la dejectiile oitei mmenajere, sa il lase pe Badea sa dea un comunicat de presa in care sa desfiinteze punct cu punct toate mizeriile proferate de panarama de stoica, totul trebuie facut cat mai elegant si civilizat ca intradevar nu trebuie sa te cobori la nivelul ovin, ce dracu' jiji si mihaela moloz la tava, doua specimene ale taraniei si cocalarelii din Romania mileniului trei.Tot elegant trebuie aratat tot de catre oficiali ai lui Dinamo, toate schemele si modul in care jivinele spurcate cauta sa castige meciurile in campionat si influenta ovina asupra presei sportive care le e majoritar favorabila.Cu cat mai civilizat si logic va fi totul cu atat mai bine va fi si pentru imaginea clubului care ar arata ca nu degeaba avem stadionul in oras pe cand la spurcaciuni bate porumbul in geam si e atmosfera de periferie cocalara.
matador
Dec 6 2006, 10:36 PM
ai totusi dreptate
marcher
Dec 6 2006, 10:55 PM
La razboi...ca la razboi

La mizerii...trebuie raspuns cu mizerii

. Nu sînt de acord cu atitudinea domnului Badea care prefera tacerea

. Aici trebuie adus un om care sa spele pe jos cu mihaela-eu si cu toti asemenea lui. Sa-i incalece

, sa-i jignesca, sa-i scuipe si sa-i terfeleasca exact cum facea norodul cu tagma jefuitorilor.
antisteaua
Dec 6 2006, 11:01 PM
E destul de dificil sa raspunzi si elegant pentru ca aia sunt atat de prosti incat nu inteleg. O mahalagioaica de meserie nu vrea sa ajunga la un consens, la o concluzie. Pe mahalagioaica nu o intereseaza sa ajunga la finalul unei discutii pentru a afla un adevar sau pentru a-l convinge pe celalalt ca adevarul e de partea sa. Pentru o mahalagioaica conflictul e ratiunea sa de a fi. Altfel nu ar mai avea sens existenta sa. Chestia e ca poti sa ii spui ceva elegant unei mahalagioaice dar ea tot isi va pune poalele in cap. Tot va vrea sa aiba ultimul cuvant si acest ultim cuvant va fi de fapt inceputul unei noi balacareli. In toata situatia asta tampita cel mai aiurea e ca au de partea lor trambita asta numita presa. Aceasta presa romaneasca a devenit cocina in care porcii se improasca cu noroi si balegar. Nu degeaba a plecat CTP-ul de la clubul ala al lor. Avand presa in spate ei vor face ce vor vrea permanenta. Ne vor acuza si ne vor jicni cand vor ei.
Din toata situatia asta tampita nici nu stii cum sa o dai cu ei. Oricum ar fi tot aiurea iese. In fata prostiei eu raman fara reactie. Prostia e un spatiu al celor inculti, al celor needucati al celor care habar nu au de ce traiesc pe pamantul asta. Ca un strain de acest spatiu este destul de greu sa ma lupt pe el.
PS: Va propun sa facem o cheta publica sa luam un bec mare si sa i-l facem cadou lui mehehe scoica ca de acum incolo sa vorbeasca la bec.
marcher
Dec 6 2006, 11:17 PM
Stoica asta nu-i prost. Chiar deloc. Din pacate sau din fericire, cum vreti s-o luati, e tinut in brate de nea jiji. D-aia are colti.
antisteaua
Dec 6 2006, 11:30 PM
E prost da-l dracu ca daca nu ar fi si-ar vede de treaba lui sau macar ar vorbi ce e de vorbit nu baliverne.
RED75
Dec 6 2006, 11:33 PM
Inclin sa-i dau dreptatelui marcher. Mimi nu e exagerat de prost. E doar un caracter josnic, care se prostitueaza pentru bani. Joaca rolul nebunului fanatic dupa steaua ca sa-i intre in gratii lui Jiji si stelistilor - oi care constituie o mare parte a publicului lor. Toate declaratiile lui sunt "gandite" ca sa prinda la marea turma de oi, asa cum, de altfel, fac si politicienii pupincuristi si televiziunile care difuzeaza manele, etc.
p.s. Exista insa si cativa stelisti non-OI care nu-l agreeaza, chiar daca noi nu prea vrem sa recunoastem asta. Ce ma enerveaza la acesti stelisti este ca nici ei nu prea vor sa recunoasca in fata unui dinamovist ca Mimi e doar o tarfa.
cane loco
Dec 7 2006, 08:47 AM
@RED75.
Pai si stelisti aia non-oi sunt tot niste tarfe ca si mmenejera, nu poti avea incredere in vreun spurcat in nici un fel eu cunosc spurcaciuni care o dadeau si cu ciorile, poate pare incredibil pentru unii dar cand vedeau ca are ciorex rezultate si spurcatii nu, o dadeau imediat la intors, ce sa mai spun, de cand ii stiu pe spurcatii astia mi-a fost mereu o scarba imensa, astia sunt ei, din pacate poate si pe la noi la suporteri sa existe astfel de specimene care o dau cum bate vantul.Cat despre patachina asta de mihaela moloz la tava, asa e nu e decat o ,,fetita'' ascultatoare a lui jiji care urmareste momentul in care sa i-o traga poate si ciobanului, ideea e ca daca oficiali ai lui Dinamo vin cu un discurs logic si pertinent mai ales in fata presei spurcate, rahatelul de mihaela poate sa abereze cat vrea, ideea e ca oficiali nostri sa capteze cumva atentia si chiar admiratia lumii pentru modul cum combat microbii ovini, din pacate totul e legat de imagine, de advertising s.a.m.d. trebuie totusi sa aratam oamenilor ca suntem un club cu clasa, nu ca oile putind a branza de oaie si ascultand adrian avortonu' rahat.
iulian_reddog
Dec 7 2006, 09:26 AM
Cel mai bun raspuns e sa batem in gecea....Cu vreo 3-0....
dudu1961
Dec 7 2006, 12:48 PM
Si totusi ar mai fi niste solutii ____1) o lege a sportului alfel decit cea de acum pt ca nu numai la fotbal se intimpla ce se intimpla ___2) niste legi la FRF si LPF care sa sanctioneze asemenea iesiri (nu amenzi ca astea se vede treaba ca nu au nici o valoare ) __3) in momentu in care se aduc jigniri une persoane (cu dat nume) proces civil si nu numai celui care a spus ci si celor care au dat pe post sau au scris acele abjectii date tot de un abject . Si am sa va dau un exemplu simplu Corpodean care i-a dat in judecata pe amindoi

sefi .
adebayor : haita_lui_odin
Dec 7 2006, 01:37 PM
@marcher
nu stiu despre asta dar e un ca--t de om, iar asta e clar....
parca e mort frate... mai apare si cu freza aia la teveu
dudu1961
Dec 7 2006, 01:55 PM
E drogat de unde dracu atita venin la un singur "om" si uitati-va la mimica si la cum

cin vorbeste .
redog4ever
Dec 7 2006, 02:27 PM
tupeu maxim pe oi . dupa ce timp de doi ani au facut blaturi cat au putut . cu poli cand era olaroiu antrenor (probabil pt postul de antrenor la steaua , nu degeaba i-au facut vant lui protasov ) cu farul . vaslui, pandurii , jiul si anul asta cu jegurile lui lacatus de la uta . o gramada de blaturi . rage furia in ovine de ciuda ca Dinamo a reusit in jumatate de an ce au reusit ei in 5 ani . eu zic ca frustrarea lor vine din faptul ca la inceputul campionatului jiji fecali spunea ca se v-a lupta doar cu rapid la titlu , Dinamo neiintrand in calcule lui . si acum Dinamo face istorie , recorduri si tot ce vrea , ce steaua nu a reusit de cand sunt ei . asa ca frustrarea in grup a

este de inteles .spurcatii spuneau ca degeaba castigam in campionat dak in europa nu castigam . si am castigat si in europa . si au luat foc ,spumega se dau cu capul de pereti ca nu mai au ce acuze sa ne aduca . aseara au declarat ca au iesit cu capul sus din grupa. ma indoiesc ca pot sa spuna asta in conditiile in care au fost umiliti de real si lyon desi inainte de meciuri se dadeau castigatori , si s-au calificat cu ajutorul arbitrilor si au facut 2 jocuri mai bune in conditiile in care real si lyon se calificasera deja si au jucat cu rezervele . prostituata asta de mimi stoica vrea sa ne arate cat de mult ii place sexul oral facut in direct la tv , in momentul in care a cerut ca jucatorii stelei sa fie respectati . curva nu stie un lucru : respectul se castiga nu se impune . nu poti sa ai pretentii sa se dea adversarii deoparte pt ca ai jucat in liga campionilor . mintile lor inguste de frustrati insa nu pot face aceasta diferenta . de fapt ce poti as ceri unuia care a crescut la stana si unul care a plimbat vaca prin porumb . eu cred ca dak i-am ignora ar fi cel mai bine
mihaiul90
Dec 7 2006, 03:19 PM
Ce incearca oile proaste sa faca acum este ceea ce au facut si cu rapid anul trecut. Nu trebuie sa intram in hora lor, mai bine sa ii ignoram si sa ne vedem de parcursul excelent in continuare !!!

steaua

mimi stoica

jiji fecali !!!
POOL
Dec 7 2006, 04:12 PM
coolio
Dec 7 2006, 05:21 PM
din pacate "Dinamo nu are puterea stelei la liga".
Noi nu permitem sa inventam legi, sa cumparam arbitri,presa si tot ceea ce ar mai fi de cumparat.
Daca angajezi un om capabil sa formuleze un raspuns inteligent la fiecare acuza a lor cred ca pana la urma se vor satura sa ne tot acuze.
Fiecare "opnie"(daca pot sa o numesc asa) a lor despre noi e interpretata de presa in favoarea lor, iar tot ceea ce spun conducatorii nostri e intors impotriva noastra.
La meciul cu spurkatii in Pch a aparut parca si un mesaj de genul:
"Parerea voastra despre noi intens mediatizata
Parerea noastra despre voi cenzurata"
marcher
Dec 7 2006, 05:25 PM
@ mihaie
Lasa-i dracu cu ignorul ma-sii cu tot...sa spui ca leverkusen are un atac de divizia D, sa spui ca Dinamo a blatuit tot, sa spui c-ai facut cea mai mare performanta din fotbalul romanesc participand cu real si lyon, retine, participat nu luat la intrecere...tre sa fii mare idiot. Pai aseara, lyonul a jucat cu femeile de serviciu si prostituatele de pe strada, de-au facut un punct cu ei. Si apare oli-gofrenul si mihaela dat cu gel in cap, sa-mi spuie mie de una si alta...ce meserie au jucat ei.
Stiii care-i aportul lor in actuala editie a CL? Este identica si la fel cu aportul scrotului la actul sexual: participa...dar nu se baga. Nemernicii
tiby_reddog
Dec 7 2006, 05:32 PM
Pacat ca nu mai putem citi ziarele si asculta stirile sportive din cauza lui mihaela si a baciului.
Ultimele jigniri la adresa noastra nu ar trebui sa ramana asa,ci ar trebui ca Borcea sa ii atace ceva de genu in care a facuto Iancu,poate asa nu o sa mai aibe tupeu sa se mai ia de noi de fiecare data cind au ei chef.Gunoaiele ordinare........
FORZA Dinamo !!!
CAINE PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA !!!
caineroshu
Dec 7 2006, 05:36 PM

in UiE shtoia :D
alt raspuns din groapa
marcher
Dec 7 2006, 05:47 PM
QUOTE(COSMIN C @ 6 Dec 2006, 21:17)

De-i spui prostului ca-i prost,
Te uraste fara rost.
Si de razi de-a lui prostie,
Te priveste cu manie.
Iar cand leaga trei cuvinte,
Doar te-njura far' de minte.
Variatiuni pe-aceeasi tema
Cu prostul nescolarizat,
Te lupti putin...si ai scapat
Dar duci o lupta colosala
Cu prostul care are ...scoala
bad_dog
Dec 7 2006, 06:00 PM
As fi tentat sa ascult un proverb(putin modificat): oile latra, cainii trec mai departe. Dar, din pacate, pur si simplu nu putem ramane de piatra la astfel de atacuri. Nu stiu daca ati citit 'Ghidul nesimtitului', dar va garantez ca si meee-meee si ciobanul sef se inscriu perfect in descrierile din cartea aia. Ideea e ca orice ai face, oricum ai incerca sa le inchizi gura ei vor continua si mai abitir cu scandalul. Nu stiu, parerea mea e ca trebuie mers pe o cale de mijloc. Un raspuns ferm, civilizat si pe un ton cat se poate de calm al conducerii, impreuna cu o invitatie la calmarea spiritelor. Ideal ar fi un 'gentlemen's agreement', dar nu avem cu cine sa il incheiem. Imi aduc aminte cand l-a facut Iancu de doi lei pe jiji, intr-un comunicat de presa. Era o ironie fina acolo, ironie la care jiji a raspuns aproximativ 'nene, tu sa nu ma-njuri pa mine. Io cand ma cert cu Dragomir, el ma face cretin, eu il fac hahalera si dupa aia ne pupam si ne impacam'(nu stiu daca exact asa a fost, am citat din memorie, care mai joaca feste). Conform acestui principiu, ar trebui sa inceapa si conducerea noastra sa dea declaratii despre Kiev ca sunt desculti si ca ii batea si FC Posta Calnau, ca aia de la Lyon au jucat cu echipa a 2-a de la satelit, ca au facut blat cu x si cu y. Poate asa se potolesc si ei. Sau: daca au date cat de cat reale despre vreo magarie facuta de

, sa inceapa sa le dezvaluie. Sigur avem si noi 'ziaristi de casa'. Sa fie rugati sa scrie un articol de genul 'din surse autorizate/un apropiat al clubului

ne-a informat ca

au facut si au dres'. Sa li se dea peste bot.
tiby_reddog
Dec 7 2006, 07:05 PM
Ai perfecta dreptate bad_dog.....
ar trebui sa reactioneze si conducerea noastra foarte vehement la fiecare atac al lor,poate asa or sa se potoleasca...
coolio
Dec 7 2006, 07:09 PM
De fiecare data cand reactioneaza conducerea noastra, presa face ce face si ne scoate pe noi vinovati de tot ce se intampla....
Asa nu se mai poate.
La cate tampenii spune ciobanul la fiecare interviu ar trebui luat numai la misto.Nimeni nu are tupeu sa faca asta.
Insa daca ne uitam atent Borcea e intotdeauna ironizat.
Daca l-ar ataca numai pe borcea nu ar fi nimic insa ei lovesc si in Dinamo, si asta doare.
SNapy
Dec 7 2006, 08:01 PM
Ar fi bine ca la fiecare insulta(oricat de mica) adusa clubului Dinamo(fie jucator actionar sau ori alta persoana de la club) sa le raspundem(mult mai agresiv decat o facem acum) si sa-i facem sa le para rau ca ne-o atacat(sa incerce ca tot actionarii sa le raspunda) sa-i ironizam sa vorbim de ce ii doare mai tare.(sa le cerem si dovezi de nu la comisie cu ei).
Si apoi o sa vedem ca peste ceva timp nu o sa ne mai atace ca o sa stie ce o sa se intample si mai bine o sa taca din gura.
Cat despre presa nu avem ce face cat sa ne purtam frumos cu ei iar daca ne ataca sa ii atacam si noi si sa incercam sa le amintim despre legatura lor cu steau(pt gazeta ca eia ne ataca)
Kity_reddog
Dec 7 2006, 09:13 PM
Un fapt inbucurator e faptul ca necontracararea acuzatilor nefondate ale spurcatilor dau roade.De ce?
Opinia publica nu mai pune botul.Eu nu cred ca nu au observat toti spurcatii din tara asta ca mimi e un mare papagal si atat.Oricum,ce e dezamagitor e faptul ca in Romania aceasta balacareala inlocuieste uneori realul din teren si parca se muta meciul la teatrul ieftin din conferintele lui mimi.Si nimeni de la Dinamo nu face nimica.
Mie personal mi se pare ca mimi asta devine aberant si si-a transformat imaginea din cea a nebunului,in victima a propiei drame pe care desigur nu o constientizeaza.Saracul...
Val_R
Dec 7 2006, 11:56 PM
Mai, da' in codul penal, nu exista nimic legat de ceva ce poarta numele de "calomnie"? Eu asa stiam, sper sa nu se fi schimbat! Daca da, prima cale de raspuns ar fi procesul, pentru ca gugustiucii sigur nu au nimic, nici o proba, doar vorbe! Ar putea interveni tergiversarea actiunii judiciare, ca deh, doar suntem in Ro, dar eu gasesc ca e normal, logic si, evident, just sa intentezi proces pentru calomnie!
Apoi ar trebui ca FC Dinamo sa aiba un ofiter de presa priceput, nu unu' de forma. De preferinta, tanar, proaspat absolvent al unei institutii de invatamant superior(relatii publice, comunicare, jurnalism chiar drept), prezentabil, cu limbaj adecvat, politicos, decent care sa raspunda punctual, fara ranchiuna, elegant la orice "derapaj" de la cei de peste gard! Si, in acelasi timp, toti cei de la Dinamo, sa isi tina gurile! Sa se desemneze cateva persoane care sa faca declaratii dupa fiecare etapa(antrenor, ofiter de presa, capitan, jucatorul meciului, spre exemplu). Sa se stabileasca doua conferinte de presa pe saptamana (una luni, celalalta vineri), la care sa fie accesul sa se faca pe baza de acreditari date de catre club! Comunicarea cu mass-media se va face de o maniera ferma, clara, fara sa lase loc de interpretari! Orice intrebari co-laterale clubului sau fenomenului fotbalistic sa fie ignorate! Presa trebuie pusa la respect! Materiale exclusive cu jucatorii clubului si tot ce tine de FC Dinamo, sa apara ma intai in revista clubului si la DinamomaniaTV, iar apoi sa poate fi preluate de restul presei(interviuri, biografii ale jucatorilor activi, etc)
Si, la sfarsit, evident, performanta! Cand ai constant o evolutie buna, castigi meciuri(mai ales in competitii continentale), cu greu se vor gasi detractori! Iar daca se vor gasi, nu va ingrijorati, societatea ii va pune unde le este locul!
reddog88
Dec 8 2006, 12:34 PM
Cel mai bine este sa nu reactionam la aceste acuzatii si sa speram ca cei din Ghena sa primeasca ce li se cuvine adica niste sanctiuni de toata frumusetea care sa le inchida gura ,incep sa am alergie cand il vad pe mihaela la tv.Nu trebuie sa ne coboram la mintea
dudu1961
Dec 8 2006, 01:24 PM
Sluga aia drogata chiar nu merita nici sa-ti dai m...i pe el si chiar nu merita freo reactie din partea nimanui pt. ca atunci s-ar simti si mai frustrat si mai mic decit este .E atit de mic si de prost "fudulia prostului de risul satului " ! Ce ma deranjeaza e lipsa de reactie a celor de la Rapid care ar trebuii sa le inchida gura

ca ei au adus cele mai multe puncte anul trecut si anul acesta sint tot in frunte ;dar in CL au mers ei pt. ca au cistigat cu japca campionatul !
coolio
Dec 8 2006, 06:52 PM
QUOTE(reddog88 @ 8 Dec 2006, 12:34)

Cel mai bine este sa nu reactionam la aceste acuzatii si sa speram ca cei din Ghena sa primeasca ce li se cuvine adica niste sanctiuni de toata frumusetea care sa le inchida gura ,incep sa am alergie cand il vad pe mihaela la tv.Nu trebuie sa ne coboram la mintea

daca nu raspunde nimeni o sa creada ca au dreptate.
Liga nu va lua nicio masura impotriva lor, ca doar e stiaua..si mai mult de atat e bkli.
cred ca cel mai antipatic om al saptamanii a devenit meemee.
doggyy86
Dec 8 2006, 08:32 PM
nuuuu de ce sa riposteze actionarii sau cei din conducere nuuu sa ii lasam pe cei din mass-media sa dezvolte mai mult si sa ajunga toti sa rqada de noi!!ati vazut cum urla MEEEEEme cand se zice cate ceva despre stOIa??asa ar trebuii sa faca si ai nostrii dar........
Val_R
Dec 8 2006, 08:49 PM
Coborandu-te la nivelul lor si facand uz de acelasi vocabular, folosind aceeasi tehinca parsiva, cu ce te-ai mai deosebi tu, dinamovist cu sange alb-rosu pur, de mocirla de langa cimitir? Cititi inca o data postul meu anterior, la rece, veti vedea ca am dreptate! Nu conteaza ca mimi tipa ca in gura de sarpe sau ca un vanzator de kebab de la coltul strazii, raspunzandu-i cu aceeasi moneda te face la fel de rau, josnic si patetic ca si a lui persoana!
biancap78
Dec 8 2006, 09:02 PM
Suntem pusi intr-o situatie grea. Daca nu spunem nimic cred ca le dam dreptate, daca raspundem zic ca ne simtim vinovati. Nici cum nu e bine
POOL
Dec 8 2006, 10:36 PM
Poi noi suntem mai destepti, nu raspundem la toate atacurilor tzaranilor de la stOAIA, in cazul asta CEI mai destepti cedeaza.
caine_rosu_turbat
Dec 8 2006, 11:58 PM
MosIonRoata
Dec 9 2006, 04:18 AM
Io unu' aici merg pe mana lu' Mister asta-i clar.
In acest caz nu avem de'aface cu niste prostovani ci
cu unii care au gura mare pentru ca Steaua lu' Gigi si Stoica
a ajuns de trei ori consecutiv in primavara Europeana,
performanta neegalata nici macar de Steaua lui Valentin.
Sanatate!
matador
Dec 13 2006, 09:59 PM
Cea mai mare palmaa pe care am putut sa o dam celor ce ne-au insultat a fost prin rezultatele obtinute!!! Ca si in Occident s-a inteles ca gura maica aduce performante mai mari!! Pentru acest lucru macar Borcea merita titlul de manager al anului!! BRAVO CONDUCEREA< DE AVANGARDA CA DE OBICEI!!!RESPECT pentru Caini ... si ceilalti care merita!!!
cristina_biancorossi
Jun 16 2007, 06:14 PM
Pai, ei zic chestiile pe care le zic de Dinamo din ciuda dar, eu nu cred ca au dreptate. Adica am fost si vom fi mereu mai buni ca ei. Eu cred ca nu ar mai trebui sa ne mai punem mintea cu aia, ca tot noi suntem penalizati nu "domnii" care dau tot felul de declaratii. Nu e placut sa fi pe 2, 3, 4, si ca sa nu isi puna suporterii in cap, zic tot felul de chestii....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.