Mihai11
Jul 28 2004, 06:26 AM
SImplu si la obiect.. Forum-ul are mult prea mlte sectiuni.. topicuri vech, care nu mai sunt de actualitate, nu se mai scrie prin / despre ele.. Eu unul nu prea inru pe forum, dar cand caut cate ceva.. imi ia ceva timp sa caut.. mai ales daca trece ceva imp de cand nu am mai intrat.. Imi place sa citesc ce mai zic unii si altii.. dar mi`e lehamite cand vad aceleasi antice topicuri/subiecte. Siu ca v-ar lua timp si nervi de fier sa rezolvati problema subiectelor neactualizate.. dar un pic sa curatati forumul ar fi o idee.
Macar stergerea mesajelor ABERANTE.. daca nu aveti timp sa le cautati.. va dau eu cateva zeci :)
Sanatate sa fie.. Forza Dinamo.. ale ale aleee
Anonymous
Jul 30 2004, 10:01 PM
E adevarat ca lumea se inghesuie sa posteze mai mult la comentarii...poate pentru faptul ca se misca mai repede...oricum, vom relansa forumul cat de curand si va rugam sa veniti cu sugestii la adresa webmaster@cucuriguboys.net
Mihai11
Aug 2 2004, 05:56 AM
Cum am vrut sa precizez (dar am uitat) .. este doar parerea mea ce scriu pe aici.. Nu reprezinta in nici un caz mai multe persoane decat mine.
..O openie de a mea ar fi.. O sectiune pe Forum cu pronosticuri diin Divizia "A" Cupa Romaniei.. Meciuri Internationale.. Si daca se poate.. de ce nu.. la sfarsit de sezon sau tur/retur.. un premiu pentru user-ul cu cele mai multe pronosticuri corecte... Stiu ca este un site non-profi.. si mai exista liga suporterilor.. unde se ofera premii.. dar este prea greu sa intri pe acolo.. este complicat.. ar fi mult mai usor pe forum.. Parerea mea..
V`am pupat.. Ale Dinamo ale.. 11 - un simbol!
Anonymous
Aug 2 2004, 10:18 AM
De ce zici ca este greu si complicat sa intri pe LIGA SUPORTERILOR ?