Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 1 Decembrie
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
FarfelkugeL
Dupa cum stiti 1 Decembrie este ziua nationala a Romaniei. Doresc pe aceasta cale sa urez ROMANILOR un sincer LA MULTI ANI!

romania.gif romania.gif romania.gif

PS: maine ma duc la Dinamo sa imi iau un steag cu Romania, sper sa fie deschis!
Daca stau bine sa ma gandesc, totusi e 1 Decembrie nu mai lucreaza nimeni... icon_redface.gif
biancap78
LA MULTI ANI ROMANIA romania.gif romania.gif romania.gif romania.gif
redlady08
romania.gif La multi ani romani!!! romania.gif ....Dinamo a adus sarbatoarea mai devreme la noi...iar Europa a inceput sa vorbeasca bananasmile.gif .....mandri de a fi caine, mandri de a fi romani beerchug.gif beerchug.gif
Tudor
romania.gif am fost , sunt si voi fi mereu mandru ca sunt roman .
'la multi ani' tuturor celor care simt la fel . romania.gif

P.S. daca mi se permite si un off topic cu o evidenta conotatie politica , abia astept momentul cand Dinamo va juca la Chisinau in Romania .
stef 22
romania.gif LA MULTI ANI turutor romanilor(chiar si blacksheep.gif si mamba.gif ) romania.gif
MosIonRoata
La multi ani?! Vesnica Pomenire, poate!

De la 1 Ianuatrie 2007, Statul National Roman Unitar, Suveran si Independent isi inceteaza in mod oficial existenta.

Post Scriptum:

"The Vlach Connection" - o mega pagina de istorie care contine informatii de mare importanta despre aria de Cultura si Civilizatie a Sud-Estului Europei.

http://www.friesian.com/decdenc2.htm

Sanatate!
Tudor
verystrange.gif asa cum nu mai exista nici Franta , nici Anglia , nici Germania , nici BENELUX-ul , nici tarile nordice ..mare pacoste ce pare sa se aseze peste capetele noastre

sa fim seriosi , mosule ( bre tarane cum ai cerut sa ni te adresam ) Romania nu va fi nici mai putin independenta , nici mai putin autonoma , doar ca in sfarsit pare ca se va indreapta spre ceva

..eu voi fi mandru de a fi roman mereu , si anul viitor pe 1 Decembrie , nu stiu de ce pentru dumneata aici e sfarsitul
RED75
QUOTE(MosIonRoata @ 1 Dec 2006, 1:39) *
La multi ani?! Vesnica Pomenire, poate!
De la 1 Ianuatrie 2007, Statul National Roman Unitar, Suveran si Independent isi inceteaza in mod oficial existenta

De ce Mosule ? Vine sfarsitul lumii si noi nu stim ?
woohoo.gif
COSMIN C
La Mul Ani, Romania! La Multi Ani , dinamovistilor de pretutindeni !
deceneu
La Multi Ani Romania!!! Sunt mandru ca sunt roman!!!!
Ashtray
La multi ani tututor romanilor romania.gif romania.gif si Romaniei! ...cu cateva exceptii(nu vorbesc de oameni din sport)
andy-mereudinamo
romania.gif
tiby_reddog
LA MULTI ANI ROMANIA !!!
LA MULTI ANI TUTUROR ROMANILOR !!!

romania.gif romania.gif romania.gif romania.gif romania.gif
bigbobo
La Multi Ani Romania! La Multi Ani dinamovisti! La Multi Ani tuturor romanilor! Sa ne bucuram si sa cinstim Ziua Nationala a Romaniei!!!
EyesOnly
romania.gif La multi ani tuturor romanilor! romania.gif

QUOTE(Tudor @ 1 Dec 2006, 1:24) *
romania.gif am fost , sunt si voi fi mereu mandru ca sunt roman .
'la multi ani' tuturor celor care simt la fel . romania.gif

P.S. daca mi se permite si un off topic cu o evidenta conotatie politica , abia astept momentul cand Dinamo va juca la Chisinau in Romania .

True True
Traiasca ROMANIA MARE!!!!
FarfelkugeL
Traiasca Romania Mare!!!
DiliBili
La Multi Ani Romania!
dudu1961
romania.gif romania.gif romania.gif LA MULTI ANI ROMANIA ! romania.gif La multi ani romani pe oriunde v-ati afla ! romania.gif Nu sintem nici mai buni nici mai rai decit alti ,avem o istorie nici mai rea nici mai buna decit a altora deci ar trebui sa ne mindrim ca sintem ROMANI IN ROMANIA si oriunde in lume _LA MULTI ANI ROMANI !
bianco_rossa
LA MULTI ANI ROMANIA!!! romania.gif ...LA MULTI ANI DRAG©I ROMANI!!..asta e ziua noastra a tuturor...in interiorul si dincolo de granite bananasmile.gif sa sarbatorim asa cum se cuvine.....Mandra de'a fi caine!! HAITA_DINAMO.gif romania.gif
marcher
romania.gif Romania, te iubesc...dar nu ca pe Dinamo HAITA_DINAMO.gif
dinamodgirl
romania.gif La multi ani ROMANIA!!! romania.gif
gavros
romania.gif La multi ani tuturor romanilor romania.gif
romania.gif La multi ani ROMANIA romania.gif
SNapy
romania.gif La multi ani Romania la multi ani romanilor romania.gif
romania.gif Sa traiasca Romania Mare romania.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.