Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mai avem mijlocasi in lot???
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Anonymous
Bine ar fi sa plecam de la premiza ca la constanta a avut loc un accident nefericit, dar...
La Zilina mijlocul nu a functionat optim iar la Constanta a stralucit prin absenta. Pe cale de consecinta aparatorii s-au trezit peste ei atat cu atacantii cat si cu mijlocasii adversi iar rezultatele s-au vazut: disperare, solutii la limita regulamentului si fff mult noroc.
Echipa rupta in doua: atacanti lasati in parasire - aparatori infricosati, buffer: 5 jucatori razna la mijloc!
Petre pe stanga nu este o solutie, tames nu a construit NIMIC, naidin CATASTROFAL (norocul nostru ca a luat 2 cartonase galbene! icon_twisted.gif )...singurul care arata ca poate si vrea este Margaritescu si ar fi de vazut ce poate Irimia, ca si Pacurar. Vladutz trebuie sa demonstreze ca poate juca 90minute la acelasi nivel iar la Grigorie se vad urmarile accidentarii...
:!: O alta MARE problema este legata de rezervele de atacanti: danciu si claudiu au luat galben ieri - daca mai iau un cartonas cu cine jucam in atac???? Cigan se pare ca e singurul apt de joc (Baltoi in convalescenta si Dragan accidentat si/sau imprumutat?), ce facem jucam 3-6-1???? :!:

icon_idea.gif Cred ca psihologul echipei are ceva treaba zilele astea!!! Nu numai cu jucatorii ci si cu stafful tehnic - in frunte cu ando. Nu este o afirmatie "la misto" - chiar cred ca trebuie acest input. icon_idea.gif

Haide baieti, treziti-va, adunati-va si totul va fi bine :D :D

Forza DINAMO!!!
Gaby
Mijlocasii=problema veche. Am observat inca de la meciul cu Steaua din retur ca nu avem oameni cu tehnica necesara pentru a avea posesie. La acest capitol stam ff prost. Doar Florentin Petre are tehnica si viteza necesara, in rest niste mijlocasi care depind de forma prinsa in ziua respectiva, dar totusi nu sunt de constructie sau care sa "piarda" adversarul printr-o fenta. Andone a subliniat asta la inceputul returului. A spus ca nu are jucatori de fantezie care sa poata face diferenta, sa aiba posesie, in concluzie pasatori(Steaua are). A incercat sa joace direct pe poarta din cat mai putine pase pentru a evita pierderea balonului sau pase aiurea la adversar.Cand echilibrul se strica apar problemele (mari).
Parerea mea este ca mijlocul sufera. De aici vin problemele, nu din aparare sau de la atacanti. Nu avem oameni de constructie si oameni de ultima pasa, aici este buba. icon_idea.gif
Anonymous
eu sunt sigur ca vor face tot posibilul ca sa trecem de zilina - dar ce ne facem ca vine apoi MU? Sa nu uitam ca tracul va fi fantastic (poate mai mare chiar ca presiunea jocului in sine), ganditi-va la Margaritescu care-l va avea in fata pe scholes sau duel burca - nistelrooy...nu e de colea!
esential e sa avem incredere in ei - astia sunt ai nostrii altii nu avem - sa-i incurajam si poate facem marea surpriza!

pana una alta as vrea in PRIMUL RAND un rezultat bun miercuri si apoi un antrenament cu un joc bun cu sportul icon_lol.gif :)
Gaby
Si eu am o presimtire ca vom face un joc bun. Nu mai am rabdare pana miercuri. Greu trece timpul asta uneori :x
Dust
Mah, sezonu trecut am dat juma de echipa...............se poate asha ceva? chiar in mijlocu sez? pardon, pe barca su alexa la sf............mi i-ar fi rusine..adik imi este............ce kkt, park vroiam sa ne calificam in CL
Anonymous
Mah, prost am inceput si anul trecut, dar atunci vorbeam de metalurg nu si ziceam ca daca avem bafta trecem de sahtior, acum o sa tremuram (sper ca doar putin) miercuri iar apoi dumnezeu cu mila....

acu' p'a dreapta - cu MAAAAARE bulan intram in grupele UCL. Bafta ar fi ca-i prindem la inceput de campionat, poate se accidenteaza cu aia de la arsenal, etc. ...

dar daca isi revin baietii (si sunt convins ca asa va fi), si nu trecem de MU eu zic ca avem sanse f. mari sa intram in grupele UEFA unde nu stii ce se poate intampla (de bine...)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.