Bascanu
Dec 6 2006, 12:04 PM
POOL
Dec 6 2006, 04:54 PM
Cum ii tarifu la colinzi?? 1000 de euro colinda?? Asa plateste Jiji??
mika
Dec 6 2006, 05:22 PM
eu l-am asteptat pe Mos Nicolae si nu a venit, dar cum speranta moare ultima poate Mos Craciun vine si imi aduce si mie subiectele la examene.
Si pentru Dinamo ce sa cer?...un parcurs cat mai bun
biancap78
Dec 7 2006, 02:52 PM
Mosule, multumesc mult de dorinta

. Dar cred ca as vrea sanatate pentru toti dinamovisti, pentru jucatori, O finala de cupa UEFA(daca se poate sa o si castigam). Iar ca sa nu-i uitam pe rivalii din campionat" sa retrogradeze si ei nitel

ca prea ne stau in spinare" Bineinteles poate anu asta nu, dar peste un am doi ar fi minunat. Iti multumesc mult.
PS:aia cu Nicoleta, sa o faci ca mine o fost buna
dudu1961
Dec 7 2006, 03:09 PM

Mosule poti schima gindirea actionarilor nosti daca nu ; Nu ne poti aduce tu unu singur (gen Abramovici) cu bani multi dar care sa vrea sa faca performanta la Dinamo ,si ca noi toti cred vrem macar o semifinala Uefa daca nu o finala .
Mos Craciun
Dec 9 2006, 12:26 PM
Hohohoho....Va sa zica Nicolae nu a venit. V-am spus eu ca va pati ca Maftei dar nu m-ati crezut!
super_dog, Barcelona era ca si adusa, ii urcasem in sanie, dar a fost suficienta o clipa de neatentie si m-am trezit cu nemtalaii de la Bremen in locul lor. Pentru moment am reusit sa scap de ei, dar mai am un drum de facut pe 15 dec. Trebuie sa am mare grija, ca astia sunt perseverenti....
Si Hummer -ul la ce-ti trebuie? Pleci la razboi? Nu mi-e clar, vrei masina sau tanc?
tiby_reddog, de Cupa UEFA se ocupa iepurasul, scrie-i lui. Blonda cu ochi albastri? Hmmm, am sacul plin de papusi , blonde, brunete, cu ochi de toate felurile, dar combinatia de-o vrei tu s-a epuizat. Nu fi insa necajit, am sa-ti las niste vopsea de par si lentile de contact de toate nuantele , asa o sa ai alta papusa in fiecare seara.
Radule, pseudocumintii exact asta primesc:ciocolata Laura si Voinicel!
Paddy, tu ai atatea de cerut incat mai bine te-ai inscrie pentru o audienta.
marcher, paracios mic

ce esti....Condica am sa ti-o aduc tie, sa stai la intrarea in peluza si sa-i verifici pe toti cei care intra. Asta inseamna ca trebuie sa renunti la tuica de Targoviste, vinul de Focsani si metrii aia de bere. Nu de alta, dar n-as vrea sa pierzi condica si s-o gaseasca mos Ion...Nici nu vreau sa ma gandesc ce cantece s-ar auzi din peluza in cazul asta.
SNapy ar fi pacat de camion. Nu mai bine dam foc la stana direct?
coolio ce-ti veni, cum sa mut stadionul? Daca il aduc o luna in Ardeal si ma afla fetele din Iasi iti dai seama ce patesc?
Pool, ai primit jumatate de cadou, pentru restul am lasat, asa cum ziceam, vorba iepurasului.
Ei, dragii mosului cam asta ar fi pentru azi. Sunt cam necajit, aveam un cadou pentru echipa de handbal si cred ca mi-a fost furat. Am anuntat interpolul, sper sa-l gaseasca pana maine seara.
Aaa, si stati linistiti, n-am dus nimanui nici un laptop. Nu cunosc cine-i personajul care incearca sa va induca in eroare.
redlady08
Dec 9 2006, 06:55 PM
Mos Craciun...daca tot esti asa bun.....vreau sa-ti cer si eu ceva....pentru mine inca nu m-am gandit (dar mai e timp

)....in schimb vreau ceva pentru linistea tuturor suporterilor dinamovisti

.....mai multa minte pentru actionari, o scara pentru jucatori (sa nu cada de la inaltime ca e tare bine acolo sus:D...poate urcam si mai sus), intelepciune si ochi buni pentru Rednic si nu in ultimul rand ZAPADAAAAAAAAAAAA
anmini
Dec 14 2006, 02:23 PM
Mosule, te rog, da-le astora peste mana daca le trece prin cap sa vanda vreun jucator......ca la ce zvonuri sunt, albim pana in primavara.
marcher
Dec 14 2006, 02:43 PM
Cred ca asta mosul, nu prea poate sa indeplineasca. Cere-i orice...numai asta nu.
Mos Craciun
Dec 14 2006, 03:19 PM
Hohoho, Anmini ce-ți trece prin minte...Păi dacă aveam asemenea puteri mai aveam barba albă ??
Max
Dec 15 2006, 06:33 PM
Mosule..daca ai putea sa imi indeplinesti urmatoarea dorinta dau o tuica fiarta..
Adu-mi te rog o papusa gonflabila cu chipul lui mihaela stoica, am auzit ca stie sa faca orice.
Multumesc anticipat!
doggyy86
Dec 15 2006, 09:51 PM
eu vreau ca domnilor actionari sa le fi venit mintea la cap dupa esecul usturator de aseara si SA CUMPERE jucatori de valoare...si sa NU MAI VANDA nimic ca dupa ce ca nu avem cine stie ce daca mai vand si din astia ....ne facem de ras...deci daca ne poti aduce tu vreo doi trei mijlocasi devaloare si tot vreo 3 fundasi..si cel mai inportant alt PORTAR!
cane loco
Dec 15 2006, 10:01 PM
Eu vreau de la Mosu'(care e Alb-Rosu bineinteles) ca Dinamo sa ajunga in finala cupei uefa, sa o castige, sa avem meciuri cat mai bune in Liga Campionilor, sa terminam cu transferurile de cacao si cu infectiile microbiene gen netoiu si giovani fecali bijnitaru', sa aiba numai spumite la gura si decaderi de tensiune toti spurcati in frunte cu jiji si amanta lui mimi menajera si la fel pentru ziaristii care s-au pus capra(oaie la alegere) in fata panaramei de jiji.Si nu in ultimul rand sanatate si fericire tuturor Dinamovistilor si Romanilor adevarati care stiu sa deosebeasca valoarea de spurcaciune si tiganeala.
bianco_rossa
Dec 16 2006, 12:39 AM
ooooo....Mosuleeeeeeee

uite ca apuc si io sa'ti scriu in timp util....da' ma gandeam la ce vreau sa'ti cer...ceva material sau nu?as avea destu de multe da' ma gandec si la tine, ca esti batran, ai treaba si pe la altii ca mine, si timpul este cam scurt.....oricum Felicitari pentru faptul ca vii an de an si ne faci sarbatorile muult mai frumoase....
Vreau ca tu sa vii sanatos si sa poti indeplini cate o dorinta tuturor, sau sa aduci daruri si sa le pui sub pom....se poate nu?
o sa'ti mai scriu....cat de curand
marcher
Dec 16 2006, 12:43 AM
Asa sa faci, ca acum pari cam ametita
bianco_rossa
Dec 16 2006, 12:47 AM
vaaiii...ma scuzi daca ti'am lasat impresia asta....ciudat este ca tu nu ma stii bine nici cand sunt treaza...ca sa nu mai zic cand sunt ametita
marcher
Dec 16 2006, 12:53 AM
Nu prea am inteles ce i-ai transmis lui mos craciun, la asta ma refeream, si nicidecum la o eventuala stare bahico-euforica pe care n-as indrazni sa o insinuez la adresa unei domnisoare delicate.
bianco_rossa
Dec 16 2006, 12:58 AM
lasa vrajealaaaaaa......vroiam ca Mosu sa fie sanatos ca sa ne aduca daruri, asta imi doresc de Craciun....acu' m'am exprimat destul de inteligibil??
marcher
Dec 16 2006, 01:01 AM
rew
Dec 16 2006, 05:38 PM
Mosule, daca si anu asta imi aduci tot ce mi-ai adus si anu trecut si acu doi ani, o sa-ti zic bancu ala cu Bula si cu varza in loc de colind! Hai, mina renii aia mai cu viata! ... Desi ... la cum bate vintu, ma gindesc ca as putea sa-ti trimit deja pe pm bancu ala.
Capirossi
Dec 16 2006, 05:59 PM
Draga Mosule, eu nu sunt egoist. Ma multumesc cu ce ai tu prin traista. Dar sa aduci, te rog pt. baietii aia care s-au certat in avion whisky dietetic si vodca light ca sa ne stie lumea pt. ce e Dinamo de fapt, din '48 incoace si nu pt. ce lasa ei sa se vada. Lui Ganezu' sa i-o aduci pe Daniela Gyorfi, ca si-o doreste omu' mult. Si drept rasplata, o sa vezi ca da gol si in UEFA, incepand chiar din februarie. Da' fa-o pe sest, sa nu afle dna. Ganea ca obtinem efectul contrar, ceva gen Banel cu Realu'. Doamne fereste ! Lui Borcea adu-i un DVD cu Shakira, sa invete de la ea si alte unduiri de solduri pe care sa le prezinte la urmatorul Dinamo - staua. Daca ajungi si la mihaela nu uita baxul ala de rudotel si lasa-l cu grija pe cos, sa ajunga intact la el, ca se pare ca si-a epuizat stocul si are deja dependentza creata. Nu l-ai vazut cum face in picaj? Pardon, in sevraj. Lui jiji nu-i mai aduce oi, ca n-are unde sa le mai pasca, ca pe Ghencea a pus iarba d-asta sintetica si pica greu la stomac.
Ti-as sugera sa ne aduci al 18-lea titlu, dar vii cam tarziu, ca baietii l-au luat deja din etapa a X-a.
Drum bun & drive safety! Nu mai bea din romul renilor!
*** Sarbatori fericite tuturor ! ***
iulian_reddog
Dec 18 2006, 01:54 PM
Mos Craciune, Mos Craciune, sa ne aduci jucatori cu care sa batem pe Benfica si colo si aici, ca sa poata sa bea Mihaela Stoica toata lada de rudotel trimisa de Capirossi prin tine.
Hai, batrane, stiu ca se poate! Doar esti alb-rosu. Ai fi fost o inventie masonica daca erai ros-albastru!
anmini
Dec 18 2006, 07:00 PM
QUOTE(rew @ 16 Dec 2006, 17:38)

Mosule, daca si anu asta imi aduci tot ce mi-ai adus si anu trecut si acu doi ani, o sa-ti zic bancu ala cu Bula si cu varza in loc de colind! Hai, mina renii aia mai cu viata! ... Desi ... la cum bate vintu, ma gindesc ca as putea sa-ti trimit deja pe pm bancu ala.
mosule, eu mi-as dori sa faca rew public bancul ala. ce zici, se poate?
Capirossi
Dec 18 2006, 07:18 PM
P.S. : Mult iubite si stimate Mos, am uitat de globtrotter-ul Ganez. Te rog sa-i aduci o pernuta moale si pufoasa care sa aiba desenata pe ea o cioara. La Dinamo 2 e concurenta pe posturi mare si se da credit tinerelor sperante iar bancile de rezerve nu sunt ca la Dinamo din piele, sunt asa ca la Divizia C. Ganezu' o sa aiba mare nevoie de ea inca un an jumate'. Daca ai in plus lasa-i si " Codul bunelor maniere ", sa nu se mai poarte cu noi asa urat ca nu meritam.
... Ionele, scoate draq ala din gura ca nu-i trabucu' lu' Mister, e vibratoru' lu' Daniela. Nebunaticule...
gilutza_d
Dec 19 2006, 05:15 PM
mos craciun sa ne aduci tuturor dinamovistilor o calificare mai departe in cupa UEFA sa moara de necaz jiji,mimi si toti care mai sunt pe acolo.:P
anmini
Dec 19 2006, 05:46 PM
Mosule, te rog, ia-i pe actionarii astia nenorociti si du-i unde-a dus mutu' iapa. Nu, nu imparatul Mutu. Doar mutu'. si sa-i aduci inapoi cand o sa te rog eu...............
RED75
Dec 19 2006, 05:49 PM
Mosule, eu nu cer nimic pentru mine, as vrea doar sa mai pui ceva in pachetul pentru Copos alturi de Ganea si Munteanu: PE BORCEA SI PE TURCU !
Te rog mult ! Copos a fost baiat cuminte si a avut ghinion in cupele europene ! Merita un cadou mai mare !
anmini
Dec 19 2006, 05:54 PM
da, si sa fie in cutii de lemn aia doi, mentionati mai sus. obligatoriu!!!!!!!!!de-alea, la 9 milioane, ca le-au [placut banii.
DiliBili
Dec 19 2006, 05:58 PM
Mosule eu vreau ca porcea sa ramina cu o singura butelie si aia sa o folosesc de Ignat sa-l pirlesc pe el si pe ceilalti pirliti din conducere
georgyianna
Dec 19 2006, 09:40 PM
Mosule...ce mai faci,cum o mai duci?

In primul rand vreau sa ne aduci multa sanatate, bucurii si bla bla...
Si te rog cva:sa nu mai plece nici un titular de la Dinamo!! ca deja ii prea de tot
Si nu in ultimul rand ai grija de tine si anu asta nu-mi ocoli casa
Mos Craciun
Dec 20 2006, 10:38 AM
Ho,ho,ho, voi sunteți în stare să cereți pînă în seara de ajun....
Am stabilit că pentru calificarea în fazele superioare ale Cupei UEFA trebuie să vă adresați iepurașului. Să facă și el ceva că treaba cu titlul am rezolvat-o eu cam 90%. Sau nu vine iepurașul pană atunci? Hmmm....
M@x, te credeam om serios, papușă cu chipul Mihaelei Stoica îți trebuie? Bleah... Adă țuica aia că deja m-a apucat greața și punga cu pastile au uitat-o spiridușii acasă.
RED-Castorryy,dacă iepurașul rezolvă problema, nu-ți ramîne decat să dai un copy/paste după cupă de cate ori ai chef.
Rossa...asta se cheamă că ai scris în timp util? Cînd deja eram pe drum?
Rew, eu mi-s om bătran și mă mai lasa memoria. Nu mai știu ce ți-am adus în anii trecuti... Să nu zici că nimic, știu sigur că am pus ceva în sac pentru tine.... Dacă n-a ajuns, ori au făcut spiridușii vreo încurcătură ( și cum ajung acasă deschid o anchetă), ori te-au lăsat băieții de la DinamoMania fără cadouri. Aștept bancul.
Capirossi Ganezului nu-i mai aduc nimic, cică pentru el Moș Craciun e Copos!... Decît să-i aduc lui Borcea DVD cu Shakira, nu mai bine v-o trimit direct pe ea sa danseze la stînă cînd o sa dea Danciu 3 in poarta aluia de l-a adus Mihaela? Pentru Mihaela și Jiji vorbisem la Bălăceanca, n-au locuri momentan, o sa mai încerc la Socola. Rudotelul mă tem ca nu-și mai face efectul.
DiliBili, acum spui, i-am luat deja toate buteliile.
Vă las acum, am sacul plin cu jucători, trebuie să fiu atent la spiriduși să nu faca vreo prostie, că deja am bănuieli că au încurcat pachetele.
Mos Craciun
Dec 20 2006, 01:31 PM
Liniște că nu pot să mă concentrez.... Pe Munteanu il lăsasem ieri, parcă, la Rapid....Cum a ajuns inapoi in Stefan cel Mare?

Să fi incurcat străzile? Sacii? Cu Ganea ce-oi fi făcut? I l-am dat sau nu lui Copos? Stiu doar că pierdusem cheița și nu reușeam să-l fac să tacă, dar unde l-am lăsat.....Hmmmm...M@x, sigur nu mi-ai imbătat spiridușii?
Bascanu
Dec 20 2006, 04:03 PM
mosule mie nu imi mai suplimentezi cu ceva cadoul??
sorin8
Dec 20 2006, 04:23 PM
mosule eu nu mai vreau
nimic il am pe rednic

sarbatori fericite pt. toti cainii
Capirossi
Dec 20 2006, 07:50 PM
Sarbatori fericite Mosule ! La multi ani in alb-rosu !
rew
Dec 22 2006, 11:09 PM
Mosule, jos basca, n-am ce zice! Nu stiu daca a functionat poanta din banc, da' chiar am primit cadoul cu 3 zile mai devreme. Sper sa nu te superi ca l-am si stricat, da' se repara. De aici se vede un 2007 mult mai bun decit 2006.
biancap78
Dec 22 2006, 11:11 PM
QUOTE(rew @ 22 Dec 2006, 23:09)

Mosule, jos basca, n-am ce zice! Nu stiu daca a functionat poanta din banc, da' chiar am primit cadoul cu 3 zile mai devreme. Sper sa nu te superi ca l-am si stricat, da' se repara. De aici se vede un 2007 mult mai bun decit 2006.
Deja ai stricat cadoul?

vai vai...
Mos Craciun
Dec 22 2006, 11:29 PM
Se pare ca anul asta toate merg cam anapoda. Nici nu plec bine de la "locul faptei" si stricati cadourile... Acum cu cine il inlocuiesc eu pe Vranjkovic?
Bascanu, cadoul ti-a fost suplimentat, sper ca nu vrei supliment la supliment!
biancap78
Dec 22 2006, 11:50 PM
Mosule, din cate stiu Ze Ka nu are dublaj si e singur pe postul de mijlocas dreapta... Nu faci tu ceva si sa-l aduci pe Florentin Petre acasa? Te rog sa incerci...poate nu anul asta dar peste 2 cel mult...
COSMIN C
Dec 23 2006, 12:08 AM
Dulaj?????
biancap78
Dec 23 2006, 12:09 AM
QUOTE(COSMIN C @ 23 Dec 2006, 0:08)

Dulaj?????

Am corectat... oboseala-i de vina...
redlady08
Dec 23 2006, 12:25 AM
Mosule am inteles ca vrei sa lasi treburile mai importante in seama iepurasului asa ca am sa te rog sa ne faci sarbatorile fericite, sa avem multa voie buna si te rog mult sa nu uiti de zapada.....nu mai zic nimic de transferuri ca mi-e si frica sa nu le incurci si mai tare
ps: ti-am mai scris un mesaj mai sus, dar se pare ca batranetile incep sa-si spuna cuvantul:D
marcher
Dec 23 2006, 01:24 PM
Acu...tot esti pus pe fapte bune, ca o ultima dorinta strengareasca, te intreb si rog in acelasi timp, n-ai putea lua stadionul ghencea in sacul tau , ala mare? Si sa-l duci unde-a-ntarcat mutu iapa? Sa nu mai auzim de el si nici sa-l mai vedem vreodata?
super_dog
Dec 23 2006, 06:24 PM
Pai daca toti vreti zapada, ce-or sa mai faca sarmanele

, nu o sa mai aiba mancare.
Nu ca ar fii un lucru rau.
Capirossi
Dec 31 2006, 02:49 AM
Asa ca, dati frau liber imaginatiei si scrieti-i Mosului. O sa va raspunda, pentru ca toate scrisorile vor fi citite de mos si de spiridusii sai, iar cea mai haioasa va fi evident premiata!
Mosule, te-ai luat cu romu', cu renii, cu integrarea, cu Monicagabor & ai uitat sa-ne spui care-i scrisoarea premiata. Nu ne mai tine pe jar !
Integrare placuta & La Multi Ani !
COSMIN C
Nov 29 2007, 12:27 PM
Mosuleeeeeeeeeeeeee, are dreptate omu asta, te-ai imbatat si ai uitat de premiu.
Mosule, suntem suparati rau, se anunta iarna grea, anu trecut la vremea asta stateam in tricou, acum nu ne mai incalzim nici in cojoc. Poate faci ceva, cumva, ca tare e frig la minus 14.
bigbobo
Nov 29 2007, 12:41 PM
Mosule macar primavara sa fie una mai calduroasa pentru ca iarna care ne paste cu siguranta va fi una polara...
dudu1961
Nov 29 2007, 12:56 PM
Mai intii vine Mos Niculaie cu NUIAUA (eu as veni cu parul ) , Mos Craciun zice , ca prea ne-am falit anul trecut , si prea multe ne-a adus , si am stricat prea repede jucariile , poate reusim sa-l imbunam , macar pe el !
Leaveyou
Nov 29 2007, 04:58 PM
Moșule ... biiip ! ... dă o-n pi... biiip ... mă .... biip ! Anul ăsta îți iau tricoul de joc și te pun să alergi harnicii gândaci de bucătărie care s-au înmulțit. 'Tu-i în cu... biiip ... și păștia că zici că sunt steliști ...
cosmin targoviste
Nov 29 2007, 05:22 PM
Eu sper sa ni-l aduca Mosul pe Tamas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.