Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vine, vine, Mos Craciun!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamovişti > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Pages: 1, 2, 3, 4
COSMIN C
He,he,he... sau mai bine zis:Ho,ho,ho...
Ca suntem monitorizati permanent nu mai e de mult o surpriza. Dar ca ne monitoriza si Mos Craciun cred ca nu v-ati asteptat. Ei bine e adevarat. Mos Craciun e dinamomaniac!! Doar nu degeaba se imbraca numai si numai in alb-rosu! Mosul acela simpatic si blajin, e cu ochii pe noi si azi noapte n-a mai rezistat si s-a inregistrat pe DinamoMania! A constatat ca am fost cuminti si devreme acasa icon_lol.gif dar n-a primit inca scrisorile noastre. Cum nu mai e mult si trebuie sa plece sa imparta cadourile, Mosul s-a gandit sa nu ne mai pierdem vremea cu Posta Romana si doreste sa-i scriem direct aici, in forum.
Asa ca, dati frau liber imaginatiei si scrieti-i Mosului. O sa va raspunda, pentru ca toate scrisorile vor fi citite de mos si de spiridusii sai, iar cea mai haioasa va fi evident premiata!
Aveti insa grija ca Mosu e chiar mos, nu e obisnuit cu limbajul chat, ym, violentele verbale. Sa nu-l facem sa-si schimbe impresia despre noi ca la anu n-o sa mai vina!

Vine Mos Craciun!! Dar numai daca indepliniti conditia din descrierea topicului. Asa ca nu mai stati pe ganduri, toata lumea, cu copil, catel , purcel si ce mai aveti prin casa (fara oi taunt.gif ), sa se aseze pe scris!
Ashtray
Draga Mosule, eu as vrea de Craciun daca se poate aderare europeana doglaugh.gif (si pace pe pamant, egalitate intre rase si sexe, abolirea foametei si Dinamo sa respire aer european la primavara) ! Ca sa avem si noi pubele ecologice anti-putoare, "almanahe" in engleza, euroi in buzunar, sosele cu benzi separate pentru trotinete/triciclete,legi impotriva maltratarii ovinelor/bovinelor,ferme de vaci cu mulgatoare automate,politai inteligenti si masini ecologice care merg cu apa.Si Mosule, n-ai putea sa vorbesti cu nenea Nicolae sa desfiinteze zdeaua de ziua lui icon_lol.gif ?
red_dog 4 ever
Mos Craciun esti cumva ruda cu Mos Ion Roata? rofl.gif
anmini
Draga Mosule,
Desi nu pot sa spun ca anul acesta am fost un exemplu de cumintenie - marturie stand procentele de dojana acumulate pentru "buna purtare", plantatiile de musetel folosite sa cresc oi, si emotiile pe care le-am avut alaturi de suporterii si fotbalistii stelutei la meciurile cu Boro si Real(mi-a placut foarte mult cum a strigat comentatorul gol in meciul in care balanel s-a incapatanat sa marcheze pentru stoia, dar a gresit portile doglaugh.gif doglaugh.gif ) - cred ca merit macar un cadou de Craciun. De fapt, mai bine mi-l aduci din seara asta. VREU SA FIU SUPORTER IN PRIMAVARA EUROPEANA.
Si, daca ai mai putea, ca stiu eu ca esti generos, muta stadionul dintre cimitire undeva intre pasuni, sa joace la matineu vreo doua sezoane, sa piarda jiji alegerile. beerchug.gif
Sa vad eu oile dupa aia cum cauta nisipul ca strutii, sa se ascunda. gunshot.gif
Leaveyou
QUOTE(Ashtray @ 29 Nov 2006, 16:18) *
Draga Mosule, eu as vrea de Craciun daca se poate aderare europeana doglaugh.gif (si pace pe pamant, egalitate intre rase si sexe, abolirea foametei si Dinamo sa respire aer european la primavara)

Parcă eşti la miss Univers rofl.gif
Moşule să stabilim ceva: mata ai tricou roşu cu dungi albe ? Ai. Păi şi noi avem la fel. Nu ar trebui să fim favorizaţi ? Uită-i pe bieţii oameni de la UTA că sunt vopsiţi.

Moşule, dacă spun eu ce-mi doresc o să atrag oprobiul public, mai puţin al dinamoviştilor, ceea ce este mai important. E ? Nu-ţi dai seama ? Bine, să zicem că Jiji dă cu banu în arbitrii ! Nici acum ? Pfff ! Las-o jos că măcăne !

Moşule (nea IonRoată, nu mata, bre !) dă la toţi dinamoviştii care este fericire lângă echipa iubită, satisfacţii atât lângă echipa iubită cât şi în particuler, să fie sănătoşi laolaltă cu întreg lotul echipei iubite şi cât mai multe goluri în poarta blacksheep.gif şi mamba.gif. Dă-le suporterilor dinamovişti numerele la 6/49 şi rezultate exacte la Astra Bet.
De asemenea, Moşule, dă-ne un stadion de 30.000 locuri, că dacă stăm la mâna conducerii dinamoviste o să jucăm la Piatra Neamţ, ceea ce în sine nu-i rău, dar este jenant. Zic de 30.000 locuri pentru că în următorii ani, cât Dinamo o să iasă campioană şi o să aibe treabă în Europa o să se facă şi mai mulţi câini care nu or să încapă în "coteţul" actual.
Şi Moşule: nu te enervează culoarea aia albastră alăturată lângă frumosul roşu al lu' matale ? Ei, nu poţi să faci nimic ?

Cu mulţumiri şi cu ochii pe cer să te văd, că de 30 şi nu mai spun câţi ani mi-ai tras clapa în fiecare an.
bad_dog
Draga Mosule,
Eu am fost cuminte anul asta, asa cum am promis anul trecut... A, nu, asta a fost acum doi ani. In fine, am fost cuminte... azi. Si cred ca merit si eu(lasa ce crezi mata, asculta aici ce cred eu, da?) sa imi indeplinesti o dorinta, doua... ce zici? Incercam? Hai, fii atent:
- in primul rand vreau sa vina primavara. Aia europeana, da, ai raspuns corect. Ai o ciocolata de la mine.
- in al doilea rand vreau sa ploua cu goluri. NUUUU!!! Nu in poarta noastra, mos senil, in portile adversarilor cu care jucam noi. Asa, bine ca ai inteles... Of.... bosorogule. A, nu, nu, stai, Mosule, era o gluma, nu te supara, te rog eu frumos, nu pleca. Hai ca dau o bere. Sau o tzuica. Sau ce bei matale, orice. Si promit ca spal si renii. E OK? Bun, fii atent in continuare:
- nu stiu daca o sa poti face asta, dar vreau sa faci in asa fel incat in anul ce vine sa avem parte de si mai mult jiji bekali la televizor. Exact, eu mi-as dori sa fie transmis in direct procesul. Se poate? Te rog mult...
- si nu in ultimul rand, desi stiu ca e cam mare si matale esti batran si nu prea poti sa cari, mi-as dori un stadion nou si frumos. Hai, il pui pe sanie, ca si asa o trag renii, te urci si matale in tribuna si dai bice.
Multumesc frumos, Mosule!!!
p.s. am uitat sa te rog sa faci in asa fel incat oile sa stea linistite in stana lor, iar pasarile alea mari si negre sa se duca pe camp la 'cules' de seminte.
Mos Craciun
Hohohoho.. 'rati ai dreaq că'mi sunteţi simpatici! Nici nu a început luna decembrie şi deja săriţi cu cererile... Da' pentru că i-am promis lu' Nea Cosmin că anul ăsta iernăm impreuna pe DinamoMania, am să vă ascult dorinţele şi vedem noi cum ne împacam...

Draga Ashtray, da' ştii ca nici nu-mi ceri multe? Tu crezi că la mine e en-gros Europa? E adevarat că eu de acolo fac aprovizionarea, da' asta nu înseamna că vă puteti intinde precum chinezii... Ce ai zice tu dacă ţi-as oferi 200 de minute si 200 de SMS-uri numai pentru tine? Eu nu am în sac decât mitraliere de jucarie, trenuleţe cu telecomandă, dulciuri şi alte jucării de pluş. Aşadar termina cu fanteziile ca poate te las is pe tine cu buza umflata vreo patruj' de ani ca pe Leaveyou...
Cât despre bagabontul ăla de Nicolae care face si el pe moşul înaintea mea, află că o va păţi aşa cum a păţit-o şi rapidistul de Maftei, care a fost arestat desi singura lui vină era ca semăna leit cu cel care de fapt era frati-su!

Domnule detectiv red_dog 4 ever, ţin să te informez că tovărăşiea dintre mine şi cei de o vârstă cu mine, asa cum este cazul celui supranumit MosIonRoata, nu are nimic altceva în comun. Eu nu mă bag la agricultură, el nu se bagă la împărţit cadouri.

Doamna anmini, ţinand cont şi având în vedere faptul că taverna domniei voastre este mereu primitoare si mereu dispusa sa onoreze clienţii dinamovişti, consider ca meritaţi un cadou pe măsură. Tocmai de aceea, am decis ca dorinţa de a fi suporter in primăvara europeana vi se va indeplini. Daca aţi fi precizat si echipa pe care doriţi să o susţineţi ar fi fost şi mai bine cum însă acest lucru l-aţi lăsat la latitudinea mea, va anunţ ca v-am rezervat un loc în tribunele stadionului White Hard Lane, al congolezilor (sau londonezilor) de la Tottenham.

Vechiul meu prieten Leaveyou... mă bucur să ne reîntâlnim după atâta timp! Adevarul e că de asta sindicatul Crăciunilor, Nicolailor, iepuraşilor şi spiriduşilor au impus un embargou în ceea ce priveşte persoana ta: pentru că niciodată nu ne-ai tratat cum se cuvine. Mai ţii minte când încercam să intru pe geamul camerei tale si tu mi-ai trântit ferestrele peste degete? Sau cand în loc de biscutiti şi lapte mi-ai lăsat pe noptieră o pungă cu ciuperci putrede şi un borcan cu zeamă de varză stricată? Iar acum mai ai tupeul să spui că tot eu ţi-am tras clapă? Da' tu când ai uns hornul cu prenadez de am stat toată noaptea să mă deslipsc ce a mai fost?

Tinere bad_dog, apreciez politeţea cu care mi te adresezi, tocmai de aceea, pentru a veni în întâmpinarea dorinţelor tale, voi lasa la uşa casei tale un inel, daca nu vei şti ce sa faci cu acesta, îţi va spune chiar el. Eu îţi vând un pont: daca la capatul lui vei gasi o bucăţică de lanţ, de care va fi ataşat un alt inel, inseamna ca eşti coleg de celula cu tata lu' Pamela şi cu var'su jiji.

Hai gata că mă duc să dau nişte otavă la reni, ca sa am apoi timp să vad meciul in linişte...Mama lor de nemţălăi, le arat eu Santa Claus!
dinamodgirl
Draga mosule,
Am fost "cea mai cuminte" anul aceasta asa ca am hotarat...ce vreau:
-Dinamo in primavara europeana
-stOAIA in liga a III-a
- sa dispara jiji de pe fata pamantului
- sa ramana blacksheep.gif fara stadion si jiji fara bani
- si sa ia Dinamo 3 pct. in seara asta
-sa iau 10 maine la mate(si in teza la fel)
Cam asta a fost!!! HAITA_DINAMO.gif
lory_dinamo
Draga Mosule...

eu imi doresc de Craciun: pe Dinamo in UEFA...sa luam campionatul....sa ma ajute Dumnezeu sa-mi cumpar un tricou original cu nr 9!!!...multa sanatate,fericire si dragoste parintiilor mei,fratelui meu si mie...sa am un An Nou fericit si plin de bucurii...sa iau toate examenele de la facultate....sa pot sa mai rabd la lucru....cateva luni.....pana imi gasesc altu mai bun...ajuta-ma si pe mine cu acel cineva...(stii tu cine).....si nu in ultimul rand sa ajung in Stefan Cel Mare la anu....(tot ce am scris chiar asta imi doresc.....:-X)aaaaaa sa si merg la anu la Arad cand o sa vina Dinamo in deplasare....adica sa ma ajuti cu mami meu...ca ea o sa comenteze sau nu o sa ma lase....haha ar vrea ea!!!! :-))))
adebayor : haita_lui_odin
draga mosule

eu vreau sa aduci sfarsitul foametei in lume si pace mondiala
Bascanu
eu vreau un sac de bani (euroi) icon_rolleyes.gif
paddy
Eu as vrea.......
Sa-l transformi pe muc cel mic intr-un broscoi ......
Pe Dinu intr-un cercopitec.....
Pe Borcea intr-o butelie......
Pe Badea intr-un computer
Pe Netoiu intr-o balega de bou
Iar tote astea sa fie averea lui Givani Becali ...... crazy.gif crazy.gif
f_rares
Draga Mosule...

Pentru ca deja meciul s-a incheiat , si pentru ca vad ca te-ai ocupat si de dorintele unora dintre membri(cu 3 puncte luate din meciul cu nemtii)...ramane sa iti cer ceva mai...personal... 010.gif
Vreau sa fac rost odata de tricoul ala original cu Dinamo , si daca esti destul de bun , si de o sapca si un fular daca se poate...promit ca dau o bere...daca ma rezolvi cu toate astea 010.gif

In rest...cat mai multe motive de voie-buna si distractie pe DinamoMania.Si sanatate moderatorilor , adminilor si tuturor dinamovistilor.

f_rares
30nov2006
anmini
QUOTE(Mos Craciun @ 29 Nov 2006, 18:26) *
Doamna anmini, ţinand cont şi având în vedere faptul că taverna domniei voastre este mereu primitoare si mereu dispusa sa onoreze clienţii dinamovişti, consider ca meritaţi un cadou pe măsură. Tocmai de aceea, am decis ca dorinţa de a fi suporter in primăvara europeana vi se va indeplini. Daca aţi fi precizat si echipa pe care doriţi să o susţineţi ar fi fost şi mai bine cum însă acest lucru l-aţi lăsat la latitudinea mea, va anunţ ca v-am rezervat un loc în tribunele stadionului White Hard Lane, al congolezilor (sau londonezilor) de la Tottenham.

AMIN!
da' eu vreau in avionul cu cetateni, ca nu-mi plac stewardesele. icon_redface.gif
RED75
Mosule, eu nu cer prea mult, adu-ne doar un Craciun cu toti jucatorii acasa, fara nicio plecare de la echipa. Si daca se poate repara-l si pe Danga Langa ca e baiat bun si a fost cuminte de cand a venit la Dinamo beerchug.gif
divisor
Mosule eu anul asta nu imi mai doresc nimic, dar ramai dator doglaugh.gif la anu' imi indeplinesti 2 dorinte.
Radu10mai
QUOTE(Bascanu @ 29 Nov 2006, 20:32) *
eu vreau un sac de bani (euroi) icon_rolleyes.gif

Eu as vrea ca Bascanu sa piarda sacu` cu euroi si eu sa-l gasesc taunt.gif 010.gif

Si mai vreau lampa lui Aladin, pestisorul auriu.
Si mai da-i lui f_Rares mintea lui gigi si mie bani lui... rofl.gif
As mai avea cateva de cerut da le zic dupa ce frec lampa 010.gif
COSMIN C
Sper ca cei care v-ati intalnit cu Mosu la meci nu i-ati multumit cu prea multa bere... Mosu e batran, nu poate duce cat voi! Si mai avem de scris scrisori. Unii se hotarasc greu ! 010.gif
mihaiul90
Mos Craciun, eu ti-as cere daca nu sunt prea indraznet ... sa ne aduci 3 puncte din deplasarea de la Tottenham si sa prindem februarie 2007 fara plecari de la echipa, poate sa ne mai aduci un fotbalist, doi ... Daca ma rezolvi si pe mine cu ce ti-am cerut iti las o Coca-Cola de Craciun, ca in reclama doglaugh.gif
biancap78
Mosule, pentru ca am fost cuminte as vrea sa primesc si eu un mic cadoas (defapt mai multe). Vreau ca Dinamo sa ajunga in finala UEFA, sa ia titlul, si daca se poate, sa arat si eu ca Nicoleta Luciu macar o zi, si in ziua aia sa ma duc sa le iau tensiunea fotbalistilor. doglaugh.gif .
marcher
Mos craciun sa va aduca voua, ce-mi doresc eu mie.
Lui Dinamo sa-i aduca anual un jucator de valoare, antrenor cu minte, suporteri multi, stadion nou si plin, investitori grosi la punga.
Pentru steaua... sa aduca ploaie cu broaste, puschele pe limba, saracie lucie, oase rupte la răţoi, conducatori fara minte si gaoaze sparte
ASA SA NE AJUTE MOS CRACIUN bananasmile.gif
gavros
Mosule imi doresc fffff mult VICTORIE IN ANGLIA ca doar esti DINAMOVIST
SNapy
Mosule is un copil cuminte si as vreau cateva lucruri:
-Dinamo sa castige campionatul
-steau sa fie prinsa ca a facut blat in Champion si sa fie retrogradati
-si sa-mi i-au ghipsul jos
Doar atat, cred ca nu ti-am cerut prea mult dar cea mai impotanta ii cea cu Dinamo
FarfelkugeL
QUOTE(dinamodgirl @ 29 Nov 2006, 18:57) *
Draga mosule,
Am fost "cea mai cuminte" anul aceasta asa ca am hotarat...ce vreau:
-Dinamo in primavara europeana
-stOAIA in liga a III-a

Subscriu, desi se pare ca prima dorinta i-a fost indeplinita deja :D

MOSULE EU VREAU UN CIORAP ROZ SI O SANIE VERDE.

PS: alte scaune in peluza ca de fiecare data cad de pe ele pentru ca sunt rupte! (am fost sabotati :D).

Bosorogule poate ma uiti cu ciorapul ala roz...
MosIonRoata
Mos Craciun este o inventie masonica care are ca scop abaterea
atentiei tinerei generatii de la adevarata semnificatie a Sarbatorii Craciunului: Nasterea Domnului.

Sanatate!
RED75
Fir-ar el sa fie de pezevenghi ! Banuiam eu ca e un spion capitalist antrenat la Polu' Nord !
Da' nici chiar asa...sa le suceasca mintile bietilor copii !?
Si se mai imbraca si in culorile lui Dinamo icon_evil.gif O sa scrie in gașca slugilor proaste ca e pus de noi !
biancap78
Mai e gresit titlul topicului. Trebuia sa se numeasca. "Ce vreti sa va aduca Mos Ion Roata" doglaugh.gif
COSMIN C
Mosule, cadou nu-ti mai cer, mi-ai adus ce vroaim in noiembrie, e mai mult decat puteam spera...
O nemultumire am. "Colaboram" de muuuulti ani, dar parca pe masura ce trece timpul esti tot mai dezorganizat. Imprastii cadourile prin tot felul de locuri de-mi iese sufletul pana le recuperez... si asta n-ar fi nimic, dar esti tare nehotarat. Din septembrie incepand tot schimbi la ele. Te razgandesti de m-ai ametit de tot.
Sa nu te superi, dar cu Mos Gerila, e drept doar 2 ani, am lucrat parca mai bine. Avea cel mult doua magazine unde le lasa, bananele le trimitea verzi din octombrie, e drept ca salivam privindu-le cum se coc pe sifornier, dar ma scutea de alergatura asta din luna codourilor.
Prin urmare, cred ca se impune de urgenta sa organizezi o instruire cu toti cei ce "lucram" pentru tine. Si sunt cativa si aici pe forum.
Asteptam sa ne inviti deci la Rovaniemi, in Laponia! tongue.gif
neghinitza
yo vreau sa ajunga Dinamo in finala uefa si sa bata pe spurkati in uefa blacksheep.gif blacksheep.gif blacksheep.gif
alecsa_rd
Pentru ca lucrurile materiale nu au nici o valoare, eu nu vreau decat ce vor si ceilalti dinamovisti:
-Dinamo sa castige campionatul
-sa ajunga cat mai sus in Uefa
-sa le demonstram la toti ca avem valoare, sa le dam peste nas la toti cei care spun ca Dinamo nu este echipa...
Si bineintes ca famila mea sa fie mereu cum este acum: sanatoasa, unita si fericita...
Si te-as mai ruga ceva: sa nu le aduci cadouri celor care nu cred si nu au crezut in Dinamo! doglaugh.gif

ar mai fi niste lucruri, ca de exemplu sa merg la toate meciurile lui Dinamo, sa am un tricou original(de-a lui Danciu, daca se poate), dar, pentru ca am spus ca lucrurile materiale nu conteaza, prefer sa renunt la toate acestea pentru dorintele de mai sus...pentru Dinamo! ball.gif

Iar dusmanilor de la steaua nu le doresc nimic rau (nimic mai rau ca pierderea campionatului icon_rolleyes.gif ) pentru ca dragostea mea pentru Dinamo este mai mare decat ura pentru ei...

Mosule, sper ca imi vei putea indeplini visele...Iti doresc sa ai niste sarbatori fericite, care sigur asa vor fi pentru toti dinamovistii!!! Si sa nu uiti ce te-am rugat, da?
Mos Craciun
Dragii Moşului,
Deşi nu v-am mai citit,
Din dorinţe am împlinit.
Sper deci că şi-n continuare
Îmi veţi scrie cu ardoare.

Am să-ncep prin a-i răspunde domnişoarei care se intitulează „dinamodgirl”. Draga mea, dorinţele tale de bine, precum şi ale celorlalţi dinamovişti în legătură cu parcursul european al echipei noastre, au coincis şi cu cele pe care eu însumi le doream. Prin urmare, a fost o plăcere să vă îndeplinesc această dorinţă. Mă tem însă că, pentru calificarea în fazele superioare, va trebui să vă adresaţi iepuraşului…
Cât despre celelalte dorinţe care privesc răul duşmanilor, ţin să te dezamăgesc, dar nefiind manelist, nu obişnuiesc să mă implic în disputele cu duşmanii care îmi vrea banii pentru că n-are valoarea mea… de aceea, las pe altcineva!...

Dragă lory, treaba cu Dinamo în UEFA şi câştigarea titlului consider-o ca şi rezolvată. Dacă despre tricou spui că vrei să te ajute Dumnezeu să îl iei… atunci nu înţeleg de ce îmi mai spui mie!? În rest, cum de sentimente / sănătate / relaţii nu mă ocup eu, va trebui să te adresezi altcuiva.
Promit în schimb că te voi ajuta cu „acel ceva” şi dacă vei şti cum să faci să ajungi la un meci în Groapă, atunci să fii atentă, ca s-ar putea să împuşti doi iepuri de-odată! thumb.gif

Adebayor, pentru aceasta şi alte cereri de acest gen, adresează-te te rog domnului Ban Ki-moon.

Dragul meu Bascanu, dorinţa ta este puţin mai dificil de realizat. Dar îţi promit că după ce voi împărţi toate darurile, voi trece şi pe la tine ca să îţi las sacul meu (gol!), pe care poţi să îl faci puşculiţă!

Paddy, ceea ce îmi ceri tu este să îi transform la loc în ceea ce au fost la început. Pentru că asupra lor acum, planează o vrajă. Când vraja se va rupe ei vor redeveni ceea ce au fost, lucru pe care vad că tu îl ştii deja. Dacă vrei să rupi vraja, va trebui să ajuţi la împlinirea profeţiei, care spune că ei vor redeveni ceea ce au fost, dacă şi numai dacă un avion al companiei Blue Air va fi deturnat de dinamovişti, iar aceştia se vor îndrepta cu el spre OTV, unde îl va lua din zbor pe Ivanovici, iar apoi vor face la fel şi cu Ioaniţoaia, Tolontan şi toată ceata lor de smintiţi şi de mişei şi vor direcţiona aeronava către stadionul ghencea unde avionul se va prăbuşi, după ce dinamoviştii care îl deturnaseră vor fi sărit în prealabil cu paraşutele…. (alea de stewardese…) Au mai încercat şi alţii cu ocazia deplasării la Brugges, dar nu au reuşit…
Cât despre averea lui Giovani… nu crezi că aş fi prea darnic cu el dacă i-aş da un broscoi, un cercopitec, o butelie, un calculator şi o balegă? Eu cred că cea din urmă i-ar fi mai mult decât suficientă, că oricum asta mănâncă de când s-a născut…

Rareş, presupun că ai observat că, pentru a veni în întâmpinarea dorinţelor tale, am cerut băieţilor de la DinamoMania să deschidă un magazin virtual şi câteva licitaţii…

Red75, am să ţin cont de dorinţa ta şi am să îi dau lui Ze printre celelalte cadouri şi câteva tratamente medicale prescrise de vraciul tribului său din Ghana...

Dragul meu Divisor, mă tem că treaba asta cu reportatul dorinţelor nu prea ţine. Însă dacă vrei, îţi pot face un abonament de 100$ / lună care include îndeplinirea a 5 dorinţe gratuite lunar timp de şase luni şi ca extra-opţiune posibilitatea de a călători cu sania mea timp de 12 ore gratuit.*
*cele 5 dorinţe lunar sunt îndeplinite numai dacă plăteşti abonamentul în avans pe timp de 10 ani. Nu pot fi utilizate toate odată, ci numai în prima, a 25-a, a 29-a, a 30-a şi a 31-a zi a lunii (nu ne asumăm responsabilitatea pentru lunile al căror număr de zile este mai mic.). Călătoria gratuită cu sania înseamnă câte un minut în fiecare luna, timp de 720 de luni şi este disponibilă numai după efectuarea plăţii în avans a cherosenului consumat (aprox. 50 litri / minut)

Radu10mai, am veşti proaste pentru tine… atât lampa, cât şi peştişorul au fost deja date. Sacul cu pricina însă, pentru că este sacul meu, nu poate fi pierdut, pentru că are înglobat un sistem GPRS…

Mihaiul, tinere… poţi să pui la rece sticla de coca-cola! Problema e că eu nu beau cola (în reclama nici măcar nu o înghit, dacă eşti atent…) aşa că ţi-aş sugera mai bine o sticlă de busuioacă, dar ai grijă să nu fie de la Vincon, că acolo unii oameni sunt cam „murdari pe mâini”…

Dragă bianca, cred că mi-ar fi mai uşor să ă fac pe Nicoleta să arate ca tine permanent, decât pe tine să araţi ca ea pt. o zi… La treaba cu fotbaliştii mă tem însă că nu sunt şanse… trebuie să te deciziŞ ori vrei să le iei pulsul, ori vrei să ajungă în finală.. una din două!

Marcher... e în regulă… o să ţi-l aduc ţie pe Rădoi, ca să faci cu el tot ce îţi doreşti!

Gavros dragule, trebuie să îţi spun că aşa am de gând să fac. Problema e că, de îndată ce ajung în Anglia, cei de acolo mă iau şi mă bagă la băut prin baruri, astfel că de fiecare dată când ajung pe stadion sunt destul de bine abţiguit, de unde rezultă că nu mai ştiu ce şi cui dau. Dar de data asta am să încerc să mă controlez…. crazysanta.gif

Dragă SNapy, ca să le rezolvăm pe toate, îţi propun ca eu să mă ocup de Dinamo şi să aduc titlul cu nr. 18, să las doctorul să se ocupe de ghipsul tău şi pe tine să te ocupi de stelişti… cu ghipsul, desigur… icon_twisted.gif

FarfelkugeL, pentru că m-ai făcut „boşorog”, am să îţi aduc un ciorap verde şi o sanie roz! tongue2.gif

MosIonRoata, stimabile, ţie oricum nu ţi-aş îndeplini nici o dorinţă şi oricum nu ţi-as aduce nici un cadou. Cei ca tine intră în custodia lui Moş Gerilă! taunt.gif

Cosmin, dragul meu spiriduş! După cum ştii, la acea adresă mă poţi găsi doar vara. Pe perioada sărbătorilor stau mai mult în sanie. Eu ştiu că tu vrei de fapt să rămâneţi voi singuri acasă şi să vă faceţi de cap în lipsa mea, dar te rog să nu mai faci publice dedesubturile colaborării noastre, sau altfel am să îi leg din nou pisicii tale clopoţei la gât şi în coadă şi am să îi dau drumul în iglu-ul tău la miezul nopţii, după ce, în prealabil, ţi-am luat lampa… Şi de data asta să ştii chiar am să trimit CD-ul la cârcotaşi! Ultima oara când te-am înregistrat, mi-a luat Rudolf DVD-ul şi şi l-a agăţat în frunte, ca să nu îl prindă radarul, că altfel nu scăpai tu!… Ţie momentan am să îţi îndeplinesc doar dorinţa de a pune articolul cu Damaschin…

Neghiniţă, cred că ţie mai degrabă ţi-aş aduce drept cadou un degetar, ca să nu îţi fie frig în iarna asta care se anunţă foarte aspră…

Dragă alecsa, fiind că eşti ultima căreia îi răspund în acest mesaj şi pentru că nu îmi ceri decât daruri pentru dinamovişti, îţi promit că voi încerca să îşi îndeplinesc toate dorinţele! Încearcă însă să nu mai visezi aşa de mult, pentru că Moş Ene mi-a spus că în fiecare seară când îl prinzi îi furi pana… Acum înţeleg eu de ce atât de multă lume se plânge de insomnii…

PS > Hohohohohoho... a facut egal rapidu...... hohohohohohoho!
super_dog
Mosule, ce sa-ti cer io ?? Aaaaa da, vreau sa o aduci pe Barcelona la Bucuresti si bineinteles vreau sa o batam.
Eu nu-ti cer avioane, nici lampa lui Aladin, nici pestisori aurii, dar iti cer un Hummer H2.
tiby_reddog
Mosule '''cocosule''',vrem cupa U.E.F.A in Stefan Cel Mare.
Si o blonda cu ochi albastri daca se poate.....

HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif jester.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
Bascanu
QUOTE(Mos Craciun @ 4 Dec 2006, 0:22) *
[i]Dragii Moşului,

Dragul meu Bascanu, dorinţa ta este puţin mai dificil de realizat. Dar îţi promit că după ce voi împărţi toate darurile, voi trece şi pe la tine ca să îţi las sacul meu (gol!), pe care poţi să îl faci puşculiţă!

no merci d nimic....saci goi am o gramada..... 149.gif
Mos Craciun
Nemulţumitului i se ia darul!
Bascanu
no lasa mosule ca am primit deja cadou drunk.gif nu un sac plin cu bani....dar ii bine si asa "rau" 010.gif
Red District IS
eu am o dorinta care ii va intrista pe multi dar cu care toti vor fi de acord:
ADU-I INAPOI PE CATALIN HILDAN SI MISA KLEIN
bigcry.gif
radu
Draga Mosule,

Nu vreau ciocolata Laura si nici ciocolata Voinicel. Nu vreau luna si nici carul ci ceva mai putintel. Mosule draga eu vreau o sticla de Cimitirol.

Semneaza un copil pseudocuminte!
paddy
QUOTE(Mos Craciun @ 3 Dec 2006, 22:22) *
[i]Dragii Moşului,
Deşi nu v-am mai citit,
Din dorinţe am împlinit.
Sper deci că şi-n continuare
Îmi veţi scrie cu ardoare.[/i

Paddy, ceea ce îmi ceri tu este să îi transform la loc în ceea ce au fost la început. Pentru că asupra lor acum, planează o vrajă. Când vraja se va rupe ei vor redeveni ceea ce au fost, lucru pe care vad că tu îl ştii deja. Dacă vrei să rupi vraja, va trebui să ajuţi la împlinirea profeţiei, care spune că ei vor redeveni ceea ce au fost, dacă şi numai dacă un avion al companiei Blue Air va fi deturnat de dinamovişti, iar aceştia se vor îndrepta cu el spre OTV, unde îl va lua din zbor pe Ivanovici, iar apoi vor face la fel şi cu Ioaniţoaia, Tolontan şi toată ceata lor de smintiţi şi de mişei şi vor direcţiona aeronava către stadionul ghencea unde avionul se va prăbuşi, după ce dinamoviştii care îl deturnaseră vor fi sărit în prealabil cu paraşutele…. (alea de stewardese…) Au mai încercat şi alţii cu ocazia deplasării la Brugges, dar nu au reuşit…
Cât despre averea lui Giovani… nu crezi că aş fi prea darnic cu el dacă i-aş da un broscoi, un cercopitec, o butelie, un calculator şi o balegă? Eu cred că cea din urmă i-ar fi mai mult decât suficientă, că oricum asta mănâncă de când s-a născut…

Iti multumesc Mosule ca nu m-ai pus sa sarut broscoiul cel raios 010.gif cu toate ca acum am o mare nedumerire, daca l-as fi sarutat in ce s-ar fi transormat ????
Mi-as dori ca acel avion sa intre chiar in timpul emisiuni fanatik si invitatii lui Ivanovici sa fie muc cel mic si batrinelul bulbucat de la Liga...
Mi-as mai dori ca Gigi Becali sa se converteasca la islam cu tot cu berbecutii de la zdeaua crestina.........
Si nu in ultimul rind sa vorbesti cu cel de sus ca sa-i mai produca lui Giovani un atac de inima sa nu se mai numere printre actionarii lui Dinamo si daca nu sint prea insistent putina minte lui Borcea nu i-ar strica beerchug.gif
marcher
Mos craciune...sa stii ca multi te mint, n-au fost cuminti, incearca sa te imbarlige. Unii nu vor sa strige la meciuri in galerie.. altii nu stiu versurile, altii mai grav, nici nu vin la meciuri. Pentru toti astia propun sa faci o condica de prezenta la intrarea in PCH, unde se vor intona macar cateva versuri din cantecele noastre.
SNapy
Sa sti mosule ca mai am o mica dorinta daca se mai poate(ca is baiat bun si merg la meciuri pe unde pot).As vrea sa-i vad pe stelisti intr-un camion care a luat foc si ei sa piara acolo.
Sper ca nu is prea rau!!! icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
Mos Craciun
Ho ho hoh.. nehaliţii moşului!... Rezumaţi-vă la câte o dorinţa fiecare, ca să ajungă la toţi!...
paddy
QUOTE(marcher @ 4 Dec 2006, 12:34) *
Mos craciune...sa stii ca multi te mint, n-au fost cuminti, incearca sa te imbarlige. Unii nu vor sa strige la meciuri in galerie.. altii nu stiu versurile, altii mai grav, nici nu vin la meciuri. Pentru toti astia propun sa faci o condica de prezenta la intrarea in PCH, unde se vor intona macar cateva versuri din cantecele noastre.

Ce sa mai spunem de aia care vin din an in paste icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif fale cadou un vibrator in forma de locomotiva.......ca sa nu mai stringa din buci atunci cind scot un ban pt deplasarile facute alaturi de echipa........
coolio
Draga Mosule,

Am si eu o dorinta.....muta macar pt. o luna stadionul Dinamo in Ardeal(evident nu in pauza de iarna )
Sa pot si eu striga dupa meci "Am vazut pe Dinamo.... Am vazut pe Dinamo"
super_dog
Mosule, pe mine m-ai uitat ??? cu Hummeru meu cum ramane ??
f_rares
QUOTE(Mos Craciun @ 4 Dec 2006, 0:22) *
Rareş, presupun că ai observat că, pentru a veni în întâmpinarea dorinţelor tale, am cerut băieţilor de la DinamoMania să deschidă un magazin virtual şi câteva licitaţii…

Multumesc pentru sprijin Mosule...s-a rezolvat beerchug.gif sunt mai bogat cu un tricou 010.gif
gavros
azi vine mos nicolae...daca il prind in casa ii rad barba(daca are ) 010.gif
POOL
Eu vreau doar sa castige Dinamo campionatul si Cupa UEfa. sa facem un "event". icon_lol.gif wink2.gif
BandiT
eu deja am primit un laptop !
altacadou nu mai vad anul asta!
totusi nu ma deranjeaza sa se intample jumate din dorinta lui pool , si anume Dinamo sa castige campionatul...
cupa uefa sa fie castigata de steaua!
paddy
Un laptop de jucarie verystrange.gif verystrange.gif si o ranga ca ai fost baiat obraznic verystrange.gif verystrange.gif
Am auzit ca voi il asteptati pe Gigi Becali nu pe Mos Craciun......
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.