flaviusO
Jul 30 2004, 01:40 PM
:(
Se vede ca nu ne vor in Champions League; exact de trei echipe vroiam sa scapam:
1. Real Madrid
2. Manchester United
3. Juventus Torino
Exact cu Manchester trebuia sa picam, asta este n-avem nici o sansa, dar sper sa nu ne facem de ras; ce bine ar fi fost sa fi avut primul meci la ei; am fi avut o sansa mica, mica de tot; dar asa...
Acum cu siguranta ciorile si spurcatii se bucura, dar asta este poate facem o figura frumoasa in Cupa UEFA, dar tot mai frumos ar fi fost sa auzim imnul CL...
Anonymous
Jul 30 2004, 06:42 PM
flavius, nu fi atat de pesimist.
in primul rand avem sansa de 10% pentru care trebuie sa luptam pana la capat - dar mai intai mai avem de jucat maine cu farul si apoi cu Zilina.
Dupa meciul cu Zilina putem discuta despre turul III, etc.
Fruntea sus! Forza Dinamo!
Anonymous
Jul 30 2004, 10:06 PM
Sunt ferm convins ca vom iesi cu fruntea sus dupa dubla cu Manchester...
in privintza sanselor de calificare, eu cred ca avem 5% sanse...
dar cu putzin noroc nu se stie niciodata...ar fi un miracol sa ne calificam si cred ca am sarbatori mai ceva ca elenii castigarea suprematiei pe plan european
S3agal
Aug 1 2004, 10:59 AM
Ai mare dreptate Andrei : 5 % dar daca echipa nostra va reusi sa treaca de Manchester va fii un adevarat infern.Acest lucru cu siguranta nu il vom uita niciodata , ar fii cea mai mare bucurie pe care noi suporteri o meritam.
Dust
Aug 2 2004, 03:40 PM
Dak nu vindeam jucatori:( aveam sanse 30 % pe putin...fara cea mai mik eroare....aveam supar echipa...k manchaster nu e cine ite ce...asha sansele s-am micsora la jumate.........oricum, yo traiesc in vis, si cred k dinamo se va califica.....adik are sanse....nu glumes....poate da noocu peste noi
BebeMik
Aug 4 2004, 12:15 PM
Hai sa ma bag si eu in seama :P Si eu am incredere ca se vor califica, am crezut de la inceput.Ar fi minunat.Hai totusi sa vedem ce se intampla diseara :)
Go 4 it Dinamo!
ManoWar
Aug 5 2004, 11:17 AM
Vreti sa stitii parerea mea sincera...
Mie mi-a fost mult mai frica cu zilina in retur decat o sa imi fie cu manchester. FORZA DINAMO!!!!!
Junny
Aug 5 2004, 03:47 PM
Lasa-ti fratilor ca doar asa mai vedem si noi o echipa mare.
Sa privim partea plina a paharului, daca DOAMNE-AJUTA si trecem de Manchester o sa fie o adevarata nebunie.
Sunt totusi cu picioarele pe pamant si o sa fie foarte, foarte greu, dar daca vom reusi o sa avem o noapte alba plina de tot ce vrem.(pe deaspra o sa le dam peste nas nesimtitilor de stelisti)
Metallica
Aug 6 2004, 12:40 AM
o sa fie cel mai greu meci pt petre, danciu, claudiu munteanu in retur, si ceilalti.e,nu greu , infinit de greu.da oricum speranta moare ultima si dupa ultimele stiri, mai ales cu van nistelroij accidentat eu zic ca avem o sansa unica pe care n-o s-o mai prindem niciodata.FORZA DINAMO!
qsl111
Aug 6 2004, 03:12 AM
ii batem.ruud nu joaca,ce vreti mai mult?eu unul am incredere in ando,si daca nu vor fi ai nostri timorati pe teren eu zic sincer ca nu avem cum sa pierdem la bucuersti.Si ca sa fie si o cireasa pe tort,miercuri o sa ploua l aBucuresti!un avantaj imens pt noi...si ca sa ma fie si frisca pe cireasa,ultimul amical al lui manu a fost suspendat din cauza unei furtuni,si cum ei o sa joace cu multe rezerve avem un atu in plus faptul ca le lipseste putin omogenitatea,ei o sa aiba la ora meciului un singur joc in picioare,duminica cu Arsenal(meci pe care de abia astept sa il vad,cred ca mai mult decat Dinamo-Sportul...).Tot ce trebuie acum e sa aratam sambata ca avem valoare si sa-i batem pe sportul cel putin la fel cum i-am batut in amical,si toul are sa fie bine pentru noi.Prea mult am asteptat,in sfarsit avem echipa,hai sa lasam dracu chestiile ca ce ar fi fost daca nu pleca nu stiu cine...daca se accidenta alexa inaintea meciului cu o zi?era mult mai rau...inlocuitorul lui de moment nu s-ar fi inteles la fel cu restul jucatorilor fata de cum se intelege acum echipa.Avem problem ein aparare,dar degeaba ziceti de barca,oricum nu juca cu zilina si nici in campionat n-ar fi facut-o.Asadar,sa speram ca asta e sansa noastra si va astept pe toti sambata la stadion la bilete si la ultima repetitie!!!Hai ca-i facem si pe astia!!!HAI DINAMO!!!
flaviusO
Aug 6 2004, 01:57 PM
Parerea mea pesimista e ca si chiar daca le dam 5-0 la Bucuresti nu ne calificam; nu uitati ca Saha a marcat apoape cat Van Nistelrooy anul trecut iar Alan Smith e un jucator extrem de valoros, daca va mai aduceti aminte cine i-a invins pe Lazio in Champions League acum cativa ani; oricum, vestea cu Ruud e una extraordinara, iar daca nu joaca nici Giggs cred ca avem sansa macar a unui 0-0 acasa, asta daca nu innebuneste Scholes. Sa speram ca vom reusi un meci bun, iar dupa cate am auzit din ceea ce zicea T.R.U. Man. Utd. va juca in formula de la Bucuresti pt. prima data in acest sezon; FORZA DINAMOOOOOO!!!!!!!!!!!
Anonymous
Aug 9 2004, 10:43 PM
Hai sa fim serioshi .. dak le dam 5-0 la bucuresti putem sa ne luam bilete pt meciurile din grupe... dar acum hai sa fim realishti ... dupe ultimele shtiri incep sa sper din ce in ce mai mult si cred in shansa noastra... abia ashtept seara de 11 august 2004 ora 21.45.. cand ii invitam pe diavoli in infern! .. din cate am inteles bilete mai sunt la tribuna I si nush pe unde .... sper sa fie super atmosfera... bate dinamo 2-0! ForZa BIANCO-ROSSI!
flaviusO
Aug 9 2004, 10:52 PM
Andrei, te duci la meci?
Anonymous
Aug 10 2004, 09:50 PM
QUOTE(flaviusO)
Andrei, te duci la meci?
Duh... maine la 7.53 AM pleaca din gara BACAU, trenul IC 543 SUCEAVA N - BUCURESTI ... cu destinatia "Stefan cel Mare" la beraria Reddoggss! Abia astept sa ma urc pe scaun in peluza si sa incep sa cant! Va fi un moment unic.....
DUMNEZEU TE RUGAM! FII ROMAN! FII DINAMOVIST!
CATALIN! VEGHEAZA ASUPRA NOASTRA! TE IUBIM!
McLaren-Mercedes
Aug 11 2004, 12:43 PM
Sunt sigur ca daca chiar nu se va califica , Dinamo va face o impresie buna
edmond
Aug 12 2004, 12:23 PM
DINAMO..aseara era sa se intample ceva frumos dar nu a fost sa fie ..si asta e din cauza conducatorilor nostri..Badea..Borcea..Netoiu..AU VANDUT in 2 ani o multime de jucatori care in disputa de aseara ne-ar fi putut ajuta foarte mult..oare cat timp va mai trece pana acesti conducatori vor dori cu adevarat binele acestei echipe?..de ce au preferat sa vanda pentru a obtine profit jucatori cu experienta si la echipa nationala ..pentru a adduce jucatori din divizia B..care nu au nici o experienta in cupele europene?..ei prefera sa nu constituie din club o societate pe actiuni..dar nu ar fi mai bine asa?..asa ar putea cineva care sa iubeasca clubul cu adevarat si sa investeasca bani seriosi in El!..nu stiu ce parere au cei ce vor citi acest topic dar eu pur si simplu m-am saturat..multi jucatori nu au jucat la adevarata valoare..imi place foarte mult Niculescu dar toti asteptam sa explodeze si sa marcheze ..nu poti astepta la infinit ca un atacant sa isi faca meseria..ci trebuie inlocuit..se vedea prea bine aseara cat de mult puteau fugi jucatorii pe teren..au inlocuit acel preparator fizic si rezultatele se vad deja..foarte proaste..cine nu se sacrifica pentru club NU MERITA sa faca parte din cadrul acestuia!..cine nu este de acord..poate sa ma contrazica..
flaviusO
Aug 12 2004, 04:57 PM
Nu trebuie sa dam vina acum pe conducatori; in clipa de fata ei n-au nici o vina!
Trebuia sa dam vina pe ei acum 4 ani, cand am jucat cu Polonia Varsovia, si ei vandusere tot mijlocul plus atacantii. Trebuia sa dam vina pe ei acum 2 ani, cand am jucat cu Brugge cu 11 jucatori noi, iar daca treceam ne-am fi luptat pentru Champions League cu Wisla Cracovia nu cu Manchester. Aceasta infrangere inseamna ca vor incepe sa curga transferurile in strainatate ca cu chiu cu vai ne vom lupta pt. titlu cu FC National, ca din pacate suntem prea mici pt. Europa. Domnilor conducatori, oare cu Preda - Contra, Ciobotariu, Mihali, Florea - Petre, Hîldan, Lupescu, Iftodi - Mutu, Niculae ne-am fi calificat in Champions League???
jetall
Aug 13 2004, 12:03 AM
Pe langa echipa de mai sus stau si-mi amintesc de alte echipe frumoase ale lui Dinamo, de-a lungul timpului. Iar meciul de miercuri seara mi-a mai amintit de ceva: spiritul n-a murit! Ma refer la spiritul pe care-l desluseam cu ochi de copil in '82-'83 la meciurile cu Dinamo Kiev, SV Hamburg sau Liverpool. La spiritul pe care-l credeam adormit dupa semifinala din '90 cu Anderlecht si speram sa nu fi murit de-a binelea. E vorba de spiritul care umple si face tribunele sa freamate in alb-rosu pe "23 august" (Lia Manoliu, sau cum naiba i-or mai zice astia in timp). Miercuri seara feeria creata de cei (cel putin) 60.000 de dinamovisti din tribune mi-a confirmat ca acest spirit traieste si m-a facut sa revad totul prin ochii copilului de 8 ani (atat aveam in '83) si sa uit ca pe teren nu sunt Rush, Talnar, Multescu, Moraru, Augustin si Orac, ci Keane, Scholes, Giggs, Danciulescu, Petre si Semeghin. Cui sa multumesc ca am retrait aievea, miercuri seara, clipele acelea magice de acum 21 de ani? Lor, celor care au fost, atunci si acum, pe teren si mai ales celor care au fost in tribune si au pastrat la fel de viu spiritul...
ManoWar
Aug 13 2004, 04:18 AM
Bine zis jetfall. Sant bucuros ca suporterii au fost alaturi de echipa. Au aratat ca sunt cu adevarat langa echipa cand are nevoie de ei.
Sa nu fim lasati in jos din cauza ca avem meciu retur (un 1-0 la inceput relanseaza partida). Si daca pierdem calificarea mai avem 2 meciuri in UEFA care daca le castigam ajungem in Grupele UEFA!!!
Problema e alta. Am observat doua lucruri FOARTE PROASTE, care ma apasau inca de la meciu cu zilina.
1. Nu avem preparatie fizica.
2. Nu avem mijloc si MAI ALES NU AVEM APARARE.
Nu putem sa facem nimic fara astea doua.
3-4-3 nu o sa ne aduca nicaieri.
Fanatics
Aug 13 2004, 10:45 AM
QUOTE(jetall)
Pe langa echipa de mai sus stau si-mi amintesc de alte echipe frumoase ale lui Dinamo, de-a lungul timpului. Iar meciul de miercuri seara mi-a mai amintit de ceva: spiritul n-a murit! Ma refer la spiritul pe care-l desluseam cu ochi de copil in '82-'83 la meciurile cu Dinamo Kiev, SV Hamburg sau Liverpool. La spiritul pe care-l credeam adormit dupa semifinala din '90 cu Anderlecht si speram sa nu fi murit de-a binelea. E vorba de spiritul care umple si face tribunele sa freamate in alb-rosu pe "23 august" (Lia Manoliu, sau cum naiba i-or mai zice astia in timp). Miercuri seara feeria creata de cei (cel putin) 60.000 de dinamovisti din tribune mi-a confirmat ca acest spirit traieste si m-a facut sa revad totul prin ochii copilului de 8 ani (atat aveam in '83) si sa uit ca pe teren nu sunt Rush, Talnar, Multescu, Moraru, Augustin si Orac, ci Keane, Scholes, Giggs, Danciulescu, Petre si Semeghin. Cui sa multumesc ca am retrait aievea, miercuri seara, clipele acelea magice de acum 21 de ani? Lor, celor care au fost, atunci si acum, pe teren si mai ales celor care au fost in tribune si au pastrat la fel de viu spiritul...
How much Manchester United fans in Bukarest?
Anonymous
Aug 13 2004, 08:18 PM
QUOTE(Fanatics)
How much Manchester United fans in Bukarest?
Just about 500 ManU fans, I say (they came to stadium in 8 buses).
You can see them at this link:
http://www.cucuriguboys.net/galerie/manch...2004/MUfans.jpg
flaviusO
Aug 14 2004, 10:10 PM
Nu stiu daca trebuie sa multumesti cuiva. Cred ca astfel de meciuri cu adversari de calibru ar trebui sa fie o normalitate pentru Dinamo, iar daca n-ar fi borcea atat de ahtiat dupa butelii, iar ceilalti din conducere nu s-ar lasa manipulati de becaliotzi cred ca am putea participa pana in aprilie macar in cupele europene, dar asa....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.