Help - Search - Members - Calendar
Full Version: La Multi Ani!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
anmini
La Multi Ani, red77. Asteptam cu nerabdare berea! Poate duminica? In Groapa? doglaugh.gif doglaugh.gif
RED75
La multi ani Red77 !
beerchug.gif
paddy
La Multi Ani Red 77 beerchug.gif
La Multi Ani Banditule beerchug.gif iti doresc sa prinzi o platica mai mare decit farfuria ta 010.gif 010.gif
DiliBili
La Multi Ani! beerchug.gif
RED75
QUOTE(paddy @ 24 Nov 2006, 13:17) *
La Multi Ani Banditule beerchug.gif iti doresc sa prinzi o platica mai mare decit farfuria ta

Oooops red77 e nascut odata cu Banditul ? 010.gif
Hai la multi ani si Bandit atunci ! Sa ne traiesti o suta de ani din care 99 sa o vezi pe Dinamo campioana beerchug.gif

p.s Red77 dau o bere ca ramasesem dator de cand cu meciul cu blacksheep.gif . Vii cu Leverkusen ?
redlady08
La multi ani!!!!!.....sa ne traiesti si sa ne cinstesti beerchug.gif .....e loc de o reuniune ceva la meciul de miercuri? icon_rolleyes.gif
Cai Lun
Hm.. la multi ani red77?? OK! La Multi Ani! beerchug.gif

Da'.. io am o nelamurire... a fost mai nu de mult ziua' lu' Red 78, acu' e ziua lu' red 77... da' ziua lu' red 76.. cand a fost? crazy.gif
marcher
Sa traiasca nea Bandit...da si nea jiji ceva? 010.gif 010.gif
paddy
QUOTE(Cai Lun @ 24 Nov 2006, 13:19) *
Da'.. io am o nelamurire... a fost mai nu de mult ziua' lu' Red 78, acu' e ziua lu' red 77... da' ziua lu' red 76.. cand a fost? crazy.gif

Ziua lui Red 76 e miine verystrange.gif e nascut in aceasi zi cu Sileanu verystrange.gif............ rezii astia numerotati e " multi " .... rofl.gif rofl.gif
Max
Ia d'aici beerchug.gif
bigbobo
La Multi Ani beerchug.gif beerchug.gif
red_dog_rahova
La multi ani...sarbatoritilor...eu deja am baut un vin in cinstea zilei voastre....
anmini
haide, coane, sari cu berea aia pe interval. mai asteptam mult? beerchug.gif
biancap78
la multi ani tuturor. sa dati o bere asa de prieteni nu? red77 sa sara mai repede ca mi-e sete...
red_dog77
Multumesc tuturor pentru urari! beerchug.gif
Berea o dau cu prima ocazie.
Cai Lun
Mdea, asa ne mintiti toti! ghost.gif

doglaugh.gif
marcher
1 m dau eu...fara nici un motiv 010.gif 010.gif
mihaiul90
La multi ani red_dog77 beerchug.gif
La multi ani si pentru Bandit, iti urez acelasi lucru pe care ti l-a urat RED75 doglaugh.gif
red_dog_rahova
3 membri îşi sărbătoresc ziua de naştere astăzi. La mulţi ani!
cuantique(24), reddog17(19), ALEXANDRA(20)

La multi ani...neica...cu noroc...si la cat mai multe titluri....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.