SeBiNhO
Aug 27 2007, 09:27 PM
Catalin Hîldan, Florentin Petre si Gabriel Tamas...As putea sa-l mai bag si pe Adi Mutu :D
Scorpion
Aug 28 2007, 07:15 PM
Catalin Hildan!
severus
Mar 12 2008, 12:15 PM
Asa cum toate echipele au un simbol,si DINAMO are unul...Cornel Dinu.Pentru tot ce a facut,pentru tot ce face pentru Dinamo el e simbolul acestui club cu care se confunda ca existenta fotbalistica si nu numai.A jucat in divizia A 454 meciuri NUMAI pentru Dinamo,a fost de 3 ori cel mai bun fotbalist al tarii,s-a dedicat trup si suflet clubului chiar si atunci cind nu a fost dorit la Dinamo sau cind multi i-au intors spatele...D I N u A M O
The Game
Mar 12 2008, 02:58 PM
Cum n-am prins nici macar generatia lui Hildan, pentru mine cel mai iubit jucator este Florentin Petre.
stef 22
Mar 12 2008, 03:05 PM
@The Game cum "deschizi gura", cum scoti cate o perla....
Hildan e din aceeasi generatie cu Petre, au fost colegi, inclusiv, la grupele de copii si juniori ale clubului.
Si ca sa iti readuc aminte faptul ca umpli toate topicurile cu aberatiile tale nu iti aduce niciun premiu.
The Game
Mar 12 2008, 03:12 PM
Poate ca m-am exprimat gresit, dar ma refeream la faptul ca eu nu l-am prins decat cand eram prea mic pe Hildan. Umplu toate topicurile cu aberatiile mele? Imi cer scuze, mai bine imi spui tu unde si cand sa postez...
the_lord
Mar 13 2008, 10:50 AM
Daca este sa vorbim strict despre cel mai iubit fotbalist dinamovist cred ca nu incape discutie ca acela este Catalin Hildan, chiar daca iubirea pentru el a capatat cote imense numai dupa moartea-i. Nimeni nu spune ca nu a fost iubit si cat a trait si a condus Dinamo din teren ca un adevarat lider, insa cred ca putem fi deacord cu totii ca daca nu s-ar fi intamplat tragedia...nu ar fi fost la fel de stimat si adorat precum este acum. Da, a fost un suflet mare, un CAPITAN adevarat, un lider care s-a remarcat prin munca, prin daruire si nicidecum printr-un talent innascut insa , raman la parerea ca ar fi fost hulit poate la un moment dat de "pretentiosii" suporteri dinamovisti cand jocul sau nu ar mai fi mers si toti am fi uitat ce a facut bun pt clubul nostru (vezi cazurile Claudiu Niculescu, Florentin Petre s.a.) .
Poate nu la fel de iubiti dar cu locul lor in inimile noastre sunt Raducioiu, Clau, C. Dinu, Lucescu, Dumitrache si multi , multi altii.
alin-berceni squad
Apr 28 2008, 06:43 PM
Aveam 12-13 ani,dar si acum ma infior cind imi aduc aminte cum un stadion arhiplin striga:DORIN MATEO !
gorobete
Oct 26 2008, 01:53 PM
Catalin Hildan al anilor 70 adica Alexandru Custov.Sa refuzi Inter nu e la indemina oricui, plus ca e al doilea dupa Dinu la meciuri pentru Dinamo
junior
Nov 3 2008, 12:55 PM
Are cineva ceva date despre Mihai Bulancea ca jucător la Dinamo???
perioada
meciuri jucate
goluri marcate
mă interesează pentru că era un bun executant al loviturilor de la 11m
Hanf
Feb 11 2009, 02:10 AM
Catalin Hîldan evident...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.