ayrton
Dec 27 2002, 11:31 AM
Votati doar pentru ce a facut in teren ca jucator respectivul fotballist, facand abstractie de eventualele performante ca antrenor ale celor ce au avut aceasta posibilitate.
ayrton
Dec 27 2002, 11:34 AM
Votul meu merge catre Catalin Hildan!
danny
Dec 28 2002, 12:52 AM
Chestia asta e relativa. Cati dintre suporterii de azi ai lui Dinamo ii stiu pe cei din anii 50-70? I-au vazut ei jucand?
Eu il votez pe Augustin.
Anonymous
Dec 28 2002, 01:55 AM
Personal mi-e greu sa ma opresc doar asupra unui singur jucator.
A fost pe Dinamo Online in urma cu ceva vreme un astfel de sondaj, iar pe locul unu a iesit Catalin Hildan.
Si Danny are dreptate in ce spune.
Oricum pentru mult timp de acum incolo Catalin Hildan va fi simbolul dinamovismului adevarat.
Pe linga Cata pot sa spun ca am ramas atasat foarte mult de Adrian Mihalcea, Florentin Petre si Marius Niculae.
rux
Mar 11 2003, 10:44 PM
....Augustin..clar Augustin.....e caine adevarat.....
...si ca atitudine (l-am vazut la o gramada de meciuri) ---Dumitrache...
McLaren-Mercedes
Aug 10 2004, 10:50 PM
Aici e Hagi zic eu...normal mai sunt Dudu Georgescu si altii care i-ati mentionat voi nu se stie sincer adevaratul raspuns , multi l-au prins pe hagi nu foarte multi pe Dobrin , Balaci , Georgescu . Camataru
Anonymous
Aug 11 2004, 12:00 AM
Catalin Hildan... un jucator care lupta extraordinar pe teren , un om cu un suflet mare, UN CAINE CARE VA RAMANE MEREU IN INIMA NOASTRA!
Cainele
Aug 11 2004, 10:49 AM
Catalin HILDAN - UNICUL CAPITAN , Mateut , Augustin , Florentin Petre...
Din pacate nu ma pot opri nici eu asupra unui jucator...desi Hîldan e simbolul sacrificiului suprem...
Anonymous
Aug 11 2004, 03:40 PM
dincolo de simbolul HILDAN, votul meu merge spre Dumitrache - cine nu l-a vazut jucand pe Mops a pierdut mult
Anonymous
Aug 15 2004, 12:19 AM
QUOTE(bozo)
dincolo de simbolul HILDAN, votul meu merge spre Dumitrache - cine nu l-a vazut jucand pe Mops a pierdut mult
Eu sunt unul dintre ei... :(
Ce vremuri, ce echipa, ce suporteri, ce greutati...
Astazi fotbalistii cred ca totul li se cuvine si nu mai joaca cu sufletul, ci doar cu gandul la avantajele materiale... degeaba toti zic ca sunt Caini Pana La Moarte... o fac doar pentru ca asa da bine... In realitate, ei asteapta prima oferta pentru a pleca afara...
mrpitbull
Aug 27 2004, 12:14 AM
1.CataLin Hildan .....Unicul Capitan .. nu cred ca mai are nevoie de nici o prezentare
2.Florentin Petre .. (momentul actual ) a dat dovada ca este caine adevarat ....pune suflet in jocul lui ..... se lupta pt orice mingie ... si cred ca mai are multe de spus in fotball
ManoWar
Aug 27 2004, 03:10 AM
Catalin Hildan
flaviusO
Aug 27 2004, 05:45 PM
1.Catalin Hildan
2.Cornel Dinu
3.Dorin Mateut
Oblio
Sep 18 2004, 03:15 AM
1.Tzetze Moraru
2.Cataln Hildan
3. Tzache Orac & Augustin.
4.Lupu( macar o mentiune merita..URIASH talent...caracter de kkt)
junior
Sep 29 2004, 08:28 AM
1.Cornel Dinu
2.Mircea Lucescu
3.Florentin Petre
drimacus
Sep 29 2004, 12:55 PM
1 Unicul Capitan
2 Unicul Capitan
3 Raducioiu
RapGoddess
Oct 17 2004, 07:52 AM
Catalin Hildan! Clar!
UNGUREANU ROBERT
Oct 23 2004, 12:09 PM
CATALIN HILDAN
TETE MORARU
Dr3amEr
Oct 23 2004, 07:12 PM
Catalin Hildan....ar mai putea fi si Mutu, Dudu Georgescu....nu poti spune cu exactitate cine a fost sau este.Lista este f lunga...
qsl111
Oct 23 2004, 07:37 PM
Ma da Niculae nimeni???Evident,daca tot faceti topuri,Catalin pe primul loc,dar Marius Niculae nu e la nimeni pe locul 2??!!
flaviusO
Oct 23 2004, 07:47 PM
din pacate a jucat prea putin...
Anonymous
Oct 23 2004, 08:40 PM
qsl111, daca esti atent gasesti si numele lui Niculae mai sus.
Anonymous
Oct 23 2004, 09:03 PM
Aici merita sa intre cel putin jumatate din jucatorii echipelor care au scris istoria dinamovista :'70 (generatia Guadalajara, cu 4 titluri), '83 (semifinala CCE si 3 titluri consecutive), '90 (cea mai buna echipa de fotbal din lume, din toate timpurile) si , intr-o masura mai mica, 2000.
1. Lupescu
2. Mateut, Raducioiu
3. Andone, Rednic, Orac, Prunea
qsl111
Oct 23 2004, 09:08 PM
gresesti,nu e vorba de cei mai buni,ci de cei mai iubiti:)Eu unul il admir pe Niculae pt ca a dovedit ca este dinamovist pana la moarte.Ce a dovedit Lucescu de ex. cand a declarat ca era stelist in copilarie?E certa valoarea lui ca fotbalist,dar este el printre cei mai iubiti?In cazul meu nu...
Dr3amEr
Oct 23 2004, 10:34 PM
qsl u need glasses :P
Anonymous
Oct 24 2004, 02:14 AM
Pentru cei ce n-au vazut niciodata jucand un dinamovist sau altul e greu sa faca o distinctie corecta. Eu i-am iubit pe Nelu Stanescu, pentru devotamentul care il arata, pe Dudu pentru bucuriile care ni le dadea, Dinu pentru ca era trup si suflet, Ion Marin caci a condus apararea care a batut Hamburg. Oneata Augustin, Talnar, Lucescu, Dumitrache, Cheran, Satmareanu (fugit in vest dupa meciul cu Eintracht Frankfurt) Orac, Mateo, Andone (!!!). Catalin Hildan iarasi din generatia mai recenta, Petre si de ce nu Niculescu. Sunt prea multi deci ca sa fac un clasament.
Pff, l-am uitat pe Multescu. Pentru cei ce nu stiu a fost cred ca cel mai tehnic si bun coordonator de la Dinamo din 80 incoace. Mateo s-a apropiat de el dar parca Gigi are un plus de la mine.
Anonymous
Oct 24 2004, 02:17 AM
Vad ca multi sint fooooarte influentati de declaratiile jucatorilor. Vor sa traga apa peste Lucescu, Prunea, Lupescu, Rednic, Dinu sau Andone pentru niste declaratii facute intr-un anumit context si moment.
Ca unii au declarat ca au fost stelisti in copilarie dovedeste doar ca au crescut intr-un mediu infectat de spurkati si au fost influentati de neamuri sau prieteni, dar cind au crescut au deschis ochii si au ales constient Dinamo. Nimeni nu se naste invatat. Ce au facut ei pentru Dinamo pe teren conteaza infinit mai mult decit orice declaratie. Nu poate fi cazul unui Dorinel Munteanu care, dupa ce un "23August" plin ii striga "Lupta Dorinele!" acum 12 ani, vine la stina si da declaratii impotriva clubului Dinamo, incercind sa-l bage in rahat si pe Mihali.
flaviusO
Oct 24 2004, 09:22 AM
Da! Dorinel a aratat lipsa de caractar!! Dar parca se vede ca nu e locul lui la stana...
junior
Nov 2 2004, 01:00 PM
QUOTE(flaviusO)
Da! Dorinel a aratat lipsa de caractar!! Dar parca se vede ca nu e locul lui la stana...
nu merită să-i mai pomenim numele ca și lui sabău care tot așa spunea că ar fi vrut să ajungă la castraveți!!!!
UNGUREANU ROBERT
Nov 17 2004, 02:44 PM
cine nu este cu mine este impotriva mea. inteleg ca trebuie sa manace o paine dar cand iti vinzi familia pt bani ... astia cum se numesc?
Ciciocle
Nov 17 2004, 05:21 PM
cel mai iubit (daca e sa luam strict acest criteriu) a fost, este si va fi mereu CATALIN HILDAN!!!! Nici un alt jucator nu a fost mai iubit de suporteri cat a jucat si dupa aceea...Numele lui va fi mereu scandat la fiecare meci si va fi legat permanent de imaginea clubului Dinamo si de imaginea suporterilor dinamovisti (nu mai vorbesc de peluza care ii poarta numele). EL ESTE SOARELE NOSTRU!
WildSkander
Nov 17 2004, 05:46 PM
Catalin Hildan va fi mereu in inima mea, insa jucatorul care m-a urcat pe garduri mereu a fost Adrian Mihalcea. Si Raducioiu a fost extraordinar iar fratele Barcauan a jucat de nu se poate anul trecut !!!!
ManoWar
Nov 17 2004, 10:00 PM
Catalin Hildan a fost este si va fi cel mai iubit Dinamovist.
Nimeni nu este asa iubit ca catalin. Cel care si-a dat propria viata pe teren.
Sigur sunt sute de alti care sunt iubiti dar nu cred ca a plans pentru nimeni fiecare suporter dinamovist. Sunt sigur ca majoritatea ati plans cand a murit Hildan.
junior
Nov 25 2004, 09:22 AM
QUOTE(ManoWar)
Catalin Hildan a fost este si va fi cel mai iubit Dinamovist.
este !!! dar mai sunt si altzi: Dinu, Lucescu, Raducioiu... s.a.m.d.
iuliu
Nov 25 2004, 11:51 AM
Este imposibil de stabilist care a fost "cel mai iubit jucator din toate timpurile" pentru ca nimeni nu i-a vazut pe toti. Natural , fiecare generatie de suporteri isi va avea jucatorii ei , in general 3-4 generatii de jucatori.
Vad ca nimeni nu a amintit jucatori din generatia 1960 care au adus 4 campionate , deci o voi face eu : Nelu , Lica si Radu Nunweiller , Parcalab, Popa, Datcu , Fratila.
Aceste nume nu vor veni IN LOCUL celor amintiti mai sus ci ca o completare
De asemenea a fost generatia mai veche pe care nici eu nu i-am vazut cu Ozon fratii Bacut , Szoke si Nicusor
UNGUREANU ROBERT
Nov 28 2004, 02:46 PM
am invatat de mic sa nu musc mana celui ce m-a crescut. munteanu, sabau, caracter=0. mai aveam cativa dar nu merita efortul
Cainele
Jan 17 2005, 10:32 AM
Catalin Hildan..., de asemenea pe Misa Klein sa nu il uitati...
reddogforever
Feb 27 2005, 05:10 PM
Raducioiu, Hildan, F. Petre.
Anonymous
Feb 27 2005, 06:13 PM
1. Catalin
2. Adi Mihalcea
3. Marius Nicolaie - Adi Mutu
personal, mi-a ramas in minte o imagine a lui Contra si Florentin dupa semifinala cu rrapid 1-2 din 97-98 plangand in hohote dupa ce fuseseram furati pe '23' de corpodean, unul din primele mele meciuri la care intelegeam ce se petrece. m-am atasat instantaneu de ei...
ancu250
Feb 27 2005, 09:26 PM
QUOTE(McLaren-Mercedes)
Aici e Hagi zic eu...normal mai sunt Dudu Georgescu si altii care i-ati mentionat voi nu se stie sincer adevaratul raspuns , multi l-au prins pe hagi nu foarte multi pe Dobrin , Balaci , Georgescu . Camataru
De cand e Hagi dinamovist???????????????????????????????????
qsl111
Feb 28 2005, 02:16 PM
pai cine-i mclaren:))?
reddogforever
Feb 28 2005, 04:52 PM
Cred ca s-a comis ori o greseala la faza cu Hagi, ori o ironie...Daca esti acelasi McKlaren de pe forumul oficial, e misto!
Dumi-DC
Mar 31 2005, 10:47 AM
Florin Raducioiu
Anonymous
Apr 1 2005, 02:18 PM
Cel mai iubit fotbslist dinamovist dupa mine:
anii 2000 - Catalin Hildan, Mihalcea
anii 90 - Florin Raducioiu, Ionut Lupescu
anii 80 - Augustin, Ion Marin, Orac, Talnar, Mateut, Andone, Klein, Lupescu, Multescu, Mihali, Moraru
anii 70 - Lucescu, Dinu, Dumitrache, Cheran, Satmareanu
anii 60 - Parcalab, Fratila, Datcu, Nunweiller (toti)
anii 50 - Ozon, D Niculae Nicusor, Szoke, Bacut 1 si 2
Anonymous
Apr 1 2005, 02:46 PM
Catalin Hildan este deasupra tuturor ; este mai mult decat un jucator iubit - este ingerul nostru pazitor, simbolul sacrificiului si devotamentului pt Dinamo
Dupa care nu-i pot enumera decat pe cei ce i-am vazut jucand : MORARU, Dragnea, Augusin, Multescu, Orac, Talnar, Stanescu, Mihaescu, Ando, Klein, Mateo, Lupescu,
Raducioiu, Demollari, Prunea, Mihali, Petre, Niculae
O mentiune speciala pt : Danciulescu, Vladoiu, Iftodi, jucatori care nu stiu cat de dinamovisti au fost sau sunt dar care si-au facut DATORIA pe deplin.
Anonymous
Apr 1 2005, 02:56 PM
L-am uitat pe Ciobi... :oops:
DiliBili
Jul 2 2005, 11:42 AM
1. Catalin Hildan
2. Ioan Andone
3. Augustin
4. Mateut
5. Dumitrache
LAZIO
Oct 6 2005, 10:32 AM
cel mai iubit Dinamovist????
cu siguranta H
ildan!!!!!!!chiar dc nu cel mai bun a fost si va fii cel mai iubit!!!
si cel putin in aceste zile tre sa ii cinstim cat mai bine memoria si sa vb despre el!!!
A fost un jucător de mare sacrificiu care punea mult suflet. Va rămîne pentru totdeauna un simbol al lui Dinamo
Ioan Andone
Datorită suporterilor dinamovişti, Cătălin va fi etern. Le mulţumesc că au păstrat vie memoria fratelui meu
Cristi Hîldan, fratele lui Cătălin
caine_berceni
Oct 6 2005, 01:23 PM
Catalin Hildan. De cand el sa stins din viatza ,Dinamo a castigat in fiecare an cate un trofeu cel putin. Asta ne dovedestete ca este ingerul nostru Pazitor.
Mitzi
Oct 7 2005, 08:53 AM
Unicul capitan/Este Catalin Hildan...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.