Dragii Moşului,
Deşi nu v-am mai citit,
Din dorinţe am împlinit.
Sper deci că şi-n continuare
Îmi veţi scrie cu ardoare.Am să-ncep prin a-i răspunde domnişoarei care se intitulează „
dinamodgirl”. Draga mea, dorinţele tale de bine, precum şi ale celorlalţi dinamovişti în legătură cu parcursul european al echipei noastre, au coincis şi cu cele pe care eu însumi le doream. Prin urmare, a fost o plăcere să vă îndeplinesc această dorinţă. Mă tem însă că, pentru calificarea în fazele superioare, va trebui să vă adresaţi iepuraşului…
Cât despre celelalte dorinţe care privesc răul duşmanilor, ţin să te dezamăgesc, dar nefiind manelist, nu obişnuiesc să mă implic în disputele cu
duşmanii care îmi vrea banii pentru că n-are valoarea mea… de aceea, las pe altcineva!...
Dragă lory, treaba cu Dinamo în UEFA şi câştigarea titlului consider-o ca şi rezolvată. Dacă despre tricou spui că vrei să te ajute Dumnezeu să îl iei… atunci nu înţeleg de ce îmi mai spui mie!? În rest, cum de sentimente / sănătate / relaţii nu mă ocup eu, va trebui să te adresezi altcuiva.
Promit în schimb că te voi ajuta cu „acel ceva” şi dacă vei şti cum să faci să ajungi la un meci în Groapă, atunci să fii atentă, ca s-ar putea să împuşti doi iepuri de-odată!
Adebayor, pentru aceasta şi alte cereri de acest gen, adresează-te te rog domnului Ban Ki-moon.
Dragul meu Bascanu, dorinţa ta este puţin mai dificil de realizat. Dar îţi promit că după ce voi împărţi toate darurile, voi trece şi pe la tine ca să îţi las sacul meu (gol!), pe care poţi să îl faci puşculiţă!
Paddy, ceea ce îmi ceri tu este să îi transform la loc în ceea ce au fost la început. Pentru că asupra lor acum, planează o vrajă. Când vraja se va rupe ei vor redeveni ceea ce au fost, lucru pe care vad că tu îl ştii deja. Dacă vrei să rupi vraja, va trebui să ajuţi la împlinirea profeţiei, care spune că ei vor redeveni ceea ce au fost, dacă şi numai dacă un avion al companiei Blue Air va fi deturnat de dinamovişti, iar aceştia se vor îndrepta cu el spre OTV, unde îl va lua din zbor pe Ivanovici, iar apoi vor face la fel şi cu Ioaniţoaia, Tolontan şi toată ceata lor de smintiţi şi de mişei şi vor direcţiona aeronava către stadionul ghencea unde avionul se va prăbuşi, după ce dinamoviştii care îl deturnaseră vor fi sărit în prealabil cu paraşutele…. (alea de stewardese…) Au mai încercat şi alţii cu ocazia deplasării la Brugges, dar nu au reuşit…
Cât despre averea lui Giovani… nu crezi că aş fi prea darnic cu el dacă i-aş da un broscoi, un cercopitec, o butelie, un calculator şi o balegă? Eu cred că cea din urmă i-ar fi mai mult decât suficientă, că oricum asta mănâncă de când s-a născut…
Rareş, presupun că ai observat că, pentru a veni în întâmpinarea dorinţelor tale, am cerut băieţilor de la DinamoMania să deschidă un magazin virtual şi câteva licitaţii…
Red75, am să ţin cont de dorinţa ta şi am să îi dau lui Ze printre celelalte cadouri şi câteva tratamente medicale prescrise de vraciul tribului său din Ghana...
Dragul meu Divisor, mă tem că treaba asta cu reportatul dorinţelor nu prea ţine. Însă dacă vrei, îţi pot face un abonament de 100$ / lună care include îndeplinirea a 5 dorinţe gratuite lunar timp de şase luni şi ca extra-opţiune posibilitatea de a călători cu sania mea timp de 12 ore gratuit.*
cele 5 dorinţe lunar sunt îndeplinite numai dacă plăteşti abonamentul în avans pe timp de 10 ani. Nu pot fi utilizate toate odată, ci numai în prima, a 25-a, a 29-a, a 30-a şi a 31-a zi a lunii (nu ne asumăm responsabilitatea pentru lunile al căror număr de zile este mai mic.). Călătoria gratuită cu sania înseamnă câte un minut în fiecare luna, timp de 720 de luni şi este disponibilă numai după efectuarea plăţii în avans a cherosenului consumat (aprox. 50 litri / minut)Radu10mai, am veşti proaste pentru tine… atât lampa, cât şi peştişorul au fost deja date. Sacul cu pricina însă, pentru că este sacul meu, nu poate fi pierdut, pentru că are înglobat un sistem GPRS…
Mihaiul, tinere… poţi să pui la rece sticla de coca-cola! Problema e că eu nu beau cola (în reclama nici măcar nu o înghit, dacă eşti atent…) aşa că ţi-aş sugera mai bine o sticlă de busuioacă, dar ai grijă să nu fie de la Vincon, că acolo unii oameni sunt cam „murdari pe mâini”…
Dragă bianca, cred că mi-ar fi mai uşor să ă fac pe Nicoleta să arate ca tine permanent, decât pe tine să araţi ca ea pt. o zi… La treaba cu fotbaliştii mă tem însă că nu sunt şanse… trebuie să te deciziŞ ori vrei să le iei pulsul, ori vrei să ajungă în finală.. una din două!
Marcher... e în regulă… o să ţi-l aduc ţie pe Rădoi, ca să faci cu el tot ce îţi doreşti!
Gavros dragule, trebuie să îţi spun că aşa am de gând să fac. Problema e că, de îndată ce ajung în Anglia, cei de acolo mă iau şi mă bagă la băut prin baruri, astfel că de fiecare dată când ajung pe stadion sunt destul de bine abţiguit, de unde rezultă că nu mai ştiu ce şi cui dau. Dar de data asta am să încerc să mă controlez….
Dragă SNapy, ca să le rezolvăm pe toate, îţi propun ca eu să mă ocup de Dinamo şi să aduc titlul cu nr. 18, să las doctorul să se ocupe de ghipsul tău şi pe tine să te ocupi de stelişti… cu ghipsul, desigur…
FarfelkugeL, pentru că m-ai făcut „boşorog”, am să îţi aduc un ciorap verde şi o sanie roz!
MosIonRoata, stimabile, ţie oricum nu ţi-aş îndeplini nici o dorinţă şi oricum nu ţi-as aduce nici un cadou. Cei ca tine intră în custodia lui Moş Gerilă!
Cosmin, dragul meu spiriduş! După cum ştii, la acea adresă mă poţi găsi doar vara. Pe perioada sărbătorilor stau mai mult în sanie. Eu ştiu că tu vrei de fapt să rămâneţi voi singuri acasă şi să vă faceţi de cap în lipsa mea, dar te rog să nu mai faci publice dedesubturile colaborării noastre, sau altfel am să îi leg din nou pisicii tale clopoţei la gât şi în coadă şi am să îi dau drumul în iglu-ul tău la miezul nopţii, după ce, în prealabil, ţi-am luat lampa… Şi de data asta să ştii chiar am să trimit CD-ul la cârcotaşi! Ultima oara când te-am înregistrat, mi-a luat Rudolf DVD-ul şi şi l-a agăţat în frunte, ca să nu îl prindă radarul, că altfel nu scăpai tu!… Ţie momentan am să îţi îndeplinesc doar dorinţa de a pune articolul cu Damaschin…
Neghiniţă, cred că ţie mai degrabă ţi-aş aduce drept cadou un degetar, ca să nu îţi fie frig în iarna asta care se anunţă foarte aspră…
Dragă alecsa, fiind că eşti ultima căreia îi răspund în acest mesaj şi pentru că nu îmi ceri decât daruri pentru dinamovişti, îţi promit că voi încerca să îşi îndeplinesc toate dorinţele! Încearcă însă să nu mai visezi aşa de mult, pentru că Moş Ene mi-a spus că în fiecare seară când îl prinzi îi furi pana… Acum înţeleg eu de ce atât de multă lume se plânge de insomnii…
PS > Hohohohohoho... a facut egal rapidu...... hohohohohohoho!