Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vine, vine, Mos Craciun!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Pages: 1, 2, 3, 4
Morpheuss
N-am avut intamplari neplacute sau iesite din comun. Pur si simplu, nu-mi place atmosfera, nu-mi plac luminile si nu-mi plac masele de oameni fericiti si orgasmici ca, vezi Doamne, e Craciunul. Pe scurt, o bucurie falsa. Sunt o persoana groaznica, stiu icon_rolleyes.gif
antisteaua
Cumva ai si tu dreptate pentru ca sarbatorile au devenit un pretext pentru chef si betie. Insa nu inteleg de ce te deranjeaza? Oare pentru ca nu respecta semnificatia sarbatorii? De exemplu si mie mi se pare lipsit de prost gust sa mergi de Paste la biserica ca sa iei lumina doar pentru ca asa fac toti si pentru ca este o excelenta ocazie de a-ti etala garderoba. Sau mi se pare aiurea sa te imbeti pentru ca este Craciunul. Poti sa te imbeti in orice zi aanului daca vrei,nu? Dar ce te intereseaza pe tine ce fac ei? Ar trebui sa te intereseze ce faci tu si apoi chestia asta e ca in zilele de duminica in care toata lumea se odihneste si prin urmare gasesti si tu ca este normal sa te odihnesti. Daca ar fi joi de exemplu si tu te-ai odihni cred ca ti-ar veni pe dos vazandu-i pe ceilalti alergand in jurul tau.
dudu1961
Probabail ca Morpheus nu a trait in Craciunul si Pastele lui Ceasca , cind pe amindoua le facea-ai la servici, in loc sa stai cu familia , noi faceam "economie" de curent electric , groaznice sarbatori oameni buni , voi tinerii nu aveti cum sa stiti !
De Craciun nu trebuie sa te imbeti , pur si simplu te aduni in jurul pomului cu cei dragi , deschizi pungile de cadouri (nu trebuie ceva scump si costisitor , ala nu mai e cadou )si depani amintiri !
Leaveyou
QUOTE(Morpheuss @ 14 Dec 2008, 20:24) *
N-am avut intamplari neplacute sau iesite din comun. Pur si simplu, nu-mi place atmosfera, nu-mi plac luminile si nu-mi plac masele de oameni fericiti si orgasmici ca, vezi Doamne, e Craciunul. Pe scurt, o bucurie falsa. Sunt o persoana groaznica, stiu icon_rolleyes.gif

Dacă tu nu simți lumina aia în sufletul tău, atunci nu-ți rămâne decât să bei cu nădejde. Poate lumea nu este fericită că este Crăciunul și nu mai știa cum să-și tragă în vene cu ceva ... Poate unii chiar simt fericirea aia, chit că nu au motive multe. Bă da' groaznic ești ! 010.gif Dacă ar ninge ar fi perfect.
f_rares
(unde naiba scriam urari de Craciun pe forum , ca sa fiu daca mai stiu . Incerc aici )

Dragi dinamomaniaci ,

Va doresc un Craciun fericit alaturi de cei dragi , multa veselie , fericire si sanatate , un gram de noroc si usor cu bautura . Ca urmeaza Revelionul , si ala e mai pacatos ca si Craciunul .
The Game
Mai bine ziceti ce v-a adus Mosu icon_lol.gif
deea_red
sa povesteasca tovarasii mai norocosi..la mine nu a venit Mosu' crazysanta.gif
anti-spurky
Mai intai de toata sa va urez un Craciun Fericit alaturi de cei dragi!

As vrea ca Mosu' sa-mi aduca abia la anul cadoul pe care mi-l doresc de vreo 4 ani:carnetul de sofer verystrange.gif si vb serios chiar imi place sa conduc,chiar daca traficul e asa cum este countingsheep.gif
Morpheuss
Nici la mine n-a venit mosul busted_blue.gif

Tu ce ai primit, Vlad? Daca tot ai intrebat. axe.gif
MosIonRoata
Fotbalistic vorbind, la mine a venit Mosul ceva mai devreme anul acesta: Chelsea-Arsenal 1-2.

Sanatate!
biancap78
Mie mi-a adus mosu un sony vaio(al 2-lea pe anu asta)...nu am de ce sa ma plang...bune laptopuri icon_rolleyes.gif
dudu1961
crazysanta.gif La multi ani cu sanatate si bucurii in toate !
Si la anul care vine siteul sa mearga bine !
drunk.gif
In alta discutie , sa fiu in ton cu voi ,Mosul meu fu din nou TARE generos (sic!) .
Leaveyou
Cât de tare Dudule ? 60 de grade, 70, 80 .... wow.gif
Mos Craciun
Dragii Mosului... bag de seama ca m-ati uitat? Pai daca nu ii spuneti voi mosului ce va doriti de la noul an, de ce va mai asteptati ca Dinamo al nostru sa aiba performante? Iata, anul trecut nu mi-ati cerut nimic... si uite ce a iesit! Criza in civilie, criza in sport, criza peste tot!

Puneti voi mai bine mana si spuneti-mi sincer ce ati dori sa va aduca Mosul, si va promit ca daca stiti sa cereti si va veti prezenta si in ianuarie la Premiile DinamoMania, s-ar putea sa va pomeniti si cu un cadou din partea mea! Ia sa va vad! Hohoho! Sarbatori fericite!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.